*** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
سلام ودرود بر مهندسین و مهندسات :)
احوالاتتون خوبه؟:D
دماغاتاتون چاقه؟:biggrin:
کیفاتاتون کوکه؟;)
:gol:

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
آقایون عزیز و خانم های گرامی چرا این تالار و این تاپیک بسی گرد و خاک می خورد؟؟؟

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
پیشاپیش خداحافظی میکنم
دارم اخراج میشم
به خاطر اینکه میگن مطلب سیاسی ممنوعت ولی خودشون بالای سایت یکم طلب سیاسی گذاشتن
چرا؟؟؟
هر صدایی رو هم در نطفه خفه میکنن
چرا؟؟؟؟

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

dadvand

عضو جدید
سلام ، دیدم دوستان مهندسم میان اینجا خودشون رو معرفی میکنن ، گفتم منم بیام توی جمع هم رشته ای های عزیزم
من مرتضی هستم
ارشدم رو تموم کردم ، گرایش الگوریتم محاسبات دانشگاه تهران ، تخصص ام نظریه گراف ، آسیب پذیری در گراف ها و شبکه ها و بیو انفورماتیک هستش ، تزم یافتن دامنه ها در شبکه پروتئین ها بودش ، دو تا مقاله ISI و یک کنفرانس در largest annual mathematics meeting in the world در بوستون آمریکا دارم ، اینارو گفتم شاید از دوستان کسی علاقه مند باشه کار تحقیقاتی در این زمینه بکنه و بتونم در حد توانم کمکی بکنم :) در زمینه مسائل NP، الگوریتمهای الهام از طبیعت الگوریتم ژنتیک( با مرحوم دکتر کارالوکاس داشتم ) ..... هم آشنا هستم ،

خوشحال میشم اینجا کمکی بتونم به دوستای عزیزم بکنم
موفق باشین :)

zahra1386

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با سلام
دوستان من درباره sharepoint مطلب می خواهم ممنون می شم کمکم کنید
با تشکر msarkohi@gmail.com

سلام

خوش اومدین...

سوالتون رو در بخش مربوطه مطرح کنید تا سریعتر پاسخ بگیرین:gol:

نشد 1بار بیام 2نفر اینجا باشن!!!

چرا دروغ میگی حمید خان؟:surprised:

سلام ، دیدم دوستان مهندسم میان اینجا خودشون رو معرفی میکنن ، گفتم منم بیام توی جمع هم رشته ای های عزیزم
من مرتضی هستم
ارشدم رو تموم کردم ، گرایش الگوریتم محاسبات دانشگاه تهران ، تخصص ام نظریه گراف ، آسیب پذیری در گراف ها و شبکه ها و بیو انفورماتیک هستش ، تزم یافتن دامنه ها در شبکه پروتئین ها بودش ، دو تا مقاله ISI و یک کنفرانس در largest annual mathematics meeting in the world در بوستون آمریکا دارم ، اینارو گفتم شاید از دوستان کسی علاقه مند باشه کار تحقیقاتی در این زمینه بکنه و بتونم در حد توانم کمکی بکنم :) در زمینه مسائل NP، الگوریتمهای الهام از طبیعت الگوریتم ژنتیک( با مرحوم دکتر کارالوکاس داشتم ) ..... هم آشنا هستم ،

سلام

حضور شما در جمع میم کامی ها باعث افتخاره:gol:

خیلی خیلی خوش اومدین:gol:

sama jooon

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید اینجام سوالم و پرسیدم:(
سلامممممممممم..یکی بمن بگه بچه ها نمیشه مجانی دانلود کرد اهههههه.:wallbash:.
من adsl دارم چون فیلم دان کردم کله شارژم و میخوره زود.. حالا شبام که بقول خودشون از 2 تا 7 مجانیه اصلآآ دان نمیشه.............باورم نمیشه چقدر دیگه همچی باید دروغ باشه.:w00:.
راهی نیس یعنی

maryam.raz

عضو جدید
من مرتضی هستم

سلام
خیلی خیلی خوش اومدین به جمع مهندسین کامی!;)

maryam.raz

عضو جدید
ببخشید اینجام سوالم و پرسیدم:(
سلامممممممممم..یکی بمن بگه بچه ها نمیشه مجانی دانلود کرد اهههههه.:wallbash:.
من adsl دارم چون فیلم دان کردم کله شارژم و میخوره زود.. حالا شبام که بقول خودشون از 2 تا 7 مجانیه اصلآآ دان نمیشه.............باورم نمیشه چقدر دیگه همچی باید دروغ باشه.:w00:.
راهی نیس یعنی
سلام
همه خدمات Adsl همین جورن.از ساعت 2 به بعد که رایگان میشن سرعتشون افت میکنه ،مگر اینکه سرعت اصلی که خریدی خیلی بالا باشه که با این افت هم چندان مشکلی پیش نیاد!!
سیستمت رو شب تا صبح روشن بذار دانلود میشه بالاخره!

sama jooon

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
همه خدمات Adsl همین جورن.از ساعت 2 به بعد که رایگان میشن سرعتشون افت میکنه ،مگر اینکه سرعت اصلی که خریدی خیلی بالا باشه که با این افت هم چندان مشکلی پیش نیاد!!
سیستمت رو شب تا صبح روشن بذار دانلود میشه بالاخره!
ارهههههههه همشون متقلبن..نشد اخه بازم:(..اه..مرسی