jimmi
عضو جدید
و علیکم!های...خسه نباشین در حد مرکز فضایی در حال تاسیس iss..البته شاید ساختش تمومیده و من خبر ندارم.محتوای نوشته منم که از نقل قول واس گفتنش استفاده کردم :محض اینکه شخص شما مخاطبم باشین,حاکی از بی خبریه..من یه سری دیگم تو تاپیک زده بودم که من یه آماتور نجومی ام علاقه فراوونی به نجوم و milkyway و ا این جور حرفا دارم و در حد وسع وقتیم دنبال کسب اطلاعات تو این زمینه م.میخواسم بدونم:1)اگه سوالی داشتم میتونم تو تاپیک مطرح کنم؟در اصل کسی پاسخگو خواهد بود؟...2) اینکه من میخوام یه دوربین نجومی واس رصد بگیرم(دو چشمی نباشه) در حد متوسط میتوننین راهنماییم کنین؟>>>البته!!!...منتظر جوابتونم.فیلا مرسی.
شمام خسته نباشین، درحد مرکز فضایی که سالهاست درحال استفاده ست و الانم چندنفر توشن.(و البته همچنان درحال تکامله تا 2020)
1- چراکه نه دوست عزیز، در اصل که کسی پاسخگو نیست! اما اینجا همه بروبچز دور همن، هرکس هرچقدر از دستش بربیاد کمکتون میکنه
2- از شما چه پنهون، منکه خودم دوربین ندارم!(باعث بسی شرمساریست!) اما یه تاپیک داریم:
[h=3]راهنمای خرید تلسکوپ[/h] که اصغررحمتی عزیز لطف کرده اطلاعات خیلی مفیدی داده، حتماً بخون، بچه ها هم بیان حتماً باز راهنماییت میکنن
خواهش، بازم بیا