mona_serendipity
عضو جدید
سلام. خوش اومدید.سلام من مینا هستم ترم آخر کارشناسی نرم افزار به عنوان یه عضو تازه واردم هوای نی نی رو داشته باشید
امیدوارم دوست خوبی براتون باشم سبز باشید![]()

سلام. خوش اومدید.سلام من مینا هستم ترم آخر کارشناسی نرم افزار به عنوان یه عضو تازه واردم هوای نی نی رو داشته باشید
امیدوارم دوست خوبی براتون باشم سبز باشید![]()
خوش اومدی عزیزکم. چطوری؟؟؟؟؟یالله ... من اومدم![]()
ممنون منا جانخوش اومدی عزیزکم. چطوری؟؟؟؟؟
ای بابا من که تازه اومده بودم ، اما نه منم شاید برم الان چون حسابی خوابم میاد .شب همگی خوش. امیدوارم شب خوبی داشته باشید. بای![]()
عزیزم اینایی که شما گفتی وسیله هستند، هدف نیستند. تنها هدف زندگی انسان ها تعالی و رسیدن به کمال هستش، بقیه همه وسیله ای هستند برای رسیدن به تعالی.سلام.
دوستان من دو روز قبل از عید 87 با خودم عهد کردم که امسال C# یاد بگیرم.
خدا کمک کردو یه چیزایی یاد گرفتم.البته نه زیاد.
سال جدید سال جاوا و تسلط بر تحلیله واسه من.به امید خدا.
شما چه هدفی دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته علمی.
سلام. خوش اومدید. امیدوارم دوستای خوبی برای هم باشیم. و در این مجموعه با همکاری شما و سایر دوستان، در سال جدید، فعالیت های بیشتری داشته باشیم.
سلام. من که هستم بقیه رو نمی دونمسیللللام ... کسی هس؟؟
مرسی. خوب خوبم. بقیه هنوز از خواب زمستونی بیدار نشدن انگار. نمی دونم امید رفته مسافرت یا نه، ردی هم که هست ولی کم پیداس، hrp هم که گفت نمیام تا بعد تعطیلات، امنیت هم که اومد منو شرمنده کرد رفت و...پس بقیه کجان ؟؟؟ عمویادگار خوابی یا بیدار ....
منا جان شما خوب هستین؟؟ چه خبرا؟؟؟
واسه تولدم یه گل خیلی خیلی قشنگ فرستاد برام. شرمندم کرد. امنیت جونم از اینجا هم ازت تشکر می کنم. خیلی لطف کردی.امید رو فکر کنم نباشه .... بقیه هم با این تفاسیر دیگه نمیان ...
حالا مگه Security چیکار کرده ؟؟؟؟
سلام . خوش اومدين . ورودتون رو بهتون تبريك ميگمسلام من الهام 23ساله ترم 3کارشناسی ناپیوسته آزاد هستم
سلام!مرسی. خوب خوبم. بقیه هنوز از خواب زمستونی بیدار نشدن انگار. نمی دونم امید رفته مسافرت یا نه، ردی هم که هست ولی کم پیداس، hrp هم که گفت نمیام تا بعد تعطیلات، امنیت هم که اومد منو شرمنده کرد رفت و...![]()
سلام من الهام 23ساله ترم 3کارشناسی ناپیوسته آزاد هستم
دووست عزيز.مي دونستم همچين جوابي ميشنوم.واسه همين زيرش نوشتم علميعزیزم اینایی که شما گفتی وسیله هستند، هدف نیستند. تنها هدف زندگی انسان ها تعالی و رسیدن به کمال هستش، بقیه همه وسیله ای هستند برای رسیدن به تعالی.
پس به امید کمال انسانی![]()
من هستممممممماونوقت این آقای مدیر میگه چرا میری پیش غیر مهندسیا!!!!!! خب هیچ کس نمیاد اینجا دیگه! ببین همه بیکار موندن سوت می زنن. مگه نه؟
آره ! آخه توام اگه جاي من بودي و مثل خر كار ميكردي از درد نمي تونستي بخوابييييسلاااااااااااااام. اومدی؟ دیدی خوابت نبرد؟
اس ام اس زدماس ام اس نیومد دیشب! دوباره بگو اسمشو
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | |
![]() |
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | |
![]() |
درس طراحی کامپیوتر در وزارت علوم دقیقا چ نامی داره ؟ | مهندسی کامپیوتر | 8 | |
N | استخدام مهندس کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 0 | |
A | کامپیوتر های کوانتوم | مهندسی کامپیوتر | 0 |