آموزش فتوشاپ

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
آموزش طراحی بنر فلش با ابعاد 240×120 - قسمت اول

آموزش طراحی بنر فلش با ابعاد 240×120 - قسمت اول

فتوشاپ را اجرا کنید1. یک صفحه به ابعاد 240×120 میلیمتر با رزولیشن 72 ایجاد کنید .

2. بر روی لایه کادر کشیده شده دابل کلیک کرده و تنظیمات گزینه Gradient Overlay را تغییر بدهید .

3. بعد از تغییر رنگ پس زمینه ، با ابزار Rounded Rectangle Tool یک کادر میکشم . درصد رنگی کادر کشیده شده : d7d7d7 | بعد از کشیدن کادر مورد نظر روی لایه آن دابل کلیک کرده و تنظیمات پیش فرض گزینه های مورد نظر را تغییر بدهید .

4. یک کادر دیگه همانند کادر بالا میکشم
بر روی لایه کادر کشیده شده دابل کلیک کرده و تنظیمات پیش فرض را با توجه به تصویر زیر تغییر بدهید

5. یک دایره کوچک با درصد رنگی c0c1c2 کشیده و روی لایه دایره کشیده شده دابل کلیک کنید و تنظیمات گزینه inner shadow را تغییر بدهید

6. در مرحله بعدی هم سه کادر دیگه میکشم و سه آیکون که از اینترنت دانلود کرده ام را در گوشه کادر قرار میدهم . تنظیمات در تصویر زیر مشخص شده است .درصد رنگی کادر کشیده شده برابر است با : d7d7d7

7 . نوبت میرسه به تایپ متن در کادرهایی که تا این مرحله کشیده ام . دقت داشته باشید که بعد از تایپ متن باید تمام قسمت های مربوط به یک کادر را با هم Marge کنیم . یعنی اگر داخل بک کادر یک آیکون با یک متن تایپ شده است ، با انتخاب کلید Ctrl از روی کیبرد هر 3 لایه را انتخاب کنیم و بعد از آن کلیدهای Ctrl+E را از روی کیبرد بفشاریم تا هر سه لایه تبدیل به یک لایه شود .

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی بنر فلش با ابعاد 240×120 - قسمت دوم

آموزش طراحی بنر فلش با ابعاد 240×120 - قسمت دوم

شروع کار با پنل انیمیشن
8. پنل انیمیشن را از مسیر Window = > Animation فعال کنید تا کادر تنظیمات آن در پایین صفحه ظاهر شود .

9. در پایین صفحه کادر انیمیشن را مشاهده می کنید . این پنل تشکیل شده است از : قسمت فریم ها / قسمت Forever و قسمت Playes Animation
10. انیمیشن بنر به این صورت هست که از آیکون آسا رایان بالای صفحه 4 کپی گرفته می شود . به تصویر زیر دقت کنید .
11. بعد از گرفتن کپی از لایه اول ابتدا لایه شماره 1 (1 از چهار ) را انتخاب کنید و فیلتر Blur > Motion Blur را با تنظیمات مشخص شده بر روی لایه اول اعمال کنید .

مرحله 11 را برای 2 لایه باقیمانده هم تکرار میکنم اما با تنظیمات دیگر . دقت داشته باشید که در هر مرحله باید لایه قبلی را غیر فعال کنید تا تغییرات را بدرستی مشاهده کنید

لایه چهارم باید بدون تغییر باشد12. بعد از ایجاد لایه ها یک فریم جدید ایجاد میکنم و لایه اول را (مرحله 11) را فعال میکنم . زمانش را برابر با 0.2 قرار میدم .این مرحله را تا چهارمین لایه تکرار میکنم .

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی بنر فلش با ابعاد 240×120 - قسمت سوم

آموزش طراحی بنر فلش با ابعاد 240×120 - قسمت سوم

13. نوبت میرسه به کادر دوم . اول باید لایه کادر دوم را فعال کنیم و با حرکت ماوس به بالای صفحه انتقالش بدیم تا طی دو مرحله کم کم به جای خودش منتقلش کنیم . برای انجام اینکار به تصویر زیر دقت کنید . برای هر مرحله هم باید یک فریم ایجاد کنیم .

14. خوب نوبت میرسه به سه کادر پایین صفحه . این سه کادر باید با هر فریم فعال بشن و بعد از فعال شدن طی دو مرحله از سمت چپ کادر خارج بشن . به تصویر زیر دقت کنید

15. حالا باید 3 کادر پایین صفحه را با هم انتخاب کنیم و یک فریم جدید ایجاد و کمی 3 کادر را به طرف چپ حرکت بدیم . opacity را هم برابر با 50 درصد قرار میدهم . زمانها را تغییر دادم از روی تایم لاین تنظیم کنید

16. نوبت میرسه به کادر وسط صفحه . این کادر را هم طی 2 مرحله از بالای صفحه خارج میکنم

برای دانلود فایل PDF + PSDکلیک کنید || رمز فایل : www.asarayan.com
لینک دانلود فایل PDF + PSD :سرورمستقیم

P O U R I A

مدیر تالار
طراحی بنر فلش گیرنده دیجیتال ایکس ویژن با فتوشاپ - قسمت اول

طراحی بنر فلش گیرنده دیجیتال ایکس ویژن با فتوشاپ - قسمت اول

فتوشاپ را اجرا کنید
1. یک صفحه به ابعاد 90×728 با رزولیشن 100 ایجاد کنید .
2. روی لایه پس زمینه بنر دابل کلیک کرده و تنظیمات گزینه Gradient Overlay را همانند تصویر زیر تغییر دهید .
3. بزارید در همین ابتدا بگم که می خواهم این بنر را به چه صورتی طراحی کنم . روش کار به این صورت هست که ابتدا 2 یا 3 متن را در ابتدا قرار میدهیم که در ابتدا محو بوده و یکدفعه ظاهر می شوند سپس تصویر دستگاه X.VISION را وارد بنر میکنیم و باز در مرحله بعدی تصویر را محو و متنهای دیگر را به همان حالت اول جایگزین می کنیم .شروع کار با پنل انیمیشن
14. پنل انیمیشن را از مسیر Window = > Animation فعال کنید تا کادر تنظیمات آن در پایین صفحه ظاهر شود .
15. در پایین صفحه کادر انیمیشن را مشاهده می کنید . این پنل تشکیل شده است از : قسمت فریم ها / قسمت Forever و قسمت Playes Animation
در قسمت راست پنل انیمیشن پایین صفحه روی آیکون Convert To Frame Animation کلیک کنید تا اولین فریم ساخته شود .
4. حالا به ترتیب من ابزار تایپ Horizantal Type Tool را انتخاب میکنم و سه متن را به دلخواه در قسمت های مختلف کادر در لایه های مستقل تایپ میکنم . در لایه های مستقل(برای اینکه بهتر متوجه بشوید مرحله به مرحله عکس برای شما قرار میدهم )
درصد رنگ متن : c8e5fb
5. بعد از تایپ 3 متن باید تصویر دستگاه ایکس ویژن به همراه 2 بعلاوه و لوگو گارانتی را در قسمت پایانی آموزش دانلود کرده و همانند تصویر زیر در لایه های مستقل قرار دهید . متن ارسال رایگان را هم تایپ کنید .
6. در مرحله پایانی هم باید 2 متن دیگر را تایپ کنیم .(در لایه های مستقل)

P O U R I A

مدیر تالار
طراحی بنر فلش گیرنده دیجیتال ایکس ویژن با فتوشاپ - قسمت دوم

طراحی بنر فلش گیرنده دیجیتال ایکس ویژن با فتوشاپ - قسمت دوم

ایجاد انیمیشن بر روی متنها :
7. شما الان باید 6 لایه مستقل متن تایپ شده داشته باشید . به تصویر زیر دقت کنید . روش قرار گیری لایه ها نیز مهم می باشد
به غیر از لایه ارسال رایگان یک کپی از 5 لایه متن با زدن کلیدهای Ctrl+J بگیرید .(هر لایه را انتخاب و یکبار کلیدهای مورد نظر را از روی صفحه کلید بفشارید )
8.یک فریم با زمان 2 صدم ثانیه ایجاد کنید . سپس لایه کپی متن اول را فعال کرده و فیلتر Blur =>Motion Blur را با تنظیمات مشخص شده بر روی لایه کپی متن اول اعمال کنید.(لایه کپی متن اول )
9. در مرحله اول یک فریم ایجاد کنید . فریم سوم را انتخاب کنید فقط اینبار لایه اصلی متن اول را انتخاب کرده و لایه کپی را غیر فعال کنید . زمان را هم برابر با 2 ثانیه قرار دهید .
پس مراحل کار به این صورت میشه که لایه کپی را با زمان 2صدم ثانیه با فیلتر Motion Blur در یک فریم ایجاد کرده سپس یک فریم دیگه ایجاد میکنیم و لایه کپی را غیر فعال و لایه اصلی را را با زمان 2 ثانیه بدون هیچ فیلتری در یک فریم جدید ایجاد میکنیم .
در صورتیکه متوجه نشدید مراحل بالا را یکبار دیگر انجام دهید .
من کاری که برای متن اول انجام دادم را برای 2 متن بعدی نیز تکرار میکنم بدون هیچ تغییراتی .
نوبت میرسه به تصویر گیرنده دیجیتال ، بعلاوه،متن ارسال رایگان و علامت گارانتی10. یک فریم خالی با زمان 5 صدم ثانیه ایجاد میکنیم . در این فریم باید تمام لایه ها به غیر از پس زمینه غیر فعال باشد .
11.یک فریم جدید ایجاد کرده .زمان 5 صدم ثانیه را به آن اختصاص دهید سپس لایه گیرنده دیجیتال را فعال کنید .
با تکرار مرحله 11 - 4 فریم دیگه با زمان 5 صدم ثانیه ایجاد کنید و در هر مرحله یکی از تصاویر را فعال کنید تا برسید به لوگو گارانتی .( یک فریم ایجاد کرده سپس یک لایه را فعال کنید )
امیدوارم تا این مرحله خسته نشده باشید .
11.یک فریم خالی با زمان 5 صدم ثانیه ایجاد میکنیم . در این فریم باید تمام لایه ها به غیر از پس زمینه غیر فعال باشد .
12. ما 2 متن هم در پایان بنر داشتیم . این دو متن راهم باید مثل آن 3 متن اول ابتدا یک کپی بگیریم سپس لایه کپی را زمانش را برابر با 2 صدم ثانیه قرار داده و فیلتر Motion Blur را بر روی آن اعمال کنیم . در مرحله بعدی هم یک فریم جدید با زمان 2 ثانیه ایجاد کرده و لایه کپی را غیر فعال و لایه اصلی را فعال کنیم .

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش ساخت بنر چشمک زن در فتوشاپ

آموزش ساخت بنر چشمک زن در فتوشاپ

فتوشاپ را اجرا کنید1. یک صفحه به ابعاد 60×467 با رزولیشن 72 ایجاد کنید .
2. روی لایه کادر کشیده شده دابل کلیک کنید و تنظیمات پیش فرض گزینه Color Overlay را با توجه به تصویر زیر تغییر دهید .
3. پنل انیمیشن را از مسیر Window = > Animation فعال کنید تا کادر تنظیمات آن در پایین صفحه ظاهر شود .
4. در پایین صفحه کادر انیمیشن را مشاهده می کنید . این پنل تشکیل شده است از : قسمت فریم ها / قسمت Forever و قسمت Playes Animation
در قسمت راست پنل انیمیشن پایین صفحه روی آیکون Convert To Frame Animation کلیک کنید تا اولین فریم ساخته شود .

5. حالا به ترتیب من ابزار تایپ Horizantal Type Tool را انتخاب میکنم و سه متن را به دلخواه در قسمت های مختلف کادر در لایه های مستقل تایپ میکنم . در لایه های مستقل
6. حالا با زدن کلیدهای Ctrl+J یک کپی از هر 4 لایه بگیرید . لایه پس زمینه به علاوه 3 متن تایپ شده

7. در این مرحله باید رنگ متنها به علاوه لایه اصلی را همانند تصویر زیر تغییر بدهیم .
بسیار خوب نوبت میرسه به ایجاد افکت بر روی بنر
فریم اول را که ایجاد کرده بودیم
زمان فریم اول را برابر با یک ثانیه قرار داده و لایه های اصلی را فعال کنید
برای دانلود فایل PSD + فایل PDF آموزش کلیک کنید || لینک دانلود فایل PSD :سرورمستقیم
لینک دانلود PDF آموزش : سرور مستقیم

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی بنر فلش آسا رایان با فتوشاپ - قسمت اول

آموزش طراحی بنر فلش آسا رایان با فتوشاپ - قسمت اول

فتوشاپ را اجرا کنید
من قصد دارم در این قسمت بنری با ابعاد 60×468 برای شما طراحی کنم . سعی میکنم چند بنر اول را خیلی خیلی ساده و مقدماتی برای شما آموزش بدهم تا جای سوالی برای شما بوجود نیاید . در مراحل و آموزشهای بعدی بنرهای حرفه ای تری ایجاد میکنم .
فتوشاپ را اجرا کنید .
1. یک صفحه به ابعاد 60×468 با رزولیشن 72 ایجاد کنید .
2. در مرحله دوم بعد از ایجاد صفحه جدید باید پنل انیمیشن را از مسیر Window = > Animation فعال کنید تا کادر تنظیمات آن در پایین صفحه ظاهر شود .
3. در پایین صفحه کادر انیمیشن را مشاهده می کنید . این پنل تشکیل شده است از : قسمت فریم ها / قسمت Forever و قسمت Playes Animation
بعد از ساختن فریم اول روی لایه کادر کشیده شده دابل کلیک کنید تا تنظیمات پیش فرض گزینه Gradient Overlay را با توجه به تصویر زیر تغییر بدهیم .
4. به این مرحله دقت کنید و هرقسمتی را که متوجه نشدید برگردید و از دوباره تکرار کنید .
فریم اول ساخته شد
رنگ پس زمینه کادر نیز تغییر کرد
حالا به ترتیب من ابزار تایپ Horizantal Type Tool را انتخاب میکنم و سه متن را به دلخواه در قسمت های مختلف کادر در لایه های مستقل تایپ میکنم . در لایه های مستقل
به ترتیب لایه ها دقت کنید . همه لایه ها را با برداشتن تصویر چشم از کنار آنها غیر فعال کنید .با کادر قرمز مشخص کرده ام
نوبیت میرسه به حرکت دادن متن های تایپ شده . روش کار هم به این صورت هست که می خواهم متن ها حالت چشمک زن فعال بشن و بعد از چند میلی ثانیه ناپدید و متن های دیگه جایگزین بشه . به این قسمت دقت کنید .
اگر دقت کرده باشید یک فریم در مرحله اول ساختیم درسته .

