آموزش انواع سوپ

Shokatabadi

عضو جدید
مواد لازم :)
پياز سفيد حلقه شده كوچك - دو عدد
روغن زيتون - يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل - به ميزان لازم
پودر كاري - يك قاشق غذاخوري
كدو سبز حلقه شده - يك كيلوگرم
آب مرغ 5/1 ليتر يا - شش پيمانه
برنج نيم‌دانه- 4/1 پيمانه
طرز تهيه
پياز، روغن زيتون و نمك و فلفل را در قابلمه بزرگي ريخته و روي حرارت بالا قرار دهيد تا پنج دقيقه پياز تفت بخورد و نرم شود.
پودر كاري را به مواد افزوده و دو دقيقه ديگر تفت بدهيد، سپس كدو، آب مرغ و برنج را به آن بيفزاييد. وقتي سوپ جوش آمد، شعله را كم كنيد تا 20 تا30 دقيقه بجوشد و مواد آن بپزد.
سوپ را داخل مخلوط‌كن يا دستگاه غذاساز بريزيد و به صورت پوره رواني درآوريد. سوپ آماده شده را در ظروف دلخواه ريخته و روي آن را با ماست و نوارهاي نازكي از كدوسبز تزئين كنيد
 

Similar threads

بالا