sara.mortazavi
کاربر حرفه ای
اتفاقات جالب افتاد ولی بچه های سایت علتش نبودنندولی تو تاپیک اصفهانیا یه چیزه دیگه گفته بودیا.....![]()
اتفاقات جالب افتاد ولی بچه های سایت علتش نبودنندولی تو تاپیک اصفهانیا یه چیزه دیگه گفته بودیا.....![]()
مثلا چه اتفاقاتی؟اتفاقات جالب افتاد ولی بچه های سایت علتش نبودنند
ها؟باید میومدی میدیدی
من فقط 2دقیقه با بچه ها بودم
بعدش دیگه نبودم
اینجا یه نکته موجوده که اگه باهوش باش میفهمی......
سر کارمون گذاشتی سارا خانوم...؟؟؟نه
باید خوددون بفکرین تا بفهمین
خوب پس بگو.....این چجوری میتینگی بود.....نه
به هیچ وجه
بسیجیا گیر دادن
مگه یزدانشهر میشینید؟سلام میبینم که برو بچ نجف ابادی اینجا جمع هستن .....یزدانشهری هم میپذیرین؟؟؟؟!!!!!
شوخی کردمااااا جدی نگیرید .
من نمیدونم جا قحطی بوده ما تو این خراب شده قبول شدیمبابا اینجا خیلی حوصلمون سر میره شما چجوری اوقاتتون رو میگذرونید؟
نه بابا گفتم که شوخی کردم . اخه یزدانشهری ها توی نجف اباد زیادن و خاطره ازشون زیاد دارممگه یزدانشهر میشینید؟
سلام میبینم که برو بچ نجف ابادی اینجا جمع هستن .....یزدانشهری هم میپذیرین؟؟؟؟!!!!!
شوخی کردمااااا جدی نگیرید .
من نمیدونم جا قحطی بوده ما تو این خراب شده قبول شدیمبابا اینجا خیلی حوصلمون سر میره شما چجوری اوقاتتون رو میگذرونید؟
خاطره ازیزدانشهر؟نه بابا گفتم که شوخی کردم . اخه یزدانشهری ها توی نجف اباد زیادن و خاطره ازشون زیاد دارمو همینجوری گفتم یزدانشهر
بله دانشکده جامی یا همون دانشکده مخابرات بین جاده فولادشهر و نجف.دانشگاه ما قبلا دلیجان بوده پارسال منتقل شد اینجا .مگه njf مهندسی شیمی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کجا بری بهتر njf؟ برو بچه های دانشگاه های دیگرو ببین... هیچ جا بچه های njf رو نداره. 4سال تو این یونی عشقو حال کردم. وقتی رفتم تازه فهمیدم چه خوب بود![]()
خاطره از یزدانشهر که خدا نکنه داشته باااااشم. گفتم از مردماش که توی نجف ابادنخاطره ازیزدانشهر؟
اره یزدانشهریا پاتقشون نجف اباذه..البته بازار نجف اباد
بله دانشکده جامی یا همون دانشکده مخابرات بین جاده فولادشهر و نجف.دانشگاه ما قبلا دلیجان بوده پارسال منتقل شد اینجا .
متوجه منظورتون از برو بچه ها رو ببین نشدم . ولی اره بالاخره ادم توی دوران دانشجویی لحظات خیلی خوشی رو داره که بعدا حسرت تک تک لحظه هاشو میخوره .من سال اخرم از همین الان دارم غصه جدایی از دوستام و خاطره هامونو میخورم ولی دیگه بالاخره باید رفتولی کلا نجف اباد خیلی شهرستان افتضاحیه مردمای عقده ای زیاد داره.البته جسارت نشه همه جا خوب و بد داره اما ما خوبی ندیدیم شاید بدشانس بودیم
خبر ندارین مهندسی پزشکی هم اورده
در مورد شهر نجف اباد هم اصلا باهاتون موافق نیستم.....ممکنه با کسایی برخورد داشتید که ماله خود شهر نجف اباد نبودن و از اطراف بودن.....بله دانشکده جامی یا همون دانشکده مخابرات بین جاده فولادشهر و نجف.دانشگاه ما قبلا دلیجان بوده پارسال منتقل شد اینجا .
متوجه منظورتون از برو بچه ها رو ببین نشدم . ولی اره بالاخره ادم توی دوران دانشجویی لحظات خیلی خوشی رو داره که بعدا حسرت تک تک لحظه هاشو میخوره .من سال اخرم از همین الان دارم غصه جدایی از دوستام و خاطره هامونو میخورم ولی دیگه بالاخره باید رفتولی کلا نجف اباد خیلی شهرستان افتضاحیه مردمای عقده ای زیاد داره.البته جسارت نشه همه جا خوب و بد داره اما ما خوبی ندیدیم شاید بدشانس بودیم
از سال پیش فکر کنم یه 10 15 تا رشته ای اضافه کرده که از جمله میشه به مهندسی پزشکی دارو شازی دندان پزشکی رباتیک و حتی مهندسی هوا فضا هم آورده اشاره کرد و خیلی رشته های دیگه.....هی وای من.... جدی؟ از چه سالی اورده؟ والا تا 88 که من اونجا بودم، خبری نبود. واجب شد پنج شنبه بیام njf
امسال تازه اورده
یادش بخیر...پس حسابی رشته هاشو تکمیل کرده....
یادش بخیر... اون زمونا پاتوق بچه ها پارک پزشکی بود. هنوز این پارک برقرار هست؟؟؟؟