سلام عزیزم. خوبی؟ خوش اومدیسلام من سارا دانشجوی کاردانی نرم افزار ترم 2 دانشگاه دولتی گرگان![]()

لطفاً سئوالات تخصصی در این تاپیک مطرح نشودیه کمک کوچولو می خوام
چطور می تونم تاریخ شمسی رو به میلادی تبدیل کنم
یه فرمول می خوام

سلام عزیزم. خوبی؟ خوش اومدیسلام من سارا دانشجوی کاردانی نرم افزار ترم 2 دانشگاه دولتی گرگان![]()
لطفاً سئوالات تخصصی در این تاپیک مطرح نشودیه کمک کوچولو می خوام
چطور می تونم تاریخ شمسی رو به میلادی تبدیل کنم
یه فرمول می خوام
سلام من سارا دانشجوی کاردانی نرم افزار ترم 2 دانشگاه دولتی گرگان![]()
بروبچز کامپولوتری و سایر![]()
![]()
من هرکیو میشناختم به اسمایل علاخه داره یا یه نمه دس به فتوشاپه، واس مسابخه بهش دعوت نومه دادم![]()
شومام بین رفخاتون اگه کسیو میشناسین اطلاع بدین ، موخام شروع کنم دیه![]()
سیلام![]()
به من ندادیییییی
مهندس اوارتر نو مبارک شیرینیش کو؟![]()
اگر فردا جهان منفجر شود آخرین صدای انسانی که شنیده خواهد شد صدای یک برنامه نویس است که میگوید : چنین چیزی ممکن نیست !
شطوری سارایی ؟! خوش اومدی دخملم![]()
تورج ! اوخــــــــــــــــی ! دمت گرم با این آواتار قبلنات![]()
سیلام![]()
به من ندادیییییی
مهندس اوارتر نو مبارک شیرینیش کو؟![]()
اگر فردا جهان منفجر شود آخرین صدای انسانی که شنیده خواهد شد صدای یک برنامه نویس است که میگوید : چنین چیزی ممکن نیست !
اونم حتما یکی از کارکنان سامسونگ هست (چون اصولا سامسونگ 200-300 قرن از دنیا عقبه)
سامسونگ برخی از چیپست های شرکت اپل رو میزنه
اون وقت سامسونگ عقبه؟
سامسونگ گلکسی رو زده ... اون وقت سامسونگ عقبه؟
سامسونگ حدود ۸۰٪ از بازار تلویزون های اروپا رو در دست داره...اون وقت سامسونگ عقبه؟
سامسونگ برخی از چیپست های شرکت اپل رو میزنه
اون وقت سامسونگ عقبه؟
سامسونگ گلکسی رو زده ... اون وقت سامسونگ عقبه؟
سامسونگ حدود ۸۰٪ از بازار تلویزون های اروپا رو در دست داره...اون وقت سامسونگ عقبه؟
نخستوزیری یک رژه نظامی ترتیب داد. خطوطی از تانکها که سرو صدای زیادی میکردند، توپخانهها، چتربازان، کوماندوها و پیاده نظام که همگی به شدت مسلح بودند، دیده میشد. پیشاپیش اینها، مردانی در لباس معمولی دیده میشدند که بینظم راه میرفتند. یک سیاستمدار خارجی پرسید:
«آقای نخستوزیر، اینها مأمورین مخفی شما هستند؟» او جواب داد: «نه، اینها متخصصین کامپیوتر ما هستند، که قدرت تخریبشان از تمام چیزهایی که پشت سرشان است، بیشتر است».
اپل سامسونگ رو تحریم کرده (نه چیپست میزنه دیگه؛ فروشش هم در اروپا و برخی از ایالات امریکا و استرالیا ممنوع کرده)
گلکسی هم که تماما پتنت های اپل بوده و بس (از طرح کلیش بگیر تا نوع کابل و حتی نحوه قرار گیریش تو جعبه)
بزار iScreen اپل بیاد اونوقت بهت میگم![]()
نخستوزیری یک رژه نظامی ترتیب داد. خطوطی از تانکها که سرو صدای زیادی میکردند، توپخانهها، چتربازان، کوماندوها و پیاده نظام که همگی به شدت مسلح بودند، دیده میشد. پیشاپیش اینها، مردانی در لباس معمولی دیده میشدند که بینظم راه میرفتند. یک سیاستمدار خارجی پرسید:
«آقای نخستوزیر، اینها مأمورین مخفی شما هستند؟» او جواب داد: «نه، اینها متخصصین کامپیوتر ما هستند، که قدرت تخریبشان از تمام چیزهایی که پشت سرشان است، بیشتر است».
اینا پیرجو ، بابی، شریف، نگین، شرقی، زهرا و فرمانده اونا تورج پوربهرام بودم![]()
اینا کارکنان اپل بودن![]()
اینا پیرجو ، بابی، شریف، نگین، شرقی، زهرا و فرمانده اونا تورج پوربهرام بودم![]()
اوه اوه یادم رفته بود متخصص نفوذ مون که تک تو دنیاTaßa§om در هین سکوت و سادگی به همه جا نفوذ میکنه.
اوره ؟!حالا کج کلاخان رو چرا قاتی ماها کردی باو ؟!
![]()
حالا نه در این حد!
یعنی ما نفوذی شدیم دیگه؟!!!
ای بابا لو رفتم که![]()
اره دیگه . دی
نه ترس عینک بزنی کسی نمیشناستت![]()
پیریجو رو میگه؟
کارای تدارکاتی رو انجام میده دیگه بابا وسایل ها رو کی بیاره؟![]()
از این عینکا بزنه که میشین عینوهو هژیرا خو !![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | |
![]() |
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | |
![]() |
درس طراحی کامپیوتر در وزارت علوم دقیقا چ نامی داره ؟ | مهندسی کامپیوتر | 8 | |
N | استخدام مهندس کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 0 | |
A | کامپیوتر های کوانتوم | مهندسی کامپیوتر | 0 |