شنیتسل مرغ: این غذای پرطرفدار با مرغ ، تهیه این غذای آلمانیالاصل واقعا ساده است. مزه بسیار خوبی دارد و به سرعت آماده میشود. علاوه بر آن، با توجه به اینکه معمولا همراه سالاد و سیبزمینی سرخ کرده یا پوره سیبزمینی سرو میشود، نصف یک سینه مرغ متوسط برای هر نفر کافی است و هزینه چندانی ندارد. چه غذایی بهتر از این که همه حسنها را یکجا دارد؟

مواد لازم برای چهار نفر:
۱- سینه مرغ کامل بیاستخوان: ۲ عدد
۲- آرد سوخاری: یک پیمانه
۳- آرد سفید: ۴ قاشق غذاخوری
۴- تخممرغ: ۲ عدد
۵- نمک و فلفل: به میزان لازم
۶- روغن: یکچهارم پیمانهروش تهیه:
مرحله اول : با یک چاقوی کوچک چند سوراخ روی سینه مرغ ایجاد کرده و روی آن کمی نمک و فلفل بپاشید.
مرحله دوم : هر سینه مرغ را نصف کرده و ترجیحا کتف آن را جدا کنید. هر نصف سینه را داخل یک کیسه فریزر قرار داده و به آرامی با وردنه بکوبید تا ضخامت کلفتترین قسمت مرغ به اندازه نازکترین جای آن شود.
مرحله سوم : تکه های سینه مرغ را در آرد بزنید تا سطح آن را بپوشاند.
مرحله چهارم : تخممرغها را داخل یک بشقاب گود هم بزنید تا یکدست شود و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید، سپس تکه های سینه مرغ را داخل تخممرغ بزنید.
مرحله پنجم : شنیتسلها را داخل آرد سوخاری بغلتانید تا کاملا روی آن را بپوشاند. این کار را میتوانید تا ۳ بار انجام دهیدتا لایهای ضخیم روی مرغ را بگیرد. روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ کرده و هر طرف آن را ۸ دقیقه سرخ کنید.
۱- سینه مرغ کامل بیاستخوان: ۲ عدد
۲- آرد سوخاری: یک پیمانه
۳- آرد سفید: ۴ قاشق غذاخوری
۴- تخممرغ: ۲ عدد
۵- نمک و فلفل: به میزان لازم
۶- روغن: یکچهارم پیمانهروش تهیه:
مرحله اول : با یک چاقوی کوچک چند سوراخ روی سینه مرغ ایجاد کرده و روی آن کمی نمک و فلفل بپاشید.
مرحله دوم : هر سینه مرغ را نصف کرده و ترجیحا کتف آن را جدا کنید. هر نصف سینه را داخل یک کیسه فریزر قرار داده و به آرامی با وردنه بکوبید تا ضخامت کلفتترین قسمت مرغ به اندازه نازکترین جای آن شود.
مرحله سوم : تکه های سینه مرغ را در آرد بزنید تا سطح آن را بپوشاند.
مرحله چهارم : تخممرغها را داخل یک بشقاب گود هم بزنید تا یکدست شود و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید، سپس تکه های سینه مرغ را داخل تخممرغ بزنید.
مرحله پنجم : شنیتسلها را داخل آرد سوخاری بغلتانید تا کاملا روی آن را بپوشاند. این کار را میتوانید تا ۳ بار انجام دهیدتا لایهای ضخیم روی مرغ را بگیرد. روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ کرده و هر طرف آن را ۸ دقیقه سرخ کنید.





نکات :۱ – بافت مرغ نرم است و سریع له میشود، پس بهتر است از استیک کوب استفاده نکنید.۲ – اگر کتف مرغ را جدا نمیکنید آن را با چاقو سوراخ کنید و مقدار روغن در تابه را آنقدر بگیرید که نیمی از شنیتسل در روغن باشد، در غیر این صورت داخل کتف خام میماند.۳ – اگر تعداد شنیتسلها زیاد است، به ازای هر تخممرغ، ۳ قاشق غذاخوری آب ولرم اضافه کنید تا حجم مایه تخممرغ بیشتر شود.
عکسهایی از تزیین این نوع آشپزی با مرغ



منبع نوشته: برترینها