@spacechild@
عضو جدید
باشه
منم شوخی کردم خوب
حالا چرا میزنی؟؟
اصلا اگه دیگه من حرف زدم
خوب راست میگم دیگه!سوالم یادم رفت

حالا چرا میزنی؟؟

اصلا اگه دیگه من حرف زدم

خوب راست میگم دیگه!سوالم یادم رفت
نه بابا شما ببخشیدبابا من معذرت میخوام
آخه چیکار کنم
اونهمه جواب قبلا گفتیم یکی نگفت ممنون(!)
حالا یه بار گفتیم تو این مورد حالیمون نیست نگا همه شاکی شدن!
به سلام عضو جدید...فک کنم یه مخه دیگه به دارو دستمون اضافه شد جیمی جون!من نمی دونم چطوری مقالاتم را در سایت بزارم تا همه استفاده کنند.اگه منو راهنمایی کنید ممنون می شوم.![]()
ببخشید میشه بگین شما چرا تو همه پستاتون با من حرف میزنین؟؟!!به سلام عضو جدید...فک کنم یه مخه دیگه به دارو دستمون اضافه شد جیمی جون!![]()
ببین جیمی جدی جدی دیگه باهات حرف نمیزنماببخشید میشه بگین شما چرا تو همه پستاتون با من حرف میزنین؟؟!!
گفتگوی شخصی جاش فرق داره ها!!...
بعدم دارو دسته چیه بچه ها فکرمیکنن اینجا تگزاسه!!(هرچند تگزاسم برا خودش باکلاسه!!)
البته منم ورود این مخه جدید رو به بقیه بروبچز دارودسته مون بخصوص به شما بچه فضایی عزیز و بالأخص به جناب مدیر محترم تبریک عرض می کنم![]()
همچین پرسید گفتم الانه که بترکونه تالارو!!کو پس؟؟؟؟؟؟من نمی دونم چطوری مقالاتم را در سایت بزارم تا همه استفاده کنند.اگه منو راهنمایی کنید ممنون می شوم.![]()
عذر میخوام؟هااااااااا!
چیه تعجب کردین؟
مگه من دل ندارم؟
سلام به دوست عزیز خوبید ...
لطفا با نگارش خوب و دوستانه ...
تشکر از حضورتون ...
wow!من که از این پست بالاییه چیزی نفهمیدم
فقط یه چی می دونم!
اینکه از جکی جون میترسم
و اولین باره که میبینم دل داره!![]()
جکی جون اذیتت کرد بگو دفعه بعد با هم اغتشاش میکنیم عوضش میکنیمwow!
ای لولو خورخوره
ای هیولا!( خودمو میگما)
بابا نکنید این کارارو این مدیر جدیدمون جدی میگیرنا
آخه من غیر این که اگه یه اشتباهی کردین چنان زدم تو سرتون که دیگه یادتون نمیره که کاری نکردم
و یک نکته جدی: یاقوت سفید جان
دفه بعد به هیچ وجه پست من رو ادیت نمیکنید
اگه مطلبی بود تو یه پست جدا میگید و من بررسی میکنم.
در مورد دوستی هم من با جیمی و اسپیس چایلد از قدیم دوستم و با هم شوخی داریم.
اوکی؟
سلام دوستان
همه دوستان میدونید که به من پیشنهاد مدیریت داده شده بود و من شخصا بدیلیل مشغله در دانشگاه نپذیرفتم.
جاتون خالی الان هم دارم رو چند تا paperکار میکنم که انشا الله ثبت شه مشکلاتمون حل شه.
خوب من نمیتونم اینجا چیزی بگذارم چون مدیر جدید پست های من را دستکاری ( edit) میکنن. از همین جا اعلام میکنم اگه هم این پست رو ادیت کنی من کپی شو 10 جا میزارم و رفقا میفهمن.
اگر هم خواستید برگردم: dr.isa.h.c.n@gmail.com
ایمیل بزنید میخونم.
دوستان اگه سوال مهم بود و گیر کردین میل کنین جواب میدم.
فعلا با مدیریت جدید که پست من رو ادیت میکنه مشکل دارم.
با تشکر از همه دوستان.
این 2 سال به من خوش گذشت. انشا الله برای شما هم مفید بوده باشه.
اینبار طبق معمول نمیگم فعلا
اینبار میگم
بای
Last post of Jaky.
prediction:
Edited by YGHOT SEFID
سلام عیدتون مبارک صدسال به این سالا من یه هنرمند علاقه مند به نجوم هستم واز مطالب جذاب نجوم خوشم میاد دوست دارم اطلاعات جامع تری نسبت به نجوم داشته باشم میتونید کمکی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟صهلام به دوستان خوفید ...
تشکر از جیمی عزیز و تاپیک جالب گفتگو ...
ممنون گلم محبت دارین در خدمتیم ...
خب جهت معرفی داداش مهدی هستم مدیر نجوم و ستاره شناسی در دو سه تالار دیگه ...
خوشحالم از حضورتون بهاری و شاد شاد باشین ...
سلام عیدتون مبارک صدسال به این سالا من یه هنرمند علاقه مند به نجوم هستم واز مطالب جذاب نجوم خوشم میاد دوست دارم اطلاعات جامع تری نسبت به نجوم داشته باشم میتونید کمکی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
عجـــ...ــــب......
سلام بچه ها، من یه تازه واردم!
به نجوم علاقه دارم(هرچند اطلاعات زیادی تو این زمینه ندارم)
حدود یک سال و نیم تو تالار نجوم یه فروم فعالیت نیم بندی داشتم.
متأسفانه اون تالارو دیگه نمیتونم پیدا کنم، اما امیدوارم بتونم اینجا فعالیت داشته باشم.
اتفاقاً برای اون تالار هم خیلی زحمت کشیده بودیم با بروبچز قدیمی، اما خب چه میشه کرد.
آدما هم میمیرن، تالار نجومی که بهش عادت کرده بودیم هم روش!
خواهشم از رفقای قدیمی هم اینه که همین دید رو نسبت به وضعیت جدید داشته باشن.
از آقای مدیر جدید عزیزمون هم یه خواهشی دارم،... میدونم تجربه ی زیادی از جاهای دیگه همراهتون هست، بعنوان یه پیشنهاد از برادر کوچیکتون اینم داشته باشید: وقتی به یه محیط جدید وارد میشید، هرچقدر هم که بزرگ باشید، بهتره اول آدمای کوچیک و قدیمیه اون محیط رو با خودتون همراه کنید و بعد آروم آروم روش خودتون رو معرفی کنید و یواش یواش قسمتاییش که مورد قبول جمع واقع میشه رو اجرا کنید.
خلاصه اینکه: برداشت من از تالار ، محلی برای گفتگو و مشارکت هرچه بیشتر اعضای باشگاهه، متأسفانه وضعیت فعلی داره بیشتر به روزنامه دیواری شباهت پیدا میکنه تا یه تالار گفتگو.
والأمر الیکم(یا علیکم!!)