آرزوها

asad heidar

کاربر فعال
من دوست دارم همین الان زنگ بزننن بگن یه آدم خیری رفته و همه قسط های واممو تسویه کرده...:cry:

s.1.9.2014

اخراجی موقت
آخه سوالت خیلی دقیق بود.
4جا قسط میدم، ملی 85 هزار تومان، مهر اقتصاد 230 هزار تومان، شرکت خودم 200 هزار تومان، یه صندوق خونگی ام هست 100هزار تو مان.
منم 3جا قسط میدم بانک مسکن 215+356 وام اداره 160 +50 یه وام دیگه هم میخام بگیرم 240
مهر اقتصاد بدون سپرده وام میده یا 4 ماه باید سپرده بزاری؟؟ صندوق خونگی تون چجوریه؟؟

asad heidar

کاربر فعال
منم 3جا قسط میدم بانک مسکن 215+356 وام اداره 160 +50 یه وام دیگه هم میخام بگیرم 240
مهر اقتصاد بدون سپرده وام میده یا 4 ماه باید سپرده بزاری؟؟ صندوق خونگی تون چجوریه؟؟

مهر اقتصاد بدون سپرده بدرد نمیخوره،کلا رباست! سود 26%
صندوق خانگی خیلی خوبه ماهی 100تومن میدی حدود 60 نفر عضو داره ، هر ماه قرعه میکشن و اسم یه نفر درمیاد و پول جم شده اون ماهو میدن به اون.

s.1.9.2014

اخراجی موقت
مهر اقتصاد بدون سپرده بدرد نمیخوره،کلا رباست! سود 26%
صندوق خانگی خیلی خوبه ماهی 100تومن میدی حدود 60 نفر عضو داره ، هر ماه قرعه میکشن و اسم یه نفر درمیاد و پول جم شده اون ماهو میدن به اون.
یعنی هر پنج سال به اسم یه نفر در میاد:D
کارت چیه؟؟
با پولا چیکار کردی //؟

asad heidar

کاربر فعال
یعنی هر پنج سال به اسم یه نفر در میاد:D
کارت چیه؟؟
با پولا چیکار کردی //؟

نه بابا میگم هر ماه قرعه میکشن و اسم یه نفر در میاد. خب وقتی تو ماهی 100تومن پول میدی و موقه برنده شدن(60نفر*100تومن=6میلیون)6میلیون برنده میشی خب باید با ماهی 100تومن کل 6 میلیونو تسویه کنی تازه برخلاف خیلی جاهای دیگه این صندوقا واقعا قرض الحسنه است اصلا سود که چه عرض کنم حتی دستمزد هم نداره، موقه برنده شدن مبلغ یک قسطو به کسی که وظیفه این کارارو داره میدی که من حساب کردم چیزی حدود 0.02% میشه.

s.1.9.2014

اخراجی موقت
نه بابا میگم هر ماه قرعه میکشن و اسم یه نفر در میاد. خب وقتی تو ماهی 100تومن پول میدی و موقه برنده شدن(60نفر*100تومن=6میلیون)6میلیون برنده میشی خب باید با ماهی 100تومن کل 6 میلیونو تسویه کنی تازه برخلاف خیلی جاهای دیگه این صندوقا واقعا قرض الحسنه است اصلا سود که چه عرض کنم حتی دستمزد هم نداره، موقه برنده شدن مبلغ یک قسطو به کسی که وظیفه این کارارو داره میدی که من حساب کردم چیزی حدود 0.02% میشه.
هر پنج سال به اسم یه نفر در میاد دیگه :D یعنی تو هر پنج سال به اسمت در میاد دیگه.
100 تومن از 6میلیون میشه : 1.66 درصد میشه
نگفتی شغلت چیه؟؟

asad heidar

کاربر فعال
هر پنج سال به اسم یه نفر در میاد دیگه :D یعنی تو هر پنج سال به اسمت در میاد دیگه.
100 تومن از 6میلیون میشه : 1.66 درصد میشه
نگفتی شغلت چیه؟؟
خب یه بار که بیشتر به اسم هر کس ندنمیاد! تو مگه میری بانک وام میگیری بعد از تمام شدن قسطت باز یه وام دیگه بهت میدن؟!! خب باید یه بار دیگه درخواست وام کنی!!!
من تو یه شرکت خصوصی تو زمینه اتوماسیون صنعتی(plc) کار میکنم.

s.1.9.2014

اخراجی موقت
خب یه بار که بیشتر به اسم هر کس ندنمیاد! تو مگه میری بانک وام میگیری بعد از تمام شدن قسطت باز یه وام دیگه بهت میدن؟!! خب باید یه بار دیگه درخواست وام کنی!!!
من تو یه شرکت خصوصی تو زمینه اتوماسیون صنعتی(plc) کار میکنم.
که اینطور !!
نفهمیدم چی شد؟؟:razz:
60 نفرید هر ماه 100 ت میدید هر ماه اسم یکی در میاد یعنی هر پنج سال اسم یه نفر خاص در میاد.موشکل کجاست؟؟:surprised:

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخه سوالت خیلی دقیق بود.
4جا قسط میدم، ملی 85 هزار تومان، مهر اقتصاد 230 هزار تومان، شرکت خودم 200 هزار تومان، یه صندوق خونگی ام هست 100هزار تو مان.

كل اقساطط به يه قسط من نميرسه
يه قسط1110000 تومان
قسط دوم 500000 تومان

asad heidar

کاربر فعال

اونجام بودم نظرم دادم.
والا من تا حالا پامو از ایران بیرون نذاشتم:cry:
من کجا ستایش کجا:eek:
خودت کجا مشغولی؟ درامدت چقده؟

s.1.9.2014

اخراجی موقت
اونجام بودم نظرم دادم.