دوستان سلام . دوستان پیشنهادی دادند که تاپیکی با این مبحث ایجاد بشه تا بتونم هرچقدر کم در مورد ایستایی و سازه و سیستم های ساختمانی و ... مطالبی رو قرار بدم تا آشنایی دوستان نسبت به این امر مهم که زیرساخت تمام کارهای معماران عزیز هستش بیشتر بشه . به هر حال طرح یک ایده اگر نمای ظاهری کاری باشه ، در باطن هم نحوه اجرا و ایستادگی اون بسیار مهمتر هستش و اینکه آیا یک ایده به واقعیت میتونه بپیونده یا خیر .
از اونجایی که من در کار با نرم افزارهای نقشه کشی و طراح کلاً تعطیل به حساب میام ، هرجا نیاز به عکس یا شکلی بود ، اونها رو با دست میکشم و محاسبات احتمالی رو با دست نوشته و از اون عکس تهیه میکنم تا در اختیار دوستان قرار بگیره . امیدوارم که بتونیم با این بحث دید دوستان رو به مباحث ایستایی و ... که در نظر شما دوستان مطالبی خشک و بی استفاده و دور از درک هستش عوض بشه
من اطلاعاتی از سرفصل دروس ارائه شده در دانشگاه ها در رشته معماری ندارم ، ولی فکر کنم در قسمت استاتیک مطالی همچون
1- انواع نیرو
2- انواع بارگذاری
3- انواع اتصالات
4- تهیه نمودارهای برش و ممان
5- تهییه محاسبات ممان اینرسی و سطح
و در قسمت مقاومت مصالح
1- نیروهای تنش و کرنش داخل اجسام
2- رفتار تیرها در تنش و کرنش و پیچش
و در قسمت سازه
1- سیستم های ساختمانی کاربردی
2-سازه های فولادی و بتنی و روش های اجرا و کمک برای محسبات آنها
3-نقش زلزله در سازه
رو بتونم توضیحاتی هرچند مختصر بگم .
فکر کنم از همین امروز هم شروع کنم ، امیدوارم هرجا دوستان مشکل و یا سخنی دیدند و تونستند کمکی بکنند در خدمت باشم .
از اونجایی که من در کار با نرم افزارهای نقشه کشی و طراح کلاً تعطیل به حساب میام ، هرجا نیاز به عکس یا شکلی بود ، اونها رو با دست میکشم و محاسبات احتمالی رو با دست نوشته و از اون عکس تهیه میکنم تا در اختیار دوستان قرار بگیره . امیدوارم که بتونیم با این بحث دید دوستان رو به مباحث ایستایی و ... که در نظر شما دوستان مطالبی خشک و بی استفاده و دور از درک هستش عوض بشه

من اطلاعاتی از سرفصل دروس ارائه شده در دانشگاه ها در رشته معماری ندارم ، ولی فکر کنم در قسمت استاتیک مطالی همچون
1- انواع نیرو
2- انواع بارگذاری
3- انواع اتصالات
4- تهیه نمودارهای برش و ممان
5- تهییه محاسبات ممان اینرسی و سطح
و در قسمت مقاومت مصالح
1- نیروهای تنش و کرنش داخل اجسام
2- رفتار تیرها در تنش و کرنش و پیچش
و در قسمت سازه
1- سیستم های ساختمانی کاربردی
2-سازه های فولادی و بتنی و روش های اجرا و کمک برای محسبات آنها
3-نقش زلزله در سازه
رو بتونم توضیحاتی هرچند مختصر بگم .
فکر کنم از همین امروز هم شروع کنم ، امیدوارم هرجا دوستان مشکل و یا سخنی دیدند و تونستند کمکی بکنند در خدمت باشم .
آخرین ویرایش توسط مدیر: