«خواهر.برادر.پنجشنبه روز کتابخانه گردي و کتاب خواني است...»

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

«ازپاريس بعد از 300 سال ازرنسانس نگاهم را بسوي ديگر ميدوزم.. امشب
داشتم ازخيابان معروفي درهمين تهران خودمان مي گذشتم..کوهي از گلهاي تعزيت را ديدم که پس از مراسمي به فاصله 3ساعت به عنوان اشغال انداخته بودند بيرون..
بهاي انها 5ميليوني مي شد(قبلا در جاي ديگري ازيک گلفروشي پرسيده بودم).
درگوشه عکس يکي ازبهترين کتابفروشي هاي پايتخت قرار دارد..رفتم ازفروشنده پرسيدم فروش امروزتان چقدر بوده؟
پاسخ او چنين بود :زير 300هزارتومان!
خواهر.برادر.پنجشنبه روز کتابخانه گردي و کتاب خواني است..
البته دوستان فصاي مجازي همه اهل کتاب ومطالعه هستند..
کاش انها که رسم فرستادن گل براي دلداري را مي دانند وپولش راهم دارند سري به کتابفروشي هابزنند و با اهل قلم ديداري داشته باشند...
باپاريس همدلي کردي
با نويسنده ومورخ و شاعر متعهد وکتابفروش عاشق هم صفايي کن..
اين رسم که براي غرب خوب است و براي جامعه ما ناسزاست فراموشش کن...لطفا..
ايران تا دهه ها شعور لازم دارد نه کلاس.
اگر براي کسي اهانت اميز بود به عنوان پيشنهاد فرهنگي ازمن بپذيرد..
اين منظره يعني بيرون انداختن صدها جلد کتاب خوب...»

****بیخودی پرسه زدیم صبحمان شب بشود
بیخودی حرص زدیم سهم مان کم نشود
ما
خدا را با خود سر دعوا بردیم و قسمها خوردیم
و
حقیقتها را زیر پا له کردیم
و چقدر حظ بردیم که زرنگی کردیم

!austenite

کاربر حرفه ای
در یکی از تاپیک ها سخنی از مارک تواین رو نوشتم:

از کسی که کتاب های بیشماری دارد و آنها را میخواند نترسید.
از کسی بترسید که تنها یک کتاب دارد و آن کتاب را نیز تا حد تقدس دوست دارد. به احتمال زیاد همین کتاب مقدسش را هم بدون تعصب و پیش زمینه ذهنی نخوانده است !!

======

شاید سرانه مطالعه ایرانی ها کم باشد، ولی میزان دعوتشون از دیگران به مطالعه خیلی خوبه. :)

من روزی چندین ساعت رو به مطالعه اختصاص میدادم، از وقتی کارم بیشتر شد متاسفانه میزان کمی مطالعه کمتر شد ولی همیشه سر جاش هست.

اما نکته شگفت آوری که در مورد ایرانیا وجود داره و میخوام بهش اینجا اشاره کنم، دعوت به کتابخانی هست.

کسانی که نوشته هاشون داد میزنه، غیر از کتاب های اجباری مدرسه و درسی دانشگاه و مطالب سخیف اکثر وبلاگ های فارسی، کتابی علمی نخوانده اند، وقتی نظراتی خلاف عقایدشون میدی:

میگن شما میزان مطالعاتت کمه، برو بیشتر مطالعه کن، نمیدونی تو باورهای ما چه خبره و چه چیزای پیچیده ای میگذره.

یکی از کاربردهای واژه قمپوز در کردن در بین ایرانی ها همینجاست، که اتفاقا من خیلی این توصیه اونارو گوش میدم و مدام سعی میکنم مطالعه ام رو بیشتر کنم:

تشویق و دعوت به مطالعه از سوی عزیزان تک کتابی و کم مطالعه، خطاب به افراد پر مطالعه و دگر اندیش جامعه
حرف جدیدبزن اخوی ایناروکه همیشه میگی!

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو الان متوجه شدی؟
بازخداروشکر!!!
خب خداوکیلی حرفهایی که ایشون میزنه اشتباه که نیست، من شخصن دارم مشاهده می کنم.(در ارتباط با یک کتاب)
بخش دوم صحبتش (بحث ها) واقعا بدور از واقعیت هم نمیگه شما یه نگاه به بحث های همین تاپیکای باشگاه بنداز،حتی قبل اینکه ایشون عضو باشگاه بشن،نصفشون به همین راه کشیده شدن.

سیّد

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من که فردا قرار اقای مسجد جامع ای بیاد فروشگاهمونو افتتاح کنه :)) امیدوارم رو افزایش فروشمون اثر بزاره

بالا