آموزش طراحی کارت ویزیت
آموزش طراحی کارت ویزیت
فتوشاپ را اجرا کنید .1. یک صفحه به ابعاد 5×9 با رزولیشن 300 ایجاد کنید .
2. ابزار Rectangle Toolرا انتخاب کرده و همانند تصویر زیر کادرهایی را روی پس زمینه اصلی میکشم
دقت داشته باشید که مهم نیست چه درصد رنگی بکار می برید فقط در هر بار کشیدن رنگ کادر را تغییر دهید
3. در مرحله بعد با پایین نگه داشتن کلید Ctrl لایه ها را انتخاب کرده و کلیدهای Ctrl+Eرا از روی کیبرد بزنید
4. یک لایه بالای لایه کادرهای کشیده شده ایجاد و رنگ آن را با ابزار paint برابر با درصد رنگی 111e02 قرار دهید .
5. در مرحله بعد فیلتر Filter => Render => Clouds را بر روی لایه جدید اعمال میکنم
6. مد لایه را برابر با Defference قرار دهید
7. من یک سری کادر سفید رنگ با ابزار Rectangle Tool میکشم و در مرحله بعد مد لایه را برابر با Overlay قرار میدهم
8. یک کادر سفید رنگ با ابزار Rounded Rectangle Tool و تنظیم rediuse=10 بکشید. Fill لایه را برابر با 50درد قرار دهید
9. ابزار تایپ Horizantal Type Tool را انتخاب کرده و نام شرکت با مشخصات سایت و شماره تلفن را تایپ کنید .
آموزش طراحی کارت ویزیت
فتوشاپ را اجرا کنید .1. یک صفحه به ابعاد 5×9 با رزولیشن 300 ایجاد کنید .

5. در مرحله بعد فیلتر Filter => Render => Clouds را بر روی لایه جدید اعمال میکنم

7. من یک سری کادر سفید رنگ با ابزار Rectangle Tool میکشم و در مرحله بعد مد لایه را برابر با Overlay قرار میدهم

برای دانلود فایل PSD آموزش (لایه باز) کلیک کنید|| لینک دانلود :سرورمستقیم