آهای تـویی که دوست داری زنــت باکره باشه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sade_messi

عضو جدید
هر طور باشی همون طورم گیرت میاد!

از كجا مطميني
اينقدر تو جامعه ديدم كه طرف از صبح تا شب ميره بيرون جون ميكنه واسه يه لقمه نون اونوقت زنش با اينو اونه,البته برعكسش به مراتب بيشتره.
مطمينم خودتم اين مدلي زياد ديدي.

B A H A R E*

عضو جدید
بر عکسش بیشتر صدق میکنه چون راحت مشخص میشه دختره چه کاری کرده اما پسرههههههههههههه نه!

اينقد تكنولو‍ژي پيشرفت كرده كه نذاره بفهمي دختره چيكار كرده.
انقدر علم و فهم پسرا پیشرفت کرده که دیگه گول تکنولوژی و نمیخورن!

B A H A R E*

عضو جدید
هزینه عمل حدود 200 300 هزار تومنه...فکر نمیکنم اونقدر زیاد باشه که اگه کسی قصد انجام این کار رو داشته باشه خیلی به زحمت بیفته واسه پول

انقدر که شما میگی دیگه ادامسم نمیدن چه برسه به عمل!!!! فک نکنمااااااااااااااااااااااااااااااا

B A H A R E*

عضو جدید
از كجا مطميني
اينقدر تو جامعه ديدم كه طرف از صبح تا شب ميره بيرون جون ميكنه واسه يه لقمه نون اونوقت زنش با اينو اونه,البته برعكسش به مراتب بيشتره.
نه من زیاد ندیدم!!! اگه طرفت ادم حسابی باشه واقعا و دین و ایمونی هم داشته باشه این طوری نمیشه!بعضی وقتا طرف مقابل واقعا ادم خوبیه اما این قدر که زنه یا مرده تو زندگی کم میزارن طرف مقابل دست به خیانت میزنه!!!!خیلی بد بینی هم خوب نیست!

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب دیگه بحث داره پزشکی میشه الان باید از جزییات عمل و مکانهاش صحبت کنیم:D

natashkooh

عضو جدید
يعني چي بچه رو دستمون نمونه؟
حالا خوبه شما متوجه ميشين كه همسرتون .......... ما دخترا كه مجبوريم توكل كنيم و اعتماد
البته تا جايي كه ممكنه تحقيق مي كنيم كه ...........ولي بعضيام خيلي زرنگن:razz:
قبلا متوجه ميشديم ولي الان ديگه با عمل ليزرو اين كوفت زهر ماريا كي ميفهمه؟؟؟؟؟؟

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها جون من بیخیال این عمل و این جور چیزا بشین
مثه اینکه تاپیک هدفش این بود که کار به اینجاها نکشه حالا شما دارین سر پول عمل چونه میزنین
زشته بابا

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]با بديهاي ديگران دل خويش را به سياهي نيالاييم ، همواره ساز سادگيمان کوک باشد و نگاهمان اميدوار. ارد بزرگ[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

تبسم44

عضو جدید
......

......

بچه ها جون من بیخیال این عمل و این جور چیزا بشین
مثه اینکه تاپیک هدفش این بود که کار به اینجاها نکشه حالا شما دارین سر پول عمل چونه میزنین
زشته بابا

موافقم.....نذارین حرمتا بشکنه...موضوعو عوض کنین.....

sade_messi

عضو جدید
حالا يكي ميتونه به من بگه چه جوري ميتونم از پاكي دختري كه دوسش دارم اطمينان پيدا كنم؟

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]دل کيهان را اگر بگشاييم اين سخن را خواهيم شنيد ” هر کنشي واکنشي را در پي دارد ” پس بر اين باور باشيد ! همه کردار ما چه خوب و چه زشت ، بي بازگشت نخواهد بود . ارد بزرگ[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دل کيهان را اگر بگشاييم اين سخن را خواهيم شنيد ” هر کنشي واکنشي را در پي دارد ” پس بر اين باور باشيد ! همه کردار ما چه خوب و چه زشت ، بي بازگشت نخواهد بود . ارد بزرگ
اره شهرام جان همون قضیه بوم وکفتر

Sarp

مدیر بازنشسته
خوب اگه وقتی فقط خودشون هستند و کسی دیگه نیست ؛ به اسم کوچیک همو صدا بزنن ، اگه همدیگه رو دوست دارن اونم در حد مثلا خواهر-برادری ! اون وقت تکلیف چیه؟؟؟ :razz:
جامعه تاثیر گذاره ولی ما خودمونیم که جامعه رو میسازیم اگه من خودم رعایت کنم و شما رعایت کنی ،کم کم جامعه هم درست میشه!!
حالا شما با خودت کنار بیا که پسرا رو با اسم کوچیک صدا بزنی یا اونا شما رو با اسم کوچیک صدا بزنن
بعدا جامعه رو درست میکنیم ما
:smile:

.خب البته میتونه ولی مهارت میخواد.
تو هم که کلا مهارت بالایی تو این مسائل داری

Sarp

مدیر بازنشسته
تاپیک هم که کلا منحرف شده و داره به کورتاژ و این چیزا میرسه بحثون
پس بهتره قفل شه تا . . . . .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز

اقا مدیر خداییش این تاپیک یکی از بهترین تاپیک ها بود من که چیزای زیادی یاد گفتم اینجا

sade_messi

عضو جدید

اتفاقا تازه داشت از حالت انحراف درميومد.
فكر كنم خيلي وقته تاپيك قفل نكردين دوست دارين اينو قفل كنين.نه؟؟؟؟

natashkooh

عضو جدید
كي قراره با ظرفيت بشيم؟؟؟؟؟
به خدا از اين خفقان حالم داره بهم ميخوره!!!!
من يه كوهنوردم هر روز يه ابلاغيه تازه از مقامات مياد كه حق ندارين مختلط برين من كه نميفهمم چرا نميتونم با خواهر و مادر و بچه هاي ديگه با زنشون بيان؟؟؟؟؟
شما اگه دليلشو ميدونين بگين تا من توجيح شم!!!!!

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
32 پستی که بی مورد بودن یا مسخره بازی یا حرف های بی ربط و ... همگی حذف شدن
پست نامربوط میدن بعدشم اعتراض که چرا ....

اگه میخواین تاپیکتون ادامه پیدا کنه نه سیاسیش کنین نه کلامتون رو بد عنوان کنین نه مسخره بازی در بیارین و پستای الکی بدین
تو پست دادن ها هم دقت کنین لطفا نه اینکه هر کی هر چی خواست بگه
آدم شرم میکنه بعضی پستارو که میخونه:razz:

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
از كجا مطميني

[FONT=&quot]من بيش ازهر چيز ، اعتقاد دارم كه آنچه سرنوشت ما را تعيين مي كند ، شرايط زندگيمان نيست ، بلكه تصميمهاي ماست. آنتوني رابينز[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا