آموزش طراحی مدلی ساده در pro/engineer wild fire 4.0

pym2542

عضو
ممنون ... راستي جديدترين ورژن اين نرم افزار چيه؟ قدرت تحليل هم داره؟ در مقايسه با ansys چگونه است؟ اگه سايتي كه داراي مطالب آموزشي در اين زمينه هست رو معرفي كني ممنون ميشم.

mahmoud.golzar

کاربر بیش فعال
دوست عزیز جدیدترین ورژن این نرم افزار pro/engineer wild fire 4.0 هست. در خصوص این نرم افزار باید عرض کنم که سایتهای بسیاری را جستجو کردم ولی سایتی که کاملا آموزش داده باشه پیدا نکردم بر آن شدم تا از طرح هایی که در کتاب راهنمای کاربردی pro/engineer wild fire مهندس نیما جمشیدی میباشد فیلم تهیه کنم تا بلکه دوستان برای یادگیری این نرم افزار قوی کمی کوشش کنن. در رابطه با تحلیل باید بگم که مثل انسیس که نمیتونه باشه ولی این نرم افزار در زمینه های cad-cam-cae جزء رده بسیار قوی قرار داره.
امید است تا دوستان با همکاری هم برای آموزش این نرم افزار در همین پست همیاری کنن.

pym2542

عضو
ممنون .. امیدوارم موفق باشی اگه فیلم جدیدی هم تهیه کردی , خوشحال میشم تو این ÷ست قرار بدی ... درضمن اگه امکان داره یه فایل آموزشی از تحلیل یک مدل رو تهیه کن تا معرفی کاملی از این نرم افزار شده باشه :)

mahmoud.golzar

کاربر بیش فعال
دوست عزیز سلام مثل اینکه بجز شما هیچ کسی از این تاپیک استقبال نمیکنه .به روی چشم حتما مدلهای دیگه ای آماده میکنم در خصوص تحلیلی باید بگم که من تازه کارم و فقط محیط مدلسازیشو بلدم دارم رو قسمت های دیگه کار میکنم خبرشو بهتون میدم.

pym2542

عضو
آخه من دنبال يه نرم افزار اجزاي محدود هستم كه بدون دردسر و كادرهاي اضافي فرايند مش زدن رو به آساني انجام بده:)

mojtaba.delavary

عضو جدید
سلام

متاسفانه پیام زیر از رپید شر دریافت میشه لطفا راهنمائی کنید. متشکرم

The file could not be found. Please check the download link

masoud khan

عضو جدید
با سلام خدمت مهندس عزیز و بقیه دوستان ،قرض از مزاحمت خواستم بپرسم اطلاعاتی در مورد نمونه سازی و کاربرد مکانیزم های شبکه های عصبی توو انبار اطلاعاتتون یافت نمیشه واسه ما با عرض پوزش مسعود

yasser_proe

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرفه ای ترین و پیشرفته ترین نرم افزار مهندسی را فراگیرید

حرفه ای ترین و پیشرفته ترین نرم افزار مهندسی را فراگیرید

[FONT=courier new, courier, mono][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]حرفه ای ترین و پیشرفته ترین نرم افزار مهندسی حرفه ای را فراگیرید[/FONT] [/FONT]

ادامه مطلب :heart::gol::heart:

yasser_proe

عضو جدید
کاربر ممتاز
pro/engineer

pro/engineer

دوست عزیز جدیدترین ورژن این نرم افزار pro/engineer wild fire 4.0 هست. در خصوص این نرم افزار باید عرض کنم که سایتهای بسیاری را جستجو کردم ولی سایتی که کاملا آموزش داده باشه پیدا نکردم بر آن شدم تا از طرح هایی که در کتاب راهنمای کاربردی pro/engineer wild fire مهندس نیما جمشیدی میباشد فیلم تهیه کنم تا بلکه دوستان برای یادگیری این نرم افزار قوی کمی کوشش کنن. در رابطه با تحلیل باید بگم که مثل انسیس که نمیتونه باشه ولی این نرم افزار در زمینه های cad-cam-cae جزء رده بسیار قوی قرار داره.
امید است تا دوستان با همکاری هم برای آموزش این نرم افزار در همین پست همیاری کنن.

سلام به وبلاگ طراحی مدرن سری بزن به جواب خیلی از سوالاتت در مورد این نرم افزار میرسی

بالا