خیلی عجیبه که بچه های اینجا همش دنبال معرفی منبع هستن ؟؟؟!!! کارشناسی ارشد بیشتر میشه گفت اطلاعات عمومی معماری هستش یعنی شما انتظار نباید داشته باشید که از متن کتاب سوال بیاد .. یکی از اساتید ما که به مقدار زیادی خر خون بوده و متولد 60 هستش و دانشجوی دکترای معماری در دانشگاه تهران هستش ( و مایه دار

) زنگ که بهش زدم گفت منابع کنکور ارشد پراکنده هستش و در حدود 60 70 تا منبع ... حتی ممکن از کتاب های دبیرستان هم سوال بیاد ... راست هم میگه مثلا یکی از کتاب های مهمی که حتما باید خونده بشه آشنایی با بناهای تاریخی دبیرستان هستش که پلانهای بناهای قدیمی رو داره که البته میشه کتاب سبک شناسی رو هم به جای اون خوند. استادم بهم گفت من که دانشگاه تهران هم ارشد ( ورودی 85)و هم دکترا ( ورودی 88) قبول شدم فقط رسیدم از این همه منابع 37 38 تاشو بخونم . میگفت از ساعت 8 - 9 صبح میرفتم کتابخونه ایرانشهر تا ساعت 6 7 بعد از ظهر به مدت 1 سال. میگفت رو خونی کافیه البته با دقت و نت برداری .
برای زبان هم گفت میتونید فرهنگ لغت معماری رو بخونی ... چون اگه tofel و ielts هم داشته باشید تست های معماری رو هم نمیتونید بزنید.
برای زبان میشه گفت منبعی وجود نداره و فقط باید معانی کلمات بیشتری یاد بگیرید . حالا چه 504 باشه چه 1100 باشه و چه کتاب های دیگه ... من خودم سوالات کنکور 84 تا 89 رو به قیمت 10 تومن خریدم .. داشتن نمونه سوال خیلی توی خوندم کمکم کرد اصلا آدم متوجه میشه که چطوری سوال میدن ... پس اصلا دنبال منبع نباشید و اطلاعات معماری خودتون رو در هر رابطه ای زیاد کنید ... با استفاده از منابع معروفتر .... مثلا باغهای ایرانی خیلی مهم . توی سوالات کنکوری که دارم حداقل 3 4 تا سوال درباره باغ ایرانی و ژاپنی و چینی و حتی از زمان هخامنش داده ....
من فعلا سیری در مبانی نظری رو دارم میخوندم که دیگه آخراشم ... بعد هم درک رفتار سازه رو میخونم ... یادتون نره که این شاخه و اون شاخه نپرید وقت زیاد ... من خودم با اینکه سرکار میرم دارم همش توی مسیر رفت و آمد و مترو و اتوبوس بیشتر میخونم ... سخته ولی اراده میخواد