آمین آمینخدا برای شما هم بیشتر تر کند![]()
آمین آمینخدا برای شما هم بیشتر تر کند![]()
خدا برای شما هم بیشتر تر کند![]()
اه خب مگه بده آدم همچین شوبرایی خوشتیپ و پولداری داشته باشه؟جووووووووووون ؟!!!![]()
![]()
![]()
![]()
اه خب مگه بده آدم همچین شوبرایی خوشتیپ و پولداری داشته باشه؟
من قول میدم یکی از اینا مال من شد همون یدونه رو نیگه دارم! بشرطی که مثل ایناباشه:دی
یکی از اینا بیـــــــــاد حالا واسه بعدانش جروبحث میکنیم!:دیبعدش هم باید چادر سرت کنی و دنبالشون بدوی از ما گفتن
من قول میدم یکی از اینا مال من شد همون یدونه رو نیگه دارم! بشرطی که مثل ایناباشه:دی
یکی از اینا بیـــــــــاد حالا واسه بعدانش جروبحث میکنیم!:دی
گفتم که...به جان خودم تصادفی بود ؟!![]()
هوم!!!! خو اگه نری دنبالشون که نمیان دنبالت!حالا یکی از ایناگیر من بیاد بعد یه کاریش میکنم!فعلا در حد یه خواسته اسدور اندیش باش
آخه این بنده خدا از بس رفت دنبالشون مجبور بوده عوضشون کنه
فقط بدبختی اینجاست که از تجربیاتش استفاده کنه
هوم!!!! خو اگه نری دنبالشون که نمیان دنبالت!حالا یکی از ایناگیر من بیاد بعد یه کاریش میکنم!فعلا در حد یه خواسته اس
فک کنم هر پسری میره پیش جنیفر این جمله رو میشنوه :
don't be shy ....be with me
............
.............
..........![]()
![]()
ای کلکآره...![]()
عزیزم وقتی باهاشون ازدواج کردی و بهت وفادار نبودن مجبوری چادر سرت کنی بری دنبالشونو زاغ سیاهشونو چوب بزنی
بعد از مدتی هم دست از پا درازتر جدا شی
حالا که نه اینا اومدن دنبال من و نه من همچین موردی دارم الکی به خودت استرس نده پوستت خراب میشه گلم![]()
Wowwwای کلک
نکنه عکس تو هم بوده سانسور شده باشه؟؟؟؟
چرا بده با مشاهیر هالیوودی هم تراز شی؟؟؟؟Wowww
نگو تو رو خدا...
من فقط نگران هندونه هام
میترسم غریب خور شن
محاله!![]()
مگه از رو جنازه من رد بشه اون غریبه ایی که بخواد هندونه های منو بخوره
اوهون...جنگ قبیله ییی راه میندازم..بیخود میکنن دس میزنن به هندونه ها.دههه!بخاطر 4 تا هندونه جنگ خانوادگی راه میندازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
گناه داره حالا یک چیز اون گفته دو تا تواوهون...جنگ قبیله ییی راه میندازم..بیخود میکنن دس میزنن به هندونه ها.دههه!
راستی به اونی که کلاه سرشه و دوسشم ندارم بوگو:کوفت بخوردین![]()
چییییییییییی ؟!راستی به اونی که کلاه سرشه و دوسشم ندارم بوگو:کوفت بخوردین![]()