آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

• عالی

رای: 144 47.8%
  • خیلی خوب

رای: 93 30.9%
  • متوسط

رای: 42 14.0%
  • بد

رای: 22 7.3%

• مجموع رای دهندگان
    301
وضعیت
موضوع بسته شده است.

senobar_2010

عضو جدید
کسی می دونه هر کدوم از این اصطلاحات رو کدوم کتاب توضیح داده ؟ اگه صفحه رو هم بگید ممنون میشم.
روکوکو ؟ متابولیسم؟رمانتیسم؟ تعلق گرایی؟ نظریه هرمونیک در معماری؟ فونکسیونالیسم ؟

emdadi20

عضو
من به جات باشم اصلا نمیخونمش چون پارسال اصلا از تاسیسات مکانیکی سوال نداده بودن امسال هم ممکنه که ندن.....اگه هم بدن 2 تا میدن......

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
کسی می دونه هر کدوم از این اصطلاحات رو کدوم کتاب توضیح داده ؟ اگه صفحه رو هم بگید ممنون میشم.
روکوکو ؟ متابولیسم؟رمانتیسم؟ تعلق گرایی؟ نظریه هرمونیک در معماری؟ فونکسیونالیسم ؟
رکوکو زیرسبکی اه از باروک و ادامه باروک اه تو معماری جهان هست- معماری جهان کوروش محمودی
رمانتیسیسم سبکی اه اواخر قرن هجده و اوایل قرن نوزده و مخالف نئوکلاسیسیزم بودن و به عقل مطابق با زمان اعتقاد داشتن و از بازگشت به طبیعت ژان ژاک رسو تبعیت می کردن (رویال پاویلیون- جان ناش)
هنوز معماری معاصرو شروع نکردم کامل برات بگم
متابولیست یه جنبشی اه تو ژاپن نشات گرفته از یه سبکی از غرب، یادم نمیاد چه سبک یا جنبشی :دی
نطریه هارمونیک تو زیبایی شناسی گروتر هست - ایجاد ریتم و ایجاد حس حرکت با استفاده از نور و فرم و ....
جزوه درک علی عسگری کامله و همه این مسائلو داره

I'M SOMEONE

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون فقط اينكه جواب شوش رو ميئدونم يه شوش بيشتر نداريم اما منظورمه مخترع اپدانه ايلامي ها بودن يا هخامنشي ها؟
اولین نمونه های آپادانا ( تالار ستوندار ) رو میشه تو کاخ های مادی دید، نمونه اش نوشیجان ملایر

faegheh27

عضو جدید
یعنی خودش خودش خصوصی کار می کنه. شمارشو از کجا می تونم گیر بیارم . در ضمن خیلی لطف کردید جوابمو دادید . ممنونم . اخریشم دیگه جواب بدید کلی دستتون درد نکنه!

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
يه سوال:چفد تيزه دار ويژگي كدوم سبكه؟
تو ایران چفد تیزه دار و مازه دار هردو در ابتدا تو معبد چغازنبیل دیده شد
بعد از اون هم در معماری ایران رواج پیدا کردن
اما تو غرب تو سبک رومانسک رواج داشتن

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
يه سوال:چفد تيزه دار ويژگي كدوم سبكه؟
اولين جايي كه چفد مازه دار به تيزه دار تبديل شد تاريخانه دامغان از سبك خراساني بود و همينطور كه ميدونيم نيارش خراساني چندان با پارتي تفاوتي نكرد و در پارت استفاده از ارتفاع زياد داريم تو جهان و سبك نوشته
ص141سبك

nikta_20

عضو جدید
اولين جايي كه چفد مازه دار به تيزه دار تبديل شد تاريخانه دامغان از سبك خراساني بود و همينطور كه ميدونيم نيارش خراساني چندان با پارتي تفاوتي نكرد و در پارت استفاده از ارتفاع زياد داريم تو جهان و سبك نوشته
ص
141سبك
من واسه همين اين سوالو پرسيدم در تاريخانه دامغان اول مازه دار بود بعدا كه تغييرات دادن تيزه دار شد كتاب گفته اولين جا مسجد جامع نايين بود كهچفد تيزه دار استفاده شد، و اينكه مسجد جامع نايين زياد ويژگي سبك خراسانيو نداره !!گيج شدم

