در نهج البلاغه در داستان هدیه آوردن" اشعث بن قیس" مىخوانیم كه او براى پیروزى بر طرف دعواى خود در محكمه عدل على (ع) متوسل به رشوه شد و شبانه ظرفى پر از حلواى لذیذ به در خانه على (ع) آورد و نام آن را هدیه گذاشت على (ع) بر آشفت و فرمود: «هبلتك الهبول اعن دین اللَّه اتیتنى لتخدعنى؟ ... و اللَّه لو اعطیت الاقالیم السبعة بما تحت افلاكها على ان اعصى اللَّه فى نملة اسلبها جلب شعیرة ما فعلته و ان دنیاكم عندى لاهون من ورقة فى فم جرادة تقضمها ما لعلى و لنعیم یفنى و لذة لاتبقى»؛ سوگواران بر عزایت اشك بریزند، آیا با این عنوان آمده اى كه مرا فریب دهى و از آیین حق باز دارى؟ ... به خدا سوگند اگر هفت اقلیم را با آنچه در زیر آسمانهاى آنها است به من دهند كه پوست جوى را از دهان مورچه اى به ظلم بگیرم هرگز نخواهم كرد، دنیاى شما از برگ جویده اى در دهان ملخ براى من كم ارزشتر است على را با نعمتهاى فانى و لذتهاى زودگذر چه كار؟ ... «نهج البلاغه، خطبه 224»
بگذارید یک بار طایر خیالتان شما را از دانشجوی ساده و جویای کار و آینده، امروزی خارج کند و در قالب یک شخصیت تأثیرگذار در امور نسبتا بزرگ کشوری قرار بدهد !! همانطور که افرادی که رشوه های کلان نجومی داده اند نیز شاید روزگاری پشت همان میزها و نیمکتهایی نشسته باشند که من و شما تحصیل کردیم شاید همان کتاب بینش اسلامی و قرآنی که من و شما خواندیم را خوانده اند و پرورش یافته همان کلاس پرورشی هستند که ما را پرورش داده است !
بگذریم!
فکر می کنید اگر شما در موقعیت شغلی قرار بگیرید که امکان رشوه گرفتن مهیا باشه براتون ، به چه مقدار پول خودتونو می فروشید !؟!
قیمت شما چه میزان هست !؟!
رشوه هاي ميلياردي در كيف متهمان فساد بانكي بگذارید یک بار طایر خیالتان شما را از دانشجوی ساده و جویای کار و آینده، امروزی خارج کند و در قالب یک شخصیت تأثیرگذار در امور نسبتا بزرگ کشوری قرار بدهد !! همانطور که افرادی که رشوه های کلان نجومی داده اند نیز شاید روزگاری پشت همان میزها و نیمکتهایی نشسته باشند که من و شما تحصیل کردیم شاید همان کتاب بینش اسلامی و قرآنی که من و شما خواندیم را خوانده اند و پرورش یافته همان کلاس پرورشی هستند که ما را پرورش داده است !
بگذریم!
فکر می کنید اگر شما در موقعیت شغلی قرار بگیرید که امکان رشوه گرفتن مهیا باشه براتون ، به چه مقدار پول خودتونو می فروشید !؟!
قیمت شما چه میزان هست !؟!
سلطان رشوه ایران به چه کسانی رشوه داده است.
متهم: ۲/۴۰۰میلیارد رشوه نگرفتم ۲/۳۵۰میلیارد گرفتم!
هديه اي از طرف دكتر مصدق
به کسانی که وقتی پای مصالح عموم به میان آید از مصالح خصوصی و نظریات شخصی صرف نظر میکنند؛ به کسانی که در سیاست مملکت اهل سازش نیستند و تا آنجا که موفق شوند، مرد و مردانه میایستند و یکدندگی به خرج میدهند؛
و به آن کسانی که در راه آزادی و استقلال ایران عزیز از همهچیز خود میگذرند، این عکس ناقابل اهدا میشود.
آخرین ویرایش: