آنها تجاوز کردند،ما آسان فراموش کردیم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

خردبین

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا معلومه 300 رو از حفظ شدی از بس نگاهش کردی!:D

مگه پیامبر امی نبوده؟:surprised:
لفظ امی چندباردرقرآن درموردپیامبراستفاده شده. امی به معنای بی سوادنیست به معنای کسی است که به جایی برای تحصیل(مثل مدرسه)نرفته.درحقیقت درس نخواندن به معنای بی سوادبودن نیست چون پیامبرازطریق علم الهی خواندن ونوشتن رویادگرفت.

ram_call17

عضو جدید
لفظ امی چندباردرقرآن درموردپیامبراستفاده شده. امی به معنای بی سوادنیست به معنای کسی است که به جایی برای تحصیل(مثل مدرسه)نرفته.درحقیقت درس نخواندن به معنای بی سوادبودن نیست چون پیامبرازطریق علم الهی خواندن ونوشتن رویادگرفت.

یعنی قبل از بعثت می تونسته بنویسه؟

روياي ماه

عضو جدید
وای علی کل دفتر مشقای من از اول ابتدایی تا الان اینقدر کلمه توش نبود
کوتاهش کن جانم م م م

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه من چکارم که همچین ادعایی بکنم که چی میشد.
اما برگ برنده داریم،فعلا اسلام اومده،اونچه حس میکنم واسه ما عقب موندگی و خرافات بوده،منزوی شدن از آنچه داره بدست میاد در زمینه رفاه مادی و حتی معنوی در جامعه جهانی.
پس فعلا که اینجوری شده،ما استفاده می کنیم از موقعیت و گله می کنیم.

در دوره ساسانی ازدواج با محارم در ایران باب بود به نظرت اگه اسلام نمیومد زردشتی توی ایران میموند با این احکام اشتباه؟مطمئن باش اگه مسلمون نبودیم الان مسیحی بودیم نه زردشتی.

Ebrahim n

عضو جدید
من معتقدم که در تاریخ ایران ،
هیچکسی و هیچ گروهی زشت تر و زننده تر از دانشمندان و محققان ایران دوست ما ،
که با تحقیر اسلام و تحقیر تمدن اسلامی ،
پنداشته اند که از اصالت قوم ایرانی دفاع کرده اند.
هیچ کس چنین ضربه مهلکی به حثیت و اصالت این ملت نزده است.

دکترعلی شریعتی

ram_call17

عضو جدید
در دوره ساسانی ازدواج با محارم در ایران باب بود به نظرت اگه اسلام نمیومد زردشتی توی ایران میموند با این احکام اشتباه؟مطمئن باش اگه مسلمون نبودیم الان مسیحی بودیم نه زردشتی.

نه حتما عوض میشد.حق با شماس من سنگ زرتشتو به سینه نمی زنم(از ارزش هاشم کم نمی کنم.) یا عوض میشد یا مسیحیت.در واقع با وجود شکل بد ورود اسلام،بالاخره یه بلای دیگه گریبان مارو می گرفت.ناجورش اینجاس که لاقل الان در بد موقعی هستیم.عقب افتادیم از دنیا،این کینه ها روی هم را کجا خالی کنیم پس!
:w06:

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه حتما عوض میشد.حق با شماس من سنگ زرتشتو به سینه نمی زنم(از ارزش هاشم کم نمی کنم.) یا عوض میشد یا مسیحیت.در واقع با وجود شکل بد ورود اسلام،بالاخره یه بلای دیگه گریبان مارو می گرفت.ناجورش اینجاس که لاقل الان در بد موقعی هستیم.عقب افتادیم از دنیا،این کینه ها روی هم را کجا خالی کنیم پس!
:w06:

متاسفانه تاریخ جوری جلوه گر شده که اصرار به این داره که ایرانی ها به زور شمشیر مسلمون شدن. اما اینطور نیست و کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران این موضوع رو جالب توضیح میده. هی ما میگیم بخونید هی میگید نه نمیخونیم:D

Savant

کاربر بیش فعال
اولا شک دارم زننده تاپیک مهندس یا کلا تحصیل کرده باشه !!
دوما چیزایی نوشتن ای جناب علی که در هیج جای تاریخ حتی مستشرقین نوشته نشده.شماها دیگه تحصیل کرده اید لازم نیست هرکی هر چی گفت سریعا بگین راست میگه !! اون مال زمانی بود که مردم سواد نوشتن و خوندن نداشتن الان ماشالله همه یه پا دانشمندن. برید تحقیق کنید . همه منابع رو ببینید همه نظرات رو بشنوید بعد بهترین اونهارو انتخاب کنید. حالا هرکی میگه من بد میگم دستشو ببره بالا.

Savant

کاربر بیش فعال
این رو هم بگم که عقب موندگی ما بعد از دوران صفویان بود . تا قبل از اون که از این ور تمدن صادر میشد به نقاط دیگر دنیا. اصلا فکر میکنید اروپاییها از چه کسی تمدن و پیشرفت علمی رو به ارث برد ؟ لابد این رو هم نمیدونید !!؟ پس بگردید ببنید اشکال کار از کی و کجا و چرا و به دست چه کسانی شروع شد !!؟

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیشنهاد میکنم دوستان کتاب جامعه شناسی خودمونی را بخوانند.
تو این کتاب ریشه بسیاری از مشکلات را در فرهنگ مردم خودمان دانسته.
یعنی خیلی ویزگیهایی که مردم خودمون دارند.

ram_call17

عضو جدید
متاسفانه تاریخ جوری جلوه گر شده که اصرار به این داره که ایرانی ها به زور شمشیر مسلمون شدن. اما اینطور نیست و کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران این موضوع رو جالب توضیح میده. هی ما میگیم بخونید هی میگید نه نمیخونیم:D

بله بله،اونا هم روی خوش سکه هستن البته.بهر حال الان بین ملیون و مذهبیون اختلافی هست به شکل انکار هم دیگه.دلیلش هم قرق کردن همه چیز توسط عده ای تمامیت طلب هست.

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله بله،اونا هم روی خوش سکه هستن البته.بهر حال الان بین ملیون و مذهبیون اختلافی هست به شکل انکار هم دیگه.دلیلش هم قرق کردن همه چیز توسط عده ای تمامیت طلب هست.

خب هر دولتی یه دوره تند روی داره اما امانتداری توی تاریخ مرام داره که متاسفانه این مرام بعضی اوقات دچار غرض ورزی و تفسیر به رای میشه

ram_call17

عضو جدید
خب هر دولتی یه دوره تند روی داره اما امانتداری توی تاریخ مرام داره که متاسفانه این مرام بعضی اوقات دچار غرض ورزی و تفسیر به رای میشه

بهرحال این چیزی که گفتم بخشی از تاریخ بوده.حتما مزایای هم بوده،اما من ایناشو به بحث گذاشتم.کجاش خیانت در امانت بوده؟
راجع به ازدواج با محارم هم در اکثر تمدن های بزرگ قدیم بوده.برای اینکه خون سلطنتی حفظ بشه.بهر حال اون تمدن ها هم این مسائل را حل کردن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا