سلام دوست عزیز عکسا دیده نمیشن اگر ممکنه اصلاحشون کنید ممنون
علیک سلام
توی کامپیوتر من که میاد!!!!!!!!!!!!!
اگه لینکش بپره منم نباید ببینم!!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم چه بلایی سرش اومده؟
سعی میکنم درستش کنم
سلام دوست عزیز عکسا دیده نمیشن اگر ممکنه اصلاحشون کنید ممنون
با سلام و خسته نباشید
البته من نمیدونم هدفگذاری شما از اول چی بوده، اگه تمرین اسکیس و لذت بردن هست که خیلی هم خوبه ولی اگه هدفتون آمادگی برای اسکیس ارشد هست این شیوه اسکیس دیگه منسوخ شده. دیگه خبری از شیت 50*70 و شیت بندی و پر کردن جاهای خالی شیت با دیاگرام و روند طراحی و تلفیق و ترکیب نما و پرسپکتیو و... نیست. بدلیل زیاد شدن داوطلبا و کمبود میز مناسب، شیت های آ3 میدن و تو هر کدوم فقط باید مورد خواسته شده رو ترسیم کنیم. کار بیشتر آیتمی شده و امتیاز دهی مشخص تر. میشه گفت بهتر شده از برخی جهات ولی کلا تغییر کرده نسبت به این سبکی که مال دو سال پیش بود.
با سلام و خسته نباشید
البته من نمیدونم هدفگذاری شما از اول چی بوده، اگه تمرین اسکیس و لذت بردن هست که خیلی هم خوبه ولی اگه هدفتون آمادگی برای اسکیس ارشد هست این شیوه اسکیس دیگه منسوخ شده. دیگه خبری از شیت 50*70 و شیت بندی و پر کردن جاهای خالی شیت با دیاگرام و روند طراحی و تلفیق و ترکیب نما و پرسپکتیو و... نیست. بدلیل زیاد شدن داوطلبا و کمبود میز مناسب، شیت های آ3 میدن و تو هر کدوم فقط باید مورد خواسته شده رو ترسیم کنیم. کار بیشتر آیتمی شده و امتیاز دهی مشخص تر. میشه گفت بهتر شده از برخی جهات ولی کلا تغییر کرده نسبت به این سبکی که مال دو سال پیش بود.
پارسال 3تا شیت A3 دادن. البته در حقیقت A3 نبودن، بلکه نصف 50*70 بودن...این مواردو میخواستن:
پلان: 40 نمره
برش: 20 نمره
پرسپکتیو: 40 نمره.
تاکیدم کرده بودن تحلیل محلیل نذارید.
پارسالم که 50*70 داده بودن که شیت بندی شده بوده خودش و گفته بودن تو هر کدوم از قسمتا مورد خواسته شده رو بکشید که فکر کنم پلان، نما، برش و تحلیل بود. پرسپکتیو هم نداشت اصلا.(خوش بحالشون!)
دیاگرام هم مثل اقلیم، تحلیل سایت و روند طراحی جزو بخش تحلیل هست اگه بخوان. توی دیاگرام روابط قسمتای مختلفو مشخص میکنیم و اینکه رابطه درجه 1 داره یا درجه2.(اصلی یا فرعی).
ولی کلا من حدس میزنم امسال هم دیاگرام و تحلیل کلا ندن. چون یچیزی هست که تقریبا همه بلدن و چیزایی هست که گفتنش بیشتر حالت پرکردن شیت داره. بیشتر روی پلان، نما، برش و پرسپکتیو تمرین کنیم بهتره ( در یک کلام همه چی)
نه دوست من، کاملا درست میگی. توی معماری حجم اهمیت ویژه ای داره. چون پرسپکتیو مهمترین و توی چشم زن ترین بخش شیت هست، ممکنه تو قضاوت نهایی داورا تاثیر بذاره. یعنی چشمشونو بگیره. فکر میکنم دلیل حذفش تو اسکیس پیارسال این بوده. یعنی حدس میزنم، باید از خودشون بپرسی. منم از این جهت گفتم خوش بحالشون چون یه قسمت سخت و وقت گیر کارشون حذف شده. آدم واقعا تو کنکور میمونه اگه تجربه نداشته باشه. من پارسال که سال اولم بود، 3 ساعت پلانم طول کشید فقط ! اصلا دستم بند اومده بود...دیگه به پرسپکتیو نرسیدم کلا. باید تمرین کرد. همانا آنان رستگارانند.
دستتم قویه، حتما موفق میشی. سعی کن دید ناظر بیشتر بزنی. احتمال اینکه دید پرنده بیاد کمه. چون تو واقعیت هم پیش نمیاد که از بالا به بنایی نگاه کنیم.
سلام عزیز..
خسته نباشی. اینجا هیچکدوم از عکسارو نشون نمیده...
چه کنم؟
میخوامشون...![]()
خواهش میکنم... شما که مقصر نیستی، از صفحه 16 به بعدو تونستم بگیرم
بازم خیلی ممنون از زحماتت
امیدوارم موفق باشی در تمام مراحل. در پناه حق...
راستی یه زحمتی اگه در زمینه ی اسکیس ارشد هم توضیح بدی خیلی عالی میشه
بازم خیلی خیلی تشکر....
![]()
سلام بازم تشکر...
راستی حالا که داریم زحمت میدیم، پس یکی دیگه ام روش!!
میخواستم نظرتو راجع به ارائه پایان نامه بدونم..
پوستر درست کنیم یا نه خودمون راندو کنیم؟!!
نمونه کار داری بذاری؟!!
خصوصا اگه هتل باشه...
باز خیلی ممنون، خیر از جوونیت ببینی...
سلام از بندست
بازم خواهش میکنم . قابلی نداشت...
اما پایاننامه :
من خودم همیشه دستی کار میکنم...
از پوسترای چند متری که با مکس و فتوشاپ درست میشن خوشم نمیاد...
پایاننامه خودم یه مسجد هست توی بازار رشت خودمون...
از تو رسالش 3تا مقاله درآوردم که میخوایم با همکاری خانم دکتر (استاد راهنمام) داریم میفرستیم واسه معماری و فرهنگ...
البته چاپ شدن یا نشدنش با خداست . واسم دعا کنید...
چند ماهه روش کار میکنم
تا تابستونم فرست دارم تحویل بدم...
نمونه مال بچه های دانشکده همه بنرای بزرگ فوتوشاپی بود اوناییکه من دیدم ولی دیر گفتین وگرنه عکس میگرفتم...............
معمولا چون ارائه های معمارانه دستی ر دوست دارم از اونا عکس میگیرم...
اگه نمونه پیدا کردم چشم عکس میگیرم و میزارم ایشاللا