شریف میاد توضیح میدهیعنی یه نفر اینجا نیست بیاد همه رو به من معرفی کنه!خلاصه مفید بگید اینجا چه خبره؟اینجا کجاست؟یعنی من باید 698 صفحه بخونم تا همه چی رو بفهمم؟
من معرفي مي كنم:
بچه ها مريم خانم!
ميرم خانم بچه ها!
برو تو تاپیک اعتراض به قالب جدید سایتسلام خوبید همگی چندصفحه قبل یه تازه مهندس داشتیم بهش تبریک می گم
راستی این همه اعتراض به تم سایت داشتیم پس کی عوضش می کنن تازه برایه شکلک گذاشتم باید 4 ساعت بریم صفحه پیشرفته
اخه قبلی چش بود![]()
سوت
سوتو کوره
بچه ها چشماشون رو لازم دارن میترسن اکه بیان چشماشون اینجوری بشه
بچه ها از بیکاری رفتن دنبال![]()
یعنی یه نفر اینجا نیست بیاد همه رو به من معرفی کنه!خلاصه مفید بگید اینجا چه خبره؟اینجا کجاست؟یعنی من باید 698 صفحه بخونم تا همه چی رو بفهمم؟
سلام نگین جونم خوبی چه خبر؟
بچه آخ تو کی میخوای بزرگ شی؟ هیییییییییییییی پیر شدم. آخه این چه طرز سلام کردنهسامیکوم![]()
ادم هرچی بزگتر بشه بچه تر میشه.....!سلام عزیزم. مرسی. تو خوبی خانومی؟ ما رو نمیبینی خوشتون هست؟
بچه آخ تو کی میخوای بزرگ شی؟ هیییییییییییییی پیر شدم. آخه این چه طرز سلام کردنه![]()
بچه که بی مادر و اینور اونور بزرگ شه ، بهتر از این نمیشهبچه آخ تو کی میخوای بزرگ شی؟ هیییییییییییییی پیر شدم. آخه این چه طرز سلام کردنه![]()
بچه که بی مادر و اینور اونور بزرگ شه ، بهتر از این نمیشه![]()
خواستن آباد کنن
زدند چش و چال باشگاه رو هم درآوردند
شریف معلوم نیس اینا چیکار دارن میکنن ؟
بابا عوض کردن یه وی بی که این همه دنگ و فنگ نداره آخه
سلام
تبریک میگم آقا بابک :دی
سلامسلام
تبریک میگم آقا بابک :دی
اونوخ که هرکی رو میدیدی ، میگففتی پسری به اسم بابک نداری باید فکر این روزا رو هم میکردیمن که واسه بزرگ کردن تو سختی زیادی کشیدم. این بود جواب زحمتا و محبتای من؟!عجب دنیایی شده
اقا جریان چیه به منم بگین چرا همتون هی به بابک تبریک میگین....!سلام دوست جون جون. خوووووووووفی؟
سلام نگین جونمسلام دوست جون جون. خوووووووووفی؟
سلام حمید جاناز طرز لباس پوشیدن اونی که بفلش کرده معلومه خودتیا شیطون! :دی راستی سلام
سلامسلام حمید جان
تبریکات فراوان![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | |
![]() |
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | |
![]() |
درس طراحی کامپیوتر در وزارت علوم دقیقا چ نامی داره ؟ | مهندسی کامپیوتر | 8 | |
N | استخدام مهندس کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 0 | |
A | کامپیوتر های کوانتوم | مهندسی کامپیوتر | 0 |