مثل اینه که 4تا تکه گل را به هم بچسبونی و یه گل بشه ولی جرم این تکه گل یکم کم تر از اون 4تا باشه یعنی وقتی تکه ها به هم چسبیدن یکم از جرمشون تبدیل شده به انرژی
دوست عزیز azam از توضیحتون خیلی خیلی ممنون
مثل اینه که 4تا تکه گل را به هم بچسبونی و یه گل بشه ولی جرم این تکه گل یکم کم تر از اون 4تا باشه یعنی وقتی تکه ها به هم چسبیدن یکم از جرمشون تبدیل شده به انرژی
دوست عزیز azam از توضیحتون خیلی خیلی ممنون
سلام به دوستان عزیز
خواستم یه نرم افزار بهتون معرفی کنم که خیلی بدردتون می خوره و قابل نصب در تمام گوشی هاست یه چیزی مانند starry night
http://www.astrogate.ir/50-sideralis.html
سلاااااااام
مسی.نرم افزار خوبی هست ممنون از اینکه گفتی.منم رو گوشیم نصبه.
آرسنال بدردت میخوره(دزدی):دی
سلام به بروبچز باحال و پرانرژی. مخصوصاً آرسنال و اعظم و پولسار!!
آرسنال جون خیلی دمت گرم همه رو خوندم. ابتکار جالبی زدی.
fsh عزیز عکساتونو اینجام میتونیم ببینیم؟!مسابقه ی کجاست؟!موفق باشی دوست عزیز.
ولی تبلیغ منفی نکن دیگه. قول بده اینجاهم سر میزنی تا مام بیایم خدمتتون از نوشته هاتون بخوریم! و نوشته بذاریم.
فهلن
سلام به دوستان عزیز
خواستم یه نرم افزار بهتون معرفی کنم که خیلی بدردتون می خوره و قابل نصب در تمام گوشی هاست یه چیزی مانند starry night
http://www.astrogate.ir/50-sideralis.html
سلاااااااام
مسی.نرم افزار خوبی هست ممنون از اینکه گفتی.منم رو گوشیم نصبه.
آرسنال بدردت میخوره(دزدی):دی
خواهش می کنم فکر می کنم تا موقعی که دوست عزیز arsenal نرم افزار starry night رو تهیه کنن این کارشونو راه بندازه
شما ببخش ...
قصد تبلیغ منفی نداشتم
عکسا رو فعلا نمیتونم بذارم باید بره جشنواره
مسابقه عکاسی نجومی مال دانشگاه امیر کبیره...شما هم میتونی شرکت کنی![]()
سلام خدمت دوستان عزیز
نمی خوایید بحث امروز رو شروع کنید
سلام سلام آسمونیا کجایید؟هستید؟کیا حاضر........ کیا غائب
![]()
سلام
ممنون دوست جونم که به فکری
سلام
چرا دزدی به من میچسبونی؟؟من اون یکی رو میخام
قرار نیست من تهیه کنم.یکی از دوستان که همین جا هم حضور دارن قرار بهم بده
![]()
تشکر لازم نبودو اما سحابی کله اسبی
در ابتدا ممنون از دوست خوبم اعظم خانم که در این مورد توضیحاتی دادن و حالا توضیحات تکمیلی:
شرح:
یکی از سحابی های قابل شناسایی در آسمان، سحابی کله اسبی است که در صورت فلکی شکارچی قرار گرفته و عضوی از ابر ملکولی تاریکی با نام بارنارد ۳۳ می باشد که اولین بار قالب غیر عادی آن در یک صفحه عکاسی با نور دهی ۱۸۰۰ ثانیه ای کشف شد. رنگ قرمز این سحابی به علت بر افروخته شدن گاز هیدروژنی است که در پشت این سحابی قرار گرفته و توسط ستاره درخشان نزدیکش، با نام زیگما شکارچی (Sigma Orionis) یونیزه شده است. اغلباً علت تاریکی سحابی کله اسبی غبار غلیظ است هر چند که قسمتی کوچک از گردن کله اسبی، سایه ای در سمت چپش درست کرده است. جریان هایی از بقایای گازی این سحابی توسط یک میدان مغناطیسی قوی متمرکز شده است. مناطق پر نور در سحابی کله اسبی بستر ستاره های جوانی است که در حال شکل گیری هستند. نور ۱۵۰۰ سال را طی می کند تا ما بتوانیم سحابی کله اسبی را مشاهده کنیم. تصویر زیر توسط یک تلسکوپ ۹/۰ متری در رصد خانه ملی کیت پیک (Kitt Peak) گرفته شده است.
عکس از: Nigel Sharp (NOAO), KPNO, AURA, NSF
![]()
سلااااام دوستم
ببخشید ش.ک(شوخی کردم)
راست میگه اعصبانیش نکن من قراره نرم افزار رابهش بدم
البته وقتی دیدمش![]()
آسمونیا رو زمینم هستن دوتاشون که اینجان شک نکن
وعده ما کجا میای بگیری؟
آقا مربع زمستانی نه........
پس آرسنال جواب بده مربع زمستانی را منتظریم....... ااااااا سسس تتتتتت اااااااااااااااا ددددددددددددد
تشکر لازم نبود
وای چه باحال شکارچی(جبار)
مرسی منکه عکس ندیدم![]()
سلام
به کافی شب نجوم خوش اومدید
در تمام این سالها(!) که تالار نجوم ایجاد شده، فقدانه یه فضای دنج و خودمونی که بچه ها بتونن درددلهای نجومی شون رو بریزن وسط و از هر دری حرف بزنن احساس می شد.
من و بعضی دوستان عزیزم گهگاه تو تاپیک سؤالات نجومی و در برهه ای هم در تاپیک شکل دهی زیرتالارهای نجوم دورهم جمع می شدیم. اما وجود جایی مثل تالار گفتگوی آزاد باشگاه در دل تالار نجوم لازم بنظر میاد.
تا هم بچه هایی که اهل تالارند و هم بچه هایی که گهگاه فقط سرکی میکشن و اما بخاطر اینکه سررشته ندارن حرفی نزده میرن بیرون، بتونن بیان و هم با بچه های نجوم گپی بزنن و هم توی یه فضای خودمونی حرفاشونو راحت مطرح کنن، سؤال کنن، بحث کنن، شوخی کنن، انتقاد کنن، راهنمایی بخوان و... امیدوارم بتونم قول بدم که بساط پذیرایی چای و شوکول و اینام مهیاست.
امیدوارم بتونیم گرمای حضور همه بچه ها رو اینجا حس کنیم، بخصوص بچه های پرکار و کم حرف!
خلاصه این شما و اینم کافی شب نجوم!![]()
خیلی هم لازم بود
خودت باحالی :دی
عکس به این گندگی نمیبینی؟؟
سلام به روی ماهت
چرا با من این کارو میکنی؟؟ چرا منو در این موقعیت قرار میدی؟؟ کیییییییییییییییییهههههههههههههههه؟؟؟
میسی دوس جووونم
وعده ما شکارچی. سحابی کله اسبی خوفه؟؟
کیو حساب نکردی؟؟؟ خیلی هستیماااااااااااا. میدر بفهمه حسابش نکردی میاد میندازتمون بیرون
چرا نه؟؟؟
من خودمم یادم رفته ستارگان کدوم صور فلکی در زمستان تشکیل مربع زمستانی میدادند. اول به این سوال جواب بدیم کدام یک از صور فلکی در زمستان درست وسط آسمان قرار میگیرند در اوایل شب؟؟
سلام به روی ماهت
چرا با من این کارو میکنی؟؟ چرا منو در این موقعیت قرار میدی؟؟ کیییییییییییییییییهههههههههههههههه؟؟؟
میسی دوس جووونم
وعده ما شکارچی. سحابی کله اسبی خوفه؟؟
کیو حساب نکردی؟؟؟ خیلی هستیماااااااااااا. میدر بفهمه حسابش نکردی میاد میندازتمون بیرون
چرا نه؟؟؟
من خودمم یادم رفته ستارگان کدوم صور فلکی در زمستان تشکیل مربع زمستانی میدادند. اول به این سوال جواب بدیم کدام یک از صور فلکی در زمستان درست وسط آسمان قرار میگیرند در اوایل شب؟؟
ا............ا............ من تازه دیدم
دیگه پیرشدم
سلام
من؟چیکار؟
آقا امشب فکرم کار نمیده