امروز آزمونم دادیم ولی خبری از کسی که تو این تاپیک شرکت کنه نشد. خودم می گم چطور بود، شبیه امتحانات تافل بود منتهی بخش نوشتار شخص رو نداشت البته تعداد سوالاتش هم کمتر بود.
سلام دوست عزیز این آزمون ها به درد استخدام تو شرکت های معتبرم می خوره یا فقط واسه دوستانیه که می خوان خارج برن . ممنون
سلام خدمت مهندسان زحمت کش مکانیک به خصوص گرایش تاسیسات من سال پیش تو ازمون قبول شدم اونم بعد از 4 سری شرکت ولی بالاخره راز قبولی رو فهمیدم
1- خواندن کتاب های تاسیسات 77
2-خواندن کتاب تاسیسات مکانیکی وکیل ارعیا
3- بدست اوردن جزوات طلایی مباحث 14،16،17 که خیلی کم گیر میاد ولی من از این سایت خریدم ارزششو داشت و خیلی کمک کرد www.mohandeci.ir
4- خواندن سوالات سالهای گذشته مخصوصا 5 سال اخیر
5-تهیه یه فهرست بندی جالب از مطالب کتاب و بردن سر جلسه
6-مرور کامل مباحث مربوط به اسانسور ها مهمه
7- توکل به خدا
موفق
سلام خدمت مهندسان زحمت کش مکانیک به خصوص گرایش تاسیسات من سال پیش تو ازمون قبول شدم اونم بعد از 4 سری شرکت ولی بالاخره راز قبولی رو فهمیدم
3- بدست اوردن جزوات طلایی مباحث 14،16،17 که خیلی کم گیر میاد ولی من از این سایت خریدم ارزششو داشت و خیلی کمک کرد www.mohandeci.ir
7- توکل به خدا
موفق
7- توکل به خدا
موفق
میشه یکم توضیح بدین که این آزمون راجع به چی هست و چه کاربردی داره؟
میشه یکم توضیح بدین که این آزمون راجع به چی هست و چه کاربردی داره؟
سلام موفق باشینمن میخوام تو آزمونی که 5 اردیبهشت 93 برگزار میشه شرکت کنم، تقریبا مشکلی تو بخش گرامر و لغت ندارم، اما listening زیاد جالب نیست، خواهشا راهنماییم کنین تو این یک ماه خودم رو برسونم چون نمره اش برام مهمه.ممنونم.
راستی منم میخوام شرکت کنممن میخوام تو آزمونی که 5 اردیبهشت 93 برگزار میشه شرکت کنم، تقریبا مشکلی تو بخش گرامر و لغت ندارم، اما listening زیاد جالب نیست، خواهشا راهنماییم کنین تو این یک ماه خودم رو برسونم چون نمره اش برام مهمه.ممنونم.
من میخوام تو آزمونی که 5 اردیبهشت 93 برگزار میشه شرکت کنم، تقریبا مشکلی تو بخش گرامر و لغت ندارم، اما listening زیاد جالب نیست، خواهشا راهنماییم کنین تو این یک ماه خودم رو برسونم چون نمره اش برام مهمه.ممنونم.
انیشتن گفت:salam shoma baraye emtehane msrt chi khundin man chi ketabi bekhunam ke ghabul sham vaght nis.mersi![]()
برای مصاحبه دکتری خیلی مفیده، هر چی در توان داری خرج کن تا حتماً فبول شی. آرزوی موفقیت دارم.
listening وحشتناک مهمه. سعی کن این بخش رو زیر 50 نزنی. که قالباً همین قسمت نتیجه رو مشخص می کنه.
میتونم بپرسم چه نمره ای کسب کردین و سطح زبانتون چطوری بود و تا آزمون چقدر مطالعه داشتین؟
دوستانی که آزمون MSRT شرکت کردن، بخش LISTENING چطوری برگزار میشه ؟
یعنی به هر فردی یک هدفون میدن یا اینکه مکالمه در کل سالن پخش میشه و امکان بم شدن صداها و خوب نفهمیدن هم هست؟
و اینکه این بخش شنیداری چندمین بخش آزمون هست؟
من 15 بهمن ماه این ازمونو دارم حداقل نمره حد نصابی که دانشگاه های ایران قبول دارن تو این ازمون چنده؟؟؟یه نکته من گرامر وقت نذاشتم چون واقعا گرامر هرچی وقت میزارم بازدهی به اون صورت ندارم و همیشه تو ازمون های مختلف سوالای گرامر رو به صورت شهودی میزدم در ازمون msrt گرامر چطور سوال میاد ازش سوال جدا یا در قالب متن؟؟؟نمونه سوالای دوره های پیشو جایی توی این سایت یا سایت های دیگه هست؟
دانشگاه به دانشگاه فرق میکنه. تو بخش تحصیلات تکمیلیش باید بری چک کنی.
زمان ما اکثر دانشگاه های درجه 1 حداقل 60 یا حداقل 55 رو میخواستن. دانشگاه های درجه 2 هم حداقل 50 رو.
گرامر msrt آسون ترین بخششه، کتابای گرامر دکتری مثل پارسه یا انتشارات فرهنگ رو بگیری، از پسش برمیای.
کتاب kit رو بخر پر نمونه سئواله و از این کتاب هم سئوال زیاد میاد.
میگن دیگه از kit نمی یاد. بعضی ها میگن خودشون یاد گرفتن طرح می کنن. البته من خودم همون سیستم سابق که kit بود شرکت کردم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آزمون استخدامی نفت و گاز 92 | آزمون های مکانیک | 6 | |
ع | سرفصل های آزمون کارشناسی ارشد | آزمون های مکانیک | 8 |