Tabrizli Atila
اخراجی موقت
سنبل میدونی یعنی چی؟
نکنه راستی راستی فکر میکنید گرگ هستید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
اون چه ربطی به شما داره.
به جان خودم این پست را خوندم خواستم سرم را بزنم به دیوار
![]()
فرانسوی ها خروسن؟
هندی ها گاون؟
متاسفم
سنبل میدونی یعنی چی؟
اون چه ربطی به شما داره.
![]()
سنبل میدونی یعنی چی؟
فرانسوی ها خروسن؟
هندی ها گاون؟
متاسفم
شما نه حکومتی هستید نه نژاد پرست هستید به ترکها خر نمیگید اوناییکه توهین میکنن رو بیشعور میدونید طرفداره برابری هستید اگه اینجوره شما خیلی باحالید
این شعر وطن تقدیم به شما
وطن یعنی صف نون و صف شیر وطن یعنی همش درگیر ، درگیر
وطن یعنی همین بنزین همین نفت همین نفتی که توی سفره ها رفت
[FONT=times new roman,times,serif] وطن یعنی همین سهمیه بندی وطن یعنی کمربند و ببندی[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی لیسانس ، علاف ، بیکار کمی چایی ، کمی قلیون و سیگار[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی خیابان خواب ، معتاد پسرهای فرار ، ای داد بیداد [/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی تموم سهم ملت یه تیکه نونه و باقی خجالت[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی من و تو در محافل ز درد اجتماع خویش غافل[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی اداره ، زیر میزی اگه بیشتر بدی ؛ بیشتر عزیزی ![/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی هزاران پشت کنکور فدای مدرک از گهواره تا گور[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی امیر قلعه نوعی! ( اونم ما رو گیر آورده به نوعی! )[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی هزاران خونه خالی زن کوچه نشین ، مرد زغالی[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]. . .[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی حقوق حقه زن : همه خوبن به جز مادر زن من![/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی یه دانشگاه آزاد که کلی شهر ها رو کرد آباد![/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی لباس برمودایی ( ولی تیپ قشنگیه ؛ خدایی !!! )[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]. . .[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی که اصلاحات چینی وطن یعنی یه روز خوش نبینی![/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی همین آیینه دق! وطن یعنی خلایق هر چه لایق[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی تحمل ، تاب ، طاقت وطن یعنی حماقت در حماقت[/FONT]
شعر اصلی رو هم براتون میفرستم این یه شوخی بود
هنوز پای حرفم هستم :
تورک دیلینه مدرسه ................اولمالیده هرکسه
آزربایجان اویاخدی .................هشکیمه ربطی یوخده
اخوی گرگ با گرگ فرق میکنی سنبل ما بوزقرده یعنی گرگ خاکستریچرا متوجه نمیشی چی میگم..
من از فردا میترسم تو یک کتاب بنویسند گرگ حیوان درنده و خطرناکی هست و باید گرگ ها کشته بشند تا گوسفند ها را نخورند.بعدا جنابعالی این را توهین به خودت فرض کنی.
تو تمام کشور ها و تو متن های ادبی گرگ نماد انسان های بد هست که ظلم میکنند.
مثلا نشنیدی یارو به یک نفر میگه که تو گرگ صفت هست.
اون شاعغر بدبخت هم یک شعر گفته و گرگ ها که نماد ظالمان درنده و خونخوار هستند را در شعرش اورده .
و وقتی میگه گرگ ها خوب بدانند که در این ایل غریب.
ایل غریب نماد ایران هست و گرگ هم نماد ستمگران هست.
اخوی گرگ با گرگ فرق میکنی سنبل ما بوزقرده یعنی گرگ خاکستری
اون هم مثل گرگ های دیگه به گله بدبخت نمیزنه همیشه تو مناطق برفی دیده میشه افسانه بوز قورد رو هم سرچ کن تا وسعت این افسانه رو بدونی
اون شاعر هم بدبخت نیست تو شعرشم گرگ میشه نماد آزادگی
دو بیت آخر مربوط به سیاسی ها بود سه تای اول هم همینطور3 خط اول فحش بود ؟؟؟. در ضمن رو این خلیج فارس حساسیت دارم .
من منیشو نفهمیدم این 2 بیت اخرو . ترجمه لطفا ؟؟
این شوخی بود یا توهین
ببین بیا سعی کن بعضی چیزا رو از هم جدا کن . الان اینجا گرگو سیاه در نظر بگیر بشه نماد بدی ، از اونا که به گله حمله میکنه .میگم رهنورد تو پاورقیش نوع گرگو مشخص کنه .
این شوخی بود یا توهین
چن سال پیش هم یه جزوه پخش شده بود از طرف پایگاه نمیدونم چی چی بسیج که بابک رو حرامزاده اعلام کرده بود .اولا نه بابک آب پاکی بوده نه حکومت عباسی که بخوایم براش سر و دست بشکونیم فساد حکومت عباسی که پوشیده نیست و عیان هست بابک هم قیامش برا خدا نبوده و به نظرم توهین به ستارخان و باقر خان باشه اگه در زمره اونها قرار بگیره.
البته غیر از ستارخان و باقر خان شیخ فضل ا... نوری هم بوده توی جنبش مشروطه و خیلی های دیگه که کلا اگه بخوایم یادمان عمومی برای همه برگذار کینم که یه سال رو تماما الافیم.
اگر هم منظورت به اینه که در برابر کوروش حق اینها پامال شده اینو بگم که روزی به نام یادمان کوروش برا جمع شدن دور قبرشو و الی آخر نداریم. لا اقل ما که شیرازیم تا حالا ندیدیم و قبرش هم جنبه آثار باستانی داره نه تقدس.
دریا هم تا بوده دریای خزر بوده کاسپین هم توی نقشه های خارجی دیدیم اما تا حالا توی نظام جمهوری اسلامی مازندران نشنیدیم. حالا اگه مازندرانی ها خودشون میگن اون بر میگرده به خود مازندرانی ها نه فارسها.
اصل 15 هم که اینم از وب سایت نماینده شفیقتون.
اصل 15 { زبان و خط رسمي و مشترك مردم ايران فارسي است . اسناد و مكاتبات و متون رسمي و كتب درسي بايد با اين زبان و خط باشد ولي استفاده از زبانهاي محلي و قومي در مطبوعات و رسانه هاي گروهي و تدريس ادبيات آنها در مدارس ، در كنار زبان فارسي آزاد است . }
http://www.akbaralami.ir/public/ContentBody.aspx?ContentID=2729
اسامی هم ترکی زیادن که مجاز هستن و اسامی اجق وجق از هر قومی پذیرفته نیست اسامی فارسی هم خیلی هاش غیر قابل قبوله.
حق خواهی مدنی با حق خواهی مسلحانه یه کوچولو تفاوت دارهبرای اینکه به قول شما بتونن به زبون خودشون نویسن .
مسلما فقط ترکا دنبال حقشون نیستن خیلی کسای دیگه هستن ولی همه چی نمیگن .
چرا نکوبیدی حالا ؟
اون چه ربطی به شما داره.
![]()
حق خواهی مدنی با حق خواهی مسلحانه یه کوچولو تفاوت داره![]()
چن سال پیش هم یه جزوه پخش شده بود از طرف پایگاه نمیدونم چی چی بسیج که بابک رو حرامزاده اعلام کرده بود .احمد تو که از این بسیجیها نیستی ؟
یعنی هدفی برای رضای خدا نباشه در نظر شما پاک نیست و حرامزاده هست و مجکوم به مرگه و . . . .
ها ؟
ستارخان هم همه نیست . ستارخان ستارخانه .
الان که آقاتون رو اون تخت نشسته زمانی دست آورد ستارخان بود (البته اون موقع کمی فرق داشت)
نیازی هم به سایت نماینده شفیق نبود .
اگه کتاب قانون اساسی نداری میتونی آدرس بدی یکیشو بفرستم دم در خونتون .
چاپش مورد تایید حکومت هم هست
حق خواهی مدنی با حق خواهی مسلحانه یه کوچولو تفاوت داره
چرا نکوبیدی حالا ؟![]()
بحی ٍ بحث یه حرکه نه چند تا شخصچند تا حق خواه مدنی نام ببرم که غیر ترک بودن و الان به خدا پیوستند؟ حیف س ی اس ی میشه .
این با شرف ترین حیوان دنیاست اون بچه نازی آباد لطفا دعوا را ننداز این جهت آشنایی دو ستانه
ببین بیا سعی کن بعضی چیزا رو از هم جدا کن . الان اینجا گرگو سیاه در نظر بگیر بشه نماد بدی ، از اونا که به گله حمله میکنه .میگم رهنورد تو پاورقیش نوع گرگو مشخص کنه .
این هم افسانه بوز قورد شما زحمت پیدا کردنشو نکشیدچرا متوجه نمیشی چی میگم..
من از فردا میترسم تو یک کتاب بنویسند گرگ حیوان درنده و خطرناکی هست و باید گرگ ها کشته بشند تا گوسفند ها را نخورند.بعدا جنابعالی این را توهین به خودت فرض کنی.
تو تمام کشور ها و تو متن های ادبی گرگ نماد انسان های بد هست که ظلم میکنند.
مثلا نشنیدی یارو به یک نفر میگه که تو گرگ صفت هست.
اون شاعغر بدبخت هم یک شعر گفته و گرگ ها که نماد ظالمان درنده و خونخوار هستند را در شعرش اورده .
و وقتی میگه گرگ ها خوب بدانند که در این ایل غریب.
ایل غریب نماد ایران هست و گرگ هم نماد ستمگران هست.
کجا یه همچین اتفاقی افتاده ،این شبیه همون قصه فارس و افغانهPAS YE SOAL:
CHERA VAGHTI MIGAN
TORKAN BA MOGHOLHA HAM
NEJADAN SHOMA ASABANI
MISHID?
کجا یه همچین اتفاقی افتاده ،این شبیه همون قصه فارس و افغانه
ما دو جور ترک داریم ترک شرقی و ترک غربی تا جایی که مطالعه کردم اونا ترک شرقی هستن با زبونی متفاوت ولی از نژاد ترک هستن
من چون اطلاعی ندارم نظری هم ندارم ولی از مطلبی که ارائه دادید متشکرمMAN NAGOFTAM
IN DOROSTE VALI
VAGHTI HAMCHIN
GOFTE MISHE SHOMA
BA TONDI RADESH MIKONID.
UN OSTURE GORG SHEBAHATHAYI
BE ROMOS VA ROMULUS
DARE AZ ASATIRE ROOMI
VA BE GOFTEYE ONA PAYE GOZARE
SHAHRE ROM.
من دلم میخواد حالا که قبول داریم هم نژاد نیستیم ولی داریم تو یه کشور زندگی میکنیم این سوال رو بپرسم چه وظیفه ای نسبت به هم داریم؟SEPAS
MANAM OMIDVARAM
PIRUZ BASHIN
VA DIGE SOETAFAHOMI
PISH NAYAD KE HICHKASI
BE KOLE JAMEE TAMIMESH BEDE.
ما که همچین چیزی تا حالا ندیدیم
اگه واقعا اعتقاد به این مطلب دارین که همه برابر هستن من ازتون تشکر میکنم
جواب پیام رو هم بدید
پر مي زند مرغ دلم به ياد آذربايجان
خوش باد وقت مردم آزاد آذربايجان
ديري است دور از دامن مهرش مرا افسرده دل
باز اي عزيزان زندهام با ياد آذربايجان
آزادي ايران زتو ،آبادي ايران ز تو ،
آزاد باش اي خطه آباد آذربايجان
تا چند در هربوم و بر آواره ايد و در به در
دستي به هم اي نامور اولاد آذربايجان
بر زخم آذربايجانهان » شهريار « مرهمي
تا شاد گرداني دل نا شاد آذربايجان
این هم جواب شما از زبا ن استاد شهریار[/QUOTE
دوستان عزیزی که متوجه میشن بگن این چه ربطی به حرف من داشت؟ شاید IQ من پایینه که نمیفهمم
من گفتم با افتخار هم گفتم پاش بیفته بازم میگم
شما اون بحث رو برو با دقت و کامل بخون
اونجا بحث وسعت ترکها و پیوند عاطفی بود من گفتم اگه به من بگن ترکیه ای ناراحت نمیشم ولی اگه به یه فارس بگی افغانی بهش بر میخوره(با عرض معذرت)اون دوستمون هم مثل شما فکر میکرد چند دفعه نوشت ترکیه ای من هم به دلیل چیزایی که به چشمم دیدم و خواهم گفت اون جمله رو نوشتم
بابا شما روی خیلی هارو سفید کردین من تازه متوجه شدم اصولا فارسی چون با حال تره به خاطرش همه باید بمیرن من فکر میکردم فقط ترکها دارن کشته میشن نگو همه دارن به دستشما میمیرن
منظورتون اینه خیلی متاسفم
خواب حالا سرتو به مبارکی زدی به دیوار یا خودم بیام بکوبمش به دیوار؟
اون چه ربطی به شما داره.
![]()
این با شرف ترین حیوان دنیاست اون بچه نازی آباد لطفا دعوا را ننداز این جهت آشنایی دو ستانه
![]()
من دلم میخواد حالا که قبول داریم هم نژاد نیستیم ولی داریم تو یه کشور زندگی میکنیم این سوال رو بپرسم چه وظیفه ای نسبت به هم داریم؟
همه در اینباره لطفا نظرشون رو بگن
ببینید ماها همه آدمیم و هر انسانی لایق آزادی و احترامه. هر انسانی از هر نژاد و قومی.
اینکه دولت اجازه نمیده اسمهایی که واسه بچه هامون میذاریم صد درصد به خواست خودمون باشه ، اگه نمیتونیم گاهی حرفمون رو بزنیم ، اگه فرهنگمون داره از بین میره همه نشون دهنده ی اشتباهات یه دولته . دولت با ملت با مردم و با کشور فرق میکنه. متاسفانه خیلی ها اشتباهات دولت رو به کشور و ملت ربط میدن.
تاریخ و فرهنگ و زبون شما رو دارن ازتون میگیرن . تاریخ و فرهنگ ما رو هم دارن میگیرن.
بچه های ما چند سال بعد حتی شخصی به اسم کورش رو نمیشناسن.
تاریخشون میشه تاریخ اعراب + انقلاب.
پس اینجا داره به همه ی قومیتها ظلم میشه حتی به فارسها.
همه داریم تبدیل میشیم به اعراب.
یاشاسین بوزقوردآخی ولی از حق نگذریم من عاشق این حیوونم.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
V | ارسی - دانش و فن - 'اکثر ایرانیان، نژاد آریایی ندارد' | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
ای مرد آریایی | گفتگوی آزاد | 46 | |
م | پیغمبری از نژاد آریایی | گفتگوی آزاد | 81 | |
![]() |
اتحادیه ی آریایی تباران | گفتگوی آزاد | 17 | |
|
خانواده آریایی از ابتدا تا امروز | گفتگوی آزاد | 5 |