سلام ممنون خوبم، خوش اومدیسلام بهنام جون خوبی؟ ... بازم من اومدم :دی
چطورین بروبچ؟

سلام ممنون خوبم، خوش اومدیسلام بهنام جون خوبی؟ ... بازم من اومدم :دی
چطورین بروبچ؟
چرت می گن؛ سونی یه سر و گردن بالاترهآخه میگن سونی بیشتر پول اسمشو میخوره
شنیدم dell بد نیست اما نمیدونم کدوم مدلش بهتره؟
میگم این سلام و ژنرال کجا رفتن؟؟؟؟
سلام... بازم من اومدم :دی
چطورین بروبچ؟
برداشته واسه من مسابقه گذاشتهسلام به همه
یه مسابقه جدید!!!! آدرسش توی امضام هست!!!! بیاید ثبت نام.
چرت می گن؛ سونی یه سر و گردن بالاتره
dell که vostro عمرا نگیر، inspiron خیلی ظریفه و به درد طاقچه گذاشتن می خوره ولی xps-studio که از بقیش گرونتره بهتره
تو بودجه و کارتو بگو من پیشنهاد بدم![]()
بابک جون فقط برای شما نبود!! برای همه بود!
من لپ تاپ سونی دارم البته چون پردازشم سنگین بود Corei7 گرفتم پارسال و خیلی هم گرون گرفتم. برای شرکت هر دو مدل خرید میشه. اما خداییش سونی یه چیز دیگه است. شاید همه چیز به ظاهر خیلی فرق نکنه (منظورم مشخصاتش هست) اما در عمل dell پایین تره و یه جورایی کم میاره. بعضی جاها هم سریع قاطی میکنهاز لحاظ طراحی هم من سونی را بیشتر دوست دارم.
لپ تاپ های مک و ... خوبه البته نسخه های جدید که ویندوز ماکروسافتی شده چون قبلی ها برای بچه کامپيوتری هایی که نرم افزارهاشون رو ساپورت نمیکرد خوب نبود. فقط به نظر من نسبت به مشخصاتی که میده گرونه![]()
اینا ، همه ، منمبابک جون فقط برای شما نبود!! برای همه بود!
به بهمن لپ تاپ سونی دارم البته چون پردازشم سنگین بود Corei7 گرفتم پارسال و خیلی هم گرون گرفتم. برای شرکت هر دو مدل خرید میشه. اما خداییش سونی یه چیز دیگه است. شاید همه چیز به ظاهر خیلی فرق نکنه (منظورم مشخصاتش هست) اما در عمل dell پایین تره و یه جورایی کم میاره. بعضی جاها هم سریع قاطی میکنهاز لحاظ طراحی هم من سونی را بیشتر دوست دارم.
لپ تاپ های مک و ... خوبه البته نسخه های جدید که ویندوز ماکروسافتی شده چون قبلی ها برای بچه کامپيوتری هایی که نرم افزارهاشون رو ساپورت نمیکرد خوب نبود. فقط به نظر من نسبت به مشخصاتی که میده گرونه![]()
به به
چن کلمه هم از مامی ما
مامی من رم از راه راست منحرف شم تخصیر توئه هااااا![]()
میدونستم یه روزی انو خواهم شنیدمن دیگه پسلی ندالم![]()
من لپ تاپ سونی دارم البته چون پردازشم سنگین بود Corei7 گرفتم پارسال و خیلی هم گرون گرفتم. برای شرکت هر دو مدل خرید میشه. اما خداییش سونی یه چیز دیگه است. شاید همه چیز به ظاهر خیلی فرق نکنه (منظورم مشخصاتش هست) اما در عمل dell پایین تره و یه جورایی کم میاره. بعضی جاها هم سریع قاطی میکنهاز لحاظ طراحی هم من سونی را بیشتر دوست دارم.
ای بابا ژنرالما که از این پسرمون قطع امید کردیم. تازه تولد مامانیش یادش نبوده
هی ییییییی دنیااااااااااااا
![]()
یعنی میگی با حدود 1 تومن میشه یه سونی خوب خرید؟
وااااااااااااااااااااااااااااااااای نگین جونم تفلدت مبارک
اتفاقا پروژه ی درس ارائه ی مطالب ما، بنچمارک لپتاپ ها بودمن لپ تاپ سونی دارم البته چون پردازشم سنگین بود Corei7 گرفتم پارسال و خیلی هم گرون گرفتم. برای شرکت هر دو مدل خرید میشه. اما خداییش سونی یه چیز دیگه است. شاید همه چیز به ظاهر خیلی فرق نکنه (منظورم مشخصاتش هست) اما در عمل dell پایین تره و یه جورایی کم میاره. بعضی جاها هم سریع قاطی میکنهاز لحاظ طراحی هم من سونی را بیشتر دوست دارم.
نه خیلی خوب، ولی با 1.2 تومن می شهیعنی میگی با حدود 1 تومن میشه یه سونی خوب خرید؟
جهنم اؤل گورحاینا ، همه ، منم![]()
اون وقت اگه 1.2 تومن بدم تا چند سال برام کار میکنه؟ .........من سرعت خیلی برام مهمهنه خیلی خوب، ولی با 1.2 تومن می شه![]()
sony vaio cw, core i5 می تونی بگیری که تا از مد بیفتن کار می کنن !اون وقت اگه 1.2 تومن بدم تا چند سال برام کار میکنه؟ .........من سرعت خیلی برام مهمه![]()
سلامسلام زهرا جووون
آقا بابک وعلی و بهنامو.......
همه عزیزان دیگه
البته سلام مخصوص به نگین جوووووووووووووووووووووون
تولدت مبارک عسیس![]()
سلام زهرا جووون
همه عزیزان دیگه
تولدت مبارک عسیس![]()
سئرتئلدئن ؟جهنم اؤل گورح![]()
سلامسلام زهرا جووون
همه عزیزان دیگه
تولدت مبارک عسیس![]()
سلامسلام
ظهر بخیر!
منم اومدم
مگه آش نذری می دن؟سلام
ظهر بخیر!
منم اومدم
مگه هرجا شما میری آش نذری میدن؟مگه آش نذری می دن؟![]()
سئرتئلدئن ؟![]()
سلام به همه
نگین خانم من هم تبریک می گم!!
زهرا خانم، نمی خواستم نظری در مورد لپ تاپ بدم چون تخصص آن چنانی توش ندارم! ولی پیشنهاد می کنم سونی بخرید!
اگر می بینید خیلی ها (توی ایران را می گم) تعریف دل را می کنند (بخصوص فروشندگان) چون بازار دل توی ایران رو به راهه و خوب می تونند نمایندگی بگیرند (البته الان سونی هم داره خوب می شه).
اگر سونی اصل بگیری خیلی خوبه! از مشخصات خوب سونی: همه قطعات را با هم دیگه مچ می کنه! تا حالا خیلی را دیدم که دل و توشیبا گرفته بودند ولی بعدش پشیمون شدند و سونی گرفتند.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | |
![]() |
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | |
![]() |
درس طراحی کامپیوتر در وزارت علوم دقیقا چ نامی داره ؟ | مهندسی کامپیوتر | 8 | |
N | استخدام مهندس کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 0 | |
A | کامپیوتر های کوانتوم | مهندسی کامپیوتر | 0 |