؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم شرایطی شبیه به شما دارم با یه سری تفاوت خاص ولی شرایط شما در مقایسه با خیلی بهتره خداروشکر.راستش بنظر من اگه شرایط زدن حرف دلتون وجود نداره و شما هم مایلین که غیر مستقیم ایشون متوجه علایق شما بشن باری ایشون نسبت به دیگران احترام خیلی خاص تر و یه خورده مهربانی ظریفانه تری داشته باشین.یه جوری که ایشون متوجه بشن شما دارین بهش فک میکنید و با شخصیتی که از شما میبنین احتمالا کنجکاو میشن ایشونم یواشکی شما رو بهتر بشناسن...سعی کنید فعالیت علمی و گروهی بیشتری با ایشون داشته باشین و اینکه نظرشون در رابطه با خیلی چیزای علمی فرهنگی سیاسی جویا بشین..بحث و تبادل نظرای جالب هم اینکه لذت بخشه هم همدیگرو بیشتر میشانسین..خلاصه اینکه درست مثل خودتون خیلی اقا برای ایشون و نسبت به ایشون خیلی محترم و یه خورده ..یه کوچولو خیلی خاص مهربون باشین...راستش ما خانما خیلی چیزارو متوجه میشیم و به روی خودمون نمیاریم..ایشونم احتمالا در همون برخوردا و احوالپرسی های این روزاتون ممکنه یه چیزایی متوجه شده باشن ولی به روی خودشون نمارین..توکل کنید بخدا و برای خودتون و اونیکه دوسش دارین بهترینا رو بخواین..شاید تو نظام خلقت خدا..بهترینا برای شما دو تا..در کنار هم بودتون باشه.همونو از خدا بخواین و اینکه ایشالا به عشق پاکتون برسین و برای جامعه کفید باشین...امیدوارم حرفام مفید بوده باشه..ارزو میکنم خیلی زووووود خبر ازدواج موفقتون رو بیاین و خبر بدین..برای ما هم دعا کنید که ما هم درست بشه.

ولی من اگه جای شما بودم زوتر حرف دلمو...چند ماه دیگه میگفتم و با تمام سواد و اگاهی خودم و طرف مقابلم زیر نظر یه روانشناس پایه های زندگی ایندمو میساختم

pouyan68

عضو جدید
آدما کلا با هم خیلی فرق میکنن . مثلا خود من قبلا اگه به کسی علاقمند میشدم ، سعی میکردم اصلا بروز ندم اصلا بهش نگاه هم نمیکردم خیلی عادی رفتار میکردم مثه اینکه اصلا وجود نداره با وجود اینکه خیلی هم بهش علاقه میداشتم . هرگز کلامی حرف نمیزدم که طرف چنین فکری راجع بهم بکنه که من دوستش دارم حتی کمتر از یک صدم درصد.​

یه وقتی هم هست یه دختری از پسری خوشش میاد کاملا قابل تشخیصه (خیلیا رو دیدم اینطورین). این به شخصیت فرد و نوع تربیت آدما بستگی داره .​

اما اینکه میگین چطور میشه که یه خانم نسبت به یه آقا احساس خوشایندی پیدا میکنه ؟؟؟؟ به نظرم توجه به خانمها خیلی خیلی مهمه اینکه مثلا بدونه حواست بهش هست . توجه توجه توجه خیلی مهمه . ولی نه دیکه اون هر جا میره شما رو ببینه که چیه شما میخوای بهش توجه کنی چون ممکنه بگه اااااااااه این دیکه کیه . اااااااااااااااااااه بازم این اومد و از این حرفا .​

سلام
مرسی دوستان از حرفای مفیدتون
واقعا داره بهم راهکار میده تشکر
وباعث میشه که منطقی و معقول باهاش برخورد کنم
مفید بود تشکر

pouyan68

عضو جدید
منم شرایطی شبیه به شما دارم با یه سری تفاوت خاص ولی شرایط شما در مقایسه با خیلی بهتره خداروشکر.راستش بنظر من اگه شرایط زدن حرف دلتون وجود نداره و شما هم مایلین که غیر مستقیم ایشون متوجه علایق شما بشن باری ایشون نسبت به دیگران احترام خیلی خاص تر و یه خورده مهربانی ظریفانه تری داشته باشین.یه جوری که ایشون متوجه بشن شما دارین بهش فک میکنید و با شخصیتی که از شما میبنین احتمالا کنجکاو میشن ایشونم یواشکی شما رو بهتر بشناسن...سعی کنید فعالیت علمی و گروهی بیشتری با ایشون داشته باشین و اینکه نظرشون در رابطه با خیلی چیزای علمی فرهنگی سیاسی جویا بشین..بحث و تبادل نظرای جالب هم اینکه لذت بخشه هم همدیگرو بیشتر میشانسین..خلاصه اینکه درست مثل خودتون خیلی اقا برای ایشون و نسبت به ایشون خیلی محترم و یه خورده ..یه کوچولو خیلی خاص مهربون باشین...راستش ما خانما خیلی چیزارو متوجه میشیم و به روی خودمون نمیاریم..ایشونم احتمالا در همون برخوردا و احوالپرسی های این روزاتون ممکنه یه چیزایی متوجه شده باشن ولی به روی خودشون نمارین..توکل کنید بخدا و برای خودتون و اونیکه دوسش دارین بهترینا رو بخواین..شاید تو نظام خلقت خدا..بهترینا برای شما دو تا..در کنار هم بودتون باشه.همونو از خدا بخواین و اینکه ایشالا به عشق پاکتون برسین و برای جامعه کفید باشین...امیدوارم حرفام مفید بوده باشه..ارزو میکنم خیلی زووووود خبر ازدواج موفقتون رو بیاین و خبر بدین..برای ما هم دعا کنید که ما هم درست بشه.

سلام مرسی دوستم
اره واقعا حرفاتون برام مفید بود خیلی ازش یاد گرفتم
میدونین من وقتی میام اینجا و پاسخ بچه ها رو میخونم از هرکدومش یه نکنه ی ظریفی یاد میگیرم
و خیلی ازین نکات تو خیلی حرفا از طرف خانوما بخصوص تکرار میشه و این موید اینه که توجه کردن به این نکات خاص خیلی راهگشاس و مفیده برا من و افرادی که شرایطی چون من دارن
خیلی خیلی مممنون از حرفای ارزندتون
مرسی از همه ی دوستان بخاطر وقتی که میذارین حرفای منو میخونین و برام از تجارب و دانسته هاتون میگین
خیلی ممنونم از همتون

pouyan68

عضو جدید
ولی من اگه جای شما بودم زوتر حرف دلمو...چند ماه دیگه میگفتم و با تمام سواد و اگاهی خودم و طرف مقابلم زیر نظر یه روانشناس پایه های زندگی ایندمو میساختم

ایشاله که همینطور میشه
ممنون

بالا