یکی از شاگردا توی برگه امتحانش نوشته عراقي از پناهي تقلب ميكند خانم لطفا" بهشون نگين كه من گفتم
آراشيل عضو جدید Jun 15, 2011 #1 یکی از شاگردا توی برگه امتحانش نوشته عراقي از پناهي تقلب ميكند خانم لطفا" بهشون نگين كه من گفتم
یکی از شاگردا توی برگه امتحانش نوشته عراقي از پناهي تقلب ميكند خانم لطفا" بهشون نگين كه من گفتم
Aghrab Khatoon کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 15, 2011 #6 باید معلمه به این 1.25 بده تا حالش جا بیاد.............
arash_441 متخصص انرژی های نو Jun 15, 2011 #7 همون خانم معلم آدم فروش تره که این عکسو پخش کرده. کلیک کنید تا باز شود... آره خانوم که خودش از همه بدتره!!
همون خانم معلم آدم فروش تره که این عکسو پخش کرده. کلیک کنید تا باز شود... آره خانوم که خودش از همه بدتره!!
lo30 عضو جدید کاربر ممتاز Jun 15, 2011 #8 این کار ها از دختر ها برمیاد من معلم بودم بهش صفر میدادم تا فضولی نکنه
A abdolrahim عضو جدید Jun 15, 2011 #9 lo30 گفت: این کار ها از دختر ها برمیاد من معلم بودم بهش صفر میدادم تا فضولی نکنه کلیک کنید تا باز شود... 9.75 سوزش بیشتره :دی
lo30 گفت: این کار ها از دختر ها برمیاد من معلم بودم بهش صفر میدادم تا فضولی نکنه کلیک کنید تا باز شود... 9.75 سوزش بیشتره :دی
masisabz عضو جدید کاربر ممتاز Jun 16, 2011 #11 به نظر من که بچه به وظیفه ملی، میهنی، مذهبیش عمل کرده! والا من کرج و قزوین و فردیس و تهران دیدم که روی این تابلو تبلیغاتی های بزرگ، از مردم خواستن که همین کارو بکنن!!!!!!!!
به نظر من که بچه به وظیفه ملی، میهنی، مذهبیش عمل کرده! والا من کرج و قزوین و فردیس و تهران دیدم که روی این تابلو تبلیغاتی های بزرگ، از مردم خواستن که همین کارو بکنن!!!!!!!!