نه گذاشتن همینجوری بموننالهی بگردم زنگ زدین اورژانس؟ کاری براشون کردن؟

نه گذاشتن همینجوری بموننالهی بگردم زنگ زدین اورژانس؟ کاری براشون کردن؟
بصورت ناخودآگاه اینجوری درومد خخخخالان ینی تو دوسه تا پستی ک تا حالا گذاشدی معیار خنگی رو گذاشتی دخترامعیار هرچیز خفنی رو گذاشتی مردا ها یادت باشه جغد صغیر
این عواقب کمی نداره![]()
![]()
دو روز ورزش کنم آب شدهعه عه عه عه عه دیدی حدس من درست بود
این دیگه شیکم نیسد ک
باید بگیم انگاری ک یه بچه فیلو بغل کردی![]()
![]()
دیگه تو کبیر نباش![]()
بذا من باشم
بسته تو![]()
نوبت منه
بعدشم تربیت![]()
چقد نقشات به اون عکس آواتارت ک کلاه آبی داشت میومدنالبته به من که همون چند باری که بازی کردیم کیف نداده ولی خب یادش بخیر![]()
من بیشتر دوس داشتم نقش چوپون رو بازی کنمو سر گله های گوسفند باشمیا دوس داشتم نقش حمال رو بازی کنم و کیسه بندازم پشتم و بالشتو پشتم بگیرم بجای کیسه![]()
![]()
عکسم دارم از بچگیم که یه ملافه انداختم پشتم با یه پشتی
الهیبعد از ظهری رفتم جنگل، برگشتنی، توو جاده، یهو یه پراید چپ کرد، دور زدیم رفتیم، دیدیم یه خانواده گیر کردن، همشونم خون ریخته بود، ماشینشونم جمع شده بود![]()
چند نفر بچه شونو دروردن، بقیه داخل گیر کرده بودن.
بچه هه سرش شکسته بود ظاهرا، دسته راستشم ظاهرا از مچ شکسته بود چون ازونجا برگشته بود.کنار دیوار بود. ترسیده بود. من پیشش وایساده بودم، بچه هه به من میگف کمکم کن، منم توو دلم گفتم عمو دوست دارم کمکت کنم ولی الان هیچ ... نمیتونم بخورمکاشکی چارتا چیز بلد بودیم میتونستیم کمک کنیم
تنها چیزی که بلد بودم گفتم گردنتونو ثابت بگیرین یه وقت مشکل نخاعی نداشته باشن![]()
![]()
باید باهاش برخورد کنیمالان ینی تو دوسه تا پستی ک تا حالا گذاشدی معیار خنگی رو گذاشتی دخترامعیار هرچیز خفنی رو گذاشتی مردا ها یادت باشه جغد صغیر
این عواقب کمی نداره![]()
![]()
همونکه سیبیل داش؟چقد نقشات به اون عکس آواتارت ک کلاه آبی داشت میومدن![]()
عارهرکابی چرکی هم به تن داشت![]()
![]()
نه گذاشتن همینجوری بمونن![]()
باشهبصورت ناخودآگاه اینجوری درومد خخخخمیدونم عواقب کمی داره موصیغی![]()
![]()
با دوروز ورزش شاید بشه شبیه بچه فیلی ک یه هفتس غذا نخوردهدو روز ورزش کنم آب شده![]()
![]()
چی شد ک من تو رو کبیر اعلام کردم
نخیر کبیر منمسعی کن همینجوری تربیت کنی![]()
![]()
کبیرا فقط میرن پشت اون جعبه هه![]()
چقد نقشات به اون عکس آواتارت ک کلاه آبی داشت میومدن![]()
الهی![]()
باید باهاش برخورد کنیم![]()
چه برخوردی پیشنهاد میدی؟![]()
خخخخبا دوروز ورزش شاید بشه شبیه بچه فیلی ک یه هفتس غذا نخوردهتغییر محسوسی نمیکنه
سر خودتو گول نمال![]()
![]()
نمیدونمچی شد ک من تو رو کبیر اعلام کردممن کبیریم ک میذارم همش تو بری پشت جعبه
خوبه؟
راضی میشی حالا![]()
![]()
خیلی پیشنههاد ها داشتم ولی همه اونا رو به عنوان بهترین بازی های دوره بچگیش تجربه کردهدیگه هیچی جلودارش نیس![]()
![]()
میخواستم بگم خودت چی فک میکنین پس بعد از اظهار تاسف از تصادف پیش امده تنها به گرفتن عکسی سلفی با مصدومین قناعت کردند
واقعا چ سوالی بود من پرسیدم
بیشتر منظورم این بود ک ختم بخیر شده بردنشون ب بیمارستان و کسی اسیب جدی دیده یا ن که بازم بیهوده بود چون تو از کجا باید بدونی
![]()
نمیدونماحتمالا خصوصیت بارزم بوده![]()
![]()
من اینو پیشنهاد میکنم:![]()
منم میخوام کبیر باشم![]()
![]()
تا حالا شده از یه چی بترسی فرار کنی ازشاز تمرین عملیم میترسم
منو به زور بفرست سمتش
شده به کتک متوسل شو تا من با ترسم روبه رو شم![]()
![]()
عنوان قابل تاملیهتو نائب الکبیر باش![]()
تمرین عملی چی؟![]()
من الکی عنوان نمیدم کعنوان قابل تاملیه![]()
![]()
تمرین عملی بوکس![]()
تمرین عملی واسه یکی از درسای دانشگاهاز وقدی نزدیک موعد تمرین شده من دارم به نوبت تو فضاهای مختلف مجازی میچرخم
حضور امروزم تو باشگاه بی سابقه بوده
خخخ![]()
چرا علکی به فضای مجازی گیر میدیمن الکی عنوان نمیدم ک![]()
گزینه بلاک ندارم وگرنه ی مدت از فضای مجازی بلاکت میکردم ک درساتو بخونیالبته اگ میتونستم خودمم بلاک میکردم وضع من از تو بدتره![]()
![]()
خیلی موحبت کردیمن الکی عنوان نمیدم ک![]()
گزینه بلاک ندارم وگرنه ی مدت از فضای مجازی بلاکت میکردم ک درساتو بخونیالبته اگ میتونستم خودمم بلاک میکردم وضع من از تو بدتره![]()
![]()
فضا مجازی نبود موقع امتحانا گلای فرشو میشمردیمچرا علکی به فضای مجازی گیر میدی![]()
همه توو فضای مجازییم یاد میگیریم دیگه![]()
دقیقافضا مجازی نبود موقع امتحانا گلای فرشو میشمردیمتنوع وقت تلف کردنمونو فقط بیشتر کرده![]()
![]()
به خونوادت باید تندیس مقاومت داددقیقایه زمانی منم درس نمیخوندم میگفتم جام خوب نیست، میز نیست فلان نیست، همه چیزم که آماده میشد باز بزور دنبال یه بهانه دیگه میگشتم، اگه پیدا نمیشد میگفتم اصلا درص نمیخونم![]()
![]()
به خونوادت باید تندیس مقاومت داد![]()
تو جنگل خیز برداشتی بری پسر بچه رو نجات بدی![]()
عکس اواتارتو گفدم
خیز برنداشتم
دوس داشتم کمک کنم![]()
گریه نکنعافرین![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | |
![]() |
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | |
![]() |
درس طراحی کامپیوتر در وزارت علوم دقیقا چ نامی داره ؟ | مهندسی کامپیوتر | 8 | |