بچه ها سحرها که بیدار میشین یه نیم نگاهی هم به آسمون بندازین . درخشش مشتری وسط آسمون خیلی قشنگهاز دستش ندین .
سلام دوست مهلبون خوبی ...
اره حقیقتا زیباست تصویر آسمون در هنگام سحر که آسمون در اوج شفافیته ...
تشکر از یاداوری این موضوع به دوستان ...

بچه ها سحرها که بیدار میشین یه نیم نگاهی هم به آسمون بندازین . درخشش مشتری وسط آسمون خیلی قشنگهاز دستش ندین .
وای بچه ها!
پنجشنبه رفته بودیم گشت.یه آذرگوی دیدیم قدرش 7- !!!!!!!!!فوق العاده بود.من هنوز تو کفم![]()
وای بچه ها!
پنجشنبه رفته بودیم گشت.یه آذرگوی دیدیم قدرش 7- !!!!!!!!!فوق العاده بود.من هنوز تو کفم![]()
باشه...خوب ما رفتیم اونجا...وایسادیم ثبت شهاب کردیم...من و دوستم دومین بارمون بود که واسه ثبت می رفتیم تو 2ساعت 116 نوشتیم...البته وسطش کلی بچه ها مسخره بازی درآوردن حواسمون پرت شد.دیگه اینکه قرار شده بعد از اینکه کنکور دادم یکی از بچه های عکاسی بهم عکاسی نجومی یاد بده.خیلی عالیه خب برامون تعریف کنید چه خبر بود اونجا ...
حتما خیلی جالب بوده ..![]()
همونم خیلیه ها...آخه تو اکیپ 20 نفره ما همه اینو دیدن فقط مغز رصدیمون ندیدخوش به حالتون. من یک بار درخشش یک ماهواره رو دیدم که چند ثانیه ای به اندازه زهره درخشان شد خیلی خفن بود .
![]()
یادش بخیر تو مدرسه الکی الکی المپیاد نجوم مقام می اوردیم. سوالای ساده و مزخرف المپیاد دبیرستان اصلا در شان دبیرستان نیست خداییش...
یاقوت جون امضای جدیدت خیلی قشنگه .
منم میخوام برای امضام عکس بذارم![]()
ممنون داداش گلم نظر لطف شماست ...
فکر خوبیه حتما قشنگ میشه ...![]()
داداشی هر وقت به پارتی احتیاج داشتی یه خبر بدی حله هاولی مثل اینکه فقط مدیرا میتونن برای امضاشون عکس بذارنبرای من که نمیشه.
آخییییییییییییییی کجا بودی بی معرفت؟؟!!يادم بخير![]()
![]()
این از همون جمله احساسیا بودابچه ها یک دنیا ممنون از استقبالتون
تو قلبم اشک جمع شده!!!
میبینم که در نبودنم برام فرضیه و قانون م جور کردین!! فقط امیدوارم دنباله دار نباشم اونجور که گفتین! چون زودی باید جمع کنم برم تا شصتاد و هشت سال دیگه...
چه خبر مبرا؟...
سلام بر همه.من به نجوم خیلی علاقه دارم و دوست دارم از اطلاعات شما دوستان استفاده کنم.الان تازه از رصد اومدم جای همه یبچه های نجوم خالی
![]()
سلام خوبیم شما خوبید؟سلام به دوست عزیز خوبید ...
خیرمقدم خوش اومدین
راستی نگفتین رصد چی ...![]()
سلام خوبیم شما خوبید؟
رصد زیادی نداشتیم ولی جالب بود.رصد ناهید.مشتری و4قمرگالیله که بهترین تصویر رابوجود اورده بودن(4قمر بصورت مثلث).ماه که باعث تعجب خیلی از بچه ها شد .کل آسمان به88 صورت فلکی تقسیم میشه وماصورتهای فلکی ماه مهر را پیدا کردیم.2تا ماهواره دیدیم
رصد بیرون شهر بود.
صهلام به دوستان خوفید ...
تشکر از جیمی عزیز و تاپیک جالب گفتگو ...
ممنون گلم محبت دارین در خدمتیم ...
خب جهت معرفی داداش مهدی هستم مدیر نجوم و ستاره شناسی در دو سه تالار دیگه ...
خوشحالم از حضورتون بهاری و شاد شاد باشین ...
به به عالیه به صورت حرفه ای رصد میکنید ...
امید که از تجربیات و مشاهدات خوبتون برای دوستان اینجا مطلب ارسال کنید ..![]()
سلام بر همه.من به نجوم خیلی علاقه دارم و دوست دارم از اطلاعات شما دوستان استفاده کنم.الان تازه از رصد اومدم جای همه یبچه های نجوم خالی
![]()
سلام خوبیم شما خوبید؟
رصد زیادی نداشتیم ولی جالب بود.رصد ناهید.مشتری و4قمرگالیله که بهترین تصویر رابوجود اورده بودن(4قمر بصورت مثلث).ماه که باعث تعجب خیلی از بچه ها شد .کل آسمان به88 صورت فلکی تقسیم میشه وماصورتهای فلکی ماه مهر را پیدا کردیم.2تا ماهواره دیدیم
رصد بیرون شهر بود.