آخرین اشتباهم این بود که واسه تحقیق علمی یکی از استادای بی ارزشم (البته استاد که چه عرض کنم یه کارشناس ارشد بی سوادکه با پارتی و چرب زبونی شده بود عضو هیئت علمی) جون کندم 6 ماه تو آزمایشگاه روی نتیجه کارش کار کردم تا بلاخره جوابو گرفتم یک جواب طلایی که دهن همه باز مونده بود قرار بود مقالش کنیم و طبیعتا تو مقاله اسم منم بنویسه حتی چکیده مقاله رو باهم ترجمش کردیم حتی صفحه اول مقاله رو به من نشون داد و گفت چک کن ببین اسمتو به لاتین درست نوشتم؟ اما بعد از انتشار مقاله اسمی از من نبوداسم پادوی آزمایشگاه بود! اما اسم من نبود از اون موقع دو سال میگذره طرف با زنو بچه جم کرده رفته خارج و من هنوز با سرزنش اطرافیان و دوستانم سر میکنم موقع شروع کار همه دوستام میگفتن :آدم با ایمانیه باهاش کار کن تا برای پیشرفتت پله بشه اما بعد این کارش همه همون دوستام بهم گفتن: چقدر تو ساده بودی
نباید از اول با آدم تازه به دوران رسیده ای مثل اون کار میکردی حالا اگه شما جای من بودید برای انتقام گرفتن از اون یا حتی رو کم کردنش چیکار میکردید؟
![]()
نامزد بودیم از هم جدا شدیمممممممم![]()
از من میشنوی واسه دفعه بعد دست پیشو بگیر تا مجبور نشی معذرت خواهی کنی اگه هم نمیتونی آواتاتو عوض کن وگرنه به خاطر زیر پا گذاشتن غرور این گربه سانان پر غرور مجبور میشی از جمعیت پلنگ های آفریقا هم معذرت خواهی کنیاگه بیای آخرش پشتم حرف در میاد طرف بازیگر تلوزیونه داره فیلم بازی می کنه.....
من با این آواتار 3 بار غرور گذاشتم زیره پا غذر خواستم دریغ از یه .........
این نیز بگذرد...هر2 ولی بیشتر اون
هر2 ولی بیشتر اون
دختر خوب که زیاده.چشمای تیز بین میخواد که متاسفانه....تو این دوره زمونه دختر خوب کم گیر میاد
راستی اون جریان درست شد؟؟؟؟؟؟[/
کدوم جریان؟QUOTE]
تو این دوره زمونه دختر خوب کم گیر میاد
بابا یه بلانسبتی،یه چیزی بگو مثلا ما دختره این دوره زمونه ایم هااااااااااااااااااااااااااااا
ممنون از راهنماییت اما چطور میشه گسترشش داد؟
بنظر من اصلا به فکر انتقام نباش.
منم مشابه مشکل شمارو داشتم.با کمی تغییر.
مهم علم شماست که هیچ کس نمیتونه ازتون بگیردش.
شما الان یسری اطلاعات با ارزش دارید که اگر اراده کنید میتونید گسترشش بدید.
امروز اصلن اصاب نداریاااااااحقیقت تلخه ولی باید پذیرفت
اینطوری کم لطفی نکن...کور بشم اگه دیده باشمممممممممممم
نه چرا دروغ با زبون روزه البته اگه باشی!دوست داری به دروغ یه چیزی سر هم کنم؟؟؟؟؟؟
ممنون از راهنماییت اما چطور میشه گسترشش داد؟
کور بشم اگه دیده باشمممممممممممم
فیزیک 1 و پروزه؟؟؟؟؟؟رشتت چیه؟به یه همکلاسی اعتماد کردم...............البته هرچند تاثیری هم نداشت..........واسه فیزیک 1 استاد پروژه داده بود 2 تایی داشتیم تحقیق میکردیم روز قبل امتحان دیدمش گفته بود متن پروژه رو میاره میده به استادموناما بعد امتحان استادو دیدم ازش پرسیدم گفت نه چیزی بهش نداده........................چی بگممجبور شدم خودم یه چیزی دست و پا کنم برای استاد ایمیل کنم..................خواستم اسمشو پای تحقیق نیارم ولی دلم واسش سوخت.................![]()
رشتم مهندسی شیمی هاستادمون خیلی اهل حال بود یه پروژه ی کت و کلفت داد گفت برین تحقیق کنین بهتون 1-2 نمره بدم................فیزیک 1 و پروزه؟؟؟؟؟؟رشتت چیه؟
کدوم دانشگاه هستی؟اخه استادای دانشگاه ما هم خیلی گیرنرشتم مهندسی شیمی هاستادمون خیلی اهل حال بود یه پروژه ی کت و کلفت داد گفت برین تحقیق کنین بهتون 1-2 نمره بدم................![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آخرین اسمس یا زنگ گوشی تون رو بگین ؟ | زنگ تفريح | 291 | |
![]() |
با آخرین حرف اسم نفر قبلی یه اسم بگو | زنگ تفريح | 1139 | |
T | آخرین خبر ، دجال پیدا شد... | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
گزارش تصویری از مراسم شب آخرین چهارشنبه سال | زنگ تفريح | 2 | |
![]() |
آخرین جمله ای که روت تاثیر گذاشت چی بود؟... | زنگ تفريح | 53 |