دوستان اگه به تازگی کسی ازمون داده.. بیاد راهنمایی کنه.. زیادم وقت ندارم... کمممممک
هر دو رو داره.از بچه هایی که دوره های اخیر رو شرکت کردند، کسی میتونه بگه listening فقط مکالمات کوتاه میاد یا مکالمات بلند ( long talks& long conversations ) هم مثل تافل داره؟
خوشحالم که به عنوان استارتر در اون تاپیک مفید بوده واستون.
دوستان دقت کنید اولا اون سایت داره بسته میشه(یعنی مدیر محترم دیگه نمیتونن رسیدگی کنن و وقت ندارن) و ثانیا امسال آزمون دو دفترچه ای هست یکی واسه شنیداری و یکی واسه گرامر و درک مطلب.
برای سوالات متداول به سایت خود msrt هم مراجعه کنید و سوالات متداول رو ببینید.مفیدن.
هر دو رو داره.
و اینطور که میگن تافل لانگمن رو هم بخونید و لیسینیگ رو گوش کنید( علاوه بر کیت) خوبه فکر کنم لانگمن قرمز
برای دانلود این کتاب میتونید به سایت زیر برید :
http://forum.phdtest.ir/fa/index.php?Page=definition-news&UID=42408
پایین سایتش و زبان عمومی و سپس در صفحه زبان اونقدر “بیشتر “رو کلیک کنید تا به کتاب مورد نظرتون برسید.
موفق باشید
دروددرک مطلب از رو
چی بخونم؟
من یبار امتحان دادم اما برا مصاحبه یه نمره میگیرم من میخوام 4 5 نمره بگیرم لطفا درک مطلب خوب و مطمن داری بزار لطفا من وقت زیاد هم ندارم .درک مطلب که تو ام اس ارتی میاد رو میخوام که ممکنه تکراربشن لپ مطلبو ریدینگارومیخوام ممنون.درود
شما به سایت زیر برید و کتابش رو دانلود کنید واستراتژی ها ی نوشته شده رو حتما تمرین کنید و اجرا.
درک مطلبهای کیت و لانگمن و ...
کلا زبان رو بهتره حفظی نخونید یعنی اصولا زبان باید حس بشه و جواب داده بشه و یه چیزی که در اثر تمرین به دست میاد و با زمان اگر زبانتون خوب باشه مطمئن باشید با یک مطالعه کوچیک هم میتونید جواب بدید.
ولی گویا تو درک مطلب این استراتژی ها خیلی مهمن.
http://phdtest.ir/%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C/
من یبار امتحان دادم اما برا مصاحبه یه نمره میگیرم من میخوام 4 5 نمره بگیرم لطفا درک مطلب خوب و مطمن داری بزار لطفا من وقت زیاد هم ندارم .درک مطلب که تو ام اس ارتی میاد رو میخوام که ممکنه تکراربشن لپ مطلبو ریدینگارومیخوام ممنون.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آزمون استخدامی نفت و گاز 92 | آزمون های مکانیک | 6 | |
ع | سرفصل های آزمون کارشناسی ارشد | آزمون های مکانیک | 8 |