آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

• عالی

رای: 144 47.8%
  • خیلی خوب

رای: 93 30.9%
  • متوسط

رای: 42 14.0%
  • بد

رای: 22 7.3%

• مجموع رای دهندگان
    301
وضعیت
موضوع بسته شده است.

a young Architect

عضو جدید
خوب بود! با اینکه هیچی نخونده بود خوب دادم

دقيقاااااااا سولا امسال يه طوري بود که نمي خوندي ام مي تونستي خيلياشو بزني از يه طرفم يه سري سوالا رو مي خونديم نمي تونستي بزني.
ازاين همه ما خونديم هيچي ازش نيومده بود.نه فرهنگ تصويري نه درک رفتار سازه،جزوه ي سروش نيا
بچه ها مي گفتند امسال سيستم شهيدبهشتي بوده.هميشه دانشگاه تهراني بود:پگلابچي و غيابکلو و ..،.............

mahvizan84

عضو جدید
همه جواب های رو که زده بودم رو یک کاغذ نوشتم الان دنبال جواب ها هستم[/QUOTE]

من هم همین طور! اما ظاهرا" فعلا" خبری نیست از جواب ها!

بارسلون

اخراجی موقت
یه سوال ...
دیاگرام خمش و برشی که داده بودن مربوط به مثلثی طره بود یا ساده؟

kamyab_64

عضو جدید
سلام به همگی........:smile:

واقعا حیف این وقتی که گذاشتم کتاب فرهنگ تصویریو خوندم.:redface:به نظرم آزمون غافلگیر کننده ای بود...:eek:

mahvizan84

عضو جدید
بچه ها ! سایت مدرسان شریف قسمت پاسخنامه کنکور امروزش فعال شده!!!! اما کد کاربری و رمز میخواد.کسی از دانشجوهای مدرسان شریف اینجا هست که بتونه وارد بشه؟

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ! سایت مدرسان شریف قسمت پاسخنامه کنکور امروزش فعال شده!!!! اما کد کاربری و رمز میخواد.کسی از دانشجوهای مدرسان شریف اینجا هست که بتونه وارد بشه؟

من یوزر و پسوردشو دارم ولی وقتی وارد میکنم مینویسه بعلت مراجعه زیاد ، از طریق پیام کوتاه بهاتون در ارتباط خواهیم بود.بعدشم یه سری اطلاعات شخصی میخواد که احتمالا هر وقت سرشون خلوت شد بهت خبر بدن بری کارنامتو بگیری!!!!!خدایااااااااااا آخه این مملکته ما داریم؟!!!؟؟؟

arckey

عضو جدید
درود

یه سوال :

مگر شما سوالات رو دارین که به دنبال کلید هستید ؟

یعنی این همه سوالها با اون ترتیب حفظ هستید ؟

یا اینکه سوالات رو دارین ؟

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کسی میدونه چطوری باید درصدامونو حساب کنیم؟

mahvizan84

عضو جدید
درود

یه سوال :

نه دوست عزیز!سوالات رو ندارم ، اما جواب های خودم رو آخر آزمون نوشتم و آوردم.

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود

یه سوال :

شما هم درود!
هیچکدام صحیح است!!
من با کلی التماس مراقبو راضی کردم که بعد از کنکور بزاره جوابامو از رو پاسخنامه برای خودم بنویسم.در نتیجه الان نه سوالارو دارم نه اینکه اونا رو حفظم.فقط جوابای خودمو دارم که اگه کلیدا بیاد دقیقا میتونم بفهمم چیکار کردم.

arckey

عضو جدید
نه دوست عزیز!سوالات رو ندارم ، اما جواب های خودم رو آخر آزمون نوشتم و آوردم.

شما هم درود!
هیچکدام صحیح است!!
من با کلی التماس مراقبو راضی کردم که بعد از کنکور بزاره جوابامو از رو پاسخنامه برای خودم بنویسم.در نتیجه الان نه سوالارو دارم نه اینکه اونا رو حفظم.فقط جوابای خودمو دارم که اگه کلیدا بیاد دقیقا میتونم بفهمم چیکار کردم.

ممنون از پاسخ ها

اِ چه کار خوبی جوابای خودتون رو نوشتین ، ولی یه چیز دیگه هم هست : فکر نکنم به غیر از سازمان سنجش

سایت دیگری پاسخنامه ها رو با توجه کد سوالات بگذاره ، درسته ؟

Eight

عضو جدید
دوستان کسی میدونه چطوری باید درصدامونو حساب کنیم؟
سلام
شما اگه می خوای درصد هایی که زدی رو در بیاری کافیه تعداد پاسخ هایی که زدی رو ضرب در ضریب اون درس کنی و جواب رو ضرب در 100 بکنی ،بعد جواب رو تقسیم بر تعداد سوالات(تعداد کل سوالات ضرب در ضریب اون درس،مثلا 20 تا سوال درک داریم ضربدر 2 میشه 40) جوابش میشه درصد اون درس برای شما.
نمونه: فرض میکنیم شما تو درس فن ساختمان شما 18 تا پاسخ دادی:
54=3*18
5400=100*54
:)60%=90/5400
به ازای هر 3تا غلط یه پاسخ صحیح پاک میشه​

آخرین ویرایش:

mahvizan84

عضو جدید

الان دو ساله که سنجش میزنه معماری آزمون تشریحی داره و نداره.امسال که دیگه تاریخشم تعیین کردند و گفتند خرداد برگزار میشه.کسی خبر از صحت و سقم داره؟؟؟؟
اصلا از کدوم منابعه؟ چطوریه؟مثلا هر گرایشی آزمون جدا؟؟​
منظور از آزمون تشریحی همان اسکیس است.

mahvizan84

عضو جدید
خواهش میکنم!
اما از کجا خوندین که امثال خرداد برگزار میشه؟
خیلی زوده که ! معمولاً تیر یا اوایل مرداد بود.

a young Architect

عضو جدید
خواهش میکنم!
اما از کجا خوندین که امثال خرداد برگزار میشه؟
خیلی زوده که ! معمولاً تیر یا اوایل مرداد بود.
[FONT=&quot](((((سوالات دروس تشريحي كدرشته‌هاي امتحاني 1287، 1356 و1360 به همراه سوالات دروس تستي‌ در يك دفترچه سوال درج‌ شده‌ است‌ و آزمون‌ تشريحي كدرشته‌هاي امتحاني‌ 1351، 1352، 1357 و 1358 از داوطلباني‌ كه ‌در آزمون‌ تستي‌ حد‌نصاب‌ نمره‌ علمي‌ را احراز نمايند به‌ شرح‌ مندرج‌ در دفترچه‌ مذكور به‌ عمل‌ خواهد آمد. ضمناً اطلاعيه‌ اين‌ سازمان ‌در خصوص‌ تاريخ و نحوه ‌توزيع ‌كارت آزمون‌ تشريحي‌، در نشريه‌ پيك‌ سنجش‌ (هفته‌نامه‌ خبري‌ و اطلاع‌رساني‌ سازمان‌ سنجش‌) در نيمه اول خرداد ماه سال 1390 منتشر خواهد شد.
)))))
این را در راهنمای ثبت نام خواندم موقع گرفتن کارت در سایت سنجش.ببخشیدمثل اینکه آزمونش خرداد نیست
[/FONT]

nazila_sh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جدا خرداده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه من چی بگم به اینا که دلم خنک بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mahvizan84

عضو جدید
[FONT=&quot](((((سوالات دروس تشريحي كدرشته‌هاي امتحاني 1287، 1356 و1360 به همراه سوالات دروس تستي‌ در يك دفترچه سوال درج‌ شده‌ است‌ و آزمون‌ تشريحي كدرشته‌هاي امتحاني‌ 1351، 1352، 1357 و 1358 از داوطلباني‌ كه ‌در آزمون‌ تستي‌ حد‌نصاب‌ نمره‌ علمي‌ را احراز نمايند به‌ شرح‌ مندرج‌ در دفترچه‌ مذكور به‌ عمل‌ خواهد آمد. ضمناً اطلاعيه‌ اين‌ سازمان ‌در خصوص‌ تاريخ و نحوه ‌توزيع ‌كارت آزمون‌ تشريحي‌، در نشريه‌ پيك‌ سنجش‌ (هفته‌نامه‌ خبري‌ و اطلاع‌رساني‌ سازمان‌ سنجش‌) در نيمه اول خرداد ماه سال 1390 منتشر خواهد شد.
)))))
این را در راهنمای ثبت نام خواندم موقع گرفتن کارت در سایت سنجش.ببخشیدمثل اینکه آزمونش خرداد نیست
[/FONT]
خیلی ممنون از جوابتون!پس اگه خرداد اعلام میشه احتمالاً همان اواخر تیر یا اوایل مرداد خواهد بود.

samar_eng

عضو جدید
)))))
[/FONT]

مسلما اطلاع رسانی زودتر انجام میشه ولی اینجا ننوشته که آزمون عملی هم تو خرداده.بعدشم به ما هر چی وقت بدند تا آخرین لحظه می خوایم کار کنیم.پس نگران نباشید شرایط برای همه یکسانه.

mahvizan84

عضو جدید
بچه ها موافقین کمی بریم روی سوال ها بررسی کنیم؟هر کی هر چی از سوال ها یادش هست بزاره.ممنون.

ahadi6688

عضو جدید
از نظر ظرفیت حرارتی آب>بتن>آجر>خشت برای همین من کفسازی گرم و خشک رو زدم بتن

کتاب راهیان ارشد نوشته بود در دودکش ها حداکثر یک انحراف با زاویه حداکثر 45 درجه می توانیم داشته باشیم

کتاب معماری اسلامی پیرنیا اول صفحه 156 جهت میدان نقش جهان را شمال غربی به جنوب شرقی نوشته

نیروی عضو خرپا رو من 20 زدم.

سینما را مستطیل و آمفی تئاتر رو ذوزنقه که نازک می شه

ارتفاع میله رو 1.5

حجم مکعب 5

مصالح اقلیم سرد چگالی کم -ظرفیت حرارتی بالا

لامپ فلورسنت زیاد خاموش و روشن نشود(راهیان ارشد)

هتل 4 ستاره دو غذاخوری نمی خواهد

سطوح مواج در بدنه باروک

طرح ماندالایی =معابد هندی

سوال آخر= درخت زندگی طاق بستان

اطراف میدان ریگستان سه مدرسه است .که من نزدم

شکل اتصال تیر به ستون =گیردار -غلطکی

شدت رو شنایی=لوکس

سیفون=جلوگیری از برگشت بو

نقش پله در معماری هخامنشی و روم (رومیان با استفاده از پله بنا را از حالت مجسمه خارج می کردند)

این چهارتا رو هم مطمینم درسته :که من غلط زدم
مسجد پیر علمدار: دامغان
شباهت مدرسه صدر و مدرسه 4باغ: وجود مهتابی
تالاب میانکاله: شمال بهشهر
پارک سیتروئن : پست مدرن

هرچی از فنی ها می دونید بنویسید

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا