آهای تـویی که دوست داری زنــت باکره باشه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

parna wanna u

عضو جدید
مسئله دخترا هم خو جداست.میدونین که دخترا دلشون میخواد اقا بالاسر خودشونو داشته باشن بعضی از دوست پسراهم غیرتییییییییییییی.بعضی از دخترا من خودم حرفشونو شنیدم میگن نمیدونی چه حالی میده دوست پسر داشته باشیو....اخه این دخترا برا رفع نیاز جنسی خودشون هم از دوست پسر استفاده میکنن فقط اقایون نیستن.

parna wanna u

عضو جدید
بعضی از دخترا هم مثل پسرا کمبود محبت دارن.یا خیلی تنها هستن که اینکارو میکنن.بعضیاشونم چه پسر چه دختر پول پارو میکنن و واسه طرف خرید میکنن.بعضی دخترا رو دوست پسراشون حساب سپرده گذاری بانک پاسارگاد واسه ازدواج وا میکنن.

afn741

عضو جدید
یک ضرب المثل قدیمی که میگه هر چی بکاری همان رو درو میکنی یک مثال که واقعیت دارد نمیتوان هر عمل کثیفی را انجام داد و بعد انتظار داشته باشی که در موقع مورد نظر پاکترین نصیبت شود . این صحبت در مورد دخترها و پسرهایی است که در زمان مجردی دنبال دوست از جنس مخالف هستند و هیچ قید و بندی را نیز قبول ندارند و زمان ازدواج انتظار دارند طرف مقابل ساده و پاک باشد ولی غافل از دست تقدیر هستند که چیزی مثل خودشان نصیبشان میکند .

گل سرخ 22

عضو جدید
مسئله دخترا هم خو جداست.میدونین که دخترا دلشون میخواد اقا بالاسر خودشونو داشته باشن بعضی از دوست پسراهم غیرتییییییییییییی.بعضی از دخترا من خودم حرفشونو شنیدم میگن نمیدونی چه حالی میده دوست پسر داشته باشیو....اخه این دخترا برا رفع نیاز جنسی خودشون هم از دوست پسر استفاده میکنن فقط اقایون نیستن.
خدا تو قرآنش گفته :
زنان پاک برای مردان پاک و زنان ناپاک برای مردان ناپاک

گل سرخ 22

عضو جدید
یک ضرب المثل قدیمی که میگه هر چی بکاری همان رو درو میکنی یک مثال که واقعیت دارد نمیتوان هر عمل کثیفی را انجام داد و بعد انتظار داشته باشی که در موقع مورد نظر پاکترین نصیبت شود . این صحبت در مورد دخترها و پسرهایی است که در زمان مجردی دنبال دوست از جنس مخالف هستند و هیچ قید و بندی را نیز قبول ندارند و زمان ازدواج انتظار دارند طرف مقابل ساده و پاک باشد ولی غافل از دست تقدیر هستند که چیزی مثل خودشان نصیبشان میکند .
دمت گرم

somayeh115

عضو جدید
خوب شما به خودت دروغ نگو بذار ما با دروغامون خوش باشیم
عزیزمن نمیگم که دروغ میگی
میگم من وتو وما کلاجامعه فقط تو حرف زدن استادیم پای عملش که میرسه کم میاریم میزنیم زیرش
مشکل اصلی جامعه ی ما طرز فک کردنشه
قدیما وقتی دختری باپسری دوس میشد همه به یه چشم بد نگاش میکردن الان اکه بی اف یا جی اف نداشته باشی به چشم ادم از دنیا بیخبر وشوت نگاهت میکنن
مشکل ماییم که طرز فکرمون عوض شده حالا تاصبح بشینید رو تعصب وانداختن تقصیرا گردن پسر ودختر حرف بزنیم
ولی مشکل این نیس مشکل طرز فکر جامعه است که خراب شده

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگم من وتو وما کلاجامعه فقط تو حرف زدن استادیم پای عملش که میرسه کم میاریم میزنیم زیرش
قدیما وقتی دختری باپسری دوس میشد همه به یه چشم بد نگاش میکردن الان اکه بی اف یا جی اف نداشته باشی به چشم ادم از دنیا بیخبر وشوت نگاهت میکنن
مشکل ماییم که طرز فکرمون عوض شده حالا تاصبح بشینید رو تعصب وانداختن تقصیرا گردن پسر ودختر حرف بزنیم
نه سمیه جان منی که این حرف و زدم حرف دلم بووود ...از صمیم قلب این حرف و میپرستم و سعی میکنم به هیچ دختری دست نزنم چون اون دختر بعدا زن یکی مثل خودمه ...من از دید پسرونش حرف میزنم فقط

