Saeed.bi
پسندها
7,539

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

  • نه دیگه .. اول هم گفتم براتون .. در ابتدای لوله که جیبان توسعه نیافته هست ..اندازه لایه مرزی کمتره .. پس ضریب انتقال حرارت بیشتره و ناسلت هم عدد بیشتریه !!!
    بله.. شما درست میگید .. من فرمول دما ثابت رو گفتم ..
    فرمول کلی یکسانه .. مقدار ثابت فرق می کنه .. البته خود فرمول اصلا مهم نیست .. فقط گذاشتم که بدونید مقدار ناسلت اول لوله بیشتره !
    سلام سعید جان
    بله دیگه .. همون طور که می دونی در جزیان ارام داخل لوله ناسلت برابر عدد 3.66 هست .. در ابتدای لوله چون اندازه لایه مرزی مقدار کمتری داره نسبت به حالت توسعه یافته، پس مقدار ناسلت بیشتره !!
    اگه عاشقید به نکات زیر توجه کنید :
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ای ناقلا حالا طرف کی هست ؟؟؟:d
    به پاس یک سال در کنار هم بودن....


    خوشبختی همین در کنار هم بودن‌ هاست
    خوشبختی همین لحظه ‌های ماست،
    همین ثانیه‌هایی‌ ست که در شتاب زندگی گمشان کرده‌ایم!!
    ثانیه ها را دریابیم …
    شانسه سعید جان. بعضیا کم میشه بعضیا نمیشه. از هر دو نرم افزار استفاده کن.
    برو توی پاینت یا فتو شاپ ببین نمیتونی حجم عکس رو کم کنی
    حالا چگونه می توان با WIN RAR فایل " Zip " یا " RAR " ساخت؟
    1- اگر خواستیم فایل فشرده بسازیم، zip یا RAR بسازیم؟ چرا؟ خوب معلوم است RAR ، چون خیلی فشرده تر می شود.
    2-اگر هم خواستیم که دیگر برای شخصی که از فایل استفاده می کند نیازی به download، نباشد فایل zip یا RAR را که می سازیم آن را exe می کنیم. اما توجّه کنید که حجم فایل zip یا RAR شما حدود 100kb افزایش پیدا می کند اما download آن ، با مودم ها و اینترنت dial up و با سرعت 56kb مودم و سرعت download حداکثر 5kb/s ، خوب است.
    توجه :دوباره یادآوری می کنم که در هر زمانی و مخصوصا زمان ساخت فایل فشرده اول RAR و بعد گزینه ی مربوط به exe شدن فایل را انتخاب کنید.
    چگونه باید یه فایل زیپ شده رو برگردونیم؟
    اول باید برنامه ی Win RAR را نصب کنیم وقتی که نصب تموم شد دقت داشته باشیم که همه ی پسوندها مخصوصا RAR و ZIP انتخاب شده باشد و در صورت علامت دار بودن گزینه ی cascaded context menus گزینه ی finish را می زنیم.
    روش اول
    روی فایل فشرده یا Zip یا RAR که داریم کلیک راست می کنیم و گزینه ی Extract to Name File (نام فایل Zip یا RAR یا هر فایل فشرده ی دیگری که داریم) را انتخاب می کنیم با این کار کنار فایل zip ما پوشه ای هم نام ایجاد می شود و فایل ها در آن ریخته می شود.

    روش دوم
    فایل را باز می کنیم ( کلیک راست می کنیم و open را می زنیم ) همه ی فایل های داخل آن را انتخاب می کنیم و کلیدهای ctrl+c را برای کپی کردن فایل می زنیم و در جایی که می خواهیم کپی کنیم paste می کنیم.
    سلام داش سعید. نرم افزار winrar یا winzip اگه نصبه همه عکسا رو توی یه فولدر بریز بعد روش راست کلیک کن یه گزینه داره اد تو نام فایل اونو بزنی زیپ میشه.
    واقعا من موندم این زندگی نامه رو از کوجا در آوردی ..
    این همه خالی بندی یه جا اخه ..:biggrin:


    خورشید را باور دارم حتی اگر نتابد

    به عشق ایمان دارم حتی اگر آن را حس نکم

    به خدا ایمان دارم حتی اگر سکوت کرده باشد

    تا خدا هست جایی برای نا امیدی نیست

    (دیوار نوشته ای مربوط به ویرانه های جنگ جهانی دوم)
    http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/537400-۩۞۩ٌ-و-بلخره-یاسین-هم-فارق-تحصیل-گشت-۩۞۩ٌ
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
بالا