كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

fifa09

عضو جدید
کاربر ممتاز
زود کم نیار مقاومت کن استقی!

زود کم نیار مقاومت کن استقی!

قهرمانی با گرفتن پنالتی های متعدد و دقیقه 120 ای و همچنین زیر میزی دادن به علی آبادی رو خدمتتون تبریک میگم با همین قهرمانی هاتون خوش باشین! حالا بشمر : تعداد قهرمانیای مارو 9تا که حالا حالا ها بهش نمیرسین

پنالتی !! چی!!
بازی های صبا ذوب آهن سپاهان پاس پنالتی هامون رو نگرفتن(برنامه نود)
در ضمن ببخشید که پنالتی جزئی از بازیه ها
برزیل 94 فرانسه یورو 2000 و منچستر 2007 و .... با پنالتی قهرمان شدن
یه دلیل دیگه بیار
در ضمن علی آبادی چیکاره بود اون بود رکورد گلزنی تو ایران -توی ایران- رو توی لیگ شکست
درسته که پنالتی جزیی از بازیه ولی این شیوه قهرمانیتون رو به چالش میکشه ، حالا افتاد یا بازم توضیح بدم؟! به نظر من علی آبادی فوتبالو به طرف عقب روند نه جلو ، پس رکورد گلزنی تو لیگ برتر اونم با تفاضل گل قلابی شما هیچه!

اول یکم رو حرفات فکر کن بعد بیا آش بپز ، دلایل درست بیار

Mehran Aalto

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگم یه نظر سنجی را بنداز ببینی کدوم بیشتر طرفدار داره!:w07:
یه نظر سنجی قبلا گذاشته شده که شما مال چه شهری هستید فکر کنم اهالی محترم شمال غربی حتی از تهران هم بیشتر بود چه برسه به اینکه نسبت به شهرهای دیگه بسنجیم .
خب مشخصه تراکتور سازی برای استان های ترک دیگه ای که تیم در لیگ برتر ندارن محبوبه .
پس اگه نسبت ببندیم و نگاه منیم میبینیم نسبت به مردمش طرفداران زیادی نداره اونم نسبت به تیمی مثل مس که کل شهر عاشقانه دوستش دارن .
پس فقط مس

roshanfekrejavan

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه نظر سنجی قبلا گذاشته شده که شما مال چه شهری هستید فکر کنم اهالی محترم شمال غربی حتی از تهران هم بیشتر بود چه برسه به اینکه نسبت به شهرهای دیگه بسنجیم .
خب مشخصه تراکتور سازی برای استان های ترک دیگه ای که تیم در لیگ برتر ندارن محبوبه .
پس اگه نسبت ببندیم و نگاه منیم میبینیم نسبت به مردمش طرفداران زیادی نداره اونم نسبت به تیمی مثل مس که کل شهر عاشقانه دوستش دارن .
پس فقط مس
:thumbsdown:
شما نظر سنجیو بنداز،طرفداراش با من!

h.a.az

عضو جدید
پس فقط مس
برادر پس استقلال پرسپولیس چی؟
اونا تو کل کشور طرفدار دارن اون وقت باید بگین چون از تمام استانها طرفدار داره نیمشه فقط مس پرطرفداره!؟
خوب الان بریم به خارج بارسلون رئال جهانی طرفدار دارن خوب بگیم چون تو تمام جهانی مس پرطرفداره!!
همه می دونن و می بینن کدام تیم پرطرفداره این حرفهایی که شما گفتید دلیل نیستن نوعی بهانه ست.

Mehran Aalto

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه دوست عزیز بهانه نیست این شهرهایی هم که من میگم طرفدار تراختور شما نیستن بلکه صرفا چون ترک هستن ترجیح میدن تیم تراختور ببره .
ولی این تیم های خارجی که گفتید به خاطر بازی قشنگی که میکنن طرفدار دارن نه برای اینه زبونشون یکیه مثلا طرفدار رئال بشن .
وگرنه تو این چند سال تراختور تو لیگ نبوده که کسی بازیشو ببینه و طرفدارش بشه .
و یه جورایی داری سفسطه میکنی دوست عزیز .

h.a.az

عضو جدید
نه دوست عزیز بهانه نیست این شهرهایی هم که من میگم طرفدار تراختور شما نیستن بلکه صرفا چون ترک هستن ترجیح میدن تیم تراختور ببره .
ولی این تیم های خارجی که گفتید به خاطر بازی قشنگی که میکنن طرفدار دارن نه برای اینه زبونشون یکیه مثلا طرفدار رئال بشن .
وگرنه تو این چند سال تراختور تو لیگ نبوده که کسی بازیشو ببینه و طرفدارش بشه .
و یه جورایی داری سفسطه میکنی دوست عزیز .

دوست عزیز من سفسطه نمی کنم شما می گید مس پرطرفداره چون تیم شهرتونه بحسابی تیم محبوبتونه من بشما حق می دم نتونید حقیقت قبول کنید !
خوب فوتبال هم با کری هاش قشنگه دیگه!

Mehran Aalto

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز من سفسطه نمی کنم شما می گید مس پرطرفداره چون تیم شهرتونه بحسابی تیم محبوبتونه من بشما حق می دم نتونید حقیقت قبول کنید !
خوب فوتبال هم با کری هاش قشنگه دیگه!
من که نمیگم مس پر طرفدارترینه .
ولی تراکتور هم نیست .:D

Arman K

عضو جدید
کاربر ممتاز
تالار عکس؟؟!!

تالار عکس؟؟!!

آبی های عزیز!!
مثل اینکه آدرسو اشتباهی اومدینا !!!
تالار عکس نیستا!!
کل کل بلد نیستی عکس میذاری؟؟

khosrojerdi88

عضو جدید
بابا تبانی کردن با استقلال اهواز و 6 گل زدن بهش هنر نیست.

تبانی چیه
اهوازی ها اینجور آدمایی نیستن
ینی فوتبالیست های ما اینجور نیستن
ببخشید که 2 فصل قبل تو آزادی باهاشون تبانی کردیم
4 تا خوردیم
البته به شمام کم نزدن

khosrojerdi88

عضو جدید
آبی های عزیز!!
مثل اینکه آدرسو اشتباهی اومدینا !!!
تالار عکس نیستا!!
کل کل بلد نیستی عکس میذاری؟؟

تا هالتون گرفته شه

در ضمن قهرمانیتونم بهتون تبریک مینمایم
برید با همین الجاما حال کنین
ما که رفتیم آسیا .............................. دیگران
به ماچه

mtazar

عضو جدید
میدونی مشکل اونجاست که مس فقط تو کرمان طرفدار داره ولی ترختور تو تبریز-اردبیل-ارومیه-زنجان-....حتی تهران (نصف تهران اذری هستند)طرفدار داره دیگه چی میگین.
اگه باورتون نمیشه به سایت بین المللی گل سر بزنید و نظرات بینندگان اون سایت رو ببینید که از کدوم شهر ها طرفداری ترختور رو میکنند

Mehran Aalto

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز بحث هم سر همینه که کدوم تیم با توجه به جمعیت قوم و قبیلش طرفداراش بیشترن .
یکی از ترک های عزیز هم این بحث رو پیش کشید که اگر با توجه به جمعیت در نظر بگیریم تراختور اوله ولی مطمئنا این فقط یه حرف بیخوده .

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا هالتون گرفته شه

به ماچه
اره قرعه كشي فصل اينده قهرمانان اسيا هم اومده استقلال با القوطي عربستان به پا چهارم نشيد البته ام صلال هم هست

راستي اون جا خاليه خيلي مهمه پرش كني بهتره چون همه ميدونن منظور چيه

mtazar

عضو جدید
دوست عزیز بحث هم سر همینه که کدوم تیم با توجه به جمعیت قوم و قبیلش طرفداراش بیشترن .
یکی از ترک های عزیز هم این بحث رو پیش کشید که اگر با توجه به جمعیت در نظر بگیریم تراختور اوله ولی مطمئنا این فقط یه حرف بیخوده .

اگه حرف بیخوده شما یه نیگا به بخش ستئن خبر ورزشی و سایت گل بنداز اونوقت میتونی ببینی که بجز تبریز از کدوم شهرها طرفدار ترختور هستند

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
روز 6 تايي شدن مبارك

روز 6 تايي شدن مبارك

برد خاطره انگیر شش بر صفر

سی و شش سال پیش در چنین روزی تیم فوتبال پرسپولیس تهران در دیداری رویائی موفق شد با نتیجه شش بر صفر رقیب سنتی و همیشگی خود استقلال را شکست دهد.
در شانزدهم شهریورماه سال 1352 تیم فوتبال پرسپولیس با ترکیب:
بهرام مودت، مسیح مسیح نیا، ابراهیم آشتیانی، رضا وطن خواه، جعفر کاشانی، اصغر ادیبی، ایرج سلیمانی، علی پروین، اسماعیل حاجی رحیم پور، حسین علی کلانی و همایون بهزادی و با قضاوت نیکلای پتریچیانوی رومانیائی به مصاف رقیب سنتی خود رفت و با گل‌های همایون بهزادی (50، 86، 90)، مرحوم ایرج سلیمانی (45 و 56) و حسین کلانی (32) موفق شد رقیب دیرینه خود را شکست دهد تا به یکی از خاطره انگیز ترین بازی‌های این دوتیم مردمی تبدیل شود.
در آن سال سرخپوشان با مربی‌گری آلن راجرز انگلیسی و رکورد دست نیافتنی 22 بازی 15 برد، 7 تساوی و بدون باخت به مقام قهرمانی لیگ (جام تخت جمشید) دست‌یافتند.

Arman K

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا هالتون گرفته شه

به ماچه
هالمون که نه! ولی حیاطمون چرا!!!:w02:
آسیا میرین یه وقت زود دست از پا درازتر برنگردینا!!! :cap::crying2:
بعضی موقعا نرفتن بهتر از رفتنه ! چون بدجوری ضایع بازی میشه!!;)

Arman K

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا هالتون گرفته شه

به ماچه

Arman K

عضو جدید
کاربر ممتاز

سی و شش سال پیش در چنین روزی تیم فوتبال پرسپولیس تهران در دیداری رویائی موفق شد با نتیجه شش بر صفر رقیب سنتی و همیشگی خود استقلال را شکست دهد.
بهرام مودت، مسیح مسیح نیا، ابراهیم آشتیانی، رضا وطن خواه، جعفر کاشانی، اصغر ادیبی، ایرج سلیمانی، علی پروین، اسماعیل حاجی رحیم پور، حسین علی کلانی و همایون بهزادی و با قضاوت نیکلای پتریچیانوی رومانیائی به مصاف رقیب سنتی خود رفت و با گل‌های همایون بهزادی (50، 86، 90)، مرحوم ایرج سلیمانی (45 و 56) و حسین کلانی (32) موفق شد رقیب دیرینه خود را شکست دهد تا به یکی از خاطره انگیز ترین بازی‌های این دوتیم مردمی تبدیل شود.
در آن سال سرخپوشان با مربی‌گری آلن راجرز انگلیسی و رکورد دست نیافتنی 22 بازی 15 برد، 7 تساوی و بدون باخت به مقام قهرمانی لیگ (جام تخت جمشید) دست‌یافتند.
علی جان
دسته 3( سه) یادت رفت!!!!!!!!!
اگه میشه اونم بگی تا یادآوری دوستان بشه!
تا ببینن چقدر سه شدن!!!!

fifa09

عضو جدید
کاربر ممتاز
استقیه کم بیار همینه همینه!

استقیه کم بیار همینه همینه!

تا هالتون گرفته شه

به ماچه
تیکه ی اولی رو که بزرگ کردم به این خاطر که حرف بنده رو منعکس کردید ، لطفاً حرفای تازه تر بزنید!
جواب تیکه ی دوم: اونم چه آسیایی!!!! . برید آسیا تا بازم آبرومونو ببرید باشه؟!!
مدعیای قهرمان آسیا پس چرا تو این سالا پنچرید؟! خوب راس میگید برید قهرمان شید دیگه. شاید چهارم شدن براتون قهرمانیه!!!
پس بازم برید تا توفیقتون بشه!

arosak

عضو جدید
کاربر ممتاز

داداش علی دمت گرم:gol::gol::gol:
بنده هم به نوبه خودم روز 6 تایی هارو به همه ابی ها تبریک میگویم:D:D:D
اون دست قشنگرم به افتخارتون میزنیم
:w17::w17::w17::w17:

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

و صد البته حذف شدن با افتخار بهتر از خوردن 5 گل از تیمیه که اسمش واسه قطریها هم اشنا نیست

fifa09

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا!!!

نه بابا!!!

و صد البته حذف شدن با افتخار بهتر از خوردن 5 گل از تیمیه که اسمش واسه قطریها هم اشنا نیست
اینم اضافه کنم تیمی که ادعای برتری تو آسیا رو داره چطور میتونه با افتخار حذف بشه مگه حذف شدن افتخار هم داره؟!
به حذف شدن چی میدن؟!!!
5 تا اتفاقه اما حذف شدن عملکرده جناب به اصطلاح مهندس!

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
استقلالیها اینو بدونن که هرچی این فصل تلاش کنند وبدوند باز هم مثل همیشه به پرسپولیس نمی رسند و قهرمانی از همین حالا مال ماست.

بالا