آهای مردای هوسران دنیا بیان ایران ما! یه گله همسر داریم براتون!!

نرگس313

عضو جدید
ودم می دونم مناسب نبود اما بخدا وقتی خبررو خوندم تنها چیزی که به ذهنم رسید همین بود . واقعا چرا تو کشور ما همه پروزه های اسلامی داره رو خانوما اجرا میشه
از نشانه های مملکت اسلامی یکیش همین چادر سر خانوما ست شده نماد مملکت اسلامی !!!!
برای سامان دادن به وضع واوضاع خانواده و مثلا جلوگیری از افزایش آمار طلاق اومدن بحث مهریه رو پیش کشیدن
یا همین بحث چند همسری شدن مردا
واقعا دستورات و احکام اسلام همینها بود که رو زمین مونده بود اصلا تو کشور ما همه چیز مطابق قوانین اسلام پیش می رفت
قوانین معطل موندش همین ها بود
بابا بخدا این ملت بیش از هزار ساله مسلمون شده نه در عرض این سی سال !!!!
اگه زورشون واقعا میرسه و واقعا می خوان مطابق اسلام پیش برن
اول بیان این مسله سود وبهره بانکی رو حل کنن
تو ممالک مثلا کفر نرخ بهره بانکی صفره
اما ما که دم از مبارزه با ربا و نزول خوری می زنیم ..........
تو اسلام بیکاری جوون عیب بزرگ ومنبع وریشه تمام گناهان و آفات اجتماعیه
اما تو کشور ما .............
دم دست ترین قوانین اسلام همینا بود که آقایون دارن اجراش می کنن
این اواخر هم که دیگه ..........
خدا به داد هم زن هم مرد این مملکت برسه معلوم نیست قصد ونیتشون چیه ؟:([/QUOTE
خب مثلا می زدید کبرای بدبخت (!)یا مثلا مرد ظالم(!) یا...
یکی ببینه عنوانش رو فک می کنه بنگاه همسریابیه!...
ولی جالب بود ،یکی باید پیدا بشه از حق این زنا دفاع کنه

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه اينجوري ,مقبوليتش بيشتر ميشه...
وگرنه اگه با روش علمي بخوايم مقابله كنيم كه كسي قبول نميكنه.
..
اي بابا چرا عين اسلام نباشه؟ چرا فكرميكنيد اون موقع 4 همسري نبوده.. ؟ دين اسلام هم از يه جايي شروع كرد و با توجه به مقتضيات همان دوره قوانيني رو وضع كرد... و البته اين به اين معني نيست كه الانم همون قوانين رو داشته باشيم...
آخه چرا 4 تا
خيلي هم بخوايم استثنا قائل بشيم 2تا ديگه نهايت!:razz:

.

اماقبول دارم حرفتو
بوده خوبشم بوده!
اما ملاك قوانين اوليه قرآنه
نمي دونم كي و كي سنت رو هم بهش اضافه كردن كه بگن تعدد زوجات از اون قانوناس كه نبايد عوض شه!!!
.

اما منطقي تر كه فكر كنيم زن و مرد از نظر شخصيت برابرن
چطور يه زن مي تونه تحمل كنه زن ديگه اي تو زندگيش وجود داشته باشه؟
خب طبيعتا اگه اصرار بر وجود اين اختيار هست بايد عكسشو هم وضع كنيم و زنها هم بتونن چند همسر داشته باشن!
واقعا مردا مي تونن اين مساله ذو بپذيرن؟
كه همسرشون چند همسر داشته باشه؟

• Like
واکنش ها: bmd

E-y

عضو جدید
سرش رو میبرم:w22:......همیه که هست......
میخوای بخا ..... نمیخوای برو فرنگ..:w02:

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما نمیتونین برای کسی تعیین تکلیف کنید
شاید همسرانش راضی باشن؟
خدا راضی....خلق خدا راضی؟
به دیگری چه؟

البته من خودم نمیتونم چند همسری رو تحمل کنم
یه جوریه
یه روز با این و روز دیگری با یکی دیگه باشی
حتا تصورش هم برام سخته
ولی باز هم این دلیل نمیشه نظر شخصی خودم رو بر دیگران تحمیل کنم

چرا پس قانون چند همسري براي مردان نيست
خدا راضي خلق خدا راضي كه نشد دليل!
اگر در شرع چنين چيزي موجود بود مطمئن باش مرداني متدين! بودن كه بر روي حرف دين و شرع مخالفتي نمي آوردن و قبول مي كردن كه زنشون چند شوهر داشته باشه!

.

در ضمن در مورد اون خلقي كه مي گي هم همچين مطمئن نباش كه راضي ان
بعضيا مجبورن كه راضي باشن
شايد اگه شرايط جامعه براي زنان بهتر بود اينقدر از موضوع طلاق واهمه نداشتن و خودشونو با هر خفتي به ادامه ي زندگي راضي نمي كردن!

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
سرش رو میبرم:w22:......همیه که هست......
میخوای بخا ..... نمیخوای برو فرنگ..:w02:
با كي هستين شما؟
جواب حرف من بود اين جمله اتون؟
شما پسري ديگه؟
پس كامل نظرتو بگو
نظرت در مورد چند همسري مردان
وچند همسري زنان

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درسته
منم منظورم اين بود كه زنا بيشتر مورد ظلم واقع مي شن و زنا حساس ترن
منظورم ضعف از نظر احساسي همين بود
اينكه بيشتر از روي احساس تصميم مي گيرن
احساس آدمو ضعيف و آسيب پذير مي كنه و اين اصلا خوب نيست
.
.
خب ..
چرا يه مساله اي رو با اسم شرع و دين و عرف و .. قبحشو از بين مي برن و امسال اين آقا كه خيلي هم به شرع! پايبنده اينجوري اين رفتارهاي بيمارگونه رو از خودش نشون مي ده ...
سطح فكر هم بله
جاي خود داره
اما كساني كه اينقدر مثلا پيرو شرع و دينن رو چرا با بالابردن سطح دين و عرف بالا نبريم
چرا دين و شرع طوري تنظيم شده كه انسانها در گمراهي خودشون بمونن!!!
اين سوالات استفهام انكاريه .. واقعا كه نمادهاي باارزشي اطرافمون رو پر كردن!
.

....
ببينيد جايي كه قانون براي اينكار وجود داره..اين آدما هم هستند.. مثلا تو همين جريانات انتخابات قانون از اونايي كه لباس شخصي:)surprised:) ميپوشيدند, به گونه اي حمايت ميكرد..اونام زدند و كشتند و بردند و الانم خيلي راحت دارند ميگردند....پايه دين مشكلي به اون صورت نداره..چون براي همه حق برابري رو در نظر گرفته..اين برداشت هاي مختلف و حتما شخصي و جانبدارانه از دين هست كه كار رو به اينجا كشونده... مشكل نبود فكر باز در پذيرش زن به عنوان انساني با حقوق برابر هست...
آخه چرا 4 تا
خيلي هم بخوايم استثنا قائل بشيم 2تا ديگه نهايت!:razz:

.

اماقبول دارم حرفتو
بوده خوبشم بوده!
اما ملاك قوانين اوليه قرآنه
نمي دونم كي و كي سنت رو هم بهش اضافه كردن كه بگن تعدد زوجات از اون قانوناس كه نبايد عوض شه!!!
.

اما منطقي تر كه فكر كنيم زن و مرد از نظر شخصيت برابرن
چطور يه زن مي تونه تحمل كنه زن ديگه اي تو زندگيش وجود داشته باشه؟
خب طبيعتا اگه اصرار بر وجود اين اختيار هست بايد عكسشو هم وضع كنيم و زنها هم بتونن چند همسر داشته باشن!
واقعا مردا مي تونن اين مساله ذو بپذيرن؟
كه همسرشون چند همسر داشته باشه؟
شايد اين قوانين براي عرب ها وضع شده بود... و با حال و هواي اونها سازگارتر مينمود..
شما روي نقطه حساسي انگشت گذاشتيد.. به طوري كه من مجرد, هم با شنيدنش رگ گردن كلفت ميكنم.
شايد دنيا از نقطه بدي شر وع شده...ازتحميل چند همسري!!
بهتره به سمت چند شوهري نره و قوانين برابري دوجنس مطرح بشه

spow

اخراجی موقت
عجب!!!
ما یه دونشم نمیتونیم گیر بیاریم طرف 4 تا داره ودنبال یکی دیگست
فقط باید بگم متاسفم

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عجب!!!
ما یه دونشم نمیتونیم گیر بیاریم طرف 4 تا داره ودنبال یکی دیگست
فقط باید بگم متاسفم
برا خودت متاسفي كه نميتوني؟
يا براي رسول كه نميتونه5تا بگيره..
يا براي كبرا؟
يا:biggrin:

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببينيد جايي كه قانون براي اينكار وجود داره..اين آدما هم هستند.. مثلا تو همين جريانات انتخابات قانون از اونايي كه لباس شخصي:)surprised:) ميپوشيدند, به گونه اي حمايت ميكرد..اونام زدند و كشتند و بردند و الانم خيلي راحت دارند ميگردند....پايه دين مشكلي به اون صورت نداره..چون براي همه حق برابري رو در نظر گرفته..اين برداشت هاي مختلف و حتما شخصي و جانبدارانه از دين هست كه كار رو به اينجا كشونده... مشكل نبود فكر باز در پذيرش زن به عنوان انساني با حقوق برابر هست...

شايد اين قوانين براي عرب ها وضع شده بود... و با حال و هواي اونها سازگارتر مينمود..
شما روي نقطه حساسي انگشت گذاشتيد.. به طوري كه من مجرد, هم با شنيدنش رگ گردن كلفت ميكنم.
شايد دنيا از نقطه بدي شر وع شده...ازتحميل چند همسري!!
بهتره به سمت چند شوهري نره و قوانين برابري دوجنس مطرح بشه

بله همينطوره
شايد احساسي كه من مجرد (دختر) با تصور چند همسري شوهرم پيدا ميكنم با حس شما كمي فرق داشته باشه ولي مسلما در حس تنفر ازين مساله مشتركه
به هر حال مرد به خاطر همون مردونگيش يا هر اصطلاح ديگه اي نمي تونه اينو تحمل كنه
پس چه رنجيه براي زني كه حتي اگه نمي تونه اينو قبول كنه فرض كنيم كه هيچ پشتوانه ي ديگه اي غير از شوهرش نداره
كم نيستن ازين زنها
اون زن چه كنه با اين جامعه؟

شايد هم از مرد سالاري
چرا كه مسلما جامعه اي كه مردان اداره اش مي كنن از لحاظ تحميل قوانين خيلي موفق تر مي تونه عمل كنه از جامعه اي كه زنان بخوان اداره اش كنن
نمي تونم تصور كنم جامعه به سوي برابري حقوق پيش برذه تا وقتي كه همين اندك مردان هم واهمه داشته باشن ازين كه اونها هم زن رو به عنوان يه شخصيت مستقل و داريا حقوق برابر با مرد قبول دارن
ضعف جسمي زن زن رو محدود مي كنه
و البته كمي لشكرشون
چرا كه خيلي از اونها حتي با وجود تحصيلات عاليه اونقدر شستشوي مغزي شدن كه حاضر نيستن قبول كنن بايد حقشون برابر با مردشون باشه!

ahmad.daneshjoo

عضو جدید
بر طبق تحقیقی در امریکا 100 درصد مردان و 60 درصد زنان روابط جنسی خارج از خانواده دارند.

sara-afshar777

عضو جدید
بر طبق تحقیقی در امریکا 100 درصد مردان و 60 درصد زنان روابط جنسی خارج از خانواده دارند.

بر طبق آخرین تحقیقات علمی بیش از نصف حیوانات و تمام حیوانات باهوش در طول زندگی خود فقط یک همسر ( شما بخونید جفت ) دارند
حالا من موندم این آقایون جامعه ما چطور از اون لحاظ حسشون قویتر از حیووناست
البته بلا نسبت آقایون خوب وطرفدار حقوق برابری زن ومرد

mohaghegh64

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخییی
طفلک وقتی میخواسته طلاق بده میگفت که نمی خواسته طلاق بده ممجبور شده بنده خدا :biggrin:
عجب مرد نازنینی بوده :biggrin:

mohaghegh64

عضو جدید
کاربر ممتاز
بر طبق آخرین تحقیقات علمی بیش از نصف حیوانات و تمام حیوانات باهوش در طول زندگی خود فقط یک همسر ( شما بخونید جفت ) دارند
حالا من موندم این آقایون جامعه ما چطور از اون لحاظ حسشون قویتر از حیووناست
البته بلا نسبت آقایون خوب وطرفدار حقوق برابری زن ومرد

ببین رفیق
تمام انسانها خوی حیوانی تو وجودشون هستند شک نکن چه مرد چه زن
ولی برای بعضی ها کمه برای بعضیها زیاد
خیلی ازکارهای انسانها شبیه حیوانهاست
به این صفتها دقت کن : محبت - عشق _ قدرت _و......... و نفس
وقتی هوس حرفه اولو میزنه از حیوان هم فراتر میرند و روی حیوانها رو کم میکنند

qmars200

عضو جدید
:exclaim:این اسم خودش را گذاشته مرد .:exclaim:
اه اه اه واقعا برای اون زن متاسفم نه تنها اون زن بلکه زنهایی که خودشون را وارد زندگی یک نفر دیگه میکنند .
اون مرد هم بهتره بره سربزاره زمین بمیره .:hate:

اصلا چرا باید دین و شرع یک همچین چیزی رو صلاح بدونه؟ دین که باید مظهر پاکی باشه چرا باید به یک همچین کار کثیفی اجازه بده؟؟؟!!!!!

واقعا این کارارو میکنن بعد افتخارم میکنن

اینجور آدما راجع به زندگی چی فکر میکنن؟
کم نداریم تو این فرهنگمون ازینا.خیلیاشون بالقوه ان.یعنی امکاناتشو ندارن وگرنه همینجوری خودشونو نشون میدادن.متاسفم...

متاسفم برا مملکتمون...
همین

واقعا آدم می مونه چی بگه
تنها می تونم بگم خسته نباشی .......................

به نظر مياد خانوما شاكي شدن

به نظر من نبايد دين چنين محدوديت هايي رو به ادم تحميل كنه

برا چي 4 تا
خوب مگه 5 تا بشه چي ميشه؟
خرجشونو ميده ديگه :(

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر مياد خانوما شاكي شدن

به نظر من نبايد دين چنين محدوديت هايي رو به ادم تحميل كنه

برا چي 4 تا
خوب مگه 5 تا بشه چي ميشه؟
خرجشونو ميده ديگه :(

هر وقت شما نوشتيد و امضا كرديد كه حاضرين همسرتون 2 تا شوهر داشته باشه اونوقت ...

samaneh66

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفم برای کسانی که حاضرند زندگی دیگران را تباه کنند تا خود به آرامش برسند و محبت یک مرد را نسبت به زن وفرزندانش نصف یا شاید از بین ببرند فقط برای خودشان
خداوند از آنان نگذرد وعذاب علیم نصیبشان کند آمین یا رب العالمین

Medical_eng87

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب عاشق شده بیچاره ،عاشقی هم بد دردیه:D;)
.
ولی از این مردا خوشم نمیاد ،کارشون خیلی بده:razz:
just one love:redface:

somia

عضو جدید
بچه ها خيلي جالبه ها ميگه همه زنامو به يه چشم نگاه كردم ولي ميره يكيشونو طلاق ميده جالبتر اينه كه خدارو هم شاهد ميگيره هر گندي بخوان بالا ميارن بعدش هم به اسم دين و شرع و ثواب ميزارن يه نفرو سراغ داشتم خودش زن داشت با اين وجود زن هايي رو هم كه بيوه بودن و از خودشون حقوق داشتن رو هم صيغه ميكرد بعدش ميگفت به خاطر ثوابي كه داره اين كارو ميكنم و باعث ميشم كه زن ها به فساد كشيده نشن حالا فكر كنيد اين يارو چقدر ادم هارو احمق فرض كرده يكي نيست بهش بگه بابا تو اگه ميخواستي ثواب كني و خدا ازت راضي باشه زن هايي ميگرفتي كه از خودشون در امدي ندارنو به نون شبشون محتاجن تو اگه به فكر فساد زن ها بودي كه نميرفتي زنايي بگيري كه خودشون مستقلنو ميتونن زندگيشونو اداره كنن از بي پوليه كه خيلي ها به فكر فساد مي افتن

sara-afshar777

عضو جدید
نمی دونم ماجرای اون آخوندی که هی داشت به زن خوشگل نیگا می کرد وهی سرش رو پایین می انداخت و می گفت استغفرا....... رو شنیدن:biggrin:

یا حرفای اون زنای املی که می رفتن پیش آخوند وحرفهای زنانه خودشون رو بهش می گفتن و...... بعد می گفتن
آره خواهر آخوند آدم عین دکتر آدم می مونه محرمه :confused:
یا چرا راه دوری بریم
همین روزا پا بزارین بازار وحجره و محله کسبه ها ببیند مثلا روزه اند و بازبون روزه هی قسم پیامبر و علی و ابوالفضل می خورن تا بلکه یه خورده بیشتر کلاه سر مردم بزارن و بیشتر به جیب بزنن
بعدش هم برن هی مکه . هی کربلا . هی سوریه .هی مشهد .هی قم .هی جمکران

خب این بیچاره رسول هم داره کلاه شرعی می زاره سر مردم دیگه
این ملت هم خدایی jenetic خرافه پرست و موهوم پرستند

خدایا - بار الهی به این ملت قبل از آزادی قبل از دموکراسی - قبل از برگزاری آزاد انتخابات - قبل از نفت - قبل از انرزی هسته ای و........ یه خرده شعور و آگاهی واقعی دینی عطا کن تا اینقدر با چوب دین متحجر ومتجدد به این ور و اون ورمون نکشن

بالا