پس ابتکار عملتو یکم بهش قشنگی بده..کپیش کن تا شکلکه منم بمونه سرجاش تا نوشتم تحریف نشه
دوس ندارم

خب میتونی بری بابایی من رفتم

پس ابتکار عملتو یکم بهش قشنگی بده..کپیش کن تا شکلکه منم بمونه سرجاش تا نوشتم تحریف نشه
دوس ندارم
خب میتونی بری بابایی من رفتم![]()
خفن در عقرب خاموشیه!!!![]()
سلام به بچه های تالار کام
m2kz هستم
یه تازه وارد![]()
پاک کنسلام ببخشد اینجا می نویسم می خواستم بگم من یه تاپیکی درست کردم واسه بحث تخصصی شبکه می خواستم از دوستانی که شبکه بلدن دعوت کنم بیان اونجا با هم بحث و تبادل اطلاعات کنیم شرمنده که این جا نوشتم ولی چون قسمت یپام بعضی دوستان غیر فعال بود و اینکه زیاد بچه های کامپیوتر رو نمی شناسم که از پروفایل شون دعوت کنم واسه همین اینجا نوشتم .بازم اگه مشکل باشه لطفا دوستان بگن پاک کنم :
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/405292-%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%AD%D8%AB-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87?p=5566368#post5566368
مهندس آخرش من نفهمیدم شما آی تی می خونین یا کامپیوتر !!لطفا اینو مشخص کنین چون فعلا نمی دونم جوابم رو به صورت شرطی می دمپاک کن![]()
نه آی تی هستم نه مهندسی کامپیوتر!!!!مهندس آخرش من نفهمیدم شما آی تی می خونین یا کامپیوتر !!لطفا اینو مشخص کنین چون فعلا نمی دونم جوابم رو به صورت شرطی می دم
اگر آی تی هیستین این جوابم :مهندس به جای اینکه خودت دوستان رو دعوت کنی بیان بحث کنیم هنوز کمکم نمی کنی مخالفتم می کنی ؟؟؟
و نه اگه کامپیوتر هستین : باشه چشم اگه دوستان دیگه هم به این نظر باشن و اگه یه نفر دیگه هم اعتراض کنه پاک می کنم (ماله شما رو گذاشتم بر مبنای شوخی)
بزار به حساب شوخیمهندس آخرش من نفهمیدم شما آی تی می خونین یا کامپیوتر !!لطفا اینو مشخص کنین چون فعلا نمی دونم جوابم رو به صورت شرطی می دم
اگر آی تی هیستین این جوابم :مهندس به جای اینکه خودت دوستان رو دعوت کنی بیان بحث کنیم هنوز کمکم نمی کنی مخالفتم می کنی ؟؟؟
و نه اگه کامپیوتر هستین : باشه چشم اگه دوستان دیگه هم به این نظر باشن و اگه یه نفر دیگه هم اعتراض کنه پاک می کنم (ماله شما رو گذاشتم بر مبنای شوخی)
علوم کامپیوترنه آی تی هستم نه مهندسی کامپیوتر!!!! **پس چی هستم؟؟
علوم کامپیوتر![]()
به چی میخندی
کله ات طاس استبه چی میخندی![]()
کله ات طاس استکله ات رو میخارونی
پس شپش داری
چجوری هم طاسی هم شپش داری؟؟
![]()
کله ات طاس استکله ات رو میخارونی
پس شپش داری
چجوری هم طاسی هم شپش داری؟؟
![]()
شروع ترم چشماتون اینجوری شدن !! وای به حال پایان ترم!!
شروع ترم چشماتون اینجوری شدن !! وای به حال پایان ترم!!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | |
![]() |
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | |
![]() |
درس طراحی کامپیوتر در وزارت علوم دقیقا چ نامی داره ؟ | مهندسی کامپیوتر | 8 | |
N | استخدام مهندس کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 0 | |
A | کامپیوتر های کوانتوم | مهندسی کامپیوتر | 0 |