با عرض خسته نباشد خدمت همه ی دوستای گل
در ماه اردیبهشت 8 مقاله انگلیسی و فارسی نوشته شد و توسط پژمان عزیز به یکی از همایش ها ارسال شد.
علیک سلام... خسته نباشید. نوشته شد یا ترجمه شد؟ واقعا تو یک ماه هشتا مقاله نوشتین؟ کیا فعال بودن تو این قضیه؟
بااجازه اساتیدگرامی میخوام چندتاگیاه روپیشنهادبدم.متاسفانه به عنوان اولین کارگروهیمون هست ونمیدونیم چطورگیاهی انتخاب بشه.
بنظرمن اولین کاروزیادسخت نگیریم منظورم اینه که اگه گیاه انتخابیمون تکراری هم باشه اشکالی نداره.بیشترفعالیتمون روبرمبنای اشنایی اعضاباوظایفشون قراربدیم.بازهم هرطوردوستان صلاح بدونن.
اماگیاهان پیشنهادی:
Acalypha
Peganum harmala اسفند
Chelidonium majus مامیران
Picea abies درخت نوئل
از تمام بچه ها و دوستان عزیزی که نظراتشونو اعلام کردند ممنونم.
در مورد اون جنس بالایی... نمیدونم منظورتون دقیقا کدوم گونه اش بوده و از همه مهمتر باید دارویی باشه....
بچه ها
از بین گیاهان بالا.... به یکی رای بدید...
من به این رای میدم :Picea abies
هر کسی حتی پیشنهاد دهنده به یک گیاه رای بده برای ابتدای کار....
لطفا زود تر رای بدید که زودتر شروع کنیم همه با هممرسی
کم کم با هم جلو میریم
از بس این چند روزه نوشتم و تایپ کردم و save کردم.... همش Ctrl+S رو میزنم اینجا !![]()
خوب ساعت 6 صبحه !
![]()
مگه قرار نیست از گیاهان دارویی تحقیق بشه
درخت نوئلجز گیاهان دارویی؟
اونوقت درخت نوئل در دسترسه؟!
مثلا از کجا میشه خریدش؟!
من با یک گیاه جالب و دم دستی تر موافقم...
نمیدونم کاج نوئل رو اطرافم خواهم دید یا نه؟!
برای شروع کار با دوستمون هم عقیده ام... اسپند
سلام
نمیتونم خلاف اکثریت ارا نظری بدیم... و با نوئل موافقت میکنم
ولی به نظرم اسفند هم خوب بود الان هم فصل برداشت اسفند هست و شاید چون راحت تر در دسترس هست میشد کاری هم علاوه بر سرچ و غیره روش انجام داد.
نه در دسترس نیس زیاد شاید یکی از دلائلش اینه که به همه نوع آب و هوا جواب نمیده
میشه تو هر شهری تو نهالستان ها و مکانهای فروش درختان غیر مثمر پیدا کرد ولی تو شیراز که این جوریه درختی نیس که تو خیابونا کاشت شده باشه حالا بقیه جاهارو نمیدونم
درخت گرونی هم هست
ولی اگه آزمایش نیاز نداشته باشه میشه تحقیق کرد روش
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
انتخاب موضوع برای دومین هفته از فعالیت های گروهی تالار گیاهان دارویی | فعالیت های گروهی | 66 |