دو حالت داره ب نظرم
1 - ایا گوشی شما بر روی تنظیمات مخفی نیست؟
2- طبق این روش عمل کنید ببینید درست نمیشه
هر گوشی وقتی بلوتوث میخایم کنیم ..اسم گوشی طرف مقابل رو در خودش ذخیره میکنه ولی تعدادی از گوشی ها توانایی پاک کردن خودکار این اسامی رو ندارند ..لیست اسامی گوشی شما پر شده ..باید این لیست...