سلام
منظورم از یاد گیری زبان این بود که راحت بتونی مدارک مهندسی رو بخونی، برای این کار اسپک پروژه ها رو میتونی از کسانی که شاغل هستن بگیری اگه نتونستی بگو خودم مدارک چند تا از پروژه ها رو برات آپ لود میکنم، کلا زبان خیلی از مشکلات رو حل میکنه مثل استخدام، Help نرم افزار ها و کتابهای زبان اصلی و خوندن استاندارد ها ...
تو فعلا میتونی خوب در س بخونی که هم بتونی برای کارشناسی ارشد آماده بشی و هم معدلت رو خوب کنی چون اگه معدلت پایین باشه موقع استخدام باعث خجالت آدمه.
من فقط نرم افزار ACAD , ETAP رو مثال زدم همونطور که مهندس گفت MATLAB هم یه نرم افزار خیلی قویه که به درد برق قدرت هم میخوره یعنی راحت میتونی خیلی از مسائل برق رو اون تو پیاده کنی ، من ورژن جدیدش رو کار نکردم ولی قبلا که دانشجو بودم خیلی خوب بود برنامه نویسیش کمی شبیه بیسیک بود احتمالا الان خیلی امکاناتش زیاد تر شده، اگه یاد بگیری صد در صد برا مفیده و مشکلت رو حل میکنه. حتما MATLAB رو یاد بگیر.
کار هم باید بگم ناراحت نباش تو ایران کار گیرت میاد، برای برق قدرت کار هست.
کار گیر نیووردی به خودم بگو .ما هم فکر میکردیم کا گیر نمیاد ولی حالا پیشنهاد هست ما ناز میکنیم. تازه پشیمونم که چرا نرفتم خارج موندم اینجا. خودت رو هیچ وقت دست کم نگیر مهندس .
نظریات مهندس بالایی هم بد نیست.

قربون شکلت