آموزش فتوشاپ

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
آموزش طراحی کارت ویزیت

آموزش طراحی کارت ویزیت

فتوشاپ را اجرا کنید .1. یک صفحه به ابعاد 5×9 با رزولیشن 300 ایجاد کنید .

2. ابزار Rectangle Toolرا انتخاب کرده و همانند تصویر زیر کادرهایی را روی پس زمینه اصلی میکشم

دقت داشته باشید که مهم نیست چه درصد رنگی بکار می برید فقط در هر بار کشیدن رنگ کادر را تغییر دهید

3. در مرحله بعد با پایین نگه داشتن کلید Ctrl لایه ها را انتخاب کرده و کلیدهای Ctrl+Eرا از روی کیبرد بزنید

4. یک لایه بالای لایه کادرهای کشیده شده ایجاد و رنگ آن را با ابزار paint برابر با درصد رنگی 111e02 قرار دهید .

5. در مرحله بعد فیلتر Filter => Render => Clouds را بر روی لایه جدید اعمال میکنم

6. مد لایه را برابر با Defference قرار دهید

7. من یک سری کادر سفید رنگ با ابزار Rectangle Tool میکشم و در مرحله بعد مد لایه را برابر با Overlay قرار میدهم

8. یک کادر سفید رنگ با ابزار Rounded Rectangle Tool و تنظیم rediuse=10 بکشید. Fill لایه را برابر با 50درد قرار دهید
9. ابزار تایپ Horizantal Type Tool را انتخاب کرده و نام شرکت با مشخصات سایت و شماره تلفن را تایپ کنید .

برای دانلود فایل PSD آموزش (لایه باز) کلیک کنید|| لینک دانلود :سرورمستقیم

P O U R I A

مدیر تالار
طراحی کارت ویزیت - قسمت اول

طراحی کارت ویزیت - قسمت اول

فتوشاپ را اجرا کنید .1. یک صفحه به ابعاد 5×9 با رزولیشن 300 ایجاد کنید .

2. من یک بافت چوب از اینترنت دانلود کردم و 3 کپی ازآن گرفتم و روی کادر اصلی قرار دادم.

3. هر دو لایه را با پایین نگه داشتن کلید Ctrl انتخاب کنید و از روی کیبرد کلیدهای Ctrl+E را بزنید تا هر دو لایه یکی شوند.
4. فیلتر Filter => Stylize => Wind را با تنظیمات مشخص شده بر روی لایه چوب اعمال کنید

5. یک لایه بالای لایه اصلی ایجاد کرده و با ابزار paint و درصد رنگی 320c02 زنگ پس زمینه را تغییر دهید

6. مد لایه رنگی را برابر با Multiply قرار دهید

7. ابزار Rounded Rectangle Tool را با redius=30px انتخاب کرده و یک کادر با درصد رنگی 1e0a09 بکشید.کمی بزرگتر از کادر بکشید

8. کلیدهای Ctrl+T را بزنید و کمی کادر را بچرخانید سپس مد لایه را برابر با Softlight قرار دهید

9.کلید Alt را پایین نگه دارید و با موس برید روی لایه کادر کشیده شده کادر را به طرفین بکشید تا یک کپی گرفته بشود یا بازدن کلیدهای Ctrl+J یک کپی بگیرید. سپس کمی آن را چرخانده و مد لایه را برابر با Lighten قرار دهید

P O U R I A

مدیر تالار
طراحی کارت ویزیت - قسمت دوم

طراحی کارت ویزیت - قسمت دوم

10.حالا ابزار تایپ یا Horizantal Type Tool را انتخاب کرده و مشخصاتی که قرار است روی کارت قرار دهید را تایپ کنید .

روی لایه دوبار کلیک کنید (دابل کلیک) و تنظیمات مشخص شده را تغییر دهید

11. در مرحله آخر هم 3 کادر با ابزارRounded Rectangle Tool با درصد رنگی db9c90 کشیده و Fill را برابر با 10 درصد قرار دهید. کادرهای بعدی را همانند تصویر زیر بکشید

12. روی لایه اول دابل کلیک کنید و تنظیمات مشخص شده را تغییر بدهید

مرحله 12 را برای دو کادر بعدی نیز تکرار کنید
13. در مرحله آخر هم شماره تلفن ، ایمیل و وب سایت را تایپ میکنم

برای دانلود فایل PSD آموزش (لایه باز) کلیک کنید || لینک دانلود :سرورمستقیم

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی ست اداری فروشگاه آسا رایان - قسمت اول

آموزش طراحی ست اداری فروشگاه آسا رایان - قسمت اول

فتوشاپ را اجرا کنید1. فتوشاپ را اجرا کرده و یک صفحه به ابعاد 6×9 با رزولیشن 300 ایجاد کنید .

2. ابزار Gradient را انتخاب کرده و روی پالت رنگی آن در بالای صفحه کلیک کنید .
3.درصد رنگیهای مشخص شده در تصویر زیر را با کلیک بر روی مربع های کوچک که با کادر قرمز مشخص شده است را جایگزین کنید

4. رنگ پس زمینه را با طیف رنگی ساخته شده تغییر بدهید .

5. ابزار Pen را انتخاب کرده و یک کادر همانند تصویر زیر بکشید .برای راحتی کار Fill لایه را برابر با صفر قرار دهید

6. روی مربع کادر کشیده شده در لایه که با کادر قرمز مشخص شده است کلیک کرده و رنگ پیش فرض را با درصد رنگی مشخص شده تغییر بدهید . Fill را برابر با 100 قرار دهید

7. در مرحله بعدی یک کادر همانند تصویر زیر با ابزار Rectangular Marquee Tool بکشید .

8.یک لایه جدید ایجاد کنید . ابزار Brush را انتخاب کرده و رنگ Foreground را تغییر بدهید .(از تصویر زیر کمک بگیرید ) درصد رنگی : 0087cd

9. در حالیکه ابزار Brush را انتخاب کرده اید وسط صفحه کلیک راست کرده و تنظیمات قلم را همانند تصویر تغییر دهید . با کادر قرمز مشخص شده است

10. حال از قسمت بالا به طرف پایین شروع به کشیدن و استفاده از ابزار Brush کنید . لایه براش را پایین لایه کادر کشیده شده قرار دهید .برای خارج کردن کادر از حالت انتخاب کلیدهای Ctrl+D را بزنید

11. در مرحله بعدی هم ابزار تایپ Horizontal Type Tool را انتخاب و متنی که باید روی کارت ویزیت باشد را تایپ کنید

12.روی لایه کادر کشیده شده کلیک کرده و تنظیماتی که در تصاویر زیر مشاهده می کنید را با تنظیمات پیش فرض تغییر دهید .

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی ست اداری فروشگاه آسا رایان - قسمت دوم

آموزش طراحی ست اداری فروشگاه آسا رایان - قسمت دوم

طراحی سربرگ
1. برای طراحی سربرگ هم یک صفحه به ابعاد 148×210 میلیمتر با رزولیشن 300 ایجاد کنید.اندازه A5

2. ابزار Gradient را انتخاب کرده و رنگ پس زمینه را با توجه به تصویر زیر تغییر بدهید .

3. ابزار Rectangle Tool را انتخاب کرده و یکادر همانند تصویر زیر بکشید

4. روی لایه کادر کشیده شده دابل کلیک کنید و تنظیمات پیش فرض را با توجه به تصویر زیر تغییر بدهید

5. در حالیکه لایه آبی رنگ در حالت انتخاب می باشد کلیدهای Ctrl+T را بزنید تا ابزار Free Transform انتخاب شود . سپس روی کادر کلیک راست کرده و گزینه Warp را انتخاب کنید در مرحله بعدی کافیست کمی با درگ کردن بر روی کادرهایی که در اختیار شما قرار داده قسمت پایین کادر را به طرف بالا حرکت دهید

6.یک کپی با زدن کلیدهای cTRL+j بگیرید و کمی پایین تر از کادر اصلی قرار دهید . در مرحله بعدی رنگ آن را با توجه به تصویر زیر تغییر داده و کمی کادر را با زدن کلیدهای Ctrl+T بچرخانید .

7. مرحله 20 را یکبار دیگر تکرار کنید فقط درصد رنگی 9e9fa1 را جایگزین درصد رنگی قبلی نمایید

8. یک کادر همانند مرحله 3 پایین صفحه کشیده و یک کپی دیگر گرفته و رنگ آن را برابر با مرحله 6 قرار میدهم

9.در مرحله بعدی هم ابزار Horizontal Type Tool را انتخاب و متنی که باید روی سربرگ باشد را تایپ کنید

طراحی پاکت نامه
1. یک صفحه به ابعاد 220×110 ایجاد کنید
2 . برای طراحی پاکت هم نیازی نیست چیزی ایجاد کنید 3 کادری که برای بالای صفحه سر برگ ایجاد کرده بودیم را با پایین نگه داشتن کلید Ctrl از روی کیبرد انتخاب کرده و یک کپی با زدن کلیدهای Ctrl+J بگیرید . سپس همانند تصویر زیر یکبار فایل کپی گرفته شده را بالای صفحه قرار داده و یک کپی دیگر گرفته و در پایین صفحه قرار میدهیم . برای تغییر اندازه هم کلیدهای Ctrl+T را بزنید و از ابزار Free transform کمک بگیرید .

3.در مرحله بعدی هم ابزار تایپ Horizontal Type Tool را انتخاب و متنی که باید روی پاکت باشد را تایپ کنید

هدف از ایجاد ست اداری فقط نوع طراحی می باشد ممکن است اطلاعات وارد شده صحیح نباشد .

برای دانلود فایل PSD کلیک کنید || لینک دانلود :سرورمستقیم

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی ست اداری کارخانه فیلور

آموزش طراحی ست اداری کارخانه فیلور

فتوشاپ را اجرا کنید
1. برای طراحی سربرگ یک صفحه به ابعاد 148×210 میلیمتر با رزولیشن 300 ایجاد کنید.اندازه A5
2 . ابزار Rectangle Tool را انتخاب کرده و یک کادر همانند تصویر زیر بکشید .
3. روی لایه کادر کشیده شده دابل کلیک کرده و و تنظیمات گزینه Gradient Overlay را تغییر بدهید .

4. با استفاده از ابزار Rectangle Tool یک کادر نازک دیگر با همان تنظیمات همانند تصویر زیر ترسیم کنید .

5. برای طراحی لوگو ابتدا یک دایره با ابزار Ellipse Tool بکشید . رنگ دایره را برابر با سفید قرار دهید .

6. روی لایه دایره کشیده شده دابل کلیک کرده و تنظیمات گزینه Stroke را تغییر بدهید .

7. ابزار Custome Shape Tool را انتخاب کرده و شکل زیر را وسط دایره قرار دهید .

8. من یک کپی از لوگو میگیرم و پایین صفحه قرار میدهم . سپس با استفاده از ابزار تایپ Horizontal Type Tool متن مورد نظر را تایپ میکنم . رنگ متن : f1f8fd

طراحی کارت ویزیت
1. یک صفحه به ابعاد 6×9 با رزولیشن 300 ایجاد کنید .

2 . نیاز به هیچ کار اضافی نیست فقط باید کادرهایی که در قسمت قبل همراه با لوگو کشیده اید را درگ کرده و روی کارت ویزیت قرار دهید . سپس ابزار تایپ Horizontal Type Tool را انتخاب و با درصد رنگی مشخص شده مشخصات مورد نظر خودتان را تایپ کنید .
درصد رنگی عنوان : 013466

طراحی پاکت نامه

2. عین مرحله قبل عمل میکنم کادر کشیده شده روی پاکت قرار داده و متن مورد نظر را تایپ میکنم .

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی یک ست اداری سربرگ + پاکت + کارت ویزیت

آموزش طراحی یک ست اداری سربرگ + پاکت + کارت ویزیت

سربرگ :
برگه ای است که به طور معمول در ابعادA4 .A5 ارائه می شود و برای کارهای اداری موسسات ، ادارات یا اشخاص حقوقی مورد استفاده قرار می گیرد .معمولابر روی سربرگ بالای صفحه عنوان همراه با لوگو و در قسمت دیگر شماره، تاریخ و پیوست قرار می گیرد . شما می توانید آدرس سایت یا شماره ثبت را نیز زیر عنوان درج کنید .

پاکت نامه :
پاکت نامه نیز معمولا اندازه اش دارای یک سوم ابعاد سربرگ می باشد و اطلاعاتی همچون عنوان و لوگوی شرکت در قسمت بالا سمت راست و آدرس پایین سمت چپ قرار می گیرد . حتما نیازی نیست که مشخصات نام برده شده در جاهای مشخص شده قرار دهید شما می توانید بسته به طراحی خودتان محل قرار گیری همه اطلاعات نام برده شده را تغییر دهید .
بسیار خوب می خواهیم در ابتدا یک سربرگ طراحی کنیم .
فتوشاپ را اجرا کنید1. یک صفحه به ابعاد 148×210 با رزولیشن 300 ایجاد کنید .
2.ابزار rectangle Tool را از جعبه ابزار انتخاب کرده و یک کادر همانند تصویر زیر بکشید
3.لایه کادرزرد رنگ را انتخاب کنید ، کلید Ctrl+T رابزنید تا ابزار Free Transform انتخاب شود.
4. در حالیکه ابزار Free Transform در حالت انتخاب است بر روی کادر کلیک راست کرده گزینه Warp را انتخاب کنید .
5. یک سری خط را در تصویر زیر مشاهده می کنید هر کدام از خطها را که به طرفین بکشید شکل شما تغییر می کند . خط پایین طرف چپ را به سمت بالا و خط پایینی سمت راست را به طرف پایین بکشید .
6.در مرحله بعد ابزار Pen Tool را انتخاب کرده و یک کادر سبز رنگ با درصد رنگی a49b00 بکشید .کار با ابزار Pen Toolشاید کمی نسبت به ابزارهای دیگر مشکل تر باشه اما با کمی تمرین به نتیجه مورد نظر میرسید.ببینید برای اینکه شکل کشیده شده شما انحنا دلخواه را داشته باشه هر نقطه ای که میزارید قبل از اینکه نقطه دوم را قرار بدید دستتون را از روی موس بر ندارید .سعی کنید با درگ کردن انحنا لازم را به خط تون بدید.من مرحله به مرحله براتون این کادرو میکشم که سخت نباشه .Fill لایه را هم برابر با 50 قرار میدم
نقطه هایی که میزارید ممکنه تو مرحله اول به اون شکل دلخواه نرسید اشکالی نداره فقط اگر بعد از گذاشتن هر نقطه انحنا دلخواه را نداشته کلید Alt را از روی کیبرد پایین نگه دارید تا ابزار pen Tool تبدیل بشه به Convert Point Tool
حالا من ابزار ویرایش Pen Tool یعنی Convert Point Tool را انتخاب میکنم و روی نقاطی که می خوام انحنا بدم کلیک میکنم سپس دو اهرم برای من فعال میشه یکی برای انحنا دادن به خطوط سمت راست و دیگری برای سمت چپ. به تصویر زیر دقت کنید
به تصویر نگاه کنید من بعضی جاهها بوسیله ابزاری که دورشو با خط قرمز مشخص کردم نقاطی را برای دقیق تر کردن خطوط خودم ایجاد کردم.
7.حالا برای اینکه یک خط به دور کادر سبز رنگ بکشم روی لایه کادر کشیده شده دابل کلیک میکنم و تنظمیات گزینه Stroke را تغییر میدم

8.یک کادر سبز رنگ با درصد رنگی 5b6711 و با ابزار Pen Tool میکشم

9. مرحله 7 را برای این کادر نیز تکرار کنید
10. بسیار خوب مراحل سخت طراحی تمام شد حالا باید اطلاعات خودمان را شروع به وارد کردن روی سربرگ کنید
اول از همه عنوان همراه با لوگو شرکت را بالای صفحه باید وارد کنیم
ابزار Custome Shape Tool را انتخاب کرده و یک شکل را به دلخواه به عنوان لوگو انتخاب میکنم سپس نام شرکت را با ابزار Horizantal Type Tool تایپ میکنم .رنگ لوگو ee8c01

11. شماره ، تاریخ و پیوست را تایپ میکنم

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی یک ست اداری سربرگ + پاکت + کارت ویزیت - قسمت دوم

آموزش طراحی یک ست اداری سربرگ + پاکت + کارت ویزیت - قسمت دوم

12.امیدوارم خسته نشده باشید .ابزار rectangle Tool را انتخاب و دو کادر با درصد رنگی a49b00 و5b6711 میکشم .سپس برای تغییر شکل لبه ها کلیدهای Ctrl+T را بزنید سپس کلیک راست و گزینه Distort را انتخاب کنید.