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی بنر فلش آسا رایان با فتوشاپ - قسمت دوم

آموزش طراحی بنر فلش آسا رایان با فتوشاپ - قسمت دوم

همه لایه متن ها را هم که غیر فعال کردیم . زمان حرکت فریم ها را بر روی 5 میلی ثانیه تنظیم کنید .

فریم اول بدون هیچ تنظیمات و تغییراتی می باشد . یک فریم دیگر با کلیک بر روی آیکون Duplicates Selected Frame ایجاد کنید . با کادر قرمز و فلش مشخص کرده ام
زمان این فریم را به یک ثانیه تغییر داده و آیکون چشم کنار لایه را فعال کنید .
حالا در فریم بعدی باید متن اول ناپدید بشه تا 4 متن بعدی جایگزینش بشن . برای انجام اینکار یکبار دیگه روی کلید Duplicates Selected Frame کلیک کنید تا یک فریم دیگه ساخته بشه بعد از اون باید آیکون چشم متن اول را غیر فعال کنیم . زمانش را هم برگدونید به 5میلی ثانیه

به ترتیب یک فریم با Duplicates Selected Frame ایجاد کرده و 4 لایه متن های تایپ شده را به ترییب فعال می کنیم . یک فریم ساخته و یک لایه را فعال کنید
حالا باید یک فریم ایجاد کرده و 4 آیکون چشم کنار 4 لایه را غیر فعال کنیم .فریم خالی .زمان را روی 1ثانیه تنظیم کنید
فریم آخر هم با زمان 1 ثانیه ایجاد کرده و لایه آخر را فعال کنید .

در مرحله آخر هم یک فریم خالی ایجاد کرده و روی کلید Paly کلیک کنید تا تغییراتی که ایجاد کرده اید را مشاهده کنید .
بعد از اجرا مشاهده می کنید که به فریم آخر که میرسه دیگه قطع میشه و مراحل را از دوباره تکرار نمی کنه برای اینکه پشت سرهم تکرار بشه باید گزینه Forever را همانن تصویر زیر انتخاب کنید .

حالا بنر مورد نظر را با فرمت GIF ذخیره کنید تا تغییرات را بهتر متوجه بشوید . امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید . نظر فراموشتون نشه
برای دانلود فایل PSD + فایل PDF آموزش کلیک کنید || لینک دانلود فایل PSD :سرورمستقیم
لینک دانلود PDF آموزش : سرور مستقیم

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی بنر فلش انجمن - قسمت اول

آموزش طراحی بنر فلش انجمن - قسمت اول

فتوشاپ را اجرا کنید1. یک صفحه به ابعاد 60×468 میلیمتر با رزولیشن 72 ایجاد کنید .
2. در مرحله بعدی می خواهم برای پس زمینه یک الگو یا Pattern انتخاب کنم .خوب الگو مورد نظر من در فتوشاپ وجود ندارد و باید به صورت دستی ساخته شود . برای انجام اینکار ابتدا یک صفحه به ابعاد 8×8 پیکسل ایجاد میکنم البته بدون پس زمینه و بعد از آن با ابزار Rectangle Tool چهار کادر 8×1پیکسلی با درصد رنگی d2cec9 میکشم .
بعد از ایجاد صفحه جدید از منوی Edit>Define Pattern را انتخاب و یک نام دلخواه برای این اگو تایپ کنید
روی لایه پس زمینه دابل کلیک کرده و گزینه Pattern Overlay را انتخاب و الگو مورد نظر را از لیست الگوهای پیش فرض انتخاب کنید

3. یک لایه جدید ایجاد کرده و رنگ پیش فرض آن را با درصد رنگی efdba2 جایگزین میکنم . مد لایه را برابر با Saturation قرار بدهید .
4. بعد از ایجاد پس زمینه اصلی نوبت میرسه به قسمت هایی که می خواهیم در آیکون فلش از آنها استفاده کنیم . یک کادر با ابزار rectangle Tool کشیده و بعد از آن بر روی لایه مورد نظر دابل کلیک کرده و تنظیمات پیش فرض گزینه های مشخص شده را تغییر میدهم .

5. در مرحله بعدی یک آیکون که از اینترنت دانلود کرده ام را در پوشه کادر کشیده شده قرار داده و هر دو لایه را با هم به یک لایه تبدیل می کنم . بعد از قرار دادن آیکون در جای مشخص شده با استفاده از ابزار تایپ ، یک متن را داخل کادر تایپ میکنم .

6. یک کادر دیگه با مشخصات بالا ایجاد میکنم فقط به جای آیکون پشتیبانی از کره زمین استفاده میکنم . در مرحله بعد هم مشخصاتی که مد نظر هست را داخل کادر تایپ میکنم

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی بنر فلش انجمن - قسمت دوم

آموزش طراحی بنر فلش انجمن - قسمت دوم

7. یک کادر با ابزار rectangle Tool با درصد رنگی a2d8ef میکشم و بعد از آن فعالیت های انجمن را در آن تایپ میکنم

8. در مرحله آخر از قسمت اول هم دو متن را در کادر مورد نظر تایپ میکنم
شروع کار با پنل انیمیشن
9. پنل انیمیشن را از مسیر Window = > Animation فعال کنید تا کادر تنظیمات آن در پایین صفحه ظاهر شود .

10. در پایین صفحه کادر انیمیشن را مشاهده می کنید . این پنل تشکیل شده است از : قسمت فریم ها / قسمت Forever و قسمت Playes Animation
11. به این مرحله خوب دقت داشته باشید . خوب اگر دقت کرده باشید ما 2 کادر داشتیم . یک کادر اول که مربوط به بخش پشتیبانی بود و دیگری که یک کره زمین در کنار آن قرار دادیم . کادر + آیکون + متن را با پایین نگاه داشتن کلید Ctrl انتخاب و هر 3 لایه را تبدیل به یک لایه میکنم .
12. بسیار خوب حالا باید کادر اول را مرحله به مرحله از کادر اصلی در جهت افقی خارج کنیم . زمانها را در تصویر زیر مشخص کرده ام . زمانیکه کادر اول به طرف وسط نزدیک میشه و در موقعیت قرار میگیره کمی زمانش را بیشتر میکنم .حرکت اول در 14 فریم تقسیم می شود
13. در حرکت دوم باید کادری که یک کره زمین در آن قرار داده ایم را از طرف بالا به وسط کادر منتقل و بعد از آن طی 10 مرحله کادر را محو کنیم . طی هر مرحله باید از Opacity 10 درصد کم کنیم
14. حالا کادر آبی رنگ را در 2 مرحله نمایان میکنم . در مرحله اول Opacity را برابر با 50 و در مرحله دوم برابر با 100 قرار میدهم . بعد از اینکه کادر مورد نظر نمایان شد نوبت میرسه به متنی که در این قسمت قرار است نمایش داده شود . متن ها هم طی 5 مرحله نمایان می شوند . طی هر مرحله 20 درصد به opactiy اضافه می شود .
15. حالا باید یک فریم جدید ایجاد و لایه های کلمات تایپ شده به همراه لایه آبی رنگ را غیر فعال کنیم .16. در مرحله آخر هم باید ، 2 متنی که تایپ کرده ایم مرحله به مرحله یکی از بالا به طرف وسط و دیگری از طرف پایین به طرف وسط حرکت داده شود .
نکته » تمام فریم ها به غیر از فریم هایی که بر روی آن مکث انجام میگیرد دارای زمان 0.03 و فریم هایی که می خواهیم کمی بیشر نمایش داده شود 0.08 می باشد. 4 فریم اصلی هم دارای زمان 2.1 می باشد
رمز فایل : www.asarayan.com
برای دانلود فایل PDF + PSD کلیک کنید || لینک دانلود فایل PDF + PSD :سرورمستقیم

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی بنر تبلیغاتی انجمن با فتوشاپ - قسمت اول

آموزش طراحی بنر تبلیغاتی انجمن با فتوشاپ - قسمت اول

فتوشاپ را اجرا کنید1. یک صفحه به ابعاد 60×468 میلیمتر با رزولیشن 72 ایجاد کنید .
2. بر روی لایه کادر کشیده شده دابل کلیک کرده و تنظیمات گزینه Gradient Overlay را همانند تصویر زیر تغییر بدهید .

3. در مرحله بعدی ابزار تایپ را انتخاب میکنم و با درصد رنگی 2b2a2a و فونت Magneto یک کلمه تایپ میکنم .
4. بعد از تایپ کلمه انجمن بر روی لایه متن تایپ شده دابل کلیک کرده و یک سری تنظیمات بر روی این کلمه اعمال میکنم .

5. به این مرحله خوب دقت کنید . ابتدا یک کادر با ابزار Rounded rectangle tool میکشم . بعد تنظیمات مربوط به ظاهر کادر را تغییر میدم . در مرحله سوم دو کپی دیگه از کادر کشیده شده با فشردن کلیدهای Ctrl+J می گیرم و یک متن همراه با سه آیکون که از اینترنت دانلود کرده ام را در جای مشخص شده قرار میدهم . درصد رنگی کادر کشیده شده : d9d9d9

6. بسیار خوب . حالا باید هر 3 لایه کادر کشیده شده + متن تایپ شده داخل کادر +آیکون دانلود شده از اینترنت را با پایین نگه داشتن کلید Ctrl از روی کیبرد انتخاب و بعد از آن با فشردن کلیدهای Ctrl+Eهر 3 لایه را یکی کنیم . اگر دقت کرده باشید ما 3 کادر کپی گرفته بودیم که با متن و آیکون قبل از Marge شدن میشه 9 لایه جدا که بعد از یک شدن تبدیل میشه به 3 لایه .

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی بنر تبلیغاتی انجمن با فتوشاپ - قسمت دوم

آموزش طراحی بنر تبلیغاتی انجمن با فتوشاپ - قسمت دوم

شروع کار با پنل انیمیشن
7. پنل انیمیشن را از مسیر Window = > Animation فعال کنید تا کادر تنظیمات آن در پایین صفحه ظاهر شود .

8. در پایین صفحه کادر انیمیشن را مشاهده می کنید . این پنل تشکیل شده است از : قسمت فریم ها / قسمت Forever و قسمت Playes Animation

9. اگر دقت کرده باشید من 4 لایه ایجاد کرده بودم . خوب برای حرکت اول باید متن Forum را طی 4 مرحله از بالا به طرف وسط صفحه حرکت بدم . به تصویر زیر دقت کنید . هر فریم یک حرکت با زمان مشخص شده در تصویر زیر

10 . بسیار خوب .نوبت میرسه به حرکت دادن 3 کادر بعدی . روش کار به این صورت هست که ابتدا Opacity لایه کادر اول را برابر با صفر قرار میدهم . هر مرحله یک فریم ایجاد میکنم و Opacityرا 25 درصد افزایش میدهم تا در حرکت چهارم لایه کادر اول نمایان شود . بعد از نمایش کادر اول مرحله قبلی را اینبار با کم کردن Opacity تکرار میکنم تا به صفر برسد و کادر اول محو شود . بعد از اینکه کادر اول محو شد همین مرحله را برای کادر دوم تکرار میکنم .

حالا پشت سرهم یک فریم ایجاد و مرحله به مرحله Opacity را کم میکنم . این مرحله را تا کادر سوم ادامه میدم. بعد از ایجاد فریم ها زمان لایه های اصلی را برابر با 3 و زمان لایه های زیر مجموعه را برابر با 0.1 قرار میدم .

برای دانلود فایل PSD + PDF کلیک کنید || لینک دانلود فایل PSD+PDF :سرورمستقیم

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی Header وب سایت در فتوشاپ

آموزش طراحی Header وب سایت در فتوشاپ

فتوشاپ را اجرا کنید1. یک صفحه به ابعاد 136×674 با رزولیشن 300 ایجاد کنید .

2. بر روی لایه کادر کشیده شده دابل کلیک کرده و تنظیمات گزینه Gradient Overlay را با توجه به تصویر زیر تغییر بدهید .

3. یک لایه جدید بالای لایه اول ایجاد کنید

4. سطل رنگ را در مرحله بعدی انتخاب کرده و در نوار ابزار بالای صفحه گزینه Pattenr را با توجه به تصویر زیر انتخاب کرده و یکی از بافت های پیش فرض را بر روی لایه دوم که ایجاد کرده ایم اعمال می کنم .

5. مد لایه را برابر با Overlay و تنظیمات Opacity را برابر با 30 درصد قرار بدهید .

6. در مرحله بعدی ابزار تایپ را انتخاب کرده و یک عنوان به دلخواه بالای صفحه با رنگ سفید تایپ میکنم . فونت پیش فرض : farnaz

7. بر روی لایه متن تایپ شده دابل کلیک کرده و تنظیماتی که در تصاویر زیر مشخص شده است را تغییر بدهید

8. با ابزار تایپ زیر متن اصلی یک متن دیگر با درصد رنگی fbc763 و با Strok یک پیکسلی تایپ میکنم

9. ابزار Custome Shape Tool را انتخاب کرده و یک تصویر را به دلخواه بالای متن تایپ شده قرار میدهم . درصد رنگی شکل کشیده شده : fdd104

10.در مرحله بعدی ابزار Line Tool را انتخاب کرده و دو خط زیر هم با درصد رنگی های 410e0f و 733839 میکشم .
11. در مرحله آخر نوبت میرسه به منوهای زیر لوگو . من به دلخواه 4 لینک در زیر لوگو تایپ میکنم .درصد رنگی : dfdddd

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی هدر Galaxy tab برای وب سایت - قسمت اول

آموزش طراحی هدر Galaxy tab برای وب سایت - قسمت اول

فتوشاپ را اجرا کنید1. یک صفحه به ابعاد 300×900 با رزولیشن 300 ایجاد کنید .

2. روی لایه پس زمینه دابل کلیک کرده و رنگ پس زمینه را برابر با 191919# قرار بدهید .

3. در این مرحله ابزار Brush را با سختی قلم صفر ، اندازه قلم برابر با 600 و رنگ فورگراند برابر با 61a6f4 قرار داده سپس یک لایه ایجاد کرده و بالای صفحه از قلم براشی که تنظیم کرده ام استفاده میکنم . در مرحله آخر هم باید مد لایه را برابر با Liner Didge قرار بدهید (با کادر قرمز مشخص شده است)

4. حالا مرحله 2 و 3 را باید با درصد رنگی متفاوت که مشخص کرده ام ادامه بدهیم . یک لایه جدید ایجاد اینبار کمی اندازه قلم را کوچکتر و درصد رنگی fbb85a را برابر با فورگراند قرار میدهم در مرحله بعد هم مد لایه را برابر با overlay تنظیم میکنم .

5. یک لایه جدید ایجاد و اینبار با رنگ سفید مراحل قبل را با مد لایه Overlay تکرار میکنم

6. یک لایه جدید ایجاد رنگ برای را برابر با قرمز #fb0427 و مد لایه را برابر با Subtract قرار میدهم

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی هدر Galaxy tab برای وب سایت - قسمت دوم

آموزش طراحی هدر Galaxy tab برای وب سایت - قسمت دوم

7. یک لایه جدید ایجاد کرده و در مرحله بعدی ابزار Elliptical Marque Tool را انتخاب میکنم . سپس چند دایره با ابعاد مختلف میکشم . ابزارBrush را انتخاب و تنظیمات آن را تغییر نمیدهم (سختی قلم برابر با صفر اندازه قلم دلخواه) سپس رنگهای مختلف را از پالت فورگراند انتخاب و از بیرون دایره شروع به رنگ کردن داخل دایره ها میکنم . مد لایه باید برابر با overlay قرار بگیرد .

این هاله را بدون مد لایه Overlay قرار میدهم

8. در مرحله بعدی از یک تصویر استفاده میکنم . روش کار به این صورت هست که ابتدا تصویر را وارد هدر کرده و با فشردن کلیدهای Ctrl+T اندازه آن را برابر با کل صفحه قرار میدهم

کمی تصویر را به طرف پایین کادر میکشم

مد لایه را برابر با overlay قرار میدهم

9. حالا باید برای محو کردن قسمت های اضافی ابتدا ابزار Brush را انتخاب کرده سپس رنگ فورگراند را برابر با مشکی قرار بدهید . سپس یک لایه ماسک به تصویر وارد شده اضافه و از بیرون کادر شروع به محو کردن قسمت های اضافی میکنم

10. ابزار تایپ Horizontal Type Tool را انتخاب کرده و متن مورد نظر را همانند تصویر زیر تایپ میکنم .درصد رنگ متن آبی 00aef1

11. من متن اول را در یک لایه و متن دوم که کوچکتر هست را در یک لایه مستقل تایپ کرده ام . روی لایه اول دابل کلیک کرده و تنظیمات پیش فرض را همانند تصویر زیر تغییر بدهید .

12. در مرحله آخر هم 2 تصویر از اینترنت دانلود کرده ام هر دو را روی هدر سایت قرار میدهم. قدت داشته باشید که شما می توانید از تصویر دلخواه همراه با متن فارسی استفاده کنید و نیازی نیست که حتما عین آموزش عناصر را در صفحه قرار بدهید .

برای دانلود فایل PSD به همراه PDF آموزش کلیک کنید || لینک دانلود :سرورمستقیم

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی بنر تبلت پرستیژو برای وب سایت - قسمت اول

آموزش طراحی بنر تبلت پرستیژو برای وب سایت - قسمت اول

1. ابتدا یک صفحه با ابعاد 400×900 پیکسل ایجاد کنید .
2. رنگ Foreground را برابر با مشکی قرار داده و با ابزار Paint رنگ پس زمینه را تغییر بدهید .
3. ابزار Brush را با سختی قلم صفر و با اندازه 300 انتخاب کرده و به ترتیب رنگ فورگراند را با 4 درصد رنگی که در تصویر زیر قرار داده ام تغییر داده و 4 دایره کنار هم در یک لایه جدید بالای لایه مشکی رنگ ایجاد کنید .

4. یک صفحه جدید با ابعاد 80×80 پیکسل بدون پس زمینه ایجاد کرده و یک دایره وسط کادر با ابزار Ellipse Tool بکشید . بعد از کشیدن دایره مورد نظر بر روی لایه ان دابل کلیک کرده و تنظیماتی که در تصاویر زیر قرار داده ام را تغییر بدهید . سپس باید بر روی لایه دایره کشیده شده کلیک راست کرده و گزینه Convert to smart object را انتخاب کنید . دایره کشیده شده باید تبدیل به یک قلم براش شود به همین دلیل از نوار ابزار بالای صفحه Edit>Define Brush Preset را انتخاب کرده و یک نام دلخواه برای قلم مورد نظر انتخاب کنید . به تصاویر زیر دقت کنید

5. ابزار Brush را انتخاب کرده و قلم جدید را از لیست قلم های پیش فرض انتخاب کنید . برای انتخاب قلم باید روی تصویر کلیک راست کنید . تنظیمات ابزار Brush با کلید F5 فعال می شود . ابتدا تنظیمات را فعال سپس تغییرات مورد نظر را همانند تصویر زیر اعمال کنید . سپس یک لایه جدید ایجاد کرده و از قلم مورد نظر استفاده کنید . رنگ فورگراند برابر با سفید تنظیم شده باشد

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی بنر تبلت پرستیژو برای وب سایت - قسمت دوم

آموزش طراحی بنر تبلت پرستیژو برای وب سایت - قسمت دوم

6. فیلتر Blur > Gussion Blur را با تنظیمات مشخص شده بر روی لایه دایره که در مرحله قبل کشیدید اعمال کنید . مد لایه را نیز برابر با Overlay قرار بدهید

7. یک لایه جدید بالای تمام لایه ها ایجاد کرده و از قلم براش با تنظیمات قبل یکبار دیگر استفاده کنید .مد لایه را برابر با Overlay قرار بدهید

8. در مرحله بعدی من یک تصویر از تبلت 10 اینچی پرستیژو در بر روی بنر قرار میدهم . بعد از قرار دادن تصویر تبلت بر روی لایه آن دابل کلیک کرده و تنظیمات مشخص شده را تغییر بدهید

9. ابزار Brush را انتخاب کرده و از قلم ستاره با رنگ سفید استفاده میکنم.

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی بنر تبلت پرستیژو برای وب سایت - قسمت سوم

آموزش طراحی بنر تبلت پرستیژو برای وب سایت - قسمت سوم

10.ابزار تایپ را انتخاب کرده و متن مربوط به بنر را تایپ میکنم . سعی کنید از قلمی استفاده کنید که نسبت به بقیه قلم ها کمی ضخیم تر باشد . بعد از تایپ متن مورد نظر بر روی لایه آن دابل کلیک کرده و تنظیمات مشخص شده با کادر قرمز را تغییر بدهید .

11. یک سری توضیحات دیگر اضافه میکنم . آیکون اندروئید را هم بعد از دانلود روی بنر قرار میدهم

دانلود فایل PSD

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی یک کارت ویزیت وکتوری

آموزش طراحی یک کارت ویزیت وکتوری

فتوشاپ را اجرا کنید .1. یک صفحه به ابعاد 5×9 با رزولیشن 300 ایجاد کنید .
2.ابزار rounded Rectangle Tool را با rediuse=50px انتخاب کرده و یک کادر همانند تصویر زیر بکشید. رنگ پس زمینه را برابر با e7e7e7 قرار بدهید .
3. من با ابزار rounded Rectangle Tool یک کادر دیگه میکشم فقط در این مرحله Fill لایه را برابر با صفر قرار میدم تا رنگ پس زمینه محو بشه سپس روی لایه کشیده شده دابل کلیک میکنم و تنظیمات گزینه Stroke را تغییر میدهم . تنظیمات در تصاویر زیر مشخص شده است .
یکبار دیگر مراحل بالا را با درصد رنگی متفاوت تکرار میکنم
یک مربع کوچک با ابزار Rectangle Tool با درصد رنگی f68121 میکشم . سپس با زدن کلیدهای Ctrl+J چند کپی همانند تصویر زیر گرفته ولی در هر مرحله Fill لایه را 10 درصد کم میکنم .
4. در مرحله آخر هم ابزار Horizontal Type Tool را انتخاب کرده و یک متن دلخواه را تایپ میکنم .
رنگ تیتر : 757474
5. برای محو کردن خطهای بیرون زده از کادر ابتدا دو لایه کادر رنگی را با پایین نگه داشتن کلید Ctrl انتخاب کنید سپس کلیدهای Ctrl+E را از روی کیبرد بفشارید تا هر دو لایه یکی شوند . بعد از اینکه دو لایه یکی شد کلید Ctrl را از روی کیبرد پایین نگه دارید و روی لایه کادر اول کلیک کنید تا Select شود . بعد از اینکه کادر بزرگ انتخاب شد با زدن کلیدهای Ctrl+Shift+I قسمت بیرون کادر را انتخاب و با زدن کلید Delete از روی کیبرد قسمت اضافی را حذف میکنیم .
برای دانلود فایل PSD آموزش (لایه باز) کلیک کنید || لینک دانلود فایل PSD :سرورمستقیم

P O U R I A

مدیر تالار
طراحی یک کارت ویزیت گرافیکی - قسمت اول

طراحی یک کارت ویزیت گرافیکی - قسمت اول

2.ابزار rounded Rectangle Tool را با rediuse=50px انتخاب کرده و یک کادر همانند تصویر زیر بکشید.

3. برای تغییر رنگ کادر کشیده شده روی مربعی که در پنل لایه ها با کادر قرمز مشخص شده است دابل کلیک کرده و درصد رنگی f1e8e3 را در کادر مشخص شده جایگزین کنید .

4. ابزار Rectangle Tool را انتخاب و دو کادر همانند تصویر زیر با درصد رنگی مشخص شده بکشید .
رنگ قهوه ای : 3a2314
رنگ نارنجی : e2781b

5. بعد از اینکه کادر مورد نظر را کشیدید ابتدا کادر اول را انتخاب و کلیدهای Ctrl+T را بزنید تا ابزار Free Transform انتخاب شود . سپس روی کادر کشیده شده کلیک راست کرده و گزینه Distort را انتخاب کنید . شما بعد از انتخاب گزینه Distort می توانید گوشه های کار را به طرفین حرکت دهید . برای اینکه شکلی همانند تصویر زیر داشته باشید گوشه های دو طرف را کمی به طرفین حرکت دهید .

6.ابزار Brush را انتخاب کنید . قلم هایی که در ادامه از آنها استفاده میکنم را در پایان آموزش وارد حساب کاربری خودتان شده و آنها را دانلود کنید .
در این مرحله می خواهم از رنگ پس زمینه و دو کادری که کشیده ام استفاده کنم و یک سری تغییرات بر روی دو کادر ایجاد شده اعمال کنم . پس به ترتیب پیش بریم تا جای سوالی برای شما نباشه .
1. ابزار براش را که در مرحله قبل انتخاب کردید حال وسط صفحه کلیک راست کرده و روی مثلث کوچکی که با کادر قرمز مشخص کرده ام کلیک کنید . پایین صفحه لیست قلم ها وجود دارد قلم M Brushes را انتخاب نمایید .

2.رنگ قلم را برابر با رنگ پس زمینه قرار داده f1e8e3 و از قلمی که در تصویر زیر مشاهده می کنید در قسمت های مشخص شده استفاده کنید .

P O U R I A

مدیر تالار
طراحی یک کارت ویزیت گرافیکی - قسمت دوم

طراحی یک کارت ویزیت گرافیکی - قسمت دوم

7. من از دو قلم با تغییر اندازه از آنها در هر دو کادر استفاده میکنم . تصویر پروانه هم از ابزار Custome Shape Tool برداشتم . برای تغییر رنگ هم که از سه درصد رنگی مشخص شده استفاده میکنم

خیلی راحت قلم ها را انتخاب کنید و با تغییر رنگ در قسمت های مختلف استفاده کنید

در مرحله آخر هم یک متن را به دلخواه در وسط کادر با ابزار تایپ Horizontal Type Tool تایپ کنید .
برای دانلود فایل PSD آموزش (لایه باز) کلیک کنید || لینک دانلود :سرورمستقیم

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی کارت ویزیت کاسپر

آموزش طراحی کارت ویزیت کاسپر

2. ابزار Rectangle Tool را انتخاب کرده و یک کادر هم اندازه صفحه ای که در مرحله قبلی ایجاد کرده اید ترسیم کنید . من رنگ کادر کشیده را مشکی قرار دادم تا بهتر متوجه آن بشوید .

3. روی لایه کادر کشیده شده (مشکی) دابل کلیک کرده و با توجه به تصاویر زیر رنگ پیش فرض کادررا تغییر دهید .
4. بعد از تغییر رنگ کلیدهای Ctrl+T را زده تا ابزار Free transform انتخاب شود . درمرحله بعدی در وسط کادر کلیک راست کرده و گزینه Warp را انتخاب کنید .
5. همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید صفحه شما تشکیل شده است از یک سری خطوط . برای اینکه شکل کادر کشیده شده را تغییر بدهیم می توانیم خطوط را به طرفین بکشیم .(من با اهرم هایی که بعد از کلیک فعال می شود کمی شکل کادر را تغییر میدهم )
6.در مرحله بعدی یک دایره با ابزار Ellipse Tool با درصد رنگی eaeff5 بکشید .
7. روی لایه دایره کشیده شده دابل کلیک کرده و تنظیمات گزینه Stroke را تغییر بدهید
8. در مرحله بعدی روی لایه پس زمینه دابل کلیک کنید تا رنگ پس زمینه را تغیی بدهیم .

9. در مرحله بعدی ابزارHorizontal Type Tool را انتخاب و یک متن دلخواه را تایپ کنید .

P O U R I A

مدیر تالار
طراحی یک کارت ویزیت حرفه ای - قسمت اول

طراحی یک کارت ویزیت حرفه ای - قسمت اول

2. ابزار Pen را در مرحله اول انتخاب کرده و یک کادر همانند تصویر زیر بکشید . به رنگ کادر کشیده شده دقت نکنید .

3.در مرحله بعدی ابزار Covert Point Tool را انتخاب و روی نقاطی که کشیده اید کلیک کنید تا طرف دیگر کادر کشیده شده را کامل کنیم. این ابزار برای ویرایش کادرهای کشیده شده بوسیله Pen بکار می رود .دقت داشته باشید که این مرحله را بدرستی انجام دهید چون اصلی ترین مرحله در طراحی کارت ویزیت این مرحله می باشد . در صورتیکه برای رسم کادر کشیده شده مشکل دارید چند بار تمرین کنید .

4. بعد از اینکه من این کادر را کشیدم با کلیک بر روی مربع کوچکی که در لایه آن وجود دارد درصد رنگی دلخواه را وارد و بر روی OK کلیک میکنم. به تصویر زیر دقت کنید قسمتهای مورد نظر با کادر قرمز مشخص شده است .

بعد از کشیدن کادر اول ، بقیه مراحل تکراری می باشد . ابتدا یک کپی از کادر زرد رنگ با زدن کلیدهای Ctrl+J بگیرید .

در مرحله دوم کلیدهای Ctrl+T را بزنید و همانند تصویر زیر اندازه برگ دوم را برابر با 70 درصد قرار دهید .

برای تغییر رنگ هم روی مربع کوچکی که در لایه وجود دارد کلیک کرده و همانند تصویر زیر درصد رنگی مشخص شده را وارد کنید .
یکبار دیگر از برگ دوم با زدن کلیدهای Ctrl+J یک کپی بگیرید و اندازه آن را برابر 75 درصد کادر دوم قراردهید . برای تغییر رنگ هم مثل مرحله قبلی عمل کنید

کادر آخر هم با درصد رنگی مشخص شده و اندازه 70 درصد کادر سوم

بسیار خوب من همه برگهای کوچک را مرتب روی برگ بزرگ قرار میدهم

حالا مراحل بالا را باید پشت سرهم برای برگهای دیگری که می خواهیم بسازیم تکرار کنیم. چون تعداد برگها زیاد هست یک گروپ درست کنید و هر 4 لایه را داخل گروپ قرار بدید . (برای درک بهتر به تصاویر زیر دقت کنید)

بعد از ایجاد گروپ می توانید 4 لایه را با پایین نگه داشتن کلید Ctrl از روی کیبرد انتخاب کرده ، سپس هر 4 لایه را درگ و روی لایه گروپ قرار دهید

مرحله اصلی تمام شد .
7 بار کپی از گروپ Yellow بگیرید و با زدن کلیدهای Ctrl+T از اهرم هایی که در اختیار شما قرار میدهد استفاده کرده و کمی کادرها را بچرخانید . روش کپی گرفتن از گروپ هم در تصویر زیر مشخص شده است . لایه را انتخاب و روی آیکون مشخص شده کلیک کنید . اسم گروپ ها هم با دوبار کلیک بر روی نوشته می توانید تغییر دهید

P O U R I A

مدیر تالار
طراحی یک کارت ویزیت حرفه ای - قسمت دوم

طراحی یک کارت ویزیت حرفه ای - قسمت دوم

حالا من به ترتیب پشت سرهم گروپ ها را به صورت تکی باز کرده و رنگ هر برگ را تغییر میدهم. درصد رنگی را هم روی تصویر مشخص میکنم

مد لایه تمام گروپ ها را برابر با Multiplay قرار دهید . در تصویر زیر برای درک بهتر تغییر مد لایه را مشخص کرده ام

برگ سوم

برگ چهارم

برگ پنجم

برگ ششم

برگ هفتم

برگ هشتم

P O U R I A

مدیر تالار
طراحی یک کارت ویزیت حرفه ای - قسمت سوم

طراحی یک کارت ویزیت حرفه ای - قسمت سوم

امیدوازم خسته نشده باشید . من یک کادر نارنجی با ابزار Rectangle Tool میکشم .درصد رنگ نارنجی : f8931f
چون مد لایه ها روی Multiplay تنظیم شده است روی رنگ برگها تاثیر می گذارد .
همه گروپ ها را با انتخاب کلید Ctrl انتخاب کنید سپس کلیدهای Ctrl+E را بزنید تا همه لایه ها یکی شوند .

یک کپی از لایه با زدن کلیدهای Ctrl+J بگیرید .در مرحله بعد روی لایه دوم دابل کلیک کرده و با توجه به تصویر زیر تنظیمات آن را تغییر دهید

لایه سفید رنگ را درگ کنید و پایین لایه برگهای رنگی قرار بدهید . سپس کلیدهای Ctrl+T را بزنید و اندازه کادر کشیده شده را برابر با 103 قرار بدهید

هر دو لایه را یکبار دیگر Marge یا یکی کرده سپس یک کپی بگیرید . اندازه لایه دوم را برابر با 150 قرار دهید

Opacityرا برابر با 20 و Fill را برابر با 30 قرار دهید

قسمت پایین لایه کشیده شده را باید با ابزار Rectangular Marquee Tool انتخاب و سپس با زدن کلید Delete روی صفحه کلید حذف کنیم .

مرحله بالا را یکبار دیگر اینبار با اندازه 200 تکرار میکنیم

در مرحله آخر هم با ابزار Horizontal Type Tool یک متن را به دلخواه پایین صفحه تایپ میکنم

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی کارت ویزیت Umberella

آموزش طراحی کارت ویزیت Umberella

2. ابزار سطل رنگ paint را انتخاب کرده و رنگ پیش فرض پس زمینه را با درصد رنگی 454545 تغییر بدهید .
3. بعد از رنگ پس زمینه می خواهم یک کادر با ابزار Pen Tool با درصد رنگ f5f5f5 ترسیم کنم . برای انحنا دادن به لبه بالایی کادر باید از ابزار Convert Point Tool استفاده کنید
4. یک کادر دیگر با ابزار Pen Tool با درصد رنگ 55c549 میکشم
5. نوبت میرسه به طراحی لوگوی بالای صفحه . برای انجام اینکار کافیست ابزار Custome Shape Tool را انتخاب کرده و یک شش ضلعی با درصد رنگی 55c549 ترسیم کنیم . در مرحله بعدی یک دایره دیگر وسط کادر کشیده شده با درصد رنگی 1a1c1b کشیده و یک فلش سفید رنگ نیز از لیست اشکال پیش فرض انتخاب و در وسط کادر قرار میدهم
6. ابزار تایپ را انتخاب کرده و شروع به تایپ یک سری متن میکنم .برای کشیدن خطوط هم از ابزار Line Tool استفاده میکنم
7. در مرحله آخر هم دو لایه اول (طوسی و سفید) را با انتخاب کلید Ctrl و بعد از آن فشردن کلیدهای Ctrl+E یکی کرده و سپس روی لایه دابل کلیک و تنظیمات گزینه Inner Shadow را تغییر میدهم .
برای دانلود فایل PSD آموزش (لایه باز) کلیک کنید || رمز فایل : www.asarayan.com
لینک دانلود فایل PSD+PDF :سرورمستقیم

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی کارت ویزیت Stop - قسمت اول

آموزش طراحی کارت ویزیت Stop - قسمت اول

2. بعد از کشیدن لایه جدید بر روی لایه اصلی دابل کلیک کرده و تنظیمات گزینه Gradient Overlay را همانند تصویر زیر تغییر بدهید .

3. ابزار تایپ را انتخاب کرده و یک متن همانند تصویر زیر با درصد رنگی 4e4e50 تایپ میکنم .
4. یک لایه جدید ایجاد کرده و بعد از آن ابزار Elliptical Marquee Tool را انتخاب و یک کادر بالای متن تایپ شده میکشم .

5. ابزار Brush را بعد از ایجاد کادر انتخاب کرده و سختی قلم را برابر با صفر قرار میدهم .سپس با استفاده از رنگ سفید یک حاله بالای متن تایپ شده ایجاد میکنم
6. در مرحله بعدی ابزار Ellipse Tool را انتخاب و یک دایره کوچک میکشم . سپس برروی لایه کشیده شده دابل کلیک کرده و تنظیمات گزینه های مشخص شده در تصاویر زیر را تغییر میدهم

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی کارت ویزیت پارکور

آموزش طراحی کارت ویزیت پارکور

2. بعد از ایجاد صفحه جدید ابزار paint را انتخاب کرده و با درصد رنگی c1a894 ، رنگ پس زمینه را تغییر بدهید
3. در مود CMYK فیلتر Texurizer غیر فعال می باشد و من نیاز دارم که از این بافت در صفحه خودم استفاده کنم . راه حل چیست ؟ یک صفحه با ابعاد 150×150 پیکسل با مد رنگی RGB باز میکنم و درصد رنگی بالا را برای تغییر رنگ این صفحه بکار می برم . به تصاویر زیر دقت کنید .

4. بعد از ذخیره باید فایل را به عنوان یک الگو یا Pattern ذخیره کنیم . برای انجام اینکار بر روی منوی Edit کلیک کرده و گزینه Define Brush را انتخاب کنید .
بعد از ذخیره الگو وارد فایل اصلی کارت ویزیت شده و ابزار paint را انتخاب و اینبار از نوار ابزار تنظیمات مد آن را بر روی pattern قرار داده و وسط صفحه کلیک میکنم

5. در مرحله بعدی باید تصویری که دانلودکرده ام را درست روی طرح اصلی قرار بدهم

6. بعد از قرار دادن تصویر بر روی طرح اصلی مد لایه را برابر با hard Light قرار داده و Opacity را برابر با 80 تنظیم میکنم

7. در مرحله بعدی ابزار Burn Tool را انتخاب کرده ، سپس رنگ فورگراند را برابر با مشکی قرار میدهم .
لایه تصویر را انتخاب و کمی اندازه قلم را بزرگتر میکنم . بعد از اعمال تغییرات می توانم کمی گوشه های تصویر را تیره تر کنم

8. در مرحله آخر هم با استفاده از ابزار تایپ یک سری متن را تایپ میکنم. درصد رنگ عنوان : 1b1009 | درصد رنگ جزئیات : 6c5025

P O U R I A

مدیر تالار
طراحی کارت ویزیت

طراحی کارت ویزیت

2. ابزار paint را انتخاب کرده و رنگ پس زمینه را تغییر دهید .2d3d3c
3. در مرحله بعد ابزار rectangle Tool را انتخاب کنید و یک کادر همانند تصویر زیر با درصد رنگی 9c924d بکشید .
من پشت سرهم کادرها را میکشم و برای شما درصد رنگی را مشخص میکنم.رنگ سبز0b5a55
4. حالا چند دایره با درصد رنگی d6c156 میکشم . ابزار Ellips Tool
5. ابزار line tool را انتخاب کنید و چند خط سفید رنگ بکشید
6. یک کادر با ابزار rectangle Tool بکشید .درصد رنگی کادر کشیده شده 4b5d5c
7. حالا فیلتر Filter>Distort>Wave را با تنظیمات مشخص شده بر روی کادر کشیده شده اعمال کنید

8. ابزار Horizantal Type Tool را انتخاب کرده و مشخصاتی که می خواهید بر روی کارت قرار دهید را تایپ کنید.
برای دانلود فایل PSD آموزش (لایه باز) کلیک کنید|| لینک دانلود :سرورمستقیم

P O U R I A

مدیر تالار
آموزش طراحی کارت ویزیت V30

آموزش طراحی کارت ویزیت V30

2. ابزار paint را انتخاب و درصد رنگی e7e6e2 را با رنگ پیش فرض جایگزین کنید . سپس رنگ لایه را تغییر دهید .

3. ابزار Rectangle Tool را انتخاب کرده و یک کادر همانند تصویر زیر بکشید . بعد از کشیدن کادر مورد نظر برای تغییر رنگ آن ابتدا بر روی لایه کادر مستطیل کشیده شده دابل کلیک کرده و تنظیمات پیش فرض گزینه Gradient Overlay را همانند تصویر زیر تغییر بدهید .

4. یک کادر دیگر با ابزار Rectangle Tool همانند مرحله سوم با همان مشخصات در قسمت بالا میکشم

5. یک دایره با ابزار Elipse Tool با درصد رنگی e7e6e2 همانند تصویر زیر بکشید
6. در این مرحله باید از دایره ای که کشیده اید یک کپی بگیرید . کلیدهای Ctrl+J را از روی کیبرد بفشارید تا یک کپی از دایره کشیده شده گرفته شود . بعد از کپی گرفتن باید کمی اندازه آن را کوچکتر کنیم .کلیدهای Ctrl+T را از روی کیبرد بفشارید تا ابزار Free Transform انتخاب شود .بعد از انتخاب ابزار تنظیمات آن در بالای صفحه فعال می شود . تیک آیکون وسط 2 کادر را زده و عدد 96 درصد را در یک از کادرها وارد کنید

7. یک دایره دیگر با درصد رنگی e7e6e2 همانند تصویر زیر بکشید
8. ابزار تایپ را انتخاب کرده و از لیست قلم ها Algerian را انتخاب کنید . شما هر متنی بخواهید می توانید در دو دایره تایپ کنید . رنگ فونت دایره بزرگ سفید و رنگ دایره کوچک 357dad می باشد
9. ابزار Line Tool را همراه با ابزار Elipse Tool انتخاب و 4 کادر همانند تصویر زیر میکشم
9.ابزار Custome Shape Tool را انتخاب کرده و از لیست اشکال پیش فرض 6 شکل را به صورت دلخواه بین خطوط بکشید .
10. در مرحله آخر ابزار تایپ را انتخاب کرده و یک سری متن را به دلخواه بین خطوط تایپ کنید .

دانلود فایل لایه باز آموزش : سرور مستقیم (کلیک کنید )
پسورد فایل : www.asarayan.com