salam man az alan mikham vase arshad bekhonam faghad rahiane arshado bekhonam azad ghabool misham?????????????ya parse??????????to ro khoda komak konid
اگه به ولخرجي علاقه داري راهيان بخون چون همش غلطه و چرند
فقط درك عموميش بدك نيس
كنكاش بگير
salam man az alan mikham vase arshad bekhonam faghad rahiane arshado bekhonam azad ghabool misham?????????????ya parse??????????to ro khoda komak konid
من قبلا دریانی رفتم اصلا خوب نیست (گرچه خودمم زیاد تلاش نکردم) ولی یه استاد حداقل کارش اینه که علاقه ی آدمو به اسکیس زیاد کنه نه اینکه فقط به فکر پول گرفتن باشهمن شنیده بودم که دریانی خوب توضیح می ده. دلیل اینکه می گید بده چیه؟
mamnun ke javab dadid , intor ke man fahmidam dar vaghe in kelasa bastegi be khode fard dare. ekhe az bazia tarif mishnavi az bazia enteghadمن قبلا دریانی رفتم اصلا خوب نیست (گرچه خودمم زیاد تلاش نکردم) ولی یه استاد حداقل کارش اینه که علاقه ی آدمو به اسکیس زیاد کنه نه اینکه فقط به فکر پول گرفتن باشه
البته پرسپکتیوش بدک نیست اما راندوش افتضاهه
بالاخره راهیان ارشد غلطه یا با پارسه مکمل همن؟اگه به ولخرجي علاقه داري راهيان بخون چون همش غلطه و چرند
فقط درك عموميش بدك نيس
كنكاش بگير
میشه 1نفر بگه این اعضای صفر نیرویی توی خرپا رو چطوری میشه پیدا کرد؟
لطفا با شکل باشه که بفهمم
مرسی![]()
بالاخره راهیان ارشد غلطه یا با پارسه مکمل همن؟
منم کلی پرسیدم گفتن راهیان ارشد درساش خیلی خوبه، حالا میگین چرند؟
ای باباااااااااااااااااا
اصلا از من بپرسی میگم همه جزوه ها خوبن همشونم خلاصه همین کتابای معماریه
حالا یکی دلش بیشتر سوخته یکی سرسری رد کرده و چاپ زده داده بیروون
مثل من که فقط به فکر جزوه خریدن بودم نباشین (حتی الانم ذهنم رفت سمت کنکاش)
الان هم پارسه رو دارم هم راهیان هم ماهان
هرکدومم خواستم بخونم گفتم نکنه اون یکی بهتر باشه و الان به اینجا رسیدم که هیچی نخوندم و فقط وقت تلف کردم
خیلیا به من گفتن فقط با پارسه آزاد قبول شدن
و خیلیا هم پارسه + راهیان
و بعضی ها هم ماهان رو پسندیدن
اینا همه بستگی به سواد ذخیره خود آدم داره
شاید من با ماهان سردرگم بشم اما یکی دیگه خلاصه تر بودنشو به بقیه کتابا ترجیح بده
و همینطور درباره بقیه کتابا
بنظر من یکیو انتخاب کن و هرجا کم آوردی اون مطلبو از منبع اصلی بخوون
اصلا هم به این فکر نکن کدوم بهتره (اشتباه بزرگی که من کردم)
الانم برا آزاد وقت هست
منم امیدم به همین 3 ماهه![]()
ميل خودت
من سريشو خريدم
اينقدر هم از حرف خودم مطمئن هستم كه ميگم
من ميگم راهيان غلط زياد داره
ميل خودت
منم میدونم ماهان کلا غلط املاییه و راهیان هم، هم نگارشی و هم در متن و تست هاش غلطای خیلی تابلویی دارهميل خودت
من سريشو خريدم
اينقدر هم از حرف خودم مطمئن هستم كه ميگم
من ميگم راهيان غلط زياد داره
ميل خودت
سلام دوست عزیز. قضیه آزاد با سراری خیلی فرق داره. منابع هم متفاوته. بیشتر باید تاریخ و مبانی و زبان بخونی. واسه فن هم دیگه کتابای گلابچی معنی نداره.salam man az alan mikham vase arshad bekhonam faghad rahiane arshado bekhonam azad ghabool misham?????????????ya parse??????????to ro khoda komak konid
برا آزاد ایستایی نمیخواد بخونیم یا سطحی بخونیم؟سلام دوست عزیز. قضیه آزاد با سراری خیلی فرق داره. منابع هم متفاوته. بیشتر باید تاریخ و مبانی و زبان بخونی. واسه فن هم دیگه کتابای گلابچی معنی نداره.
اماااا کل اینا بستگی داره به اینکه پایه ت چقد قوی باشه و بخوای کجا قبول شی. به جز تهران و بعدشم قزوین ، قبولی جاهای دیگه اب خوردنه.
بعد اسکیسم مهمه. اگه اسکیست بده برو کلاس. کم کم دستت میاد چجوری بخونی.
موفق باشی![]()
اشتباه می کنی چون بیشتر مشاورها میگن بزنید علوم تحقیقات......البته من شنیدم 2تاش خوبه فقط از نظر آموزشی فرق دارن... اساتید علوم تحقیقات بیشتر نظری هستن و مرکز طراحی....تراز آخرین شخص قبولی ارشد آزاد 89 در واحدهای مختلف؟؟؟ اینجارو یه سر بزنین اینجور که من متوجه شدم تراز سه تاشون یکیه اما بچه درس خونا علوم تحقیقاتو میزنن
از میان قوس های با مصالح آجری و سنگی، قوس های سهمی درجه دو به عنوان مناسب ترین فرم برای تحمل بارهای گسترده یکنواخت به شمار میرود.من 1جا خوندم آجر آب انبار قرمز 1جا خوندم لیمویی،کدوم؟
بهترین فرم قوس توی بناهای آجری؟
مرسی
براي كشيدن نمودارهاي برش و خمش راه حل سريع تري از برش زدن و بدست اوردن برش و خمش جدا داريم؟؟ميشه خواهش كنم اگه كسي نكته هاشو ميدوني بگه،يا حداقل بگين وقتي بار گسترده باشه جهت تقعر از كجا ميفهميم
23 هم كارت مياداسلام دوستان
تاریخ برگزاری آزمون (مجموعه معماری کد 1352) صبح جمعه 28
(اطلاعیش تو سایت سازمان سنجش هست)
امیدوارم همتون موفق باشید
نه باید دوباره کارت بخری من زنگ زدم ازشون پرسیدمسلام...
من دانشگاه آزاد ثبت نام کردم...کد رهگیری هم گرفتم ..آیا دیگه امکان تغییر نداره؟؟؟میخوام رشته انتخابیم رو تغییر بدم...میشه؟؟؟؟
سلام بچه ها کی میدونه بهترین استاد واسه کلاس اسکیس تو تهران کیه و کلاساش کجاس؟
منم با این حرف کاملا موافقمبهترین کلاس اسکیس ، ممارست و تمرین و علاقه شماست .