asad heidar
کاربر فعال
من دوست دارم همین الان زنگ بزننن بگن یه آدم خیری رفته و همه قسط های واممو تسویه کرده...

من دوست دارم همین الان زنگ بزننن بگن یه آدم خیری رفته و همه قسط های واممو تسویه کرده...![]()
چقد وام گرفتی؟؟ از کجا؟ چند ماهه؟ ماهی چند؟ چقد عقبی؟؟ کارت چیه؟؟خب مگه چیه؟!؟!؟!؟
من که نگفتم تو بری تسویه کنی که اینجوری میکنی؟!؟!؟!!؟
چقد وام گرفتی؟؟ از کجا؟ چند ماهه؟ ماهی چند؟ چقد عقبی؟؟ کارت چیه؟؟
میبینی من فقط سوال پرسیدم
واقعا میخوای پرداخت کنی؟؟!؟!؟!؟!؟!
میبینی من فقط سوال پرسیدم![]()
منم 3جا قسط میدم بانک مسکن 215+356 وام اداره 160 +50 یه وام دیگه هم میخام بگیرم 240آخه سوالت خیلی دقیق بود.
4جا قسط میدم، ملی 85 هزار تومان، مهر اقتصاد 230 هزار تومان، شرکت خودم 200 هزار تومان، یه صندوق خونگی ام هست 100هزار تو مان.
منم 3جا قسط میدم بانک مسکن 215+356 وام اداره 160 +50 یه وام دیگه هم میخام بگیرم 240
مهر اقتصاد بدون سپرده وام میده یا 4 ماه باید سپرده بزاری؟؟ صندوق خونگی تون چجوریه؟؟
یعنی هر پنج سال به اسم یه نفر در میادمهر اقتصاد بدون سپرده بدرد نمیخوره،کلا رباست! سود 26%
صندوق خانگی خیلی خوبه ماهی 100تومن میدی حدود 60 نفر عضو داره ، هر ماه قرعه میکشن و اسم یه نفر درمیاد و پول جم شده اون ماهو میدن به اون.
یعنی هر پنج سال به اسم یه نفر در میاد
کارت چیه؟؟
با پولا چیکار کردی //؟
هر پنج سال به اسم یه نفر در میاد دیگهنه بابا میگم هر ماه قرعه میکشن و اسم یه نفر در میاد. خب وقتی تو ماهی 100تومن پول میدی و موقه برنده شدن(60نفر*100تومن=6میلیون)6میلیون برنده میشی خب باید با ماهی 100تومن کل 6 میلیونو تسویه کنی تازه برخلاف خیلی جاهای دیگه این صندوقا واقعا قرض الحسنه است اصلا سود که چه عرض کنم حتی دستمزد هم نداره، موقه برنده شدن مبلغ یک قسطو به کسی که وظیفه این کارارو داره میدی که من حساب کردم چیزی حدود 0.02% میشه.
خب یه بار که بیشتر به اسم هر کس ندنمیاد! تو مگه میری بانک وام میگیری بعد از تمام شدن قسطت باز یه وام دیگه بهت میدن؟!! خب باید یه بار دیگه درخواست وام کنی!!!هر پنج سال به اسم یه نفر در میاد دیگهیعنی تو هر پنج سال به اسمت در میاد دیگه.
100 تومن از 6میلیون میشه : 1.66 درصد میشه
نگفتی شغلت چیه؟؟
که اینطور !!خب یه بار که بیشتر به اسم هر کس ندنمیاد! تو مگه میری بانک وام میگیری بعد از تمام شدن قسطت باز یه وام دیگه بهت میدن؟!! خب باید یه بار دیگه درخواست وام کنی!!!
من تو یه شرکت خصوصی تو زمینه اتوماسیون صنعتی(plc) کار میکنم.
که اینطور !!
نفهمیدم چی شد؟؟
60 نفرید هر ماه 100 ت میدید هر ماه اسم یکی در میاد یعنی هر پنج سال اسم یه نفر خاص در میاد.موشکل کجاست؟؟![]()
نه خوبه.حقوقت چنده که داری مینالی؟؟آره دقیقا
مشکل چی؟!! خب مگه شرایطش بده؟!
نه خوبه.حقوقت چنده که داری مینالی؟؟
بالای یه تومنزیر یه تومن
تو چقد میگری؟
بالای یه تومن
زیر یه تومن هم شد ملبغ ؟؟ از 1 ریال هست تا 9,999,999 ریال؟؟
با پول وامها زن گرفتی؟؟![]()
الان که رفتی برزیل واقعا" ستایش تو برزیل سیگار کشید یا نهحدود نه صد تومن
پ ن پ رفتم برزیل بازی تیم ملیو دیدم.![]()
آخه سوالت خیلی دقیق بود.
4جا قسط میدم، ملی 85 هزار تومان، مهر اقتصاد 230 هزار تومان، شرکت خودم 200 هزار تومان، یه صندوق خونگی ام هست 100هزار تو مان.
این اسد زفته باهاشون زن گرفته.كل اقساطط به يه قسط من نميرسه
يه قسط1110000 تومان
قسط دوم 500000 تومان
الان که رفتی برزیل واقعا" ستایش تو برزیل سیگار کشید یا نه
اگه زن داری بیا اینجا پس
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/172292-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%A2%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D9%86%D8%AF%D9%87%D9%86%D8%AF!/page10
این اسد زفته باهاشون زن گرفته.
تو باهاشون چیکار کردی؟؟؟ از کدوم بانک گرفتی و کارت چیه؟؟؟
خودت گفتی باهاشون رفتی برزیلاونجام بودم نظرم دادم.
والا من تا حالا پامو از ایران بیرون نذاشتم
من کجا ستایش کجا
خودت کجا مشغولی؟ درامدت چقده؟
خونه خريدم با ماشين
30000000 تومان گرفتم
با كارمزد 7درصد
20 ماهه
می رفتی باهاشون شوهر میکردیخونه خريدم با ماشين
30000000 تومان گرفتم
با كارمزد 7درصد
20 ماهه
خودت گفتی باهاشون رفتی برزیل