آمريكايي‌ها قرآن‌ها را به آتش كشيدند

s_aa

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام
ممنون داداش کربلایی حسام بابت این تاپیک
و اطلاع رسونی ات
خدا لعنتشون کنه
و امیدوارم زود تر به نتیجه کار زشت و پستشون برسن

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز بازم میگم مرگ بر بی دین . چون کسی که این همه نشانه خدا رو ببینه و این همه راهنمایی های پیامبران خدا رو دیده باشه و بازهم دین نداشته باشه. بمیره بهتره. نمی دونم شما به کدوم کتاب اسمانی اعتقاد داری؟ اگه کتاب خودتو خوب بخونی خواهی دید که نوشته دین نزد خدا اسلامه و این کلمه اسلام یعنی تسلیم در برابر خدا. پس دین = تسلیم در برابر خدا. پس مرگ بر بی دین.

من مثل تو بی تربیت و بی هویت نیستم که مرگ ملیون ها انسان را بخوام.
و هرگز نمیگم مرگ بر دیندار.ولی میگم مرگ بر خودت

XPARS

عضو جدید
کاربر ممتاز

من مثل تو بی تربیت و بی هویت نیستم که مرگ ملیون ها انسان را بخوام.
و هرگز نمیگم مرگ بر دیندار.ولی میگم مرگ بر خودت

تو که اصلا بی تربیت نیستی !!! یکی تو بی تربیت نیستی یکی شبون بی مخ !
پاشو برو یه لیوان آب بخور به جای اینکه با فونت 7 بنویسی ! :w16:

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
زنده باد بر تو یه با تربیت. ;)

من و ملیون ها انسان در این دنیا بی دین هستند و اصلا همین تسلیم خدا نیستند چون اصلا قبولش ندارند.
وقتی شما میگی مرگ بر بی دین و مرگ من را میخوای.
واقعا بیتربیتی هست که من بگم مرگ بر خودت.؟؟

ttakpar

عضو جدید
..............

..............

خبرگزاري فارس: با وجود محكوميت‌هاي ظاهري قرآن‌سوزي در آمريكا توسط مقامات عاليرتبه اين كشور و ديگر كشورهاي غربي و عقب‌نشيني نمايشي كشيش افراطي، آمريكايي‌ها روز گذشته بدون هر گونه برخورد پليس آمريكا و در كمال آرامش چندين قرآن را به آتش كشيدند......
چه بي ايمان .خدا جوابشونو بده. دور از جون شما خيلي بيشعورن......

tatu_lover1366

عضو جدید
آره منم دیدم
به عنوان یک انسان و نه با دید یک مسلمون میگم که
کارشون جدا زشت بود
به زشتی وقتی که بخوان کتاب سایر ادیان رو بسوزونن
اما بنده کاری نمی کنم جز اینکه براشون آرزو کنم قبل از اینکه بمیرن , متوجه کارشون بشن و از خدا طلب بخشش کنن و
بقیش رو هم واگذار میکنم به صاحب این کتاب
تا هر جور که صلاح مییدونه از حیثیت کتابش دفاع کنه که دیگه شاهد یک همچین رویدادی نباشیم تا آخر زمان

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
QUOTE]

به نظر من این یه سیاسته و ما باید منتظر بعدش باشیم.
:w16:
کاملا موافقم
به قول یکی از بچه ها چند روز دیگه چندتا بمب اینورو اونمور منفجر میکنن بعد میگن کار مسموناست پس مسلمون مساوی است با تروریست :biggrin:

svastica

عضو جدید
دوست عزیز این مرگ بر ام.... شما از آتش زدن قرآن کمتر نیست. همانطور که عرض کردم یک یهودی و یک مسیحی خداشناس هر گز چنین کاری نمی کنه. بهتر نیست بگی مرگ بر بی دین؟

دوست عزیز به ببخشید شما فکرکردی اگه آمریکا پشت این کار نیست پس کی پشت این کاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حرف های صلح مدارانه رو باید برای کسانی به کار برد که چشم ها و گوش هاشان بسته نشده باشه.
اینا آیات خدا رو می بینن رو زمین خدا راه میرن از نعمت های خدا استفاده میکنن این طوری کفر می ورزن بی شرمی و گستاخی تا چه حد تا کی می خوایم باور نکنیم اینا دشمن دین و اسلام اند
شک نکن که آمریکا و اسرائیل دستشون تو دست همه
وقتی مردم میگن مرگ بر آمریکا مردم آمریکا رو نمی گن بلکه دولت آمریکای جنایتکار وکافرموردنظرشونه
همه عالم هم اینو میدونن
در ضمن اگر واقعا یهودی ها و مسیحی ها به دین خودشون و به خدای واحد ایمان داشتن باید به دین اسلام می گرویدن
چون اسلام به هیچ وجه نقض دین اونها رونمی کنه قرآن رو بخون مگه نه اینکه با آمدن پیامبر بعد و کتاب آسمانی بعد پیروان ادیان باید با پیامبر بعدی بیعت کنن مگه توی انجیل و تورات و زبور حرفی از پیامبر آخر الزمان نیومده بود
اونها نمی خوان قبول کنن
راستی با دشمن اسلام چی کار باید کرد باید پرچمشون رو قاب کنیم
بحث سر ایران نیست یه زمانی دین ما صلح امام حسن رو می خواست یه روزی قیام امام حسین
امام حسین قیام کرد که چی؟ فقط نماز باقی بمونه؟ همیناسلام در خطر جدی قرار داشت
ببینید کار به کجا کشیده که اینا همیچین جسارتی به خودشون دادن
این جای خیلی تامل داره
مرگ بر آمریکا
مرگ بر صهیونیسم
مرگ بر منافقین و کفار
مرگ بر اسرائیل
وقت کردید آیات ابتدایی سوره حشر رو بخونید بد نیست
یاعلی

آخرین ویرایش: