salam.6864
عضو جدید
سلام خوش اومدی امیدوارم موفق باشیسلام دوستان.
من هم از اول مهر ماه به جمع شما کامپیوتری ها میپیوندم.
من رو تو جمع خودتون بپذیرید.

سلام خوش اومدی امیدوارم موفق باشیسلام دوستان.
من هم از اول مهر ماه به جمع شما کامپیوتری ها میپیوندم.
من رو تو جمع خودتون بپذیرید.
اونوقت کجا؟
هیچ جا مثل خونه خود آدم نمیشه !![]()
سلام خوش اومدیسلام دوستان گل کامپیوتری
خوبیید؟
من تازه عضوشدم
خیلیم ناراحتم که چرا زودتر با این سایت آشنا نشدم![]()
سلام خوش اومدی
نالاحت نباش منم ناراحت میشم
مرسی
سلام من ساناز هستم. 23 ساله از شهر نصفه جهان کارشناس نرم افزار از دانشگاه b l c کشور کره جنوبی من هیچ علاقه ایی به کامپیوتر ندارم ولی بدم نمیاد که تبادل اطلاعات با بچه های دانشجو انجام بدم از طریق همین سایت میتونید منو پیدا کنید
سلام من ساناز هستم. 23 ساله از شهر نصفه جهان کارشناس نرم افزار از دانشگاه b l c کشور کره جنوبی من هیچ علاقه ایی به کامپیوتر ندارم ولی بدم نمیاد که تبادل اطلاعات با بچه های دانشجو انجام بدم از طریق همین سایت میتونید منو پیدا کنید
سلام
منم مرتضی هستم دانشجوی مهندسی کامپیوتر --سخت افزار-- ترم 3 ---دانشگاه ازاد قزوین
به شما خوش آمد می گم.سلام من ساناز هستم. 23 ساله از شهر نصفه جهان کارشناس نرم افزار از دانشگاه b l c کشور کره جنوبی من هیچ علاقه ایی به کامپیوتر ندارم ولی بدم نمیاد که تبادل اطلاعات با بچه های دانشجو انجام بدم از طریق همین سایت میتونید منو پیدا کنید
شما هم خوش آمدید.سلام
منم مرتضی هستم دانشجوی مهندسی کامپیوتر --سخت افزار-- ترم 3 ---دانشگاه ازاد قزوین
آرهیه چیز میگم ولی نخندین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!من نمیتونم با این سایت کار کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یه جورایی دستم راه نمی اوفته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!شما دلیل اش رو میدونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره
چون دست راه نمی افته پا هست که راه می افته
بقیش با دوستان
یه چیز میگم ولی نخندین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!من نمیتونم با این سایت کار کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یه جورایی دستم راه نمی اوفته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!شما دلیل اش رو میدونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داش مرتضی شما هم خوش اومدیسلام
سلام ساناز جان خوش آمدی! طوری نیست بزرگ میشی یاد میگیریسلام من ساناز هستم. 23 ساله از شهر نصفه جهان کارشناس نرم افزار از دانشگاه b l c کشور کره جنوبی من هیچ علاقه ایی به کامپیوتر ندارم ولی بدم نمیاد که تبادل اطلاعات با بچه های دانشجو انجام بدم از طریق همین سایت میتونید منو پیدا کنید
مگه آش هستش که درست کنمیه بار شد یه خوشامد گویی ، درست بکنی؟؟
![]()
سلام
آبجی خانوم ما چیزی بلد نیستیم هر چی بلدی بنویس ما استفاده مبکنیم
با کمال تشکر
بیکارترین فرد تالار
سلام
آره
چون دست راه نمی افته پا هست که راه می افته
بقیش با دوستان
زهرا هستم 28 ساله دانشجوي مهندسي نرم افزار ترم 3
كارمند واحد انفورماتيك يه اداره دولتي
سگرت دوست دارتورود من انقدر تعجب داره
هیشگی منودوس نداله
سلام
من دانشجو نرم افزارم لازمه کنارش کلاس کامپیوتر هم برم؟
هدفش همینی هست که میبینیسلام
می تونم بپرسم هدف اصلی ساخت این تاپیک چیه؟ (چه جسارتی!!)
اگه آشناییه که فکر کنم خیلی از پست ها گفتگو هستند اگر هم گفتگو (که احتمالا این طوریه) چه خوب می شد یه کنفرانس راه می انداختیم!
کیا پایند؟ حتی می شه توش بحث های علمی کرد! (درسی، برنامه نویسی و...)
مگه من گفتم این تالار را ترک کنند!!!!
حرفتون کاملا درسته ولی کجا دیدید برای این چنین گفتگو از تالار استفاده می کنند؟ بابا برای ما بچه های کامپیوتر بده دیگه!! اگر هم خیلی دوست دارید مدیران می تونند یه قسمت به عنوان گفتگو (چت) تویه همین تالار درست کنند. زیاد هم کار نداره حداقل با asp که من می دونم می شه راحت درست کرد.
اگه یاهو را پیشنهاد دادم چون سرعتش بالاتره و عمومی تره (همه دارند)
این جا هم می تونه محلی برای تعیین زمان قرارها و موضوعات باشه نه اینکه دم به دقیقه بیایم و پست بدیم.
یه چیز میگم ولی نخندین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!من نمیتونم با این سایت کار کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یه جورایی دستم راه نمی اوفته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!شما دلیل اش رو میدونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام .من 3ساله درسم تمام شده(مهندسي كامپيوتر). 2سال است كه كنكور ارشد شركت مي كنم اما قبول نمي شم .نا اميد شدم .تازه بيكار هم هستم.دلم ميخواد تدريس كنم .اگه كسي ارشد مي خونه منو راهنمايي كنه.مرسي
سلام
نه باباسلام
بابک اینجاهمیشه این همه خلوته؟
نه بابا
فقط وقت دقیقش معلوم نیست کی میان بچه ها![]()
حالا چکار امید دارید که هست یا نیستمیسی
یعنی امید هست بچه ها بیان؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | |
![]() |
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | |
![]() |
درس طراحی کامپیوتر در وزارت علوم دقیقا چ نامی داره ؟ | مهندسی کامپیوتر | 8 | |
N | استخدام مهندس کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 0 | |
A | کامپیوتر های کوانتوم | مهندسی کامپیوتر | 0 |