JavadMessi

مدیر بازنشسته
تاپیک جالبیه چون همیشه تو این موضوعات ما محکوم بودیم که به روز نیستیم و عقب مونده ایم و...
اما حالا خوشبختانه مثله اینکه بیشتر دوستان موافقند که دو دلیل داره
1-چون موضوع تاپیک از اول شدیدا انتقادی بوده اینطوره!!!
2-دوستانی که قبلا بودند دیگه حضور ندارند!!

somayeh115

عضو جدید
نه سمیه جان منی که این حرف و زدم حرف دلم بووود ...از صمیم قلب این حرف و میپرستم و سعی میکنم به هیچ دختری دست نزنم چون اون دختر بعدا زن یکی مثل خودمه ...من از دید پسرونش حرف میزنم فقط
عزیز قبولت دارم نمیگم توچنینی یا چنانی
هیچکدوم ازماها همدیگه رونمیشناسه ونمیتونیم درمورد همدیگه قضاوت کنیم حق این کارم نداریم
من تشکر نداشتم وگرنه از این تایپکت که واسه بحث وموضوعش که خیلی جالبه تشکر میزدم
من جامعه رومیگم مورد خطاب من جامعه است با دیدگاه های غلطشون نه شما

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه واقعا در حد همکلاس باشند ایرادی نداره.
نه اینکه به اسم کوچیک همو , اونم جلو بقیه , صدا کنند. یا با هم برن تریا یا هر چیزه دیگه.

من موندم چه معنی داره تو محیط اداری یا آکادمیک دانشگاه دختر و پسر همدیگه رو به اسم کوچیک صدا کنن؟ حالا اگه خیلی صمیمی هستن لااقل جلو جمع همدیگه رو به اسم کوچیک صدا نکنند. حتی زن و شوهر هم باشند دلیل نمیشه هم دیگه رو به اسم کوچیک صدا کنن. موافقین؟
میشه بپرسم چرا نباید با اسم کوچیک صدا بشه؟؟؟؟

آفرودیته

عضو جدید

عزیزم اینطور که شما میفرمایید هم نیست.

جامعه رو من و شما و امثال ما تشکیل میده.وقتی کسی حرف میزنه یعنی طرز فکرش و بیان کرده.

هنوز هم خانواده های سنتی وجود دارن که دختر و پسراشون حاضر به دوستی با جنس مخالف نیستن.و به یسری اصول پایبند هستند.

به نظر من ما گناهکار هستیم که هرجا میشینیم میگیم دوستی با جنس مخالف عادی شده(یا حرفایی از این دسته)چون با این حرفامون به عادی شدن این موضوع دامن میزنیم.

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چون عمه و خاله طرف نیستش!!!
چون زیادی اون مرده خوشش میشه فکر میکنه خبریه!!
به عه و خاله که میگیم عمه و خاله!!!
به زیادی خوش شدن موافقم!خودمم اینکارو نمیکنم ولی دلیلی نمیدونم که اسم کوچیک صدا کردن بد باشه!!اگه بد بود پیامبر اسم دخترشو روی منبر نمیبرد؟!

JavadMessi

مدیر بازنشسته
به عه و خاله که میگیم عمه و خاله!!!
به زیادی خوش شدن موافقم!خودمم اینکارو نمیکنم ولی دلیلی نمیدونم که اسم کوچیک صدا کردن بد باشه!!اگه بد بود پیامبر اسم دخترشو روی منبر نمیبرد؟!
اولا دختر پیامبر شخصیته معروفیه ثانیا اسم برنده خود پیامبر بوده ثالثا شخصیت مقابل خود معصوم بوده
اما خداییش خودتون قضاوت کنید اگه الان دختر و پسر به اسم کوچیک همدیگه رو صدا کنند یه احساس خودمونی بودن بهشون دست نمیده
اصلا دلیلی بر آوردن اسم کوچیک حداقل از طرف مرد نیست چون میتونه از ترکیب خانوم+فامیلی طرف استفاده کنه که هم احترام به طرفه هم خودش.

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اولا دختر پیامبر شخصیته معروفیه ثانیا اسم برنده خود پیامبر بوده ثالثا شخصیت مقابل خود معصوم بوده
اما خداییش خودتون قضاوت کنید اگه الان دختر و پسر به اسم کوچیک همدیگه رو صدا کنند یه احساس خودمونی بودن بهشون دست نمیده
اصلا دلیلی بر آوردن اسم کوچیک حداقل از طرف مرد نیست چون میتونه از ترکیب خانوم+فامیلی طرف استفاده کنه که هم احترام به طرفه هم خودش.

این مساله انقدرام مهم نیستا! بالاخره اونا خودشون میدونن چیکار میکنن

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم اینطور که شما میفرمایید هم نیست.

جامعه رو من و شما و امثال ما تشکیل میده.وقتی کسی حرف میزنه یعنی طرز فکرش و بیان کرده.

هنوز هم خانواده های سنتی وجود دارن که دختر و پسراشون حاضر به دوستی با جنس مخالف نیستن.و به یسری اصول پایبند هستند.

به نظر من ما گناهکار هستیم که هرجا میشینیم میگیم دوستی با جنس مخالف عادی شده(یا حرفایی از این دسته)چون با این حرفامون به عادی شدن این موضوع دامن میزنیم.

می خواستم جوابشونو بدم جواب شما رو دیدم کامل کامل بود مرسی دیگه حرفی از نظر من باق نمی مونه منم می خواستم اینارو بگم

B A H A R E*

عضو جدید
بله خب!!!ولی موارد خاصی هم هست .......

پسرا هر ماری دوست داشته باشن با دوست دختراشون میکنن بعد که میرن خواستگاری دکمه بالاشونم میبندن!!!(بعضیا بیشتریاااااااااااا)

sade_messi

عضو جدید
بله خب!!!ولی موارد خاصی هم هست .......

پسرا هر ماری دوست داشته باشن با دوست دختراشون میکنن بعد که میرن خواستگاری دکمه بالاشونم میبندن!!!(بعضیا بیشتریاااااااااااا)

چرا نميگي اون دختري كه پسرا باهاش همه كار كردن فردا ميري با يه پسر جنتلمن از دنيا بي خبر ازدواج ميكنه
من حاضرم 1000 بار بميرم ولي دخار همچين ننگي نشم.

B A H A R E*

عضو جدید
چرا نميگي اون دختري كه پسرا باهاش همه كار كردن فردا ميري با يه پسر جنتلمن از دنيا بي خبر ازدواج ميكنه
من حاضرم 1000 بار بميرم ولي دخار همچين ننگي نشم.
بر عکسش بیشتر صدق میکنه چون راحت مشخص میشه دختره چه کاری کرده اما پسرههههههههههههه نه!

natashkooh

عضو جدید
آهای تو یی که دوس داری زنت باکره باشه
پس غلط میکنی دوس داری دوست دخترت باکره نباشه
سلام.اين وسط گناه كسايي كه تا حالا تمام اخلاقياتو رعايت كردن چيه كه بايد گير اين جامعه اي بيفته يك در 1000توش دختر باكره پيدا ميشه؟؟؟؟؟؟
گناه من ها چيه؟؟؟؟؟
ما بايد مراقب باشيم بچه رو دستمون نمونه!!!!!!
همين!!!

تبسم44

عضو جدید
سلام.اين وسط گناه كسايي كه تا حالا تمام اخلاقياتو رعايت كردن چيه كه بايد گير اين جامعه اي بيفته يك در 1000توش دختر باكره پيدا ميشه؟؟؟؟؟؟
گناه من ها چيه؟؟؟؟؟
ما بايد مراقب باشيم بچه رو دستمون نمونه!!!!!!
همين!!!

شما دیگه خیلی بدبینی........اینطوریام نیست.........حاضرم قسم بخورم هنوزم دخترایی پیدا میشن که وقتی با پسرا حرف میزنن....حالا تو دانشگاه.......هر جا.....از شرم وحیا صد بار سرخ و سفید میشن......اگه انقد بدبینی هیچوقت ازدواج نکن........

parna wanna u

عضو جدید
نمیدونم چرا بعضی ها فکر میکنن وقتی یه دختری دوست پسر داشته موقع ازدواجش که رسید دیگه دختره ..نه و بدرد نمیخوره و نمیشه بهش اعتماد کردو بریم سراغ یه ترگل ورگلش.درمورد پسراهم همینطورا. بابا ول کنین ای حرفارو حالا از 100تا 10تا دختر هم بعد ازدواج نتونستن با دوست پسر بازیشون کنار بیان دیگه دلیل نمیشه که همشون اینجور باشن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا