سلام سحرمدانشجوی ترم 3 کاردانی نرم افزار دانشگاه غیر انتفاعی صدرالمتالهین
![]()
خوش اومدی خانومی

سلام سحرمدانشجوی ترم 3 کاردانی نرم افزار دانشگاه غیر انتفاعی صدرالمتالهین
![]()
ماشالله رو دست بابک جون خوشگل نیومده تو باشگاه!!!!!
سلام
کسی نیست؟؟؟
از ترجمه کردن خسته شدم گفتم یه سزی به اینجا بزنم
یه سوالی ذهن منو خیلی به خودش مشغول کرده این جناب شریف جدیدا خیلی فعال شدن موندم تا حالا کجا بودن؟؟؟؟![]()
بی جنبهمیدونه نقطه جالب داستان چیه؟
همه به من میگن جناب شریف
اقای شریف
اقای مدیر
خدایش خیلی حال میده
نمیدونستم قدرت این همه مزه داره![]()
به هر حال وقتی میگیم نخبگان ، شریف هم یکی از اون نخبگانهبی جنبهحالا خوبه رئیس جمهور نشدی!
واه واه واه
![]()
مدیر باید یا آبادانی باشه یا آبادانی صفتبه هر حال وقتی میگیم نخبگان ، شریف هم یکی از اون نخبگانه
یا
تمام حرکات و حرف های شما اینجا توسط یه گروهی از کارشناسان بررسی میشه بعد میشه یه کلمه شریف میاد اون میگه
یا
حمید جان
چرا عصبی میشی به جای این که اب رو بریزی جای دیگه اب رو بریز اونجا که میسوزه
یا
رفتبودیم یه کشور اروپایی یه دختر دوماه زبونشم اسپانیولی بود گفت این شریفه این شریفه
یا
رفته بودیم چین دیدم کمیته های استقبال دانشجویی تشکیل دادن برو بیا . شعر درست کردن
اوه دعوت کردن . تظاهرات پنجاه هزار نفری در مقابل کسی که میخواد بیاد دانشگاه سخرانی کنه . شعار های انقلابی فریاد های انقلابی. ریختن اصلا ما رو رو دست بردن تو سالن. میگفتش که We love you دوستون داریم عاشق شماییم
میدونه نقطه جالب داستان چیه؟
همه به من میگن جناب شریف
اقای شریف
اقای مدیر
خدایش خیلی حال میده
به هر حال وقتی میگیم نخبگان ، شریف هم یکی از اون نخبگانه
یا
تمام حرکات و حرف های شما اینجا توسط یه گروهی از کارشناسان بررسی میشه بعد میشه یه کلمه شریف میاد اون میگه
یا
حمید جان
یا
رفتبودیم یه کشور اروپایی یه دختر دوماه زبونشم اسپانیولی بود گفت این شریفه این شریفه
یا
رفته بودیم چین دیدم کمیته های استقبال دانشجویی تشکیل دادن برو بیا . شعر درست کردن
اوه دعوت کردن . تظاهرات پنجاه هزار نفری در مقابل کسی که میخواد بیاد دانشگاه سخرانی کنه . شعار های انقلابی فریاد های انقلابی. ریختن اصلا ما رو رو دست بردن تو سالن. میگفتش که We love you دوستون داریم عاشق شماییم
خوشگل نه خوش تیپماشالله رو دست بابک جون خوشگل نیومده تو باشگاه!!!!!
سوالتون وارد نیستسلام
کسی نیست؟؟؟
از ترجمه کردن خسته شدم گفتم یه سزی به اینجا بزنم
یه سوالی ذهن منو خیلی به خودش مشغول کرده این جناب شریف جدیدا خیلی فعال شدن موندم تا حالا کجا بودن؟؟؟؟![]()
زرششششششششششکمیدونه نقطه جالب داستان چیه؟
همه به من میگن جناب شریف
اقای شریف
اقای مدیر
خدایش خیلی حال میده
کارگردان : پوریابه هر حال وقتی میگیم نخبگان ، شریف هم یکی از اون نخبگانه
یا
یا
حمید جان
یا
یا
نه بابا
ميگم پوريا نسبت به قبلنا ،يادته كه با هم تو كوچه هاي باشگاه بازي ميكرديم، خيلي خودشيفته تر شدي![]()
ميگم پوريا نسبت به قبلنا ،يادته كه با هم تو كوچه هاي باشگاه بازي ميكرديم، خيلي خودشيفته تر شدي![]()
نه بابا
خوذشیفته کو.جا بوده ؟
مشاعرش رو از دس داده طفلی بچم![]()
بايد آپلودش كنيچطوری میشه یه عکس رو از روی کامپیوتر توی یه پست گذاشت؟؟؟
بحثتون رو به هم زد ای کپلبايد آپلودش كني
مي خواي تو اين سايت آپلودش كن : urfile.net
بحثتون رو به هم زد ای کپل![]()
اگه بشه چی میشه
حالا ديگه ملت و سر كار ميذارين ؟؟؟
ديگه تكرار نشه![]()
از پاسخگويي به سوالاتي كه جنبه سركاري دارن معذوريماگه بشه چی میشه
چجوری میتونم نظر سنجی بزارم؟؟
خواب دیدی خیر باشه شریف جونبه هر حال وقتی میگیم نخبگان ، شریف هم یکی از اون نخبگانه
یا
یا
حمید جان
یا
یا
اگه سوال ها رو جواب ندن؟؟از پاسخگويي به سوالاتي كه جنبه سركاري دارن معذوريم![]()
اخلاج میشیاگه بشه چی میشه
چجوری میتونم نظر سنجی بزارم؟؟
از پاسخگويي به سوالاتي كه جنبه سركاري دارن معذوريم![]()
اگه سوال ها رو جواب ندن؟؟
مدیرا کارشون چیه پس؟؟
به جای این همه فک زدن یاد بگیر !چطوری میشه یه عکس رو از روی کامپیوتر توی یه پست گذاشت؟؟؟
ارکیده = فاطمهسلام من فاطمه خانم ،کاردانی رو تموم کردم ترم 1 کارشناسی ام1368
خودش مدیره نمیدونستی مگهاین تالار چقدر مدیر داره !
همین بابک رو مدیر کنین ، به اندازه همتون مدیریت میکنه !
- مجموع پستها: 4,064
- Posts Per Day: 81.83
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | |
![]() |
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | |
![]() |
درس طراحی کامپیوتر در وزارت علوم دقیقا چ نامی داره ؟ | مهندسی کامپیوتر | 8 | |
N | استخدام مهندس کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 0 | |
A | کامپیوتر های کوانتوم | مهندسی کامپیوتر | 0 |