miladmh
عضو جدید
[COLOR=Red
در ضمن علی آبادی چیکاره بود اون بود رکورد گلزنی تو ایران -توی ایران- رو توی لیگ شکست[/QUOTE]
بابا تبانی کردن با استقلال اهواز و 6 گل زدن بهش هنر نیست.
[COLOR=Red
در ضمن علی آبادی چیکاره بود اون بود رکورد گلزنی تو ایران -توی ایران- رو توی لیگ شکست[/QUOTE]
درسته که پنالتی جزیی از بازیه ولی این شیوه قهرمانیتون رو به چالش میکشه ، حالا افتاد یا بازم توضیح بدم؟!قهرمانی با گرفتن پنالتی های متعدد و دقیقه 120 ای و همچنین زیر میزی دادن به علی آبادی رو خدمتتون تبریک میگم با همین قهرمانی هاتون خوش باشین! حالا بشمر : تعداد قهرمانیای مارو 9تا که حالا حالا ها بهش نمیرسین
پنالتی !! چی!!
بازی های صبا ذوب آهن سپاهان پاس پنالتی هامون رو نگرفتن(برنامه نود)
در ضمن ببخشید که پنالتی جزئی از بازیه ها
برزیل 94 فرانسه یورو 2000 و منچستر 2007 و .... با پنالتی قهرمان شدن
یه دلیل دیگه بیار
در ضمن علی آبادی چیکاره بود اون بود رکورد گلزنی تو ایران -توی ایران- رو توی لیگ شکستبه نظر من علی آبادی فوتبالو به طرف عقب روند نه جلو ، پس رکورد گلزنی تو لیگ برتر اونم با تفاضل گل قلابی شما هیچه!
![]()
اول یکم رو حرفات فکر کن بعد بیا آش بپز ، دلایل درست بیار![]()
یه چیزی بیشتر از غوغا...............تراختور که داره غوغا میکنه.....
میگم یه نظر سنجی را بنداز ببینی کدوم بیشتر طرفدار داره!![]()
یه نظر سنجی قبلا گذاشته شده که شما مال چه شهری هستید فکر کنم اهالی محترم شمال غربی حتی از تهران هم بیشتر بود چه برسه به اینکه نسبت به شهرهای دیگه بسنجیم .میگم یه نظر سنجی را بنداز ببینی کدوم بیشتر طرفدار داره!![]()
یه نظر سنجی قبلا گذاشته شده که شما مال چه شهری هستید فکر کنم اهالی محترم شمال غربی حتی از تهران هم بیشتر بود چه برسه به اینکه نسبت به شهرهای دیگه بسنجیم .
خب مشخصه تراکتور سازی برای استان های ترک دیگه ای که تیم در لیگ برتر ندارن محبوبه .
پس اگه نسبت ببندیم و نگاه منیم میبینیم نسبت به مردمش طرفداران زیادی نداره اونم نسبت به تیمی مثل مس که کل شهر عاشقانه دوستش دارن .
پس فقط مس
برادر پس استقلال پرسپولیس چی؟یه نظر سنجی قبلا گذاشته شده که شما مال چه شهری هستید فکر کنم اهالی محترم شمال غربی حتی از تهران هم بیشتر بود چه برسه به اینکه نسبت به شهرهای دیگه بسنجیم .
خب مشخصه تراکتور سازی برای استان های ترک دیگه ای که تیم در لیگ برتر ندارن محبوبه .
پس اگه نسبت ببندیم و نگاه منیم میبینیم نسبت به مردمش طرفداران زیادی نداره اونم نسبت به تیمی مثل مس که کل شهر عاشقانه دوستش دارن .
پس فقط مس
نه دوست عزیز بهانه نیست این شهرهایی هم که من میگم طرفدار تراختور شما نیستن بلکه صرفا چون ترک هستن ترجیح میدن تیم تراختور ببره .
ولی این تیم های خارجی که گفتید به خاطر بازی قشنگی که میکنن طرفدار دارن نه برای اینه زبونشون یکیه مثلا طرفدار رئال بشن .
وگرنه تو این چند سال تراختور تو لیگ نبوده که کسی بازیشو ببینه و طرفدارش بشه .
و یه جورایی داری سفسطه میکنی دوست عزیز .
من که نمیگم مس پر طرفدارترینه .دوست عزیز من سفسطه نمی کنم شما می گید مس پرطرفداره چون تیم شهرتونه بحسابی تیم محبوبتونه من بشما حق می دم نتونید حقیقت قبول کنید !
خوب فوتبال هم با کری هاش قشنگه دیگه!
تبانی چیه
اهوازی ها اینجور آدمایی نیستن
ینی فوتبالیست های ما اینجور نیستن
ببخشید که 2 فصل قبل تو آزادی باهاشون تبانی کردیم
4 تا خوردیم
البته به شمام کم نزدن
تا هالتون گرفته شهآبی های عزیز!!
مثل اینکه آدرسو اشتباهی اومدینا !!!
تالار عکس نیستا!!
کل کل بلد نیستی عکس میذاری؟؟
من که نمیگم مس پر طرفدارترینه .
ولی تراکتور هم نیست .![]()
اره قرعه كشي فصل اينده قهرمانان اسيا هم اومده استقلال با القوطي عربستان به پا چهارم نشيد البته ام صلال هم هستتا هالتون گرفته شه
در ضمن قهرمانیتونم بهتون تبریک مینمایم
برید با همین الجاما حال کنین
ما که رفتیم آسیا .............................. دیگران
به ماچه
دوست عزیز بحث هم سر همینه که کدوم تیم با توجه به جمعیت قوم و قبیلش طرفداراش بیشترن .
یکی از ترک های عزیز هم این بحث رو پیش کشید که اگر با توجه به جمعیت در نظر بگیریم تراختور اوله ولی مطمئنا این فقط یه حرف بیخوده .
هالمون که نه! ولی حیاطمون چرا!!!تا هالتون گرفته شه
به ماچه
هالمون که نه! ولی حیاطمون چرا!!!تا هالتون گرفته شه
به ماچه
علی جانبرد خاطره انگیر شش بر صفر
سی و شش سال پیش در چنین روزی تیم فوتبال پرسپولیس تهران در دیداری رویائی موفق شد با نتیجه شش بر صفر رقیب سنتی و همیشگی خود استقلال را شکست دهد.
در شانزدهم شهریورماه سال 1352 تیم فوتبال پرسپولیس با ترکیب:
بهرام مودت، مسیح مسیح نیا، ابراهیم آشتیانی، رضا وطن خواه، جعفر کاشانی، اصغر ادیبی، ایرج سلیمانی، علی پروین، اسماعیل حاجی رحیم پور، حسین علی کلانی و همایون بهزادی و با قضاوت نیکلای پتریچیانوی رومانیائی به مصاف رقیب سنتی خود رفت و با گلهای همایون بهزادی (50، 86، 90)، مرحوم ایرج سلیمانی (45 و 56) و حسین کلانی (32) موفق شد رقیب دیرینه خود را شکست دهد تا به یکی از خاطره انگیز ترین بازیهای این دوتیم مردمی تبدیل شود.
در آن سال سرخپوشان با مربیگری آلن راجرز انگلیسی و رکورد دست نیافتنی 22 بازی 15 برد، 7 تساوی و بدون باخت به مقام قهرمانی لیگ (جام تخت جمشید) دستیافتند.
تیکه ی اولی رو که بزرگ کردم به این خاطر که حرف بنده رو منعکس کردید ، لطفاً حرفای تازه تر بزنید!تا هالتون گرفته شه
به ماچه
داداش علی دمت گرمبرد خاطره انگیر شش بر صفر
سی و شش سال پیش در چنین روزی تیم فوتبال پرسپولیس تهران در دیداری رویائی موفق شد با نتیجه شش بر صفر رقیب سنتی و همیشگی خود استقلال را شکست دهد.
در شانزدهم شهریورماه سال 1352 تیم فوتبال پرسپولیس با ترکیب:
بهرام مودت، مسیح مسیح نیا، ابراهیم آشتیانی، رضا وطن خواه، جعفر کاشانی، اصغر ادیبی، ایرج سلیمانی، علی پروین، اسماعیل حاجی رحیم پور، حسین علی کلانی و همایون بهزادی و با قضاوت نیکلای پتریچیانوی رومانیائی به مصاف رقیب سنتی خود رفت و با گلهای همایون بهزادی (50، 86، 90)، مرحوم ایرج سلیمانی (45 و 56) و حسین کلانی (32) موفق شد رقیب دیرینه خود را شکست دهد تا به یکی از خاطره انگیز ترین بازیهای این دوتیم مردمی تبدیل شود.
در آن سال سرخپوشان با مربیگری آلن راجرز انگلیسی و رکورد دست نیافتنی 22 بازی 15 برد، 7 تساوی و بدون باخت به مقام قهرمانی لیگ (جام تخت جمشید) دستیافتند.
هالمون که نه! ولی حیاطمون چرا!!!
آسیا میرین یه وقت زود دست از پا درازتر برنگردینا!!!
بعضی موقعا نرفتن بهتر از رفتنه ! چون بدجوری ضایع بازی میشه!!![]()
اینم اضافه کنم تیمی که ادعای برتری تو آسیا رو داره چطور میتونه با افتخار حذف بشه مگه حذف شدن افتخار هم داره؟!و صد البته حذف شدن با افتخار بهتر از خوردن 5 گل از تیمیه که اسمش واسه قطریها هم اشنا نیست