نه روی یه برنامه کار میکردماین کارا از شما بعیده مهندس
تشویش اذهان عمومی بر علیه سایت؟![]()
یعنی چه این فضولی ها به تو نیمده.نخیرم!!![]()
یعنی چی این فظولی ها به من نیومده منم ادمم میخوام پست بزنم......یعنی چه این فضولی ها به تو نیمده.![]()
گفتم که این بحث بچه های کامپیوتره .یعنی چی این فظولی ها به من نیومده منم ادمم میخوام پست بزنم......ای خدا کسی نیست اینو از دست من نجات بده
![]()
من با حرف دوستمون ژنرال هم موافقم هم مخالف.
گروهی خوندن سرعت را پايين میاره اما اگه تیم خوبی باشن، نتیجه بهتری حاصل میشه تا فردی خوندن. در مورد سرعت بچه ها هم حق با ایشونه، سرعت یادگیری زبان بسیار پايين هست و البته باید در نظر گرفت که اینجا کلاس درس نیست که بچه ها دور هم باشن و راحت بحث کنند و پا کامپيوتر امتحان کنند. مگه اینکه یه کلاس مجازی درست حسابی راه بندازیم.
در ضمن ژنرال این بحث یادگیری دیر شروع شد (متاسفانه) و البته باید خوشحال بود که بچه ها خواستن ادامش بدن و باید در نظر داشت که الان فصل درس و دانشگاه هست. من که تابستون هم پروژه و درس داشتم و اواخر شهریور کلاس ها شروع شد و کلی کار سرم ریخته. پس خیلی خرده نگیرید به بچه ها![]()
بله!!! باید دانشجوی کامیپوتر یه کتاب برنامه نویسی را مثل یه رمان بخونه!! (به همون اندازه براش شیرین باشه!!) بخصوص اونایی که نرم افزار هستند!!
من خیلی ها را دیدم که گرایش نرم افزاراند و هیچی هم از برنامه نویسی بلد نیستند و برای یاد گیری هم تلاش انچنانی نمی کنند (منظورم با بچه های تالار نیست/دور و وریام را می گم!) ولی نمی دونم اصلا برای چی به این رشته اومدن!!
اگر چنین کسایی باشند یه توصیه جدی بشون می کنم (یه روزی به این نتیجه می رسید!) اگر نتونید انقدر وقت بزارید (مثلا حتی شده روزی 8-9 ساعت) و برنامه نویسی یادبگیرید بهتره از همین الان برید دنبال یه کاره دیگه! خیلی از این افراد آخرش یا توی کار بازار می زنند یا اینکه می رن و اپراتور یه شرکت می شند بعد می گن کار متناسب با رشته ما نیست!
به قول یه استادمون اگر برنامه نویس درست حسابی پیدا کردید بیارید من بش بهترین کار را می دم!!!
بهتره به جای لج و لجبازی با هم!! بشینید و درباره میزان اطلاعاتتون فکر کنید (من همیشه این کار را می کنم و افسوس می خورم!!) و ببینید علم برنامه نویسی به کجا رسیده بعد بیاید و باهم بحث می کنیم!
با سلام به همگیجانا سخن از زبان ما می گویی...![]()
تو خونه خودم میدونم چیکار کنم خودت خوب میدونی.....گفتم که این بحث بچه های کامپیوتره .در ضمن اگه اینجا تو باشگاه از دست من راحت بشی پس تو خونه چی؟
![]()
تو خونه خودم میدونم چیکار کنم خودت خوب میدونی.....![]()
![]()
خودشم dj هست
هر کار می خوای بکن منم می دونم چه کار کنمتو خونه خودم میدونم چیکار کنم خودت خوب میدونی.....![]()
![]()
چند؟...40،000 پست
احترام بگذارید
مدیر متقلبچند؟...
مهندس کامپیوتر باید اینجور چیزا رو هم باید بلد باشهمدیر متقلب
احترام نزارید مدیرمون تقلب میکنه
1000 تا پست هم نداره![]()
کدوم زبانهمهندس کامپیوتر باید اینجور چیزا رو هم باید بلد باشه
اگه برنامه شو نوشتی یه جایزه پیش من داری
برا رغبت بیشتر به عنوان پیش پرداخت یه چیزی هم بهت دادم
برو پیدا کن
حالا میبینیم کی با کی چیکار میکنه....!!هر کار می خوای بکن منم می دونم چه کار کنم![]()
حالا هر چندتا چون مدیره باید احترام بگذاریم نخند دیگهمدیر متقلب
احترام نزارید مدیرمون تقلب میکنه
1000 تا پست هم نداره![]()
باشهحالا میبینیم کی با کی چیکار میکنه....!!![]()
نمیدونستم برای خندیدن هم باید از شما اجازه بگیرمحالا هر چندتا چون مدیره باید احترام بگذاریم نخند دیگه![]()
بچه ها گفتن بحث علمی نکنید فقط اسپم کنیدجای اینکه اینجا بیخودی پست بدید یکی سوال منو تو بخش ASP.net همون تاپیک یادگیری جواب بده بلکه یه ثوابی هم ببرید
نمیدونستم برای خندیدن هم باید از شما اجازه بگیرم
شما هم حتما" مدیر خنده ی باشگاهیدچندتا پست دارید
![]()
نه اجازه لازم نیست احترام بگذار.نمیدونستم برای خندیدن هم باید از شما اجازه بگیرم
شما هم حتما" مدیر خنده ی باشگاهیدچندتا پست دارید
![]()
دو سه تا از بچه ها اعتراض شدید اللحنی کردنعلی خوب تاپیک C# رو ول کردی هاااا!
یکی نیست بگه آخه وقتی C# هست VB چی کارست؟
بیا برو همون C#تو کار کن
تاپیکت داره خاک میخوره![]()
کجا بگذارمنه اجازه لازم نیست احترام بگذار.
دو سه تا از بچه ها اعتراض شدید اللحنی کردن
گفتن چرا تاپیک آموزش میزاری![]()
راست میگن دیگه خیلی آدم بیخودی هستی همش تاپیک آموزشی میزنی ،اه اه![]()
اولا" ممنوناولا مبارکه
دوما
معلومه php
چقد بیخودبودم خودم نمیدونستم
اگه میدونستم به جای اون 2 ،، 3 تا تاپیک آموزشی ، تاپیک اسپم میزدم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | |
![]() |
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | |
![]() |
درس طراحی کامپیوتر در وزارت علوم دقیقا چ نامی داره ؟ | مهندسی کامپیوتر | 8 | |
N | استخدام مهندس کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 0 | |
A | کامپیوتر های کوانتوم | مهندسی کامپیوتر | 0 |