13. کادر دوم را با درصد رنگی a49b0 مثل مرحله 12 بکشید
14.حالا اطلاعاتی مثل شماره تلفن و آدرس را پایین در کادرهای کشیده شده تایپ کنید
15. در مرحله آخر سربرگ هم یک کادر با ابزار rounded Rectangle Tool با Redius=5px میکشم .رنگ پس زمینه کادر را برابر با a49b00 و یک stroke 1 پیکسلی با رنگ طوسی نیز به کادر نسبت دهید
حالا نوبت میرسه به طراحی پاکت نامه .ابعاد پاکت های اداری به ترتیب زیر می باشد
رديف
ابعاد پاکت ها
فاصله راس آرم تا لبه بالايي پاکت
1​
220×110 ميلي متر​
10 ميلي متر​
2​
162× 114 ميلي متر​
10 ميلي متر​
3​
325×120 ميلي متر​
10 ميلي متر​
4​
176×125 ميلي متر​
10 ميلي متر​
5​
229×162 ميلي متر​
15 ميلي متر​
6​
250×176 ميلي متر​
15 ميلي متر​
7​
324×229 ميلي متر​
20 ميلي متر​
8​
353×250 ميلي متر​
20 ميلي متر​
9​
458×324 ميلي متر​
20 ميلي متر​
یک صفحه به ابعاد 220×110 میلی متر ایجاد کنید .

2. در مرحله بعدی میرم سه تا کادر رنگی که برای سربرگ کشیده بودم را با پایین نگه داشتن کلید Ctrl انتخاب کرده سپس با موس درگ میکنم و هر سه لایه را می برم روی صفحه پاکت نامه قرار میدم .

3. سه کادر رنگی که بردید روی پاکت نامه قرار دادیدرا می خوام برعکسش کنم یعنی از طرف چپ نمایش داده بشه برای انجام اینکار کلیدهای Ctrl+T را بزنید بعد روی کادر ایجاد شده کلیک راست و گزینه Horizantal را انتخاب میکنم. بعد هر سه کادر را باهم به طرف چپ می برم
4. در مرحله آخر ابزار Horizantal type Tool را انتخاب کرده و مشخصات مثل آدرس ، شماره تلفن ، ایمیل ، فاکس و .. را تایپ میکنمیک کادر هم همانند مرحله 15 بکشید .

5. لوگو با اسم شرکت هم از سربرگ انتخاب کنید و بیارید روی پاکت نامه قرار بدید
طراحی کارت ویزیت
1. یک صفحه به ابعاد 5×9 با رزولیشن 300 ایجاد کنید .

2.باز هم 3کادر رنگی را مثل مرحله 2 پاکت نامه کپی کنید و روی کارت ویزیت قرار بدید . برای کوچیک کردن اندازه هم کلیدهای Ctrl+Tرا بزنید سپس کمی اندازه هر سه کادر رو با هم کوچک کنید
3. دو کادر با ابزار rounded Rectangle Tool با Redius=5px بکشید . Fill لایه را برابر با 10 درصد قرار بدید. سپس مشخصاتی که می خواهید روی کارت ویزیت وجود داشته باشد را تایپ کنید.

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی سربرگ . پاکت .کارت ویزیت در فتوشاپ

آموزش طراحی سربرگ . پاکت .کارت ویزیت در فتوشاپ

فتوشاپ را اجرا کنید1. فتوشاپ را اجرا و یک صفحه به ابعاد 5×9 با رزولیشن 300 ایجاد کنید .
2. ابزار Rectangle Tool را از جعبه ابزار انتخاب و شروع به کشیدن کادرهای زیر با درصد رنگی مشخص شده کنید .
3. در مرحله بعد ابزار Custome Shape Tool را انتخاب کرده و از لیست اشکال پیش فرضی که در تصویر زیر مشاهده می کنید شکل بکار برده شده را انتخاب کنید . سپس با درصد رنگیهای مرحله قبل یک لوگو ایجاد میکنم.مرحله به مرحله این قسمت را توضیح میدهم .3.1. با ابزار Ellipse Tool یک دایره بکشید .
3.2. حالا فلشی که در لیست اشکال Custome Shape Tool بود را انتخاب و اولین فلش را با درصد رنگی های مرحله قبل بکشید.
3.3.لایه فلشی که کشیده اید را انتخاب و کلیدهای Ctrl+J را بزنید تا یک کپی از لایه مورد نظر گرفته شود.
3.4. حالا 2 تا کار را باید انجام بدیم اول لایه دوم را انتخاب و کلیدهای Ctrl+T را بزنید تا ابزار free Transform انتخاب شود . در مرحله بعد با توجه به شکل دایره کمی فلش را بچرخانید .
در مرحله دوم وقتی کمی کادر را چرخاندید باید اندازه فلش کپی گرفته شده را 10 درصد بیشتر کنیم.برای انجام اینکار هم باز کلیدهای Ctrl+T را بزنید و از تنظیمات بالای صفحه اول روی آیکون Maintance Acpect کلیک کنید که بعد از زیاد کردن درصد هم فلش مورد نظر از لحاظ طولی هم از نظر عرضی بیشتر بشه.با فلش قرمز مشخص شده است
4.حالا مراحل بالا را پشت سرهم به همین منوال برای فلش های بعدی تکرار میکنم. لایه دایره را هم غیر فعال کنید .
5. در مرحله آخر هم ابزار تایپ horizontal Type Tool را انتخاب و نام شرکت همراه با مشخصات را همانند تصویر زیر وارد کنید. رنگ متن طوسی : 939294
طراحی سربرگ 1. برای طراحی سربرگ هم یک صفحه به ابعاد 148×210 میلیمتر با رزولیشن 300 ایجاد کنید.اندازه A5
2. مراحلی که برای کارت ویزیت انجام داده اید را نمی خواد دیگه تکرار کنید فقط نوارهای رنگی و لوگو را درگ کنید بیارید قرار بدید روی سربرگ بعد از آن هم اگه دلتون خواست کمی اندازه آن را با زدن کلیدهای Ctrl+T بزرگتر کنید. دقت داشته باشید که برای کپی از لوگو ونوار رنگی اول باید همه لایه را با پایین نگه داشتن کلید Ctrl از روی کیبرد انتخاب کنید و در مرحله دوم برای اینکه همه لایه ها تبدیل به یک لایه شود کلیدهای Ctrl+E را بزنید .
طراحی پاکت نامه
2. باز عین طراحی سربرگ لوگو و نوار رنگی را درگ کنید و بیارید روی پاکت قرار بدهید .

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی ست اداری شرکت - قسمت اول

آموزش طراحی ست اداری شرکت - قسمت اول

فتوشاپ را اجرا کنید1. یک صفحه به ابعاد 148×210 با رزولیشن 300 ایجاد کنید .(اندازه A5 )
2. ابزار Rectangle Tool را از جعبه ابزار انتخاب میکنم و چند تا کادر ساده با درصد رنگی هایی که در ادامه برای شما می نویسم میکشم .
درصد رنگ زرد برابر است با = fcb034
درصد رنگ نارنجی برابر است با = bf2f1b
درصد رنگ زرد برابر است با = fcb034
درصد رنگ طوسی برابر است با = bbbab9

تا اینجا که خیلی راحت بود .یکبار دیگر با 3 درصد رنگی که در کادر بالا نوشتم سه تا کادر دیگه پایین صفحه میکشم
3. در مرحله بعدی میخوام فرض مثال لوگو شرکت خودمون را بندازم وسط سربرگ اما با رنگ ملایم . برای انجام اینکار ابتدا ابزار Custome Shape Tool را انتخاب میکنم .

یک شکل را به دلخواه از لیست اشکال Shape Tool انتخاب کرده و با درصد رنگی fff8ed وسط کادر میشکم

4. حالا باید اطلاعاتی مثل عنوان و لوگو شرکت ، تاریخ ، پیوست ، شماره و درصورت تماسل آدرس را وارد کنیم. من همه این کارها را با ابزار Horizantal Type Tool انجام میدم.
من لوگویی که روی پس زمینه قرار دادم را یکبار دیگه با رنگ سفید بالای صفحه سمت راست گذاشتم و عنوان شرکت را پایینش تایپ کردم.آدرس هم پایین صفحه تایپ کردم تا صفحه خالی به نظر نرسه

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی ست اداری شرکت - قسمت دوم

آموزش طراحی ست اداری شرکت - قسمت دوم

طراحی پاکت نامه
1. نوبت میرسه به طراحی پاکت نامه . یک صفحه به ابعاد 220×110 ميلي متر در فتوشاپ باز کنید
2. ابزار Rectangle Tool را انتخاب کرده و شروع به کشیدن چند دایره روی پاکت نامه میکنم . دقت کنید که درصد رنگی همان رنگهای قبلی می باشد .
3. من در طراحی سربرگ پایین صفحه 3 تا خط کشیده بودم . آن 3 خط را درگ میکنم و میارم میندازم پایین صفحه پاکت نامه
4.لوگویی که در مرحله قبل به عنوان پس زمینه سربرگ نیز استفاده کردم را روی پاکت هم با همان تنظمیات قرار میدهم .
5. با ابزار Rectangle Tool یک کادر با درصد رنگی fff8ed بکشید سپس آدرس شرکت خودتان را با ابزار Horizantal Type Tool تایپ کنید
6. در مرحله آخر هم نام شرکت خودتان را بالای صفحه تایپ کنید . دقت داشته باشید آدرس فرستند و گیرنده هم باید روی پاکت تایپ کنید اما قصد ما فقط طراحی روی ست اداری می باشد .
طراحی کارت ویزیت
1.یک صفحه به ابعاد 5×9 با رزولیشن 300 باز کنید
2. مثل مراحل قبل با ابزار Rectangle Tool پشت سرهم با درصد رنگی های مشخص شده در مراحل بالا شروع به کشیدن چند کادر میکنم

3. حالا مشخصات شرکت مثل عنوان و شماره تماس را با ابزار Horizantal Type Tool تایپ میکنم .
شکل شماره تماس و ایمیل را از لیست اشکال Custome shape Tool برداشتم
برای دانلود فایل PSDکلیک کنید || لینک دانلود :سرورمستقیم

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی ست اداری شماره 4 - قسمت اول

آموزش طراحی ست اداری شماره 4 - قسمت اول

فتوشاپ را اجرا کنیدابتدا می خواهم برعکس طراحی ست های اداری قبلی کارت ویزیت را برای شما طراحی کنم .
1. فتوشاپ را اجرا کرده و یک صفحه به ابعاد 6×9 با رزولیشن 300 ایجاد کنید .

2. ابزار Gradient را انتخاب کرده و روی پالت رنگی آن در بالای صفحه کلیک کنید .

3. درصد رنگیهای مشخص شده در تصویر زیر را با کلیک بر روی مربع های کوچک که با کادر قرمز مشخص شده است را جایگزین کنید

4. در مرحله بعدی ابزار Line Tool را انتخاب کنید و یک خط سفید با ضخامت 1 پیکسل بکشید

5. ابزار تایپ Horizontal Type Tool را انتخاب و اسم شرکت همراه با آدرس و شماره تلفن را تایپ کنید
6. روی لایه عنوان شرکت دابل کلیک کنید و تنظیمات آن را با توجه به تصاویر زیر تغییر دهید .

7. من ابزار Custome Shape tool را انتخاب میکنم و به جای اینکه تایپ کنم تلفن شکل یک گوشی را قرار میدم . یا به جای ایمیل شکل یک پاکت نامه را میزارم. به تصاویر زیر دقت کنید

طراحی سربرگ
1. برای طراحی سربرگ هم یک صفحه به ابعاد 148×210 میلیمتر با رزولیشن 300 ایجاد کنید.اندازه A5

2. عنوان شرکت را بالا، سمت راست تایپ میکنم
3. روی لایه عنوان شرکت دابل کلیک کنید و تنظیمات مشخص شده در تصاویر زیر را تغییر دهید

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی ست اداری شماره 4 - قسمت دوم

آموزش طراحی ست اداری شماره 4 - قسمت دوم

4.ابزار Rounded Rectangle Tool را با redius=25px انتخاب و سه کادر همانند تصویر زیر بکشید.رنگ cde3c0

5. حالا با استفاده از ابزار تایپ Horizontal Type Toolتاریخ.شماره.پیوست را تایپ کنید
6.یک کادر دیگه پایین صفحه با ابزار Rounded Rectangle Tool با redius=50px بکشید . برای تغییر رنگ هم روی لایه دابل کلیک و مرحله 3 را تکرار کنید
7. ابزار تایپ Horizontal Type Tool را انتخاب کنید و مشخصات مانند آدرس .شماره تلفن و ... را همانند تصویر زیر تایپ کنید
طراحی پاکت نامه
2. ابزار rectangle Tool را انتخاب کرده و یک کادر پایین پاکت نامه بکشید . رنگ کادر کشیده شده مهم نیست
3. روی لایه دابل کلیک کنید و عین مراحل قبلی رنگ پیش فرض را با توجه به تصویر زیر تغییر دهید
4. می خواهم در این مرحله کمی شکل را دفرمه کنم . برای انجام اینکار از منوی بالای صفحه به ترتیب گزینه Edit => Transform Path => Warp را انتخاب کنید .
5. حالا یک سری کادر مستطیل شکل برای شما ایجاد کرده است. برای اینکه شکل ظاهری کادر را تغییر بدم خطهای بالای مستطیل را کمی به طرف بالا و پایین میکشم . بعد از انجام اینکار می بینید که دو اهرم فعال می شود . برای راحتی کار می توانید از اهرم ها نیز استفاده کنید
6. عنوان شرکت را از روی سربرگ درگ کنید و بیارید روی پاکت نامه قرار بدید
7. در مرحله آخر هم من اطلاعاتی که روی سربرگ قرار دادم را روی پاکت کپی میکنم

P O U R I A

مدیر تالار
ساخت یک ست اداری کامل (سربرگ .پاکت .کارت ویزیت) - قسمت اول

ساخت یک ست اداری کامل (سربرگ .پاکت .کارت ویزیت) - قسمت اول

فتوشاپ را اجرا کنید1. فتوشاپ را اجرا و یک صفحه به ابعاد 5×9 با رزولیشن 300 ایجاد کنید .

2. ابزار Gradient را انتخاب و روی کادر رنگی بالای صفحه از نوار تنظیمات کلیک کنید .

3. ابزار Costume Shape Tool را انتخاب و شکل بکار برده ظده روی پس زمینه را انتخاب کنید . برای کشیدن شکل دایره از درصد رنگی c60e10 استفاده کنید .

4. در مرحله بعدی همه لایه ها به غیر از پس زمینه را با پایین نگه داشتن کلید Ctrl انتخاب و کلید Ctrl+E را بزنید تا 5 لایه تبدیل به یک لایه شود سپس Fill را برابر با 30 قرار دهید

5. یک لایه جدید ایجاد کنید . در مرحله بعد ابزار Brush را انتخاب کنید . قلمی که در تصویر زیر می بینید را با ابعاد و رنگ سفید روی پس زمینه بکار ببرید (دانلود قلم Brush)

6. در مرحله آخر هم ابزار تایپ را انتخاب و نام شرکت همراه با مشخصات مورد نظر را با توجه به تصویر زیر تایپ کنید

طراحی سربرگاگر به آموزشهای قبلی ست اداری توجه کرده باشید حتما دیدید که بیشتر وقت را برای طراحی اول میزاریم و در مراحل بعدی آبجکت های بکار برده شده در قسمت اول را برای بقیه طراحی کپی میکنیم .1. برای طراحی سربرگ هم یک صفحه به ابعاد 148×210 میلیمتر با رزولیشن 300 ایجاد کنید.اندازه A5

2. ابزار Rectangle Tool را انتخاب و یک کادر با درصد رنگی b80a0b بکشید .

3. یکبار دیگر شکلی که در مرحله 3 با ابزار Costume Shape Tool کشیده اید را انتخاب و همانند تصاویر زیر چندبار از شکل انتخاب شده استفاده کنید

4. مد لایه شکل های کشیده شده را برابر با Overlay قرار دهید .

5. یک لایه جدید ایجاد کنید و از قلمی براشی که در مرحله 5 استفاده کردیم اینبار نیز پایین سربرگ استفاده می کنیم .

P O U R I A

مدیر تالار
ساخت یک ست اداری کامل (سربرگ .پاکت .کارت ویزیت) - قسمت دوم

ساخت یک ست اداری کامل (سربرگ .پاکت .کارت ویزیت) - قسمت دوم

6. روی لایه قلم بکار برده شده دابل کلیک کرده و تنظیمات مشخص شده در تصویر زیر را تغییر دهید

7.ابزار تایپ را انتخاب و نام شرکت همراه با مشخصات مورد نظر را با توجه به تصویر زیر تایپ کنید

8. شکل ستاره را از لیست اشکال ابزار Costume Shape Tool انتخاب و همراه با نام شرکت بالای صفحه قرار دهید . من پایین تر از شماره ، تاریخ ، پیوست یک کادر با درصد رنگی f2eeee با ابزار Rectangle Tool ایجاد کردم

طراحی پاکت نامه

2. رنگ پس زمینه را با ابزار paint با درصد رنگی e51f20 تغییر میدهم .

3. در مرحله بعد شکلی که در مراحل بالا از لیست اشکال Costume Shape Tool انتخاب کرده بودم را روی پاکت هم با درصد رنگی e21919 بکار می برم

4. از قلم براش نیز پایین پاکت نامه همانند تصویر زیر استفاده کنید .

5.ابزار تایپ را انتخاب و نام شرکت همراه با مشخصات مورد نظر را با توجه به تصویر زیر تایپ کنید

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی ست اداری شماره 5 - قسمت اول

آموزش طراحی ست اداری شماره 5 - قسمت اول

فتوشاپ را اجرا کنید1. یک صفحه به ابعاد 148×210 میلیمتر با رزولیشن 300 ایجاد کنید.

2. ابزار Rectangle Tool را انتخاب و یک کادر با درصد رنگی 4d6a4cبکشید .
3. ابزار custome Shape Tool را انتخاب و از لیست باز شده شکل زیر را با درصد رنگی 4d6a4cبالای صفحه بکشید

4. ابزار Rectangle Tool را انتخاب و یک کادر همانند تصویر زیر بکشید.
5. ابزار تایپ را انتخاب و عنوان شرکت خودتان را بالای صفحه تایپ کنید
6. آدرس و مشخصات شرکت را در کادر کشیده شده تایپ کنید.

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی ست اداری شماره 5 - قسمت دوم

آموزش طراحی ست اداری شماره 5 - قسمت دوم

طراحی پاکت نامه
2.ابزار Rectangle Tool را انتخاب و یک کادر همانند تصویر زیر بکشید.
3. میخوام یکی از نقاط را کمی به طرف عقب بکشم . ابزار Convert Point Tool را انتخاب و روی لبه کار کلیک کنید
4.بعد از اینکه روی نقطه کلیک کردید با کلیدهای 4 جهت موس روی فلش سمت چپ کلیک کنید
5. با کلیدهای Ctrl+Jیک کپی از کادر کشیده شده بگیرید و در طرف دیگر قرار بدید.سپس کادر کشیده را کمی به طرف بالا برده و تنظیمات Fill را برابر با 50 درصد قرار دهید

6. لوگو و نام شرکت را از روی سربرگ درگ کنید ببرید روی پاکت نامه قرار بدید
7. ابزار تایپ را انتخاب و اطلاعاتیکه بر روی سربرگ تایپ کردید همانند تصویر زیر تایپ کنید .
8. با ابزار line Tool یک خط با ضخامت دو پیکسل بکشید
طراحی کارت ویزیت1. یک صفحه به ابعاد 5×9 با رزولیشن 300 ایجاد کنید .
2. در مرحله آخر هم لوگو ، عنوان و آدرس را از روی پاکت کپی میکنم و همانند تصویر زیر روی کارت ویزیت قرار میدهم

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی ست اداری کویر

آموزش طراحی ست اداری کویر

فتوشاپ را اجرا کنید .طراحی سربرگ1. برای طراحی سربرگ یک صفحه به ابعاد 148×210 میلیمتر با رزولیشن 300 ایجاد کنید.اندازه A5 (دقت داشته باشید که این طرح پشت سربرگ می باشد برای جلو سربرگ همین طرح را به غیر از متن وسط صفحه می توانید طراحی کنید )

2. روی لایه کادر کشیده شده دابل کلیک کنید و تنظیمات پیش فرض گزینه Gradient Overlay را با توجه به تصویر زیر تغییر دهید .

3. ابزار Rectangle Tool را انتخاب کرده و یک کادر همانند تصویر زیر بکشید .

برای تغییر رنگ کادر کشیده شده روی لایه آن دابل کلیک کرده و تنظیمات گزینه Gradient Overlay را تغییر دهید .

4. ابزار تایپ Horizantal Type Tool را انتخاب کرده و متن دلخواه خودتان را با توجه به تصویر زیر تایپ کنید .
رنگ متن کویر : c52129
رنگ متن کمپانی : 908989
رنگ من زیر عنوان شرکت : 939293

اگر دقت کرده باشید بیشترین زمان را در طراحی ست های اداری همان طرح اولیه می برد و ما بقی طرح ها از اشکالی که در طرح اصلی استفاده شده است ارث می برند .

طراحی کارت ویزیت
1.یک صفحه به ابعاد 5×9 با رزولیشن 300 باز کنید

2. برای تغییر رنگ کارت ویزیت روی لایه کادر مورد نظر دابل کلیک رده و تنظیمات گزینه Gradient Overlay را همانند مرحله 2 تغییر بدهید .

3. کادر قرمز رنگ را همراه با متن تایپ شده همانند تصویر زیر روبروی کادر قرمز قرار دهید . اندازه کادر قرمز هم با فشردن کلیدهای Ctrl+T به نصف کمی بیشتر تغییر اندازه بدهید .

4. در مرحله آخر قلم براش بکار برده شده در این مرحله را در پایان آموزش دانلود کرده و با درصد رنگی 761773 در یک لایه جدید بکار ببرید .

طراحی پاکت نامه
1. نوبت میرسه به طراحی پاکت نامه . یک صفحه به ابعاد 220×110 ميلي متر در فتوشاپ باز کنید
2. برای طراحی پاکت هم برای تغییر رنگ پس زمینه عین مراحل قبل تکرار کنید. باز کادر قرمز با متن مورد نظر را همانند تصویر زیر بر روی پاکت قرار دهید . برای تغییر اندازه هم می توانید از ابزار Free Transform که با زدن کلیدهای Ctrl+T فعال می شود استفاده کنید
من یکبار دیگر از همان قلم براش استفاده میکنم .

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی سربرگ خانه گرافیک

آموزش طراحی سربرگ خانه گرافیک

فتوشاپ را اجرا کنید .1. برای طراحی سربرگ یک صفحه به ابعاد 148×210 میلیمتر با رزولیشن 300 ایجاد کنید.اندازه A5 (دقت داشته باشید که این طرح پشت سربرگ می باشد برای جلو سربرگ همین طرح را به غیر از متن وسط صفحه می توانید طراحی کنید )

2. ابزار Rectangle Tool را انتخاب کرده و یک کادر همانند تصویر زیر بکشید .

3. بر روی لایه کادر کشیده شده دابل کلیک کرده و تنظیمات گزینه Gradient Overlay را تغییر بدهید .

4. ابزار Rectangle Tool را انتخاب کرده و یک کادر همانند تصویر زیر بکشید .

5. بر روی لایه کادر کشیده شده دابل کلیک کرده و تنظیمات گزینه Gradient Overlay را تغییر بدهید .

6. ابزار Pen Tool را انتخاب کرده و یک کادر همانند تصویر زیر بکشید .برای فعال کردن نقاط ترسیمی کادر کشیده شده کمی با ماوس نقاط را به طرفیت حرکت بدهید تا دو اهرم فعال شود

7. روی لایه کادر کشیده شده دابل کلیک کرده و تنظیمات گزینه Gradient Overlay را تغییر بدهید .

8. با فشردن کلیدهای Ctrl+J یک کپی از کادر کشیده شده بگیرید و درصد رنگیهایی که برای کادر سبز قرار داده بودیم همراه با تنظیمات مرحله 7 برای کادر دوم قرار بدهید

9. ابزار تایپ Horizontal Type Tool را انتخاب کرده و متنی که می خواهید بر روی سربرگ قرار بدهید را تایپ کنید . برای رنگ متن از طیف رنگی سبز و نوع فونت را برابر با B Haleh قرار داده ام

10 . برای طراحی پشت سربرگ یک صفحه دیگر با ابعاد 148×210 میلیمتر ایجاد میکنم و لوگو ، همراه با متن آن را پشت سربرگ قرار میدهم . در مرحله بعدی یک کادر کوچک با درصد رنگی کادر بزرگ آبی کشیده و آدرس شرکت را تایپ میکنم .

P O U R I A

مدیر تالار
طراحی یک پوستر تبلیغاتی نوشیدنی -قسمت اول

طراحی یک پوستر تبلیغاتی نوشیدنی -قسمت اول

فتوشاپ را اجرا کنید1. یک صفحه به ابعاد 600×600 با رزولیشن 300 ایجاد کنید .

2. ابزار Gradientرا انتخاب کرده و روی پالت رنگی آن در بالای صفحه کلیک کنید .

3. در مرحله بعدی با توجه به تصویر زیر روی مربع های کوچکی که با کادر قرمز مشخص شده است کلیک کرده و درصد رنگی که در تصویر زیر وجود دارد را با رنگ پیش فرض جایگزین نمایید .

4.ابزار Pen را انتخاب کنید و یک کادر همانند تصویر زیر بکشید . رنگ کادر کشیده شده زیاد مهم نیست چون در ادامه تغییرش میدهیم .برای کشیدن کادر هر چی کمتر دقت به خرج بدید راحت تر به شکل مورد نظر میرسید .
من شکلی که خودم ترسیم کردم را برای شما ابتدا می کشم تا ببینید به چه شکلی است .

5.ابزار Convert Point Tool را انتخاب کرده و روی نقاط ترسیمی کلیک کنید تا اهرم های تغییر شکل فعال شود . سپس بوسیله اهرم ها شکل مورد نظر را به کادر کشیده شده بدهید . (روی نقاط کلیک کرده و کمی به طرف بیرون بچرخانید تا دو اهرم فعال شود سپس بوسیه اهرم ها کمی انحنا به کادرهای کشیده شده میدهیم ) شاید برای بار اول موفق نشوید اما با کمی تمرین هحتما به نتیجه مطلوب میرسید .(سخت ترین قسمت شاید برای کاربران مبتید این قسمت باشد )

6. روی لایه کادر کشیده شده دابل کلیک کرده و رنگ کادر کشیده شده را تغییر دهید

7. ابزار Pen را انتخاب کنید و یک کادر همانند تصویر زیر بکشید . رنگ کادر کشیده شده : 997a78

8. از منو بار بالای صفحه به ترتیب Filter => Blur => Motion Blur را با تنظیمات مشخص شده بر روی کادر جدید اعمال کنید .

9. در پتل Layer بر روی آیکون Add layer Mask کلیک کنید

10.ابزار brush را انتخاب کنید و سختی قلم را برابر با صفر قرار دهید . می خواهم کمی قسمت های اضافی را محو کنم . رنگ فورگراند را هم برابر با صفر قرار دهید

11.حالا با قلمی که انتخاب کردید بعضی از قسمتها را شروع به محو کردن کنید . دقت داشته باشید که قلم را زیاد نزدیک به کادر نکنید از طرف بیرون به داخل آرام حرکت بدید

P O U R I A

مدیر تالار
طراحی یک پوستر تبلیغاتی نوشیدنی -قسمت دوم

طراحی یک پوستر تبلیغاتی نوشیدنی -قسمت دوم

12 . با زدن کلیدهای Ctrl+J یک کپی از کادر کشیده شده بگیرید و در طرف مقابل قرار بدهید . مراحل بالا را برای این کادر هم باید تکرار کنیم
رنگ کادر دوم را باید تغییر بدهیم روی لایه کادر کشیده شده دابل کلیک کرده و تنظیماتی که در تصویر با کادر قرمز مشخص شده است را تغییر بدهید

13.در مرحله بعدی با استفاده از ابزارbrush قسمت های اضفی را محو کنید
14. نوبت میرسه به طراحی قسمت بالای بطری کشیده شده . ابزار Rectangle Tool را انتخاب و یک کادر همانند تصویر زیر با درصد رنگی 5c071e بکشید

15.روی لایه کادر کشیده شده کلیک کرده و تنظیمات پیش فرض را با توجه به تصویر زیر تغییر دهید .

16. یک کادر برای بالای بطری همانند تصویر زیر بکشید .من کمی اندازه کادر را بزرگتر میکشم

17. تنظیمات مرحله 15 را برای این قسمت نیز تکرار کنید

18. برای حذف قسمت های اضافی کادر کشیده شده روی لایه کادر کلیک راست کرده و گزینه Rasterize Layer را انتخاب کنید .
در حالیکه لایه کادر کشیده شده در حالت انتخاب است کلید Ctrl را از روی کیبرد پایین نگه داشته و روی کادر بطری کلیک کنید تا Select شود .

19. کلیدهای Ctrl+Shift+I را باهم بزنید تا قسمت بیرونی کادر انتخاب شود . بعد از انتخاب ناحیه بیرونی کلید Delete را از روی کیبرد زده تا قسمت اضافی حذف شود

20.در مرحله بعدی با ابزار Line Tool یک خط با ضخامت یک پیکسل و درصد رنگی 3b1010 ترسیم کنید

21. یک کادر دیگه با ابزار Pen همانند تصویر زیر بکشید و Filter => Blur => Gussion Blur را با توجه به تصویر زیر بر روی کادر کشیده شده اعمال کنید

22. یک لایه ماسک به کادر کشیده شده اضافی و کمی قسمت های مورد نظر را با ابزار براش محو کنید

23. یک کادر مشکی دیگر بکشید و فیلتر مرحله 21 را یکبار دیگر تکرار و در ادامه برای حذف قسمت های اضافی بیرون کادر مرحله 22 را تکرار کنید

در مرحله بعدی ابزارتایپ Horizontal Type Toolرا انتخاب و یک متن دلخواه را تایپ کنید .

در مرحله آخر هم ابزار Burn Tool را انتخاب کرده و کمی گوشه های پس زمینه را تیره تر میکنم

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی یک پوستر تایپو گرافی در فتوشاپ - قسمت اول

آموزش طراحی یک پوستر تایپو گرافی در فتوشاپ - قسمت اول

فتوشاپ را اجرا کنید .
1. در مرحله اول با زدن کلیدهای Ctrl+O تصویر جلد دفتر را وارد فتوشاپ میکنم .
2. در مرحله بعد باید فونتی که دانلود کرده اید را در پوشه فونت در کنترل پنل کپی کرده تا در لیست فونتها ظاهر شود سپس یک متن را به دلخواه با ابزار Horizontal Type Tool تایپ کنید . درصد رنگی متن قرمز : e01010

3. بسیار خوب یک سری تصویر با فرمت PNG برای دانلود قرار داده ام . به ترتیب همه آنها را وارد فتوشاپ کرده و یکی یکی زیر لایه متن قرمز قرار بدهید . به تصاویر زیر دقت کنید متوجه می شوید .

4. در این مرحله باید رنگهای قرمز را به سفید تغییر بدهیم . برای انجام اینکار از نوار ابزار بالای صفحه Image => Adjustment => Hue-saturation را با تنظیمات مشخص شده بر روی تصویر در مرحله اول اعمال کنید

در مرحله دوم Image => Adjustment => levels را انتخاب کرده و تنظیمات پیش فرض ویزارد levels را تغییر بدهید

من از تصاویر رنگ پاشیده شده سفید برای متن milk استفاده میکنم

به ترتیب روی هر دو لایه متن تایپ شده دابل کلیک کرده و تنظیمات پیش فرض گزینه Drop Shadow را همانند تصویر زیر تغییر بدهید

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی یک پوستر تایپو گرافی در فتوشاپ - قسمت دوم

آموزش طراحی یک پوستر تایپو گرافی در فتوشاپ - قسمت دوم

بسیار خوب در این مرحله یکی دیگر از تصاویری که برای دانلود قرار داده ام را انتخاب و در جای مشخص شده قرار میدهم

قلم براشی که دانلود کرده اید را انتخاب و همانند تصویر زیر از آن استفاده کنید . دقت داشته باشید که یک لایه بالای تمام لایه ها ایجاد سپس از قلم مشخص شده استفاده کنید

من یک تصویر خانم نیز برای شما در بین تصاویر دانلودی قرار دادم. تصویر مورد نظر را وارد فتوشاپ کرده و زیر لایه متن قرار بدهید . برای کوچک کردن اندازه تصویر کلیدهای Ctrl+T را بزنید و کمی اندازه را کوچکتر کنید .

امیدوارم تا این مرحله خسته نشده باشید . پوستر طراحی شده هم مرحله به مرحله داره شکل بهتری به خودش میگیره . من می خواهم در این مرحله می خواهم با استفاده از 2 دایره و یک متن طراحی را تمام کنم .
ابزار Ellipse Tool را انتخاب و یک دایره بکشید . Fill لایه دایره را برابر با صفر قرار بدهید تا داخل کادر رنگی نداشته باشه سپس روی لایه دایره دابل کلیک کرده و تنظیمات پیش فرض گزینه Stroke را تغییر بدهید .

در مرحله بعدی یک دایره با درصد رنگی 949494 بکشید
ابزار تایپ را انتخاب کرده و کلید Shift را از روی کیبرد پایین نگه دارید . در حالیکه کلید Shift را پایین نگه داشته اید کلید 7 را از روی کیبرد بفشارید تا علامت & ایجاد شود
ابزار Pen را انتخاب و یک کادر مشکی همانند تصویر زیر بکشید

من یک متن را به دلخواه تایپ میکنم

شما می توانید از ابزار Line Tool استفاده کرده و یک سری خط هم با ضخامت یک پیکسل به تصویر خودتان اضافه کنید

برای دانلود تصاویر , فایل PDF .فایل PSD کلیک کنید || لینک دانلود تصاویر + فایل PSD :سرورمستقیم

لینک دانلود فایل PDF آموزش با حجم 2 مگابایت :سرورمستقیم

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی بنر تبلیغاتی فروشگاه آسا رایان برای مجله آریو فام

آموزش طراحی بنر تبلیغاتی فروشگاه آسا رایان برای مجله آریو فام

فتوشاپ را اجرا کنید
1. یک صفحه به ابعاد 210×297 میلیمتر با رزولیشن 300 ایجاد کنید .
2. ابزار Paint را انتخاب کرده و درصد رنگی فورگراند را با درصد d8282f تغییر بدهید . سپس رنگ پس زمینه را عوض کنید .
3. در مرحله سوم من از یک عکس استفاده میکنم . تو اینترنت گشتم این تصویر به نظرم برای بنر خوب بود و در نهایت دانلودش کردم . روش استفاده از این تصویر هم به این صورت هست که پس زمینه عکس را با عصای جادویی حذف کردم و آن را وسط پس زمینه قرمز قرار دادم . برای تغییر اندازه هم از ابزار free transform با فشردن کلیدهای Ctrl+T از روی کیبرد استفاده کنید . (برای دانلود عکس وارد حساب کاربریتان شوید و تصویر همراه با فایل PSD آموزش را دانلود کنید )
4. همانطور که می بینید پس زمینه با عکس ما تناقض داره و ترکیب خوبی نیست . روی لایه عکس وارد شده دابل کلیک کرده و تنظیمات پیش فرض را با توجه به تصاویر زیر تغییر بدهید .
5. خوب بعد از اینکه رنگ تصویر را تغییر دادم می خواهم جوری روی صفحه قرارش بدم که انگار داره فکر میکنه . به همین دلیل یک تصویر دیگر از اینترنت دانلود کردم و بالای تصویر قرار دادم.
6. یک خط زیر ابر کشیده شده هست ! با ابزار Elliptical Marquee Tool ابتدا فقط دور خط را انتخاب کنید سپس پشت سرهم با فشردن کلیدهای Ctrl+C و Ctrl+V یک کپی از خط مورد نظر گرفته و پایین تصویر قرار بدهید
7. بسیار خوب ابزار تایپ Horizontal Type Tool را انتخاب میکنم و متنی مورد نظر را در قسمت های مشخص شده تایپ میکنم . به تصاویر زیر دقت کنید
برای تایپ آدرس سایت هم من اول ASARAYANرا تایپ کردم و بعد WWW.را در یک لایه مستقل و .com را نیز به همان ترتیب در یک لایه جدید تایپ کردم چون نحوه قرار گیریش برای من مهم بود. نوع فونت : Hobo Std
در مرحله آخر هم یک کادر با ابزار Rounded Rectangle Tool میکشم و یک بردر 1 پیکسلی با تغییر تنظیمات گزینه Strok به آن نسب میدهم .
شرح فعالیت شرکت را هم داخل کادر تایپ کردم
برای دانلود تصاویر , فایل PDF .فایل PSD کنید || لینک دانلود تصاویر + فایل PSD :سرورمستقیم

لینک دانلود فایل PDF آموزش با حجم 323 کیلوبایت :سرورمستقیم

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی یک پوستر تبلیغاتی - قسمت اول

آموزش طراحی یک پوستر تبلیغاتی - قسمت اول

برای شروع وارد اکانت کاربریتان شده و تصاویری که در ادامه از آنها استفاده میکنم را دانلود کنید .
1. در مرحله اول تصویر شماره 1 را با فشردن کلیدهای Ctrl+O وارد فتوشاپ کنید .
2. یک لایه جدید ایجاد کنید سپس ابزار Brush را با سختی قلم صفر و درصد رنگی d80e00 و 806e1c در نقاط مشخص شده بکار ببرید . ابتدا رنگ روشن سپس رنگ تیره (تنظیمات پیش فرضی که باید تغییر بکنند را با کادر قرمز مشخص کرده ام ) به تصاویر زیر دقت کنید

3. حالا مد لایه را برابر با Soft Light قرار بدهید .

مرحله 2.3 را می توانیم برای بعضی از قسمت های دیگر هم بکار ببریم مثلا سایه بطری یا سمت چپ بطری

4. در مرحله بعدی لیوان آب شماره 2 را همانند تصویر زیر وارد فتوشاپ کرده و روی بطری قرار بدهید . من برای راحتی کار شما قسمت های اضافی را محو کرده ام

5. یک لایه ماسک به لایه لیوان آب اضافی کنید تا با ابزار Brush قسمت های اضافی را محو کنیم . دقت داشته باشید که سختی قلم برابر با صفر و رنگ فورگراند باید برابر با مشکی تنظیم شده باشد .

برای تغییر رنگ قطرات آب ابتدا روی لایه لیوان آب راست کلیک کرده و گزینه Convert to smart object را در مرحله ابتدایی انتخاب کنید سپس یکبار دیگر کلیک راست کرده و اینبار گزینه Rasterize Layer کلیک کنید .

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی یک پوستر تبلیغاتی - قسمت دوم

آموزش طراحی یک پوستر تبلیغاتی - قسمت دوم

روی منوی Image => Adjustment => Hue-saturation کلیک کرده و تنظیمات پیش فرض را همانند تصویر زیر تغییر بدهید . دقت داشته باشید چنانچه دو مرحله بالا را درست انجام ندهید این گزینه غیر فعال می باشد

در مرحله بعدی باید تصویر لیوان نوشیدنی را کنار بطری قرار بدهید . مرحله 2 را برای پایه لیوان نیز تکرار کنید
بسیار خوب در ادامه من پشت سرهم یک سری قطرات آب را به ترتیب اضافه میکنم و رنگ هر لایه را با استفاده از گزینه Image => Adjustment => Hue-saturation تغییر میدهم .
به مد لایه هر تصویر دقت کنید . برای محو کردن قسمت های اضافی هم باید بر روی آیکون Add Layer Mask کلیک کرده سپس ابزار Brush را با سختی قلم صفر و رنگ فورگراند برابر با مشکی ، سپس قسمت های اضافی را محو کنید .

برای تغییر رنگ قطرات آب ابتدا روی لایه لیوان آب راست کلیک کرده و گزینه Convert to smart object را در مرحله ابتدایی انتخاب کنید سپس یکبار دیگر کلیک راست کرده و اینبار گزینه Rasterize Layer کلیک کنید .

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی یک پوستر تبلیغاتی - قسمت سوم

آموزش طراحی یک پوستر تبلیغاتی - قسمت سوم

6. در این مرحله 3 عکسی که در تصویر زیر وجود دارد را در جاهای مشخص شده قرار میدهم

7. در مرحله آخر هم ابزار تایپ Horizontal Type Tool را انتخاب کرده و یک متن دلخواه را تایپ کنید .
برای دانلود تصاویر , فایل pdf کلیک کنید || لینک دانلود تصاویر :سرورمستقیم

لینک دانلود فایل PDF آموزش با حجم 2 مگابایت :سرورمستقیم

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی آیکن بلندگو با فتوشاپ - قسمت اول

آموزش طراحی آیکن بلندگو با فتوشاپ - قسمت اول

فتوشاپ را اجرا کنید

1. فتوشاپ را بازكنيد و يك صفحه به ابعاد 450px × 450px با رزوليشن 72 dpiباز كنيد(حروف کوچک بعد از مساوی ، شورتکات آن ابزار می باشد Ellipse Tool=U )

2. ابزار Ellipse Tool (U را انتخاب كرده و همانند تصوير پائين يك دايره بكشيد
2.1. تنظيمات زير را براي اين لايه انجام دهيد : Fill=0%

3. بر روي آيكون Add a layer style در Layer Panelكليك كرده و از ليست باز شده گزينه Drop Shadow را انتخاب و تنظيمات آن را همانند تصاوير پائين تغيير دهيد

4. بر روي آيكون Add a layer style در Layer Panelكليك كرده و از ليست باز شده گزينه Gradient Overlayرا انتخاب و تنظيمات آن را همانند تصاوير پائين تغيير دهيد

بر روي گزينه Gradient كليك كنيد تا صفحه زير باز شود و درصد رنگي هاي مشخص شده را جايگزين كنيد

5. بر روي آيكون Add a layer style در Layer Panelكليك كرده و از ليست باز شده گزينه Strokeرا انتخاب و تنظيمات آن را همانند تصاوير پائين تغيير دهيد

6. با ابزار Elipse Tools يك دايره ديگر كشيده و در پائين دايره بزرگ با تنظيمات زير قرار دهيد

7. بر روي آيكون Add a layer style در Layer Panel كليك كرده و از ليست باز شده گزينه Drop Shadow را انتخاب و تنظيمات آن را همانند تصاوير پائين تغيير دهيد

8. بر روي آيكون Add a layer style در Layer Panelكليك كرده و از ليست باز شده گزينه Inner Glowرا انتخاب و تنظيمات آن را همانند تصاوير پائين تغيير دهيد

9. بر روي آيكون Add a layer style در Layer Panelكليك كرده و از ليست باز شده گزينه Gradient Overlayرا انتخاب و تنظيمات آن را همانند تصاوير پائين تغيير دهيد

9.1. بر روي گزينه Gradient در تصوير بالا كليك كنيد و درصد رنگي مشخص شده را جايگزين نمائيد

10. با ابزار Ellipse Tool=U يك دايره كمي كوچك تر از دايره بزرگ آبي رنگ كشيده و تنظيمات آن را همانند تصاوير پائين تغيير دهيد

11. بر روي آيكون Add a layer style در Layer Panelكليك كرده و از ليست باز شده گزينه Outer Glowرا انتخاب و تنظيمات آن را همانند تصاوير پائين تغيير دهيد

12. بر روي آيكون Add a layer styleدر Layer Panelكليك كرده و از ليست باز شده گزينه Inner Glowرا انتخاب و تنظيمات آن را همانند تصاوير پائين تغيير دهيد

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی آیکن بلندگو با فتوشاپ - قسمت دوم

آموزش طراحی آیکن بلندگو با فتوشاپ - قسمت دوم

12. بر روي آيكون Add a layer style در Layer Panelكليك كرده و از ليست باز شده گزينه Gradient Overlayرا انتخاب و تنظيمات آن را همانند تصاوير پائين تغيير دهيد

12.1 بر روي گزينه Gradient در تصوير بالا كليك كنيد و درصد رنگي مشخص شده را جايگزين نمائيد

13. بر روي آيكون Add a layer style در Layer Panelكليك كرده و از ليست باز شده گزينه Strokeرا انتخاب و تنظيمات آن را همانند تصاوير پائين تغيير دهيد

14. يك دايره كوچك در وسط دايره طوسي رنگ همانند تصوير پائين كشيده و تنظيمات آن را مانند تصاوير پائين تغيير دهيد : رنگ foreground #313131

15. بر روي آيكون Add a layer style در Layer Panelكليك كرده و از ليست باز شده گزينه Drop Shadowرا انتخاب و تنظيمات آن را همانند تصاوير پائين تغيير دهيد

16. بر روي آيكون Add a layer style در Layer Panelكليك كرده و از ليست باز شده گزينه Inner Shadowرا انتخاب و تنظيمات آن را همانند تصاوير پائين تغيير دهيد

17. يك دايره بالاي دايره كوچك وسط صفحه بكشيد و تنظيمات Fill را برابر با 0% قرار دهيد

18. بر روي آيكون Add a layer style در Layer Panelكليك كرده و از ليست باز شده گزينه Gradient Overlayرا انتخاب و تنظيمات آن را همانند تصاوير پائين تغيير دهيد

18.1 بر روي گزينه Gradientدر تصوير بالا كليك كنيد و درصد رنگي مشخص شده را جايگزين نمائيد

19. در اين مرحله دايره كوچك سفيد رنگ كه در حالت انتخاب است كليد Alt را پائين نگاه داريد موس رابين لايه دايره وسط طوسي رنگ ببريد تا يك آيكون فلش با دو دايره طوسي و مشكي ظاهر شود حال كليك كنيد

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی آیکن بلندگو با فتوشاپ - قسمت سوم

آموزش طراحی آیکن بلندگو با فتوشاپ - قسمت سوم

20. با ابزار Ellipse Tool=U يك دايره ديگر كوچك تر از دايره طوسي رنگ بزرگ همانند تصاوير پائين كشيده و تنظيمات آن را تغيير دهيد.Fill را برابر با 0%قرار دهيد

21. بر روي آيكون Add a layer style در Layer Panelكليك كرده و از ليست باز شده گزينه Strokeرا انتخاب و تنظيمات آن را همانند تصاوير پائين تغيير دهيد

21.1 بر روي گزينه Gradientدر تصوير بالا كليك كنيد و درصد رنگي مشخص شده را جايگزين نمائيد

22. با ابزار Ellipse Tool يك دايره كوچك بكشيد

23. بر روي آيكون Add a layer style در Layer Panelكليك كرده و از ليست باز شده گزينه Gradient Overlayرا انتخاب و تنظيمات آن را همانند تصاوير پائين تغيير دهيد

24.1 بر روي گزينه Gradient در تصوير بالا كليك كنيد و درصد رنگي مشخص شده را جايگزين نمائيد

25. بر روي آيكون Add a layer style در Layer Panelكليك كرده و از ليست باز شده گزينه Strokeرا انتخاب و تنظيمات آن را همانند تصاوير پائين تغيير دهيد

26. يك دايره كوچك ديگر در وسط دايره آبي بكشيد

27. بر روي آيكون Add a layer style در Layer Panelكليك كرده و از ليست باز شده گزينه Outer Glowرا انتخاب و تنظيمات آن را همانند تصاوير پائين تغيير دهيد

28. بر روي آيكون Add a layer style در Layer Panelكليك كرده و از ليست باز شده گزينه Inner Glowرا انتخاب و تنظيمات آن را همانند تصاوير پائين تغيير دهيد

29. در مرحله آخر بر روي آيكون Custom Shape Tool =U كليك كرده و شكل نوت را انتخاب كنيد

30. بر روي آيكون Add a layer style
در Layer Panelكليك كرده و از ليست باز شده گزينه Drop Shadowرا انتخاب و تنظيمات آن را همانند تصاوير پائين تغيير دهيد