·▪•●سوالات،درخواست ها،پروژه و مقاله در اینجا●•▪·

وضعیت
موضوع بسته شده است.

neda1362

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با سلام خدمت کاربران مهندسی مکانیک:w23:
من یکسری اطلاعات کامل و جامع در مورد انواع روشهای اتصال فلزات به خصوص روشهای اتصال در حالت جامد می خواستم( اگه یه پایان نامه یا سمینار فارسی در این مورد باشه از همه بهتره:surprised:):w27:

آخرین ویرایش:

zare.m

عضو جدید
سلام یه مقاله و پروژه راجع به مهندسی ارزش می خواستم لطفا کمکم کنید خیلی فوری هست

neda1362

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من یکسری اطلاعات کامل و جامع در مورد انواع روشهای اتصال فلزات به خصوص روشهای اتصال در حالت جامد می خواستم( اگه یه پایان نامه یا سمینار فارسی در این مورد باشه از همه بهتره:surprised:):w27:
یعنی اینجا کسی نیست به درخواست ما جواب بده؟؟:surprised:

mm.salemi

کاربر فعال
با عرض سلام خدمت جناب پیرجو و خانم ندا مدیر تالار پسوردهای دانشگاهی.
تالار پسوردهای دانشگاهی ناپدید شده؟؟؟؟!!!!!
لطفاً راهنمایی فرمایید.

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
لطفاً راهنمایی فرمایید.

انشالا به زودی مشکل بر طرف می شود.

neda1362

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
لطفاً راهنمایی فرمایید.
من خودمم دلیلشو نمی دونم.
انشالا به زودی مشکل بر طرف می شود.
امیدواریم هرچه زودتر مشکل بر طرف بشه.

mm.salemi

کاربر فعال
سلام جناب پیرجو .
بنده چند تا مقاله بسیار حیاتی از سیویلیکا می خواستم. امنکانش هست از طریق پیغام خصوصی واستون لینک بزارم تا زحمت دانلودش رو بکشید . بی نهایت سپاسگزارم. اینم رو زحمتای همیشگیم. میدونم چوب خط ما پیش شما پر شده ولی شرمنده ام. :smile:

reza1918_red

عضو جدید
با سلام
دوستان 1 سوال
همونطوری که همه در جریان هستید تو آچار ترکمتر اگه روی 1 ترک تنظیم کنیم
وقتی پیچ به ترک مورد نظر برسه یه صدای تق شنیده میشه
اگه به پیچوندن ادامه بدیم یا طول پیچ اضافه میشه یا میبره
میشه یه مکانیزمی پیشنهاد بدین که اگه پیچ به ترک مناسب رسید آچار بصورت هرز بگرده ؟
ممنون میشم اگه کمک کنید

محمد صحرايي

عضو جدید
سلام شما باید طول مسیری رو که قراره به اونجا آب پمپ بشه پیدا کنین . در ضمن ضریب افت در طول لوله رو بر اساس قطر لوله از جدول های مربوطه که در کتابهای مربوط به طراحی پمپ آمده به دست بیارین و در این طول ضرب کنین و به این ترتیب افت کلی رو در این مسیر بیابین و در ضریب 1.2 ضرب کنین بعد پمپی رو که همچین افت هد رو جبران کنه پیدا کنین.

sajad_s

عضو جدید
سلام عنوان پروژه من بررسي انتقال حرارت افزايشي غير فعال در مبدل حرارتي كسي هست كمكم كنه مطلب اصلا نيست چيكار كنم توروخدا كمكم كنيد
sajad_stwooo@yahoo.com

mehr14595.

عضو جدید
با سلامخدمت مهندسان عزیز
لطفا برای من مقاله ای درباره انواع یاتاقان ها بفرستید
با تشکر

mm.salemi

کاربر فعال
با سلامخدمت مهندسان عزیز
لطفا برای من مقاله ای درباره انواع یاتاقان ها بفرستید
با تشکر

سلام دوست عزیز.
بنده مقالات لاتین به همراه ترجمه فارسی در خصوص یاتاقان ها زیاد دارم .

جهت دریافت مقاله ها با ایمیل بنده مکاتبه نمایید :
[/B][/B]

[/B]
mm.salemi@yahoo.com

ashy

عضو جدید
سلام دوستان من پروزم اینه:

طراحی مبدل حرارتی پوسته و لوله با سیال غیر نیوتنی(روغن)
میشه لطفا" راهنمایی کنید؟؟؟؟

tandis_104

عضو جدید
سلام.اگه مقاله ای درمورد پمپهای سانتریفوژ و شتاب کریولیس در اونها داشتید برام ایمیل کنین خیلی ممنون می شم. ایمیل من tandis_104@yahoo.com هست.
سال نو مبارک.......

jazemi

عضو جدید
با سلام چنانچه در مورد تصفیه پساب حاصل از تولید پودر ماهی کیلکا مطلب یا طرح تحقیقاتی یا اجرایی دارید برای من بفرستید متشکرم

masood69h

عضو جدید
سؤال

سؤال

سلام.
می خواستم یه سؤال بپرسم. به نظر دوستان قوی ترین و بهترین نرم افزار در زمینه تحلیل حرکت،بررسی نیروها ، شبیه سازی حرکت ها و به طور کلی تحلیل سینماتیکی و دینامیکی چیست؟َِAdams? Working Model? Nastran?
لطفا کمک کنید :redface:

neda1362

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام مجدد
به این درخواست ما که جواب ندادیند باشه گذرتون به تالار مقالات می افته.
یکسری مطلب در مورد جوشکاری نفوذی diffusion welding یا diffusion joint می خواستم.

dtaherifar

عضو جدید
درخواست مقاله

درخواست مقاله

سلام
سال نو مبارک
لطفاً اگر به مقاله زیر دسترسی دارید کمک کنید پیداش کنم تشکر
experimental and analysis for composite blades under large deflection,part1-static behavior

AIAA journal A. 1990, vol. 28, n° 9, pp. 1573-1579 .] :gol:

mojsfr1984

عضو جدید
من با working model و Adams کار کردم در کل کار کردن با working model راحت تره محیطش رو راحت تر میشه درک کرد ولی adams محیطش یه کم گیج کننده است در عوض تحلیلش خیلی قویتره.
nastran هم کار نکردم.

mm.salemi

کاربر فعال
سلام مجدد
یکسری مطلب در مورد جوشکاری نفوذی diffusion welding یا diffusion joint می خواستم.

سلام دوست عزیز و زحمتکش.
واستون چندتا فایل گرفتم. به بنده ایمیل بزنید تا واستون بفرستم.

mm.salemi@yahoo.com

mm.salemi

کاربر فعال
سلام مجدد

خدمت شما دوست خوبم. :gol:

پیوست ها

• 01.pdf
    636.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 02.pdf
    1.8 مگایابت · بازدیدها: 0

mm.salemi

کاربر فعال
اینم بقیه فایل ها. اگر کمکی خواستید با ایمیل بنده مکاتبه کنید. ;)

پیوست ها

• 03.pdf
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 0
  • 04.pdf
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 0

mm.salemi

کاربر فعال
سلام.درباره بیماریهای گیاه عدس مطلب میخواستم.

نانو ذرات نقره در كنترل عامل پژمردگي عدس نقش دارند!!!

نانو ذرات نقره در كنترل فوزاريم، عامل پژمردگي عدس به روش آزمايشگاهي و گلخانه‌اي كارايي بالايي دارند.
بيماري پژمردگي آوندي عدس از بيماري‌هاي اصلي و خسارت‌زا عدس محسوب مي‌شود كه همزمان با اين پژمردگي مبارزات شيميايي نيز صورت مي‌گيرد. سم پاشي با استفاده از سموم رايج علي‌رغم كنترل نسبي بيماري و كاهش خسارت، باعث ايجاد مقاومت در قارچ نيز مي‌شود. از طرفي با پيشرفت علوم مختلف و كاركردهاي آن در مبارزه با عوامل كاهش توليد كيفي و كمي محصولات كشاورزي، در اين طرح تلاش بر اين بود كه با استفاده از يكي از محصولات علم نانو تكنولوژي كه توليد دست توانمند پژوهشگران داخلي كشور است.
آزمايشاتي تكميلي و دقيق را در مورد بررسي ميزان كارايي اين نانوذرات نقره در كنترل عامل بيماري پژمردگي فوزاريمي عدس(به عنوان يك قارچ خاكزاد) انجام داديم تا بتوانيم ارتباط بين اختلاف دوزهاي موثر در آزمايشگاه و گلخانه را بررسي كنيم و نتايج را جهت فرمولاسيون مؤثر و كاربردي پيشنهاد كنيم.
آزمايش مربوط به آزمون تعيين دز مؤثر را با توجه به شرايطي كه كشاورزها در مزرعه از اين ماده استفاده مي‌كنند انجام مي‌دهيم بنابراين روش اضافه كردن به آب آبياري Chimigation را به كار مي‌بريم.
گياه مورد نظر را عدس انتخاب كرديم تا چنانچه قصد بررسي سرنوشت نانوذرات در خاك و تأثير احتمالي آن بر ميكروارگانيسم‌هاي مفيد خاك بخصوص تثبيت‌كننده‌هاي ازت كه با ريشه گياهان خانواده لگومينوز (عدس،لوبيا،باقلا و نخود) همزيستي دارند در طرح‌هاي مطالعاتي آتي كه توسط پژوهشگران در جهت تعريف جنبه‌هاي مختلف كاربرد اولين آفت كش گياهي كشور انجام مي‌شود، بتوانيم اطلاعاتي مفيد تهيه كرده باشيم.

منبع : خبرگزاری فارس

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا