آشنایی با 7 خاصیت کاربردی سرکه

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]
[/h]
تغذیه > آشنایی با خواص خوراکی‌ها - همشهری آنلاین - شهره فرجی:
سرکه، علاوه براستفاده به عنوان چاشنی در انواع غذاها، دارای کاربردهای دیگری نیز هست.
برخی از خواص کاربردی سرکه عبارتند از:
• تنظیم PH خاک نامرغوب و افزایش اسیدیته آن.
در این روش یک پیمانه سرکه را با 4 لیتر آب مخلوط کرده و با آن گیاهان خود را آبیاری کنید.
• تسکین گزیدگی و جای نیش حشرات.
برای این کار، ‌تکه‌ای پنبه را به مقداری سرکه سفید آغشته کرده و بر روی نواحی آسیب‌دیده قرار دهید تا احساس خارش آن از بین برود و به تدریج تسکین یابد.
• درمان عفونت‌های سینوس، احتقان و انواع سرماخوردگی
برای این کار یک چهارم پیمانه سرکه را به دستگاه بخور اضافه کنید.
• پیشگیری از ایجاد بوی نامناسب در محیط دربسته ظرف غذا
برای این کار تکه‌ای نان را آغشته به سرکه کرده و طی شب آن را درون ظرف دربسته غذا قرار دهید تا از ایجاد بوی نامطبوع درون ظرف خلاص شوید.
• پیشگیری از ایجاد کرک و پرز در لبا‌س‌ها
در این روش می‌توانید یک پیمانه سرکه را درون محفظه شستشوی ماشین لباسشویی بریزید. با این کار، لباس‌های درون لباس‌شویی نیز براق می‌شوند.
• رفع بوی نامطبوع از دست
به عنوان مثال، ‌قبل و بعد از خرد کردن پیاز دستان خود را به کمی سرکه آغشته کنید تا دستتان بوی نامطبوع پیاز را نگیرد.
• تسکین گلودرد
یک قاشق چای‌خوری سرکه را درون یک لیوان آب و مقدار کمی شیرین‌کننده مانند شکر یا عسل مخلوط کرده و آن را بنوشید.
با این روش احساس بهتری خواهید داشت.

www. planetgreen.discovery.com
 

Similar threads

بالا