آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

• عالی

رای: 144 47.8%
  • خیلی خوب

رای: 93 30.9%
  • متوسط

رای: 42 14.0%
  • بد

رای: 22 7.3%

• مجموع رای دهندگان
    301
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
این تجربه شخصی من هست که حداقل امسال اینطوری بود همه درس ها رو همه تقریبا یه رنجی می زنن تو رتبه های خوب و بالا و فقط یه چیز تفاوت های زیادی ایجاد می کنه اونم درس درک معماری بقیه درس ها منابع مشخص شد و جزوات کافی هست و همه هم همون ها رو می خونن اما درک خیلی مهم هست پس فکر این باشید که درک رو بالا بزنید و بیخودی به تاریخ و فنی و... حساسیت زیاد نشون ندید و الا می شید من که یک سال خوندنم و هیچی شد:cry:

من مخالفم
درک رو که چشم بسته هم میشه زد! بدون خوندن هم میشه یه درصد خوبی آورد به جز اونایی که تغییر رشته دادن
به نظر من اول زبان و دوم فن!
کتابای فن از بقیه بیش تره و جذابیتش هم کمتره واسه همین بیشتر بچه ها اول می رن سراغ تاریخ و درک و اونارو میخونن و شاید نرسن به خوندن فن
درک هم منبع درستو حسابی که نداره! واقعا باید درک کرده باشیم تو این چهارسال. خوندنش فایده نداره

afshin 1357

کاربر بیش فعال
از اونجایی که بعضی ها مثل من وقت زیادی واسه درس خوندن ندارن و باید گزینشی از بین کتابها بخونن و نمی تونن همه ی کتابارو واسه یه درس بخونن...!!!
واسه مصالح ساختمانی بین : احمد حامی؛ سام فروتنی و سیاوش کباری کدوم کامل تر و مهم تره؟

كتاب احمد حامي قديمي و مرجع اصلي دوكتاب ديگه مي باشد. اغلب سوالها از اين كتاب هست
كتاب كباري ضعيفتر از كتاب حامي هست و به شيمي مصالح توجه مي كند.
كتاب سام فروتني كتاب جالبيه ، قصد نويسنده چاپ كتابي براي معمارها و عمرانها مي باشد و سعي كرده نواقص كتابهاي قبلي را حذف كنه اما نتوانسته.
در هرحال كگتاب حامي ارزش خوندن داره.
براي مصالح نشريات نظام مهندسي و مركز تحقيقات اولويت داره بعد از آن كتاب هنرستان و در نهايت حامي و فروتن.
البته پوران پژوهش هم كتابي براي مصالح چاپ كرده است. ضمنا مدرسان شريف هم كتاب خوبي دارد.
خلاصه، مباحث يكي هستند فقط تدوين و ناشر آن متفاوته

sana82

عضو جدید
دوستان عزیز کتابایی که مرکز معماری منتشر کرده چه طورن؟ کسی از کتابا ی مرکز استفاده کرده خوبن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

vera88

عضو جدید
ممنون از راهنماییت.یعنی امکان خرید جزوه از خود موسسه هست؟
حتی اگه اسم نویسی واسه کلاساش نکرده باشیم؟

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
از اونجایی که بعضی ها مثل من وقت زیادی واسه درس خوندن ندارن و باید گزینشی از بین کتابها بخونن و نمی تونن همه ی کتابارو واسه یه درس بخونن...!!!
واسه مصالح ساختمانی بین : احمد حامی؛ سام فروتنی و سیاوش کباری کدوم کامل تر و مهم تره؟

سام فروتن

raha

مدیر بازنشسته

اگر وقت نداری؛ پیشنهاد می کنم کتاب مصالح ساختمانی پوران پژوهش رو بخون!

sana82

عضو جدید
جزوه ها رو همینطوری بدون ثبت نام تو کلاسا که نمی دن اخه ، من زنگ زدم پرسیدم گفتن نه نمی شه بدون ثبت نام ، شما چه طور میگید که میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

yashel

عضو جدید
عزیزم وقتی زنگ زدی معلومه اینجوری جواب می دن!!
پاشو برو اونجا بهت میدن. اونا می خوان پولشونو در بیارن. وقتی ببینن کلاس نمی خوای بری به نفعشونه 4 تا جزوه حداقل بفروشن بهت:)
جزوه ها رو همینطوری بدون ثبت نام تو کلاسا که نمی دن اخه ، من زنگ زدم پرسیدم گفتن نه نمی شه بدون ثبت نام ، شما چه طور میگید که میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

afshin 1357

کاربر بیش فعال
پراكندگي سولات از منابع ارشد

پراكندگي سولات از منابع ارشد

نكات خيلي مهم براي ارشد:
پراكندگي سولات از منابع ارشد (يعني اگر هريك از منابع زير را در كنكور سال پيش مطالعه مي كرديم مي توانستيم به اين تعداد سوال پاسخ بدهيم، البته يك سوال ممكنه در چند منبع مشترك باشه كه اينجا لحاظ شده است )

در تاريخ معماري :
معماري جهان زارعي 5 سوال
معماري معاصر غرب قباديان 4 سوال
تاريخ معماري غرب (خاك )باني مسعود 3 سوال
هنردرگذر زمان 2 سوال
فضا زمان معماري 5 سوال
معماري غرب ريشه و مفاهيم 3 سوال
معماري و شهرسازي در قرن بيستم 2 سوال
از زمان و معماري 2 سوال
تاريخ معماري مدرن بنه وله لو (سيروس باور )1سوال
سبك شناسي 9 سوال
معماري ايراني (معماريان )3 سوال
معماري ايراني پوپ 4 سوال
آثار ايران گدار 1 سوال
آشنايي معماري اسلامي پيرنيا 2 سوال
تاريخ هنر در معماري ايران در دوره اسلامي (كياني )4 سوال
شيوه هاي معماري ايراني پيرنيا 2 سوال
بررسي اقليمي ابنيه سنتي قباديان 2 سوال

درك عمومي
اصول پرسپكتيو 2 سوال
بررسي اقليمي ابنيه سنتي قباديان 1 سوال
نويفرت 2سوال
درك عمومي آكادمي 8سوال
پست مدرنيته و معماري باني مسعود 1سوال
سازه در معماري گلابچي 3سوال
باغ ايراني نعيما 1 سوال

درك منظر
باغ ايراني نعيما 13 سوال
نويفرت مظفري 1 سوال
طراحي و احداث فضاي سبز غزاله روحاني 2 سوال
بررسي اقليمي ابنيه سنتي قباديان 1 سوال
آشنايي با طراحي محيط و منظر1 سوال
مهندسي فضاي سبز حكمتي1 سوال
پارادايمهاي پرديس شاهچراغي 3 سوال

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی عجیبه که بچه های اینجا همش دنبال معرفی منبع هستن ؟؟؟!!! کارشناسی ارشد بیشتر میشه گفت اطلاعات عمومی معماری هستش یعنی شما انتظار نباید داشته باشید که از متن کتاب سوال بیاد .. یکی از اساتید ما که به مقدار زیادی خر خون بوده و متولد 60 هستش و دانشجوی دکترای معماری در دانشگاه تهران هستش ( و مایه دار :d ) زنگ که بهش زدم گفت منابع کنکور ارشد پراکنده هستش و در حدود 60 70 تا منبع ... حتی ممکن از کتاب های دبیرستان هم سوال بیاد ... راست هم میگه مثلا یکی از کتاب های مهمی که حتما باید خونده بشه آشنایی با بناهای تاریخی دبیرستان هستش که پلانهای بناهای قدیمی رو داره که البته میشه کتاب سبک شناسی رو هم به جای اون خوند. استادم بهم گفت من که دانشگاه تهران هم ارشد ( ورودی 85)و هم دکترا ( ورودی 88) قبول شدم فقط رسیدم از این همه منابع 37 38 تاشو بخونم . میگفت از ساعت 8 - 9 صبح میرفتم کتابخونه ایرانشهر تا ساعت 6 7 بعد از ظهر به مدت 1 سال. میگفت رو خونی کافیه البته با دقت و نت برداری .
برای زبان هم گفت میتونید فرهنگ لغت معماری رو بخونی ... چون اگه tofel و ielts هم داشته باشید تست های معماری رو هم نمیتونید بزنید.
برای زبان میشه گفت منبعی وجود نداره و فقط باید معانی کلمات بیشتری یاد بگیرید . حالا چه 504 باشه چه 1100 باشه و چه کتاب های دیگه ... من خودم سوالات کنکور 84 تا 89 رو به قیمت 10 تومن خریدم .. داشتن نمونه سوال خیلی توی خوندم کمکم کرد اصلا آدم متوجه میشه که چطوری سوال میدن ... پس اصلا دنبال منبع نباشید و اطلاعات معماری خودتون رو در هر رابطه ای زیاد کنید ... با استفاده از منابع معروفتر .... مثلا باغهای ایرانی خیلی مهم . توی سوالات کنکوری که دارم حداقل 3 4 تا سوال درباره باغ ایرانی و ژاپنی و چینی و حتی از زمان هخامنش داده ....
من فعلا سیری در مبانی نظری رو دارم میخوندم که دیگه آخراشم ... بعد هم درک رفتار سازه رو میخونم ... یادتون نره که این شاخه و اون شاخه نپرید وقت زیاد ... من خودم با اینکه سرکار میرم دارم همش توی مسیر رفت و آمد و مترو و اتوبوس بیشتر میخونم ... سخته ولی اراده میخواد

nazi6232

عضو جدید
انرژی معماری

انرژی معماری

سلام به همگی............من میخوام برا انرژی معماری 91 بخونم........کسی از بچه ها هست که اطلاعاتمون رو رد و بدل کنیم..........

nima arc

عضو جدید
اگر وقت نداری؛ پیشنهاد می کنم کتاب مصالح ساختمانی پوران پژوهش رو بخون!

سلام داوطلبان . توصیه میکنم کتاب پوران پژوهش رو نخونند (چون 1. فونت کتاب خیلی ریزه و تعداد صفحه رو پایین آوردند 2.مطالب رو بدون تعریف اولیه ،کاملا سخت و پیچیده ارائه میده -تعداد ضفحه 212)
دوستان کتاب مصالح در ساختمان و معماری ،انتشارات دانشگاه شهید بهشتی رو بخونند- دکتر سرتیپی پور -چاپ 88 -3 تست مستقیم مصالح آزمون 90 از این کتاب بوده. واضح ،ساده و روشن مطالبو عنوان کرده-
تعداد صفحات .180
موفق و پیروز باشید.

پیوست ها

• img170.jpg
    img170.jpg
    52.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

afshin 1357

کاربر بیش فعال
با سلام ادامه پراكندگي سوالات در منابع مطالعاتي --- فن و ساختمان

( تعداد سوالاتي كه در كنكورارشد از هر كتاب آمد بود )
فيزيك ساختمان 1 قيابكلو يك سوال

فيزيك ساختمان 2 قيابكلو 5 سوال
مباحث عمومي تنظيم شرايط 1سوال
نقاب سايه 1سوال
آيين نامه مكانيك 1 سوال
مقاومت مصالح كاربردي گلابچي 3سوال
استاتيك كاربردي گلابچي 3سوال
سيستمهاي ساختماني 1سوال
مبحث ششم مقررات ملي 2سوال
كتاب فن آوري نوين ساختمان گلابچي 1 سوال
شرايط عمومي پيمان 1 سوال
آيين نامه بتن 2 سوال
سازه در معماري 1 سوال
مبحث 9و 10 يك سوال
مصالح ساختماني حامي 2 سوال
** كتب نكات برتر در مباحث نظام مهندسي معماري تاليف مسعود حسني، انتشارات ياوران خلاصه تمامي مباحث نظام مهندسي را دارد.

DDDIQ

مدیر ارشد
بچه ها یه سوال دیگه!!
شما این مقررات ملی ساختمان یا نشریه ی 55 رو از کجا گیر آوردین؟!
من نمیدونم چجوری باید تهیشون کنم؟!

مقررات ملی ساختمان, بخشنامه ها و نشریه ها

میتونین به این تاپیک مراجعه کنید دوست عزیزم
پاسخ خیلی از سوالات متداول رو میتونین با جستجو پیدا کنید

nima arc

عضو جدید
سلام بچه ها!
از بین مباحث ملی ساختمان مبحث 5 و 9 رو خیلیا میگن باید بخونیم
در مورد بقیه مباحث چی؟ به خصوص 19.
از بین باقی مباحث کدوم مهمتره؟
در مورد آیین نامه ها مثل آسانسور و حریق چه طور؟

سلام http://www.iran-eng.com/member.php/12780-Pleiades.Arch pleiades ،دررابطه با مباحث مقررات ملی ساختمان اگر به تست های سال گذشته نکاه کنیم (87.88.89) همواره از مباحث 19-5-15- به صورت مستقیم تست اومده ،و بسیار مهم هستند ،و مابقی مباحث با منابع های دیگر مشترک اند.که مهمترین این منابع نشریه 55 آن هم فصول خاص مثل (3-8-10-11-12-13-16-25)
موفق و پیروز باشی.

nima arc

عضو جدید
دوستان عزیز کتابایی که مرکز معماری منتشر کرده چه طورن؟ کسی از کتابا ی مرکز استفاده کرده خوبن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام sana82 ، کتاب هایی که مرکز معماری منتشر کرده رو دارم ،کتابایین که فقط برای دوره و زمان جمع بندی و یا مرور کارایی دارند (البته مختصر ،مفید هستند )،وغیر ازاین کتاب ها برای دوره می تونی به کتاب های راهیان ارشد نیز مراجعه کنی .

milad.ebadi

عضو جدید

سلام
من کتاباشو دارم،خیلی کتاب های خوبی هستن و راضی ام
کلا مرکز معماری خیلی تخصصی کار میکنه
بهترین اساتید رو هم جمع میکنه

afshin 1357

کاربر بیش فعال
سلام بچه ها!
از بین مباحث ملی ساختمان مبحث 5 و 9 رو خیلیا میگن باید بخونیم
در مورد بقیه مباحث چی؟ به خصوص 19.
از بین باقی مباحث کدوم مهمتره؟
در مورد آیین نامه ها مثل آسانسور و حریق چه طور؟

با سلام به شما ،،، شما كدام مرجع معتبر را مي شناسيد كه كتابهاي آن مورد وثوق همه باشد .
در ايران فقط كتابهاي مقررات ملي و مركز تحقيقات مرجع اصلي هستند . قطعا شما مي بايست همه مطالب مقررات ملي را مسلط باشيد، اگر وقت مطالعه نداريد خلاصه آنرا بخوانيد. همه و همه مهم هستند.
ماشا.. اينقدر پست و معرفي منابع مي بينيم كه چشممان عادت كرده و سرسري از آن مي گذريم .

rap_w2w

عضو جدید
اعلام نتایج ارشد

اعلام نتایج ارشد

نتایج ارشد معماری امسال چندم شهریور میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:

nima arc

عضو جدید
سلام
من کتابای استاتیک و مقاومت مصالح گلابچیو دارم ولی احساس میکنم خوندن تمام مباحثش خیلی زیاده!!!
آخه رو جلدشم نوشته واسه بچه های معماری و عمران!
فکر میکنم خوندن همه ی مطالبش واسه ماها وقت تلف کردنه!
کسی میتونه راهنماییم کنه؟؟!!

سلام تک معمار،کتاب استاتیک و مقاومت مصالح حجم نسبتا زیادی داره ،البته این رو باید بدونی که تمام صفحات طوسی رنگ 2 کتاب رو حتما باید بخونی (رشته انرژی هرسال 5 تا 6 تست و معماری 1 الی 2 تست به صورت 1 در
میان )که جمع صفحات طوسی رنگ هر کتاب به صورت تقریب بین 100تا 125 کم یا بیش ،بیشتر نیست .البته برای معماری این فصول بسیار مهمه چون تست مستقیم کنکور بوده :استاتیک کاربردی -(فصول 4-5-2-7-12-13) 7و12 بسیار مهمه و هر سال کاندید اومدن سوال ازاونه.مقاومت مصالح کاربردی -(فصول1-4-5-7-12) که سال 88 از فصول 1-4-7 تست مستقیم داشته است.
موفق و پیروز باشی.

nima arc

عضو جدید
سلام rap ،دوستان باشگاه اعلام کردند 3 شهریور ،البته سعی کن تمام تایپیک ها رو مطالعه کنی سپس تایپیک جدید بزن ،به هر حال از اطلاعت ممنون.

rap_w2w

عضو جدید
اعلام نتایج ارشد معماری در 3 شهریور 90

اعلام نتایج ارشد معماری در 3 شهریور 90

سلام... به گفته برخی از دوستان نتایج ارشد معماری در 3 شهریور 90 میاد... کسی در رابطه با این موضوع اطلاعات درستی داره؟؟؟

shahram226

عضو جدید
جدا؟
من فك ميگردم از كتاباي دكتر گلابچي خيلي بيشتر مياد
چقد پراكنده سوال اومده
پس تو بحث اقليم چي؟
چه كتابايي؟

کتب دکتر گلابچی در رشته های مدیریت پروژه - تکنولوژی و انرژی سهم عمده ی سوالات رو در بر گرفته و نه گرایش معماری
در بحث اقلیم من کتاب آقای کسمائی رو پیشنهاد میکنم
و قطعا همونطور که دوستان عزیز اشاره کردن منابع 100% نیست و همیشه یه سهمی روی اطلاعات عمومی تون بزارید .

afshin 1357

کاربر بیش فعال
کتب دکتر گلابچی در رشته های مدیریت پروژه - تکنولوژی و انرژی سهم عمده ی سوالات رو در بر گرفته و نه گرایش معماری
در بحث اقلیم من کتاب آقای کسمائی رو پیشنهاد میکنم
و قطعا همونطور که دوستان عزیز اشاره کردن منابع 100% نیست و همیشه یه سهمی روی اطلاعات عمومی تون بزارید .

جدا؟
چقد پراكنده سوال اومده
پس تو بحث اقليم چي؟
چه كتابايي؟

با سلام ، پاسخ شهرام 226 را تاييد مي كنم .
كليات مباحث اقيلم واحد و يكسان مي باشند ، الان همه مباحث در كتاب جديد فيزيك 2 قيابكلو جمع شده است . البته كسي كه اطلاعات عمومي بيشتري داشته ياشه شانس موفقيتش بيشتره. ضمنا ايستايي براي ارشد چندان سخت نيست ، قبلا گقته بودم در حد كارداني پيوسته و كتابهاي آنها را مطالع كنيم كفايت مي كند.
براي گرايش معماري دو كتاب سازه در معماري و* در ك رفتار سازه ها مهم هستند.

yashel

عضو جدید
کتاب های دکتر گلابچی تو کنکور معماری هیچیش معلوم نیست!!
مثلاً پارسال از سیستم سوال نیومده بود اصلاً. ولی کتاب "ساختمان ها چگونه عمل می کنند" خیلی مهمه. متفاوته با بقیه. بیشتر بحث های معماری داره. ممکنه واسه تنظیم ازش سوال بیاد.
اگه منظورت از اقلیم تنظیم شرایط محیطیه که اول از همه بشین کتاب قیابکلو رو بخون. کتاب روون و خوبیه و جامع ترین منبع. بعد این کتاب هم کتاب ساسان مرادی واسه اینکه تست بزنی و مسلط شی خوبه. کتاب ابنیه سنتی قبادیان هم فصل اولش کفایت می کنه.[
جدا؟
چقد پراكنده سوال اومده
پس تو بحث اقليم چي؟
چه كتابايي؟

takmemar

عضو جدید
سلام تک معمار،کتاب استاتیک و مقاومت مصالح حجم نسبتا زیادی داره ،البته این رو باید بدونی که تمام صفحات طوسی رنگ 2 کتاب رو حتما باید بخونی (رشته انرژی هرسال 5 تا 6 تست و معماری 1 الی 2 تست به صورت 1 در
میان )که جمع صفحات طوسی رنگ هر کتاب به صورت تقریب بین 100تا 125 کم یا بیش ،بیشتر نیست .البته برای معماری این فصول بسیار مهمه چون تست مستقیم کنکور بوده :استاتیک کاربردی -(فصول 4-5-2-7-12-13) 7و12 بسیار مهمه و هر سال کاندید اومدن سوال ازاونه.مقاومت مصالح کاربردی -(فصول1-4-5-7-12) که سال 88 از فصول 1-4-7 تست مستقیم داشته است.
موفق و پیروز باشی.
ممنون از راهنماییت
فقط یه چیزی:من میخوام کنکور تکنولوژی بدم، در اونصورتم باز همین فصلا مهمن؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا