*** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

golemaryam_1983

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی چی این فظولی ها به من نیومده منم ادمم میخوام پست بزنم...... :w06::w06:ای خدا کسی نیست اینو از دست من نجات بده:wallbash::wallbash:
گفتم که این بحث بچه های کامپیوتره . :mad:در ضمن اگه اینجا تو باشگاه از دست من راحت بشی پس تو خونه چی؟:biggrin:

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
من با حرف دوستمون ژنرال هم موافقم هم مخالف.
گروهی خوندن سرعت را پايين میاره اما اگه تیم خوبی باشن، نتیجه بهتری حاصل میشه تا فردی خوندن. در مورد سرعت بچه ها هم حق با ایشونه، سرعت یادگیری زبان بسیار پايين هست و البته باید در نظر گرفت که اینجا کلاس درس نیست که بچه ها دور هم باشن و راحت بحث کنند و پا کامپيوتر امتحان کنند. مگه اینکه یه کلاس مجازی درست حسابی راه بندازیم.
در ضمن ژنرال این بحث یادگیری دیر شروع شد (متاسفانه) و البته باید خوشحال بود که بچه ها خواستن ادامش بدن و باید در نظر داشت که الان فصل درس و دانشگاه هست. من که تابستون هم پروژه و درس داشتم و اواخر شهریور کلاس ها شروع شد و کلی کار سرم ریخته. پس خیلی خرده نگیرید به بچه ها :gol:

بله!!! باید دانشجوی کامیپوتر یه کتاب برنامه نویسی را مثل یه رمان بخونه!! (به همون اندازه براش شیرین باشه!!) بخصوص اونایی که نرم افزار هستند!!
من خیلی ها را دیدم که گرایش نرم افزاراند و هیچی هم از برنامه نویسی بلد نیستند و برای یاد گیری هم تلاش انچنانی نمی کنند (منظورم با بچه های تالار نیست/دور و وریام را می گم!) ولی نمی دونم اصلا برای چی به این رشته اومدن!!
اگر چنین کسایی باشند یه توصیه جدی بشون می کنم (یه روزی به این نتیجه می رسید!) اگر نتونید انقدر وقت بزارید (مثلا حتی شده روزی 8-9 ساعت) و برنامه نویسی یادبگیرید بهتره از همین الان برید دنبال یه کاره دیگه! خیلی از این افراد آخرش یا توی کار بازار می زنند یا اینکه می رن و اپراتور یه شرکت می شند بعد می گن کار متناسب با رشته ما نیست!
به قول یه استادمون اگر برنامه نویس درست حسابی پیدا کردید بیارید من بش بهترین کار را می دم!!!

بهتره به جای لج و لجبازی با هم!! بشینید و درباره میزان اطلاعاتتون فکر کنید (من همیشه این کار را می کنم و افسوس می خورم!!) و ببینید علم برنامه نویسی به کجا رسیده بعد بیاید و باهم بحث می کنیم!

جانا سخن از زبان ما می گویی...:w24:
با سلام به همگی :)
با حرفایی که زدید موافقم ;)
ولی چند نکته هست :w24:
1- این برنامه یه برنامه ی حداقلی هست و نه یه برنامه ی حداکثری (یعنی بچه ها میتونن جلوتر برن و اونایی که نمیتونن در حد برنامه کار میکنن)
2- تاپیک وقتی شروع شد که دانشگاه ها در حال شروع شدن بود بنابراین وقت برای برنامه نویسی کم بود و هست
3- از امروز به بعد سعی میکنم چندتا از تاپیک های اضافی حذف بشه:w16: ، سرعت کار چند برابر بشه:w11::w11: :w11:، و روش کار هم تغییر کنه:w11::w11::w11::w17:
از همه تون متشکرم :w27::w27::w27::w30::w30::w40::w17:

Sharif_

مدیر بازنشسته
مدیر متقلب :w15::w15::w15::w15:
احترام نزارید مدیرمون تقلب میکنه:w25::w25:
1000 تا پست هم نداره:w25::w25:
مهندس کامپیوتر باید اینجور چیزا رو هم باید بلد باشه
اگه برنامه شو نوشتی یه جایزه پیش من داری
برا رغبت بیشتر به عنوان پیش پرداخت یه چیزی هم بهت دادم
برو پیدا کن

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
مهندس کامپیوتر باید اینجور چیزا رو هم باید بلد باشه
اگه برنامه شو نوشتی یه جایزه پیش من داری
برا رغبت بیشتر به عنوان پیش پرداخت یه چیزی هم بهت دادم
برو پیدا کن
کدوم زبانه:surprised::surprised::confused::confused::eek::eek:

MaSoUd-5

عضو جدید
جای اینکه اینجا بیخودی پست بدید یکی سوال منو تو بخش ASP.net همون تاپیک یادگیری جواب بده بلکه یه ثوابی هم ببرید

MaSoUd-5

عضو جدید
نمیدونستم برای خندیدن هم باید از شما اجازه بگیرم:w02::w02:
شما هم حتما" مدیر خنده ی باشگاهید:w02: چندتا پست دارید :w02::w15::w15:

علی خوب تاپیک C# رو ول کردی هاااا!
یکی نیست بگه آخه وقتی C# هست VB چی کارست؟:D
بیا برو همون C#تو کار کن

تاپیکت داره خاک میخوره:razz:

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
علی خوب تاپیک C# رو ول کردی هاااا!