عجبا تو هم که اینجا از همه توضیح می خوای ...
اخه می دونی چیه اون دادشم هست هم از حرف شما ناراحت شدم هم اینکه نمی دونم چه کار کرده که شاکی داره همین.
عجبا تو هم که اینجا از همه توضیح می خوای ...
آخــــــــــــــیمدیر دست به قفلش خوب شده ها
زد بهترین آنتی ویروس رو منفجر کرد
آخرش نفهمیدیم بهترینش کدومه؟؟؟
برنامه ای هست که هم آنتی ویروس باشه هم آنتی تروجان و هم ....؟؟؟
طرف رشته شو هم که زده هوافضاقبلش هم مثل بعضیا مغز الاغ بخورین
واااااااحالا هر چی بوده درست یا غلط ،درست نیست که شما اینطوری صحبت کنید امیدوارم بار آخر باشه.![]()
خوش اومدیسلام به همه دوستان. من ترم 3 کامپیوتر هستم و اومدم که برنامه نویسی رو تقویت کنم
من همیشه تو نت هستم اما از همین الان تصمیم گرفتم جدای از کار بیشتر به درس برسم البته با کمک شما بزرگان
هااااااااااااااا؟اخه می دونی چیه اون دادشم هست هم از حرف شما ناراحت شدم هم اینکه نمی دونم چه کار کرده که شاکی داره همین.
وااااااا
گل مریم با بچه چیکار داری آخه ؟![]()
اخه مثل اینکه داره اذیت میکنه شاکی داره در ضمن اقا بهنام هم که اونطوری صحبت کردن من اصلا خوشم نیامد.
خوش اومدی
امیداوارم نخوای ملت واست برنامه بنویسن![]()
قبلش هم مثل بعضیا مغز الاغ بخورین
عقده ای برداشته تروجان رو به اسم پچ گذاشته می گه دانلود کنین
آنتی ویروس من البته اصلا نذاشت به صفحه برم چه برسه دانلود کنم
اگه برای نوشتن برنامه می خواستم بیام که کلی از دوستان هستن . اومدم که یاد بگیرم
ولی مال بهنام بیت دفندرهآهای بهنام اولا حواست به حرف زدنت باشه من تا یه چیزیو خودم امتحان نکردم نمیام بزارم که بقیه دانلود کنن دوما معلومه هیچ انتی ویروسی نمیزاره پچشو دانلود کنی.
اگه باورت نمیشه ایت عکسا مال کامپیوتر خودمه.....
http://www13.speedyshare.com/files/24922884/download/untitled.jpg
http://www13.speedyshare.com/files/24922914/download/11111.jpg
http://www13.speedyshare.com/files/24922949/download/22222.jpg
http://www11.speedyshare.com/files/24922976/download/3333333.jpg
قبلش هم مثل بعضیا مغز الاغ بخورین
عقده ای برداشته تروجان رو به اسم پچ گذاشته می گه دانلود کنین
آنتی ویروس من البته اصلا نذاشت به صفحه برم چه برسه دانلود کنم
خوب چیکار کنم....![]()
ولی مال بهنام بیت دفندره![]()
ای بابااقا کسی نیست ما هستیما.....![]()
سلام خوش اومدیسلام دوستای خوبم. هی یه زمانی ما هم کاربر فعال مهندسان و کامپیوترش بودیم، ولی الان خیلی از بچه های قدیمی رو پیدا نمی کنم. برای همین خودمو دوباره معرفی می کنم.
من مونا هستم ( خاله ی همه ی بچه های کامپیوتر مهندسان بودم ) بعد درگیر یه فروم دیگه شدم و 1 سال و نیم معاون ادمین و مدیر ارشد کامپیوتر اون فروم بودم به اسم نواندیشان، و مشاور فروم جوونی. بعد از همه شون اومدم بیرون و چسبیدم به درس و زندگیم که 9 ماه پیش توی رشته ی مهندسی سخت افزار فارغ التحصیل شدم.
حالا هم دیدم دلم برای مهندسان تنگ شده برگشتم یه سری به دوستان بزنم. خوشحال می شم دوستای جدیدی هم پیدا کنم.
نمیدونم شاید چون وقت دانشگاه ها رسیده دیگه کسی وقت نمیکنه بیاد.....واقعا چرا اینجوری شده؟ کامپیوتر از فعالترین تالارهای این فروم بود.
سلام دوستای خوبم. هی یه زمانی ما هم کاربر فعال مهندسان و کامپیوترش بودیم، ولی الان خیلی از بچه های قدیمی رو پیدا نمی کنم. برای همین خودمو دوباره معرفی می کنم.
من مونا هستم ( خاله ی همه ی بچه های کامپیوتر مهندسان بودم ) بعد درگیر یه فروم دیگه شدم و 1 سال و نیم معاون ادمین و مدیر ارشد کامپیوتر اون فروم بودم به اسم نواندیشان، و مشاور فروم جوونی. بعد از همه شون اومدم بیرون و چسبیدم به درس و زندگیم که 9 ماه پیش توی رشته ی مهندسی سخت افزار فارغ التحصیل شدم.
حالا هم دیدم دلم برای مهندسان تنگ شده برگشتم یه سری به دوستان بزنم. خوشحال می شم دوستای جدیدی هم پیدا کنم.
سلام
کلا باشگاه داره خاک می خوره
البته جاهایی که من بهشون سر می زنم
خاله ما هم یادت رفته؟امیدوارم همه چی زودتر به حالت قبلش برگرده اینجوری آدم دلش می گیره
خاله ما هم یادت رفته؟
اول اسمت چی بود؟ خاله سوسکه؟![]()
چرا 46 پست داری فقط؟؟؟!!!!سلام دوستای خوبم. هی یه زمانی ما هم کاربر فعال مهندسان و کامپیوترش بودیم، ولی الان خیلی از بچه های قدیمی رو پیدا نمی کنم. برای همین خودمو دوباره معرفی می کنم.
بچه های درس خون جواب نمیدنسلام بچه های درس خون
مگه تو درس خون نیستی؟بچه های درس خون جواب نمیدن
چون اینجا نیستن رفتن درس بخونن
من من میگم
سلام بر شما
چه خبر؟؟
هم درسخون هستم هم جواب میدممگه تو درس خون نیستی؟
چرا از رو دستم نیگا میکنی!!؟؟سلام
خوبین؟
منم مثل علی هستم
هم درس خونم
هم جواب میدم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | |
![]() |
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | |
![]() |