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
اوج تيزه دار يا جناغي هم كه مال گوتيكه
گوتيك اولي كه الهام از رمانسكه6بخشي
گوتيك پيشرفته يا شعاع سان 4 بخشي

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
اره اگه بگيم اولاين جا چغازنبيله پس ميرسه به سبك ايلامي و هخامنشي اما
من فك ميكنم تاريخانه رو در نظر بگيريم صلاح تره
چون به صراحت نوشته و بعد اينكه مثلا ما ستون ايونيك رو از زمان هخامنشي تو قيزقاپان داريم اما اوج گسترشش ميرسه به يونان
يا مثل پله كه ابداع مصري ها بود اما خودشون زياد استفادئه نكردن نميدونم بعدش كي استفاده كرد

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
بچه ها يه سوال دارم
اين عكسي كه ضميمه كردم صفحه 1 واژگان504 هست كه خودم پي در افشو گذاشتم تو قسمت جزوه ها
كسي يه همچين pdf از تافل نداره؟
يه نمونه گذاشتن اما زياد غلط داره
فك كنم واسه ويرايشه قديمه

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
اره اگه بگيم اولاين جا چغازنبيله پس ميرسه به سبك ايلامي و هخامنشي اما
من فك ميكنم تاريخانه رو در نظر بگيريم صلاح تره
چون به صراحت نوشته و بعد اينكه مثلا ما ستون ايونيك رو از زمان هخامنشي تو قيزقاپان داريم اما اوج گسترشش ميرسه به يونان
يا مثل پله كه ابداع مصري ها بود اما خودشون زياد استفادئه نكردن نميدونم بعدش كي استفاده كرد
شما اون مقالات معروف 20 و 24 پیرنیا رو نخوندی مثل اینکه
ستون ایونیک بحث اش نیست، چفد تیزه داره که اولین بار تو معبد جغازنبیل بکار رفته به همراه چفد مازودار و .... پس میشه دوره عیلامی
اما همین چفد تیزه دار تو سبک رومانسک تازه تازه استفاده شده
وگرنه بله، بعد شکست هخامنشیان تو دوره سلوکیان بشدت به معماری یونان گرایش بوده حتی تو دوره اشکانیانم همینطور

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
[بچه ها يه سوال دارم
اين عكسي كه ضميمه كردم صفحه 1 واژگان504 هست كه خودم پي در افشو گذاشتم تو قسمت جزوه ها
كسي يه همچين pdf از تافل نداره؟
يه نمونه گذاشتن اما زياد غلط داره
فك كنم واسه ويرايشه قديمه

پیوست ها

• 504aewords01.jpg
    504aewords01.jpg
    53.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
ستون ایونیک بحث اش نیست، چفد تیزه داره که اولین بار تو معبد جغازنبیل بکار رفته به همراه چفد مازودار و .... پس میشه دوره عیلامی
اما همین چفد تیزه دار تو سبک روانسک تازه تازه استفاده شده
وگرنه بله، بعد شکست هخامنشیان تو دوره سلوکیان بشدت به معماری یونان گرایش بوده حتی تو دوره اشکانیانم همینطور
مقالات رو نخوندم اما تناقضي تو حرفاي خودم با شما نميبينم دوستي
دوره سلوكيان هم گرايش نداشت به يونان تنها تقليدي كه شد تو معبد خورهه تو محلات بود كه از 2 ستون ايونيايي استفاده كردن
به خاطر نوع مصالح (يونان كه سنگ استفاده ميشد) و از طرفي اشكانيان بوم اورد بودن از يونان بهره نبردن اما بي تاثير نبود تو دوره هاي اول

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
اما همین چفد تیزه دار تو سبک رومانسک تازه تازه استفاده شده
دوستي من بين حرفاي خودم و شما تناقض نميبينم
اشكاني يكم گرايش داشته و تنها تقليد تو معبد خورهه بوده و بخاطر نوع ساختمايه كه يوناني سنگ بوده و پارتي بوم اورد و خشتي معماري يونان رو زود ميزارن كنار

ro0o0oxana

عضو جدید
من واسه همين اين سوالو پرسيدم در تاريخانه دامغان اول مازه دار بود بعدا كه تغييرات دادن تيزه دار شد كتاب گفته اولين جا مسجد جامع نايين بود كهچفد تيزه دار استفاده شد، و اينكه مسجد جامع نايين زياد ويژگي سبك خراسانيو نداره !!گيج شدم

اولین جا تاریخانه نیسسست.تاریخانه قرن ها بعد به دلیل مرمت استباه اینجوری شده.اولین مسجدی که چفد تیزه دار استفاده همون نایین ه.

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
اولین جا تاریخانه نیسسست.تاریخانه قرن ها بعد به دلیل مرمت استباه اینجوری شده.اولین مسجدی که چفد تیزه دار استفاده همون نایین ه.
درسته تو مساجد بله
اما اولین بنا معبد عیلامی چغازنبیل اه
تو ارشد باید حواسمون باشه تست دقیقا چی می خواد؟
اولین بنا رو می خواد؟ اولین مسجد رو میخواد؟ اولین مدرسه رو می خواد؟ ...... چی میخواد دقیقا؟

ro0o0oxana

عضو جدید
درسته تو مساجد بله
اولین بنا رو می خواد؟ اولین مسجد رو میخواد؟ اولین مدرسه رو می خواد؟ ...... چی میخواد دقیقا؟

درسته.آخه دیدم اسم تاریخانه و میارن.واسه این گفتم.

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
اره خوبه ياداوري كردي
اشتباه كردم
اولين مسجد جناغي نايينه
اولين مكان جناغي چغازنبيل
البته كهنترين مازه دار رو هم از چغازنبيل داريم
تو سبك نوشته

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته تو مساجد بله

درسته.آخه دیدم اسم تاریخانه و میارن.واسه این گفتم.

اره خوبه ياداوري كردي
اشتباه كردم
اولين مسجد جناغي نايينه
اولين مكان جناغي چغازنبيل
البته كهنترين مازه دار رو هم از چغازنبيل داريم
تو سبك نوشته

فکر کنم دچار وسواس فکری شدید شدینا! انقد خودتونو اذیت نکنید!

elig

عضو جدید
سلام من 2 تا سوال داشتم اگه میتونین کمکم کنین..1.لایه بخاربند در کجا استفاده میشه و تو چه کتابی توضیحشو داده؟ 2.فرق ستاوند و ستون آوند چیه؟(تو کتاب سبک شناسی یه چیزی معنی شده و تو جزوه اسلامی متدین یه چیز دیگه کاملا برعکس)!!!

ro0o0oxana

عضو جدید
سلام من 2 تا سوال داشتم اگه میتونین کمکم کنین..1.لایه بخاربند در کجا استفاده میشه و تو چه کتابی توضیحشو داده؟ 2.فرق ستاوند و ستون آوند چیه؟(تو کتاب سبک شناسی یه چیزی معنی شده و تو جزوه اسلامی متدین یه چیز دیگه کاملا برعکس)!!!
بخاربند و تو کتاب ساختمان ها چگونه عمل می کنند و یه کوچولو تو کتاب تنظیم شرایط قیابکلو.
لایه بخاربند و در قسمت گرم بنا استفاده می کنند.یعنی تو اقلیم سرد در قسمت داخلی و در اقلیم گرم و مرطوب چون هوای بیرون خیلی گرمه قسمت بیرونی نصب میشه.

Seti.Star

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید بچه ها کسی (فرهنگ تصویری -دی کیچینگ )رو واسه زبان داره میخونه؟

نمیدونین کدوم قسمتش مهمتره؟!

sahelmir

عضو جدید
عنوان های مهم فرهنگ تصویری چینگ

ببخشید بچه ها کسی (فرهنگ تصویری -دی کیچینگ )رو واسه زبان داره میخونه؟

نمیدونین کدوم قسمتش مهمتره؟!

پیوست ها

• 20111201_013734.jpg
    20111201_013734.jpg
    15.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
ستاوند = ايوان ستوندار
چهلستون = شبستان ستوندار

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
ستاوند = ايوان ستوندار
چهلستون = شبستان ستوندار
کاملا درسته
در تکمیل حرف ایشون باید بگم:
هر شبستانی که ستون زیاد داشته باشه اصطلاحا میگن چهلستون ممکنه بیشتر یا کمتر ستون داشته باشه (کتاب سبک شناسی معماری پیرنیا)

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا