آریایی یعنی نژادپرست؟

آریایی یعنی نژادپرست؟

• مجموع رای دهندگان
    90
  • نظرسنجی بسته .

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
من این چند صفحه رو خوندم ولی جدی نفهمیدم الان بحث سر چیه ؟؟
میخواین بگین اریایی نژاد پرسته ؟
ترک نژاد پرسته ؟
ترک و اریایی دشمنن ؟
قراره چی اثبات بشه ؟
اگه قراره بگیم گروهی از اریایی ها ضد ترکن یا فاشیستن و به کل تعمیم بدیم ، دوستان یه سر به سایتی که نظر سنجی میکنه برای خلیج فارس بندازن ، دوستان هم زبانشون دارن میگن خلیج عربی پس الان میتونیم بگین با عرض معذرت ترکا خائنن ؟؟
تاکید رو نژاد نداشته باشیم رو کشورش تاکید کنیم ، همه ما ایرانی هستیم با هر نژادی .
یه شعر ترکی چند صفحه قبل هست یکی از ترکها که فارسیش خوبه لطفا به طور صحیح و دقیق ترجمش کنه تا جواب این سوالها داده بشه

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
عزیزم متاسفانه عده ای از ترکهایی که تعصب جلوی چشماشون رو گرفته این عقیده رو دارند ولی من دوستانه ترکه بسیاری در واقعیت و باشگاه دارم که این فکر رو نمیکنن و اول خودشون رو ایرانی میدونن و همه ی چیزهای ایران از کوه بگیر تا خلیج فارس و شاعراش براشون مقدس و عزیزن............ کسانی که بازیچه ی دست "عده ای" شدن که هدفشون فقط تفرقه افکنی بینه قوم های ایرانه از این افکاره پوچ دارن............
وگرنه ما به قوله شما همه اول ایرانی هستیم و بعد به گروه های دیگر تقسیم میشویم............:gol:
ما که همچین چیزی تا حالا ندیدیم
اگه واقعا اعتقاد به این مطلب دارین که همه برابر هستن من ازتون تشکر میکنم
جواب پیام رو هم بدید

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
ممنون سمیرا جان.
واقعا با نظرت موافقم.
یه عده ای از دوستامون به قدری از روی تعصب عمل میکنن که حاضرن به هر چیزی که متعلق به ایرانه بی احترامی کنن تا فقط مخالفت و نارضایتیشون رو نشون بدن.
این مساله مثل اینه که یه بچه که باباش براش وسیله ی مورد نیازشو نخریده به قدری از پدرش بدش بیاد که همه جا سعی کنه به پدرش ضربه بزنه اونم گاهی بدترین ضربه ها رو.
همه ی ما میدونیم تو ایران بعضی وقتا کم توجهی میشه به بعضی اقوام یا شاید یه سری خواسته ها برآورده نشه ولی اینکه هر فرد ایرانی از هر قومیتی بخواد این کم توجهی ها رو با ضربه جواب بده به نظرم خیلی بی رحمانه هست
پر مي زند مرغ دلم به ياد آذربايجان
خوش باد وقت مردم آزاد آذربايجان
ديري است دور از دامن مهرش مرا افسرده دل
باز اي عزيزان زنده‌ام با ياد آذربايجان
آزادي ايران زتو ،آبادي ايران ز تو ،
آزاد باش اي خطه آباد آذربايجان

تا چند در هربوم و بر آواره ايد و در به در
دستي به هم اي نامور اولاد آذربايجان
بر زخم آذربايجان‌هان » شهريار « مرهمي
تا شاد گرداني دل نا شاد آذربايجان

این هم جواب شما از زبا ن استاد شهریار

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
:eek::eek::eek: من دعوا داشتم ؟
همیشه برداشتتون ا طرف مقابل دشمنه ؟؟
ما میگیم دریای خزر به ترک و فارس و مازندرانشم کار نداریم . حرفاش کوتاه تره راحت تره تلفظش . چرا همه چیو میپیچونین و باهاش دشمن سازی میکنین ؟؟
اون که گفت ترک ال بیشعوره اونیم که میگه خلیج عربی بیشعوره . و مطمئنا خلیج تا ابد فارس با 4 تا شعار عربی نمیشه . ضررو ترکا میکنن که میشه این کارشونو علم کنن و بیشتر سرکوب اتفاق بیفته و انگ ایران فروشی بهشون بچسبه .
ولی یه چیزو بدونید همون ترکیه ای که شماها میخواین بهش بچسبید خیلی بهتر از ایران نیست اونم کرداشو داره به سلابه میکشه و هیچ حکومتی نمیذاره تجزیه پیش بیاد نه فقط ایران.

شما بگردین . من یکی مملکتمو تیکه تیکه نمیکنم ولی اصراریم ندارم کسی زوری ایرانی باشه.
چرا خلیج عربی رو علنی مینویسید و میگید کیا گفتن ولی مینویسید ترک ال و نمیگید کیا میگن؟
شما از رو تعصب حرف منمیزنی؟

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
یه جا همین باشگاه خوندم، یکی از دوستانتون گفته بود مایه ی ننگمه تو شناسنامه ام خورده ایرانی ، من ترکیه ای هستم . بقیه ام براش دست زده بودن .
دوست عزیز چرا ضرر میکنی چون ایرانیایی که حق بهتون میدادن که مبارزه کنید برای حقتون وقتی این شعارو بشنون دیگه نمیگن حق دارن . اونا بهتون میگن وطن فروش نه حکومت ،نه ضد ترکا ، ادمای معولی. دشمن تراشی میکنید برای خودتون .
استاد شهریار حرف قشنگی زده ولی این حرف برای همه ی مردم این کشور صدق میکنه نه فقط ترکا ، چرا فکر میکنید تنها قشر مظلوم شمایید ؟
فکر کنم امثال شما از ته شروع کردین به سر برسید الان خیلیا دنبال راه اخرن با گفتن ما ایرانی نیستیم .
من گفتم با افتخار هم گفتم پاش بیفته بازم میگم
شما اون بحث رو برو با دقت و کامل بخون
اونجا بحث وسعت ترکها و پیوند عاطفی بود من گفتم اگه به من بگن ترکیه ای ناراحت نمیشم ولی اگه به یه فارس بگی افغانی بهش بر میخوره(با عرض معذرت)اون دوستمون هم مثل شما فکر میکرد چند دفعه نوشت ترکیه ای من هم به دلیل چیزایی که به چشمم دیدم و خواهم گفت اون جمله رو نوشتم

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
اولا نه بابک آب پاکی بوده نه حکومت عباسی که بخوایم براش سر و دست بشکونیم فساد حکومت عباسی که پوشیده نیست و عیان هست بابک هم قیامش برا خدا نبوده و به نظرم توهین به ستارخان و باقر خان باشه اگه در زمره اونها قرار بگیره.
البته غیر از ستارخان و باقر خان شیخ فضل ا... نوری هم بوده توی جنبش مشروطه و خیلی های دیگه که کلا اگه بخوایم یادمان عمومی برای همه برگذار کینم که یه سال رو تماما الافیم.
اگر هم منظورت به اینه که در برابر کوروش حق اینها پامال شده اینو بگم که روزی به نام یادمان کوروش برا جمع شدن دور قبرشو و الی آخر نداریم. لا اقل ما که شیرازیم تا حالا ندیدیم و قبرش هم جنبه آثار باستانی داره نه تقدس.
دریا هم تا بوده دریای خزر بوده کاسپین هم توی نقشه های خارجی دیدیم اما تا حالا توی نظام جمهوری اسلامی مازندران نشنیدیم. حالا اگه مازندرانی ها خودشون میگن اون بر میگرده به خود مازندرانی ها نه فارسها.
اصل 15 هم که اینم از وب سایت نماینده شفیقتون.
اصل 15 { زبان و خط رسمي و مشترك مردم ايران فارسي است . اسناد و مكاتبات و متون رسمي و كتب درسي بايد با اين زبان و خط باشد ولي استفاده از زبانهاي محلي و قومي در مطبوعات و رسانه هاي گروهي و تدريس ادبيات آنها در مدارس ، در كنار زبان فارسي آزاد است . }
http://www.akbaralami.ir/public/ContentBody.aspx?ContentID=2729

اسامی هم ترکی زیادن که مجاز هستن و اسامی اجق وجق از هر قومی پذیرفته نیست اسامی فارسی هم خیلی هاش غیر قابل قبوله.
سلام به بچه های شیراز
عزیز اوناییکه توی تخت جمشید یه روزی حکومت کردن و جنگ کردن واسه خاطر خدا بوده
اصلا حکومت پهلوی بخاطر اینکه مخالف دین بود مردم بیرونشون کردن ولی مگه تخت جمشید رو کسی خراب کرده یا اینکه شیرازی ها حق رفتن به تخت جمشید رو ندارن کاخ نیاوران رو خراب کردن نه ولی قلعه بابک رو دارن خراب میکنن همونجوری که تالار شیر خورشید رو خراب کردن و جاش مصلی ساختن نصف ارگ علیشاه رو هم خراب کردن
ما نمیگیم یادمان بگیرید ولی حق سردار ملی یه سنگ سیاه وسط باغ طوطی شهر ری نیست میشه یه مقبره هم واسش ساخت
هنوز هم توی خیلی نقشه های کتاب های ابتدایی مینویسن مازندران تا بچه ها یاد بگیرن
اصل 15 رو ما حفظیم سی سال هم هست که داریم به درو دیوار میکوبیم که اجراش کنیم چرا اجرا نمیشه سوال منظور سوال بود

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
اگه این جور شماها فکر کنید تمام ملت ایران حقتونو خوردن حتما پیش بینیتون درسته .
همچین حرف میزنین همه ایران گل و بلبله شما فقط دارین شکنجه میشین .
این همه فعال کرد کشته شد ، این همه بلوچ و سنی تو این حکومت کشته شدن ولی کسی از اونا نگفت فارس ال فارس بل و شعار خلیج عربی نداد.
وطن به این چیزا نیست البته اگه ایران رو به وطن بودن قبول داشته باشید اگه ندارید هم امیدوارم زودتر به وطنتون بپیوندید البته بدون خراب کردن وطن بقیه .
لطفا توضیح بدین برای چی مردن؟

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
JENABE ZAMANYADE AZIZ SHOMA
BAYAD DAR NAZAR DASHTE BASHIN
KE CHE KASI KE MIRE BARAYE
MESAL VARZESHGAHE AZADI
1.NAMAYANGARE KOLE JAMEE
NIST
2.AKSARAN AZ ATRAFE TEHRAN
YA BAKSHHAYE KAM FARHANGTARESH HASTAN
OMID VARAM HARFE IN EDE
RO BA HARFE KOLE TEHRAN(YA HAR JAYE DIGE)YEKSAN NAGIRIN
BA SEPAS.[/QUOTE]
قربون مرامت درود به شرفت
خلیج عربی هم همونجا گفته شده دوستان چرا تعمیم میدن؟

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا نکنه نفرمایید
خلیج عربی رو از وقتی اعراب گفتن مردم حساس شدن و هر جایی بشنون
چون حساسیت ایجاد کرده باهاش اونطور برخورد میکنن
سپاس

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
خدا نکنه نفرمایید
خلیج عربی رو از وقتی اعراب گفتن مردم حساس شدن و هر جایی بشنون
چون حساسیت ایجاد کرده باهاش اونطور برخورد میکنن
سپاس
بله حق با شماست
من منظورم طرفداران تیم تراکتور سازی بود و میخواستم بگم که قدیمی ها گفتن وسط دعوا حلوا خیرات نمیکنن
اون روز مسابقه من هم تو ورزشگاه بودم و دیدم که وقتی میگفتیم یاشاسین آزربایجان اونا هو میکردن بعدش هم گفتن ترک خر و صدای عرعر نمی یاد این وری ها هم چون به این مطالب حساسن دست گذاشتن رو نقطه حساس فارسها
که دعوا کشید به اینجا
ولی خودم معتقدم که فضای ورزشگاه باید دور از فهش ناسزا گفتن باشه

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی کو گوش شنوا ؟؟؟؟؟؟؟
درسته واقعا اگه کلکل میکنن
نباید دیگه به حساس های همدیگه دست بذارن
توی این مورد درست میگین و
حق باشما ست.

آخرین ویرایش:

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا خلیج عربی رو علنی مینویسید و میگید کیا گفتن ولی مینویسید ترک ال و نمیگید کیا میگن؟
شما از رو تعصب حرف منمیزنی؟

ببخشید یعنی بنویسم میگن ترکا ..... ؟؟؟ شما نمیای منو اعدام کنی ؟
احترام میزاریم میگین این جور. نذاریم اون جور . دوست عزیز تکلیفو روشن کن .
بعدش منظور من این بود نظر عده ای رو نمیشه تعمیم داد به کل افراد . همین جور که شما رو خلیج مانور میدی ما نباید بگیم همه ی ترکا این جورین .

امثال شما یه تصور دارین به این صورت که همه دشمن ، همه ضد ترک و همه خواهان نابودی شما هستن . مثل عده ای توهم دشمن دارین که همشون هم فارس هستند و متعصب ولی من نفهمیدم باید رو چی تعصب داشته باشیم ؟

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
من گفتم با افتخار هم گفتم پاش بیفته بازم میگم
شما اون بحث رو برو با دقت و کامل بخون
اونجا بحث وسعت ترکها و پیوند عاطفی بود من گفتم اگه به من بگن ترکیه ای ناراحت نمیشم ولی اگه به یه فارس بگی افغانی بهش بر میخوره(با عرض معذرت)اون دوستمون هم مثل شما فکر میکرد چند دفعه نوشت ترکیه ای من هم به دلیل چیزایی که به چشمم دیدم و خواهم گفت اون جمله رو نوشتم

من اون بحثو خوندم . ادمی که میاد بحث از رو هوا حرف نمیزنه . ولی وقتی میفرمایید ایرانی بودن مایه ننگتونو بقیه سیب زمینی نیستن که وایسن بگن مرسی قربونت برم ، ولی ما به شما توهین نمیکنیم چون شما ترکین محق تر. این حرفت اخر نژادپرستی .

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
قربون مرامت درود به شرفت
.............

متاسفانه یه کمی قدیمی تره . برین نظرات سایت نظر سنجیشو بخونید، مال قبل بازیه .

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
ببخشید یعنی بنویسم میگن ترکا ..... ؟؟؟ شما نمیای منو اعدام کنی ؟
احترام میزاریم میگین این جور. نذاریم اون جور . دوست عزیز تکلیفو روشن کن .
بعدش منظور من این بود نظر عده ای رو نمیشه تعمیم داد به کل افراد . همین جور که شما رو خلیج مانور میدی ما نباید بگیم همه ی ترکا این جورین .

امثال شما یه تصور دارین به این صورت که همه دشمن ، همه ضد ترک و همه خواهان نابودی شما هستن . مثل عده ای توهم دشمن دارین که همشون هم فارس هستند و متعصب ولی من نفهمیدم باید رو چی تعصب داشته باشیم ؟
فعلا که دارید میگید
من میگم باید رو زبون فرهنگ ودین وشرف و هویت تعصب داشته باشیم
همه دشمن نیستن ولی کسی که طرفت گلوله گرفته دشمنه
من یه سوال میپرسم شما فینال جام جهانی رو دیدید؟کارلوس پویال آخر بازی پرچم کاتالون تو دستش بود اگه پرچم آزری های ایران دست یکی باشه اعدام میشه اینو چی میگی
آره احترام بزارید ولی بگید کیا میگن یه بام و دو هوا نشید

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
من اون بحثو خوندم . ادمی که میاد بحث از رو هوا حرف نمیزنه . ولی وقتی میفرمایید ایرانی بودن مایه ننگتونو بقیه سیب زمینی نیستن که وایسن بگن مرسی قربونت برم ، ولی ما به شما توهین نمیکنیم چون شما ترکین محق تر. این حرفت اخر نژادپرستی .
از روزی که به دنیا اومدم بجای مامان گفتم آنا یعنی یاد گرفتم که بگم آنا یاد گرفتم این زبون ترکی هست آره من متاسفم که تو اون مملکت زندگی میکنم که قسم خوردن این زبون رو از من بگیرن سنبل من گرگه یه عزیزی مینویسه گرگ ها بدانید پدر مرد تفنگش مونده هنوز یه همچین چیزی من به این آدم بگم برادر ؟
ولی یه سوال شما دولت تلویزیون رادیو روزنامه هارو از خودتون میدونید یا نه

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
قربون مرامت درود به شرفت
.............

متاسفانه یه کمی قدیمی تره . برین نظرات سایت نظر سنجیشو بخونید، مال قبل بازیه .
قضیه ی سوسک هم مال سال هشتادو پنجه قضیه ی خر هم مال دوره ی مشروطه که تا حالا کسی بابتش عذر خواهی نکرده
اون کاریکاتوریست رو هم واسه اینکه محاکمه نکنن فراریش دادن

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
برای اینکه به قول شما بتونن به زبون خودشون نویسن .
مسلما فقط ترکا دنبال حقشون نیستن خیلی کسای دیگه هستن ولی همه چی نمیگن .
بابا شما روی خیلی هارو سفید کردین من تازه متوجه شدم اصولا فارسی چون با حال تره به خاطرش همه باید بمیرن من فکر میکردم فقط ترکها دارن کشته میشن نگو همه دارن به دستشما میمیرن
منظورتون اینه خیلی متاسفم

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
از روزی که به دنیا اومدم بجای مامان گفتم آنا یعنی یاد گرفتم که بگم آنا یاد گرفتم این زبون ترکی هست آره من متاسفم که تو اون مملکت زندگی میکنم که قسم خوردن این زبون رو از من بگیرن سنبل من گرگه یه عزیزی مینویسه گرگ ها بدانید پدر مرد تفنگش مونده هنوز یه همچین چیزی من به این آدم بگم برادر ؟

اون شعر چه ربطی به ترکا داره ؟؟؟:eek::eek::eek:
اون شعر رهنورد هس بعد انتخابات خیلی همه گیر شد ، ببخشید یادش نبوده گرگ نماد ترکاس.
این جدا توهم دشمنه .

جواب جمله ی اخرتون نه هست . اینا مال یه عده ی خاصه منم جزو اون عده نیستم .

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا شما روی خیلی هارو سفید کردین من تازه متوجه شدم اصولا فارسی چون با حال تره به خاطرش همه باید بمیرن من فکر میکردم فقط ترکها دارن کشته میشن نگو همه دارن به دستشما میمیرن
منظورتون اینه خیلی متاسفم

ببین دوست داری بپیچونی نه ؟؟؟ دارم میگم خیلیا تو این مملکت برای ازادی جنگیدن ولی یه تیکشو به عرب و غیره ندادن .
این روشنه؟؟؟؟؟

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
اون شعر رهنورد هس بعد انتخابات خیلی همه گیر شد ، ببخشید یادش نبوده گرگ نماد ترکاس.
این جدا توهم دشمنه .

این خانوم خاستم بدونه کی بیشتر واسه این مملکت زحمت کشیده فارسها هم بابای ما نیستن
من جواب دوستمون رو با شعر اخوان جواب دادم اخوان رو همه قبول دارن خواستم علت اینکه سنبلمون گرگه رو به ایشون گوشزد بکنم رفت شعر فردوسی رو آورد

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
ببین دوست داری بپیچونی نه ؟؟؟ دارم میگم خیلیا تو این مملکت برای ازادی جنگیدن ولی یه تیکشو به عرب و غیره ندادن .
این روشنه؟؟؟؟؟
قبول نمی پیچونم
جوابشو به عنوان یه فارسی زبون بگو
چرا این آدمها باید بمیرن مگه چیز زیادی میخوان همه میگن بهمون احترام بزارین این چیز زیادیه میگن به زبون مادری بنویسیم این خیلی زیاده
مهدی باکری رو میشناسی ،تجلایی،یاغچیانو....
اینها جونشون رو واسه این مملکت ندادن که بهشون بگن خر

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
این جدا توهم دشمنه .

یه چیز یادم رفت اگه کسی رو از اون گروه میشتاسید دعوت کنید به چند تا سوال جواب بده

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبول نمی پیچونم
جوابشو به عنوان یه فارسی زبون بگو
چرا این آدمها باید بمیرن مگه چیز زیادی میخوان همه میگن بهمون احترام بزارین این چیز زیادیه میگن به زبون مادری بنویسیم این خیلی زیاده
مهدی باکری رو میشناسی ،تجلایی،یاغچیانو....
اینها جونشون رو واسه این مملکت ندادن که بهشون بگن خر

جوابتو بدم سیاسی میشه . ربطی به فارس یا کرد و ترک نداره مسئله صندلی قدرت هست که من رابطه اش رو با زبان مادری شما نمیدونم .
این مسئله حکومتیه نه مردمی به نظر من . مردم نمیگن شما به زبان مادریت ننویس که یکی دیگه میگه .حالا شما هی بگو توی فارس بگو .

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
این خانوم خاستم بدونه کی بیشتر واسه این مملکت زحمت کشیده فارسها هم بابای ما نیستن
من جواب دوستمون رو با شعر اخوان جواب دادم اخوان رو همه قبول دارن خواستم علت اینکه سنبلمون گرگه رو به ایشون گوشزد بکنم رفت شعر فردوسی رو آورد

اون به احتمال زیاد برای ملت ایران شعر سروده . این واقعا به نگاه شما مربوطه زیادی تنگه .
فردوسی هم شعرش دلیل تاریخی داره ، حکومت غزنویا و اذیتایی که شده بوده .
بعدش برادر من قرار دادای گل و بلبل ترکمتن چای و چند تای دیگه دوره ی قاجار بود اونم گویا ترک بودن . پس زحمات ترکا رو رو بودن ترکای دیگه ای که بد نام کردن.

wasper

عضو جدید

:eek::eek::eek::eek::eek:
نکنه راستی راستی فکر میکنید گرگ هستید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
اون چه ربطی به شما داره.
به جان خودم این پست را خوندم خواستم سرم را بزنم به دیوار
:eek::eek::eek:

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
جوابتو بدم سیاسی میشه . ربطی به فارس یا کرد و ترک نداره مسئله صندلی قدرت هست که من رابطه اش رو با زبان مادری شما نمیدونم .
این مسئله حکومتیه نه مردمی به نظر من . مردم نمیگن شما به زبان مادریت ننویس که یکی دیگه میگه .حالا شما هی بگو توی فارس بگو .
شما نه حکومتی هستید نه نژاد پرست هستید به ترکها خر نمیگید اوناییکه توهین میکنن رو بیشعور میدونید طرفداره برابری هستید اگه اینجوره شما خیلی باحالید
این شعر وطن تقدیم به شما
وطن یعنی صف نون و صف شیر وطن یعنی همش درگیر ، درگیر
وطن یعنی همین بنزین همین نفت همین نفتی که توی سفره ها رفت
[FONT=times new roman,times,serif] وطن یعنی همین سهمیه بندی وطن یعنی کمربند و ببندی[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی لیسانس ، علاف ، بیکار کمی چایی ، کمی قلیون و سیگار[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی خیابان خواب ، معتاد پسرهای فرار ، ای داد بیداد [/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی تموم سهم ملت یه تیکه نونه و باقی خجالت[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی من و تو در محافل ز درد اجتماع خویش غافل[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی اداره ، زیر میزی اگه بیشتر بدی ؛ بیشتر عزیزی ![/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی هزاران پشت کنکور فدای مدرک از گهواره تا گور[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی امیر قلعه نوعی! ( اونم ما رو گیر آورده به نوعی! )[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی هزاران خونه خالی زن کوچه نشین ، مرد زغالی[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]. . .[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی حقوق حقه زن : همه خوبن به جز مادر زن من![/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی یه دانشگاه آزاد که کلی شهر ها رو کرد آباد![/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی لباس برمودایی ( ولی تیپ قشنگیه ؛ خدایی !!! )[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]. . .[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی که اصلاحات چینی وطن یعنی یه روز خوش نبینی![/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی همین آیینه دق! وطن یعنی خلایق هر چه لایق[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وطن یعنی تحمل ، تاب ، طاقت وطن یعنی حماقت در حماقت[/FONT]
شعر اصلی رو هم براتون میفرستم این یه شوخی بود
هنوز پای حرفم هستم :
تورک دیلینه مدرسه ................اولمالیده هرکسه
آزربایجان اویاخدی .................هشکیمه ربطی یوخده