سلام..............
سلام..............
واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام...........
دیروز واسه ی 1 کلمه ی و سوال علمی 4 امتیاز منفی گرفتم
آقایون عزیز و خانم های گرامی چرا این تالار و این تاپیک بسی گرد و خاک می خورد؟؟؟
سلام ددی زهلا!وارد سیاست نشو مهندس............دی![]()
نشد 1بار بیام 2نفر اینجا باشن!!!چی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام آقا حمیدنشد 1بار بیام 2نفر اینجا باشن!!!
نشد 1بار بیام 2نفر اینجا باشن!!!
سلام ، دیدم دوستان مهندسم میان اینجا خودشون رو معرفی میکنن ، گفتم منم بیام توی جمع هم رشته ای های عزیزم
من مرتضی هستم
ارشدم رو تموم کردم ، گرایش الگوریتم محاسبات دانشگاه تهران ، تخصص ام نظریه گراف ، آسیب پذیری در گراف ها و شبکه ها و بیو انفورماتیک هستش ، تزم یافتن دامنه ها در شبکه پروتئین ها بودش ، دو تا مقاله ISI و یک کنفرانس در largest annual mathematics meeting in the world در بوستون آمریکا دارم ، اینارو گفتم شاید از دوستان کسی علاقه مند باشه کار تحقیقاتی در این زمینه بکنه و بتونم در حد توانم کمکی بکنمدر زمینه مسائل NP، الگوریتمهای الهام از طبیعت الگوریتم ژنتیک( با مرحوم دکتر کارالوکاس داشتم ) ..... هم آشنا هستم ،
خوشحال میشم اینجا کمکی بتونم به دوستای عزیزم بکنم
موفق باشین![]()
سلام
سلام
حضور شما در جمع میم کامی ها باعث افتخاره
خیلی خیلی خوش اومدین![]()
سلام..واقعاا وجود شماها باعث افتخاره کشوره..موفق باشیخواهش میکنم ، باعث افتخار بنده است بتونم اینجا کمکی از دستم برمیاد انجام بدم
سلامسلام ، دیدم دوستان مهندسم میان اینجا خودشون رو معرفی میکنن ، گفتم منم بیام توی جمع هم رشته ای های عزیزم
من مرتضی هستم
ارشدم رو تموم کردم ، گرایش الگوریتم محاسبات دانشگاه تهران ، تخصص ام نظریه گراف ، آسیب پذیری در گراف ها و شبکه ها و بیو انفورماتیک هستش ، تزم یافتن دامنه ها در شبکه پروتئین ها بودش ، دو تا مقاله ISI و یک کنفرانس در largest annual mathematics meeting in the world در بوستون آمریکا دارم ، اینارو گفتم شاید از دوستان کسی علاقه مند باشه کار تحقیقاتی در این زمینه بکنه و بتونم در حد توانم کمکی بکنمدر زمینه مسائل NP، الگوریتمهای الهام از طبیعت الگوریتم ژنتیک( با مرحوم دکتر کارالوکاس داشتم ) ..... هم آشنا هستم ،
خوشحال میشم اینجا کمکی بتونم به دوستای عزیزم بکنم
موفق باشین![]()
سلامببخشید اینجام سوالم و پرسیدم
سلامممممممممم..یکی بمن بگه بچه ها نمیشه مجانی دانلود کرد اهههههه..
من adsl دارم چون فیلم دان کردم کله شارژم و میخوره زود.. حالا شبام که بقول خودشون از 2 تا 7 مجانیه اصلآآ دان نمیشه.............باورم نمیشه چقدر دیگه همچی باید دروغ باشه..
راهی نیس یعنی
ارهههههههه همشون متقلبن..نشد اخه بازمسلام
همه خدمات Adsl همین جورن.از ساعت 2 به بعد که رایگان میشن سرعتشون افت میکنه ،مگر اینکه سرعت اصلی که خریدی خیلی بالا باشه که با این افت هم چندان مشکلی پیش نیاد!!
سیستمت رو شب تا صبح روشن بذار دانلود میشه بالاخره!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | |
![]() |
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | |
![]() |
درس طراحی کامپیوتر در وزارت علوم دقیقا چ نامی داره ؟ | مهندسی کامپیوتر | 8 | |
N | استخدام مهندس کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 0 | |
A | کامپیوتر های کوانتوم | مهندسی کامپیوتر | 